Villa

Vakantievilla Fleur de Lys


De prachtige villa Fleur de Lys zal je verrassen met haar luxe en ruimte! Het is een zeer compleet ingericht familie- of vriendenhuis, ideaal om samen speciale vakanties te beleven. De eigentijdse villa is in 2009 gebouwd in mediterrane sfeer met privé tuin en zwembad (verwarmd, jetstream, 10x5m). Het ligt direct aan golfbaan Golf International de la Prèze op een perceel van ca. 2000 m2. Het biedt een vrij uitzicht over de heuvels, bossen en hole 12 van de golfbaan en is rustig gelegen aan het eind van de weg.

De Charente is een van de weinig overgebleven onbedorven gebieden van West-Europa, waar een weldadige rust van uitgaat. Omdat hier de cognacdruiven rijpen, staat de Franse overheid slechts in zeer beperkte mate industrieën toe, zodat de lucht er verademend fris en helder is. De prachtige bossen in het heuvellandschap worden afgewisseld door groenglooiende weiden waar o.a. de bekende Limousin runderen kalm grazen. 

Golfers, paardrijders, wandelaars, vissers, fietsers en natuurliefhebbers zijn hier op de ideale plek. Cultuurminnaars komen aan hun trekken in de oude universiteitsstad Angoulême en La Roche Foucault (met kasteel), beiden gelegen op ca. 25 minuten afstand. Perigueux, Cognac en Limoges liggen op ca. 60 autominuten. Op 7 kilometer ligt het dorp Montbron met alle voorzieningen en de rivier de Tardoire om te kanoën.

De golfbaan omvat een 18 holes champions course, een unieke 18 holes pitch- and putt wedstrijdbaan, een driving range en twee pitch- and putting oefengreens. Het biedt een uitdagend parcours met natuurlijke hindernissen, bossages en heuvels. Huurders krijgen 25% korting op de 18 holes. 

De villa ligt in Domaine de la Haute Prèze in het zuidwesten van Frankrijk in een Natura 2000 gebied op de grens van de Charente en de Dordogne, op ongeveer 950 km van Utrecht en is in ca. 9 uur berijdbaar. Dit Domaine bestaat uit 44 luxe vakantiewoningen. Met haar 4 (!) ruime terrassen, waarvan 1 overdekt, is er altijd wel een plekje in de zon, of juist schaduw te vinden. Er is glasvezel internet.

De verhuurder, Heleen & Taco

Advertentie online sinds december 2022

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 dagen
Wij zijn de gelukkige eigenaars van deze prachtige, ruime vakantievilla. Wij werden meteen verliefd op de mediterrane bouwstijl met hoge plafonds en torenkamer. De omgeving met veel lieflijke heuvels, bossen en recreatie meren spraken ons ook zeer aan en wij brengen er graag veel tijd buiten door met familie en vrienden.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Per huurperiode is er eenmalig een verplichte eindschoonmaak. De kosten hiervan bedragen €215,00. De huurprijs is exclusief gebruik van bed- en bad-linnen. Deze kunnen zelf meegenomen worden maar ook mee gehuurd worden. In dat geval zijn de bedden bij aankomst opgemaakt (€25,00 per week per persoon).

De kosten van elektra worden na afloop berekend en in mindering gebracht op de terug te storten borg. (In hoogseizoen ongeveer €80,00 per week. Echter, gebruik van jetstream, elektrische auto laden, terrasverwarming en sauna kunnen zorgen voor een hoger verbuik. 

Bij boeking wordt 50% van de huurprijs in rekening gebracht. 30 dagen voor de huurperiode dient het volledige bedrag betaald te zijn. Helaas kan het soms gebeuren dat een huurder de boeking moet annuleren. In dat geval dient de huurder dit altijd per e-mail te bevestigen (ook wanneer dit bijvoorbeeld al telefonisch is doorgegeven aan de verhuurder). Verhuurder brengt de volgende bedragen in rekening, afhankelijk van de datum van schriftelijke annulering door de huurder: 
  • tot 120 dagen voor de verhuurperiode: kosteloos
  • van 120 dagen tot 60 dagen voor aanvang van de verhuurperiode 25% van de huurprijs
  • 60 dagen tot 30 dagen voor aanvang van de huurperiode 50% van de huurprijs
  • 30 dagen of minder voor aanvang van de huurperiode 100% van de huurprijs  
Uiteraard wordt de borg volledig terugbetaald bij annulering. Het huis wordt niet verhuurd aan groepen jongeren, aangezien het een rustig gelegen park betreft en het zich daar minder voor leent.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 30-mrt-2024
tot
za 27-apr-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 2500,00
Midweek -
Nacht € 357,00
Weekend -
van
za 27-apr-2024
tot
zo 05-mei-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 3150,00
Midweek -
Nacht € 450,00
Weekend -
van
zo 05-mei-2024
tot
za 15-jun-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 2625,00
Midweek -
Nacht € 375,00
Weekend -
van
za 15-jun-2024
tot
vr 28-jun-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 2975,00
Midweek -
Nacht € 425,00
Weekend -
van
vr 28-jun-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 3360,00
Midweek -
Nacht € 480,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
za 19-okt-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 2975,00
Midweek -
Nacht € 425,00
Weekend -
van
za 19-okt-2024
tot
za 02-nov-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 2625,00
Midweek -
Nacht € 375,00
Weekend -
van
za 02-nov-2024
tot
zo 22-dec-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 2400,00
Midweek -
Nacht € 343,00
Weekend -
van
zo 22-dec-2024
tot
zo 05-jan-2025
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 3360,00
Midweek -
Nacht € 480,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Boodschappenpakket
€ 75,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | optioneel
Borgsom
€ 650,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 215,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Elektra
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.
Linnengoed
€ 25,00
Per persoon per week
Betalen bij boeking | optioneel
Toeristenbelasting vanaf 18 jaar
€ 1,50
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

· Er is veel informatie bij de VVV naast de Crédit Agricole in Montbron.
· Er is volop keuze uit week- en nachtmarkten, bric-a-bracs, dorpsfeesten, musea en kastelen. Bezoek bijvoorbeeld het Kasteel van La Rochefoucauld of het Romeinse kerkje in Cherves-Chatelars. Ook steden als Limoges, beroemd om haar porcelein, Angouleme (45 km) met haar oude binnenstad en stripmuseum, Cognac (70 km) met de beroemde cognachuizen en Perigueux met haar middeleeuws centrum en kathedraal (95 km) zijn een bezoek waard.
· Voor het wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken (in heuvelachtige omgeving) zijn er speciale routes die u vanaf het huis zo kunt oppikken.
· In de rivier de Charente en de visrijke kleinere stroompjes kunt u een hengeltje uitgooien om forel te vangen!
· Les Lacs de Lavaud (24km), Voor de verkoeling liggen bij Saint-Yrieux en Verneuil grote meren met strandjes en verhuur van bootjes.
· De avonturiers kunnen paardrijden, karten, oudoor klimmen en klauteren, etc.
· Aubeterre sur Dronne Dit dorpje staat hoog genoteerd op de lijst van ‘plus beaux villages de France’ met haar 20 meter hoge grotkerk.
· Kanoën op de Tardoire vanuit Montbron
· Toeristische attractie Brantome
· Het naastgelegen vakantiepark Le Chat heeft speeltuinen, tennisbanen, minigolf, zwemmeer en meer. In de zomermaanden is er ook animatie.
Behalve op de 18 holes baan van Golf de la Prèze kunt u ook gaan golfen op de banen van St. Junien (45 km) en Angouleme (40 km).

Er is een aantal leuke restaurants in de omgeving, bijvoorbeeld:
• Golf de la Prèze (ingang golfterrein)
• L’Orangerie (Restaurant op Village le Chat)
• Le Brise Bois (vlak naast La Haute Prèze)
• Domaine de Etangs (Massignac, heeft 1 michelinster)
• Camping de L'Etang (Le Lindois)
• Le Moulin (Montbron)
• La Table Basque (Pizza's op dinsdag, ook afhalen)

Restaurants:
• Golf de la Prèze (ingang golfterrein)
• L’Orangerie (Restaurant op Village le Chat)
• Le Brise Bois (vlak naast La Haute Prèze)
• Domaine de Etangs (Massignac, 1 michelinster)
• Camping de L'Etang (Le Lindois)
• Le Moulin de la Tardoire (Montbron, 1 Michelinster)
• La Table Basque (Pizza's op dinsdag, ook afhalen)

Golven:
Behalve op de 18 holes baan en 18 holes Pitch & Putt baan van Golf de la Prèze kunt u ook gaan golfen op de banen van St. Junien (45 km) en Angouleme (40 km).

Kinderen:
Het naastgelegen vakantiepark Le Chat heeft speeltuinen, tennisbanen, minigolf, zwemmeer en meer. In de zomermaanden is er ook animatie.

Kayakken/Kanoen:
U kunt onder meer kajakken en kanovaren in Montbron (Maison Canoe) en in het sprookjesachtige Brantôme (ook wel bekend als het Venetië van de Pèrigord).
Maison du Canoe, Route De Vouthon, 16220 Montbron, +33 5 45 23 93 58,
http://tardoireck.fr/
Brantôme Canoe, 14 Avenue André Maurois, 24310 Brantôme, +33 5 53 05 77 24, http://brantomecanoe.com/

Vissen:
Aan veel van de meren kunt u bovendien uitstekend vissen. Hiervoor kunt u een vergunning aanschaffen bij het lokale toeristenbureau. In de rivier de Charente en de visrijke kleinere stroompjes kunt u een hengeltje uitgooien. Het barst er van de forel!

Varen:
Les Lacs de Lavaud (24km), Voor de verkoeling liggen bij Saint-Yrieux en Verneuil grote meren met strandjes en verhuur van bootjes.

Stand up paddling/SUP'en:
Advies is om een eigen board mee te brengen. Het meer van Grand Etang de Saint–Estèphe in Saint–Estèphe biedt gelegenheid om het hele jaar door te suppen. Ook huur je hier eenvoudig een kajak, een zonnebedje op het strandje aan het meer of wandel je rond het prachtige meer tussen de mooie natuur van de Dordogne.

Paardrijden:
De avonturiers kunnen paardrijden (Domaine des limousines of Centre Equestre Du Caledo)

Karten:
karten (Passion Karting 16)

Outdoor klimmen

Bezienswaardigheden:
Er is volop keuze uit week- en nachtmarkten, bric-a-bracs, dorpsfeesten, musea en kastelen. Bezoek bijvoorbeeld het Kasteel van La Rochefoucauld, het pantoffelmuseum in Varaignes ( 22 km) of het Romeinse kerkje in Cherves-Chatelars. Ook steden als Limoges, beroemd om haar porcelein, Angouleme (45 km) met haar oude binnenstad en stripmuseum, Cognac (70 km) met de beroemde cognachuizen en Perigueux met haar middeleeuws centrum en kathedraal (95 km) zijn een bezoek waard.
Aubeterre sur Dronne: Dit dorpje staat hoog genoteerd op de lijst van ‘plus beaux villages de France’ met haar 20 meter hoge grotkerk.
Brantome: Bezoek de holbewonersabdij van Brantôme uit de 7e en 8e eeuw, uitgegraven in de rots, de eerste vestigingsplaats van de benedictijnse monniken van Brantôme (rondleiding voor groepen of op eigen gelegenheid (gidskaart en panelen met informatie). Rondleiding door de klokkentoren van Brantôme, de oudste klokkentoren van de Périgord (11e eeuw) en een van de oudste in Frankrijk (van Pasen tot 30 oktober). Stadswandeling begeleid of zelfstandig (gidskaart en panelen met commentaar te koop). Bezoek aan tuinen: Tranquil Gardens en Alaije Botanical Garden. Rondleiding langs de buitenkant van het Château de la Hierce. Boottocht met toelichting op de Dronne. Veel ambachtslieden. Romaanse kerk uit de 11e eeuw van Saint-Julien-de-Bourdeilles. GR 36 door het bos. Champignons (Bordeaux-eekhoorntjesbrood, cantharellen...).

Indeling

Woonkamer 1
1e verdieping
21 m2

Tegels

Bank 3 zits (1)

Chaise longue (1)

Woonkamer 2
1e verdieping
31 m2

Tegels

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (12)

Woonkamer 3
Begane grond
36 m2

Tegels

Bank 3 zits (3)

Fauteuil(s) (2)

Slaapkamer 1
1e verdieping
19 m2

Bed: 1-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden (2)

Slaapkamer 2
1e verdieping
19 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden (2)

Slaapkamer 3
1e verdieping
13 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden (2)

Slaapkamer 4
2e verdieping
19 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tapijt

Dekbedden (2)

Slaapkamer 5
Begane grond
22 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden (2)

Slaapkamer 6
Begane grond
23 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

PVC-vloer

Dekbedden (2)

Slaapkamer 7
Begane grond
35 m2

Bed: Stapelbed 180 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Badkamer 1
1e verdieping
8 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (2)

Badkamer 2
1e verdieping
10 m2

Toilet

Douche

Ligbad

Badkamer 3
2e verdieping
6 m2

Toilet

Douche

Wastafel (2)

Badkamer 4
Begane grond
9 m2

Toilet

Douche

Wastafel (2)

Keuken 2
1e verdieping

36 m2

mezzanine
2e verdieping

25 m2

Keuken 2
Begane grond

8 m2

garage
1e verdieping

21 m2

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (5 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 370 m2

Kinderen

  • Kinderbed (2)
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (2)
  • Commode

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Mountainbiken
  • Paardrijden
  • Wandelen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Lange termijn verhuur
  • Privacy
  • Natuurhuisjes
  • Vakantieparken
  • Groepsaccommodatie

Wellness

  • Sauna

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Vloerverwarming
  • Gashaard

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Garage
  • Ligstoel(en) (8)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (5)
  • Privé oprit
  • Tafeltennistafel
  • Terras (4)
  • Terrasverwarmer
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (20)
  • Tuintafel(s) (5)
  • Veranda
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind
  • Asbak(ken)

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet (2)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens

Mindervaliden

  • Geen drempels

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Tafeltennistafel

Privacy

  • Vrijstaande woning


€ 2.400,-
per week v.a.
€ 2.400,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Petit Pezet

Vanaf per nacht € 400,- v.a. per week per week € 2.800,-