Bungalow

Village le Chat Tulip 42


Mooie, Modern ingerichte Vakantiebungalow met  dubbele beglazing, schuifpui naar een ruim hoekterras + BBQ voor de liefhebber. 
Vanaf het ruime terras (48m2) heeft u een prachtig uitzicht op de tuin (650m2) en het omliggende terrein.
De L-vormige woonkamer heeft een openkeuken, eethoek, zithoek, en TV met satellietontvanger. (alle Nederlandse zenders).

De keuken, is zeer compleet ingericht met glaswerk, servies, bestek, panneset, koelkast, oven, magnetron, koffiezetapparaat + senseo, waterkoker, elektrische kookplaat en vaatwasser.
2 slaapkamers: één met tweepersoonsbed en één kleine slaapkamer met stapelbed voor 2 kinderen tot 12 jaar. Beide hebben een hang-/legkast. De doucheruimte is uitgerust met douche,vaste wastafel, toilet en wasmachine.

Voor het terras zijn diverse tuinmeubels: grote eettafel met 6 stuks standenstoelen, 1 kleine eettafel met 2 standenstoelen, een teakhouten zitje voor onder de pergola, 3 ligstoelen en een parasol. Uw auto parkeert u bij de vakantiewoning. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. U dient zelf bed-, bad- en keukenlinnen mee te nemen. Alle ruimtes zijn voorzien van elektrische verwarming.

IN DE BUNGALOW IS EEN EIGEN GLASVEZEL AANSLUITING AANWEZIG.


ALLE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF ADMINISTRATIEKOSTEN, TOERISTENBELASTING, KOSTEN HUISDIEREN, SCHOONMAAKKOSTEN EN WIFI.

LET OP: er zijn meerdere aanbieders voor accomodaties op dit park. Prijzen zijn vaak heel onduidelijk door verschillende bijkomende kosten.
CONTROLEER DUS ALTIJD DE DOOR U TE BETALEN TOTAALPRIJS.

DE BORGSOM bedraagt 150,00 euro.

Een Nederlandse beheerder kan al uw vragen beantwoorden en zal 24/7 bereikbaar zijn gedurende uw verblijf.

De verhuurder, Familie van der Does

Advertentie online sinds augustus 2021

Geverifieerde verhuurder
Wij zijn Irma en Charles van der Does en dit leuke vakantiehuis hebben we nu ruim 20 jaar.
Afgelopen jaren hebben wij enorm genoten van deze prachtige plek en ook onze kinderen hebben het erg naar hun zin omdat er veel leeftijdgenoten zijn en volop leuke activiteiten.
"La vie est belle, mais mieux en France"
Komen jullie ook genieten van het mooie Frankrijk?

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Alle prijzen zijn inclusief administratiekosten, toeristenbelasting, kosten huisdieren en schoonmaakkosten.

LET OP: er zijn meerdere aanbieders voor accomodaties op dit park. Prijzen zijn vaak heel onduidelijk door verschillende bijkomende kosten.

De borgsom bedraagt 150 euro.

Reservering is pas defentief als er 20 % huur is aanbetaald en de borg van 150 euro.

Kosten opladen elektrische auto indien van toepassing 3 euro per dag wordt verrekend met de borg.

Wisseldag op de zaterdag.

Vertrek op zaterdag voor 10:00 uur
Aankomst op zaterdag na 16:00 uur i.v.m. schoonmaak.

Een nederlandse beheerder kan al uw vragen beantwoorden en zal 24/7 bereikbaar zijn gedurende uw verblijf.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 02-mrt-2024
tot
za 27-apr-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 498,00
Midweek -
Nacht € 71,00
Weekend -
van
za 27-apr-2024
tot
za 15-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 498,00
Midweek -
Nacht € 71,00
Weekend -
van
za 15-jun-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 498,00
Midweek -
Nacht € 71,00
Weekend -
van
za 29-jun-2024
tot
za 13-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 625,00
Midweek -
Nacht € 89,00
Weekend -
van
za 13-jul-2024
tot
za 24-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 798,00
Midweek -
Nacht € 114,00
Weekend -
van
za 24-aug-2024
tot
za 07-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 625,00
Midweek -
Nacht € 89,00
Weekend -
van
za 07-sep-2024
tot
za 05-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 498,00
Midweek -
Nacht € 71,00
Weekend -
van
za 05-okt-2024
tot
za 28-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 498,00
Midweek -
Nacht € 71,00
Weekend -
van
za 28-dec-2024
tot
za 11-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 798,00
Midweek -
Nacht € 114,00
Weekend -
van
za 11-jan-2025
tot
za 26-apr-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 498,00
Midweek -
Nacht € 71,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 150,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Energiekosten
€ 3,00
Per nacht
Wordt verrekend met de borg.

Locatie & tips

Tips van de verhuurder



Ontdek het Majestueuze Kasteel van La Rochefoucauld

Tijdens uw verblijf in ons charmante vakantiehuis, mag een bezoek aan het Kasteel van La Rochefoucauld niet ontbreken. Dit adembenemende kasteel, ook bekend als 'de parel van de Angoumois', staat trots in het hart van La Rochefoucauld en is een van de meest indrukwekkende historische bezienswaardigheden in de regio.

Met zijn oorsprong die teruggaat tot de 11e eeuw, biedt het kasteel een fascinerende reis door de tijd. De prachtige architectuur is een harmonieuze mix van middeleeuwse, renaissance- en klassieke stijlen, waardoor het een uniek monument is in Frankrijk. Bewonder de rijke geschiedenis, de prachtig ingerichte kamers en de indrukwekkende bibliotheek met eeuwenoude boeken.

Het kasteel is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook een panoramisch uitzicht over de omgeving. Wandel door de weelderige tuinen en voel de historie die elke steen uitademt.

Een bezoek aan het Kasteel van La Rochefoucauld is een onvergetelijke ervaring die de rijke geschiedenis en schoonheid van de Franse cultuur tot leven brengt.

Verblijf in ons vakantiehuis en stap in een wereld vol historie en schoonheid, slechts een steenworp afstand van het Kasteel van La Rochefoucauld


Ergens in het hart van Frankrijk, genesteld in de glooiende heuvels van de Limousin, ligt Limoges, een stad waar geschiedenis en kunst elkaar liefdevol omarmen. Bekend om haar porselein, middeleeuwse charme en rijke geschiedenis, is Limoges een stad die uitnodigt tot ontdekken.

De geschiedenis van Limoges begint in de Romeinse tijd, toen de stad bekend stond als Augustoritum. Door de eeuwen heen groeide het uit tot een belangrijk centrum voor kunst en handel, met name door de ontwikkeling van haar beroemde porselein in de 18e eeuw. Deze traditie van vakmanschap heeft Limoges wereldwijde faam bezorgd en het porselein uit deze stad is synoniem geworden voor elegantie en kwaliteit.

Maar Limoges is niet alleen porselein. Wandelend door de geplaveide straten, omringd door vakwerkhuizen, voelt u de echo's van het verleden. De imposante kathedraal Saint-Étienne, een meesterwerk van gotische architectuur, torent trots boven de stad uit. De prachtige gebrandschilderde ramen en de sierlijke details vertellen een verhaal van devotionele kunst en vakmanschap.

De stad is ook een schatkist van musea en galerieën, waar de kunstliefhebber zijn hart kan ophalen. Het Musée National Adrien Dubouché huisvest een indrukwekkende collectie porselein, terwijl het Musée des Beaux-Arts schilderijen en sculpturen toont die de rijke culturele erfenis van Limoges weerspiegelen.

En dan is er het groen van Limoges. De stad is omgeven door weelderige parken en tuinen, waar de Jardin de l'Évêché met zijn rozentuin een oase van rust en schoonheid biedt. Hier kunt u ontsnappen aan de drukte van de stad en genieten van een moment van vrede.

Een bezoek aan Limoges is niet compleet zonder de lokale keuken te proeven. De regio Limousin is beroemd om haar rundvlees en appels, en de vele gezellige restaurants in de stad bieden u de kans om deze en andere lokale delicatessen te proeven.

Limoges is een stad van geschiedenis, kunst en natuurlijke schoonheid, een plaats waar het verleden en het heden samensmelten tot een unieke ervaring. Een bezoek aan deze charmante stad is een reis door de tijd, een ontdekking van verborgen schatten en een viering van het Franse leven.

Kom en ervaar de magie van Limoges, een stad die wacht om door u ontdekt te worden
Ontdek Golfen en Culinair Genieten naast Ons Vakantiepark

Welkom bij een van de kroonjuwelen van de Franse golfwereld, recht naast ons prachtige vakantiepark! Ervaar het spel op een van de mooiste golfbanen van Frankrijk, waar elke hole een nieuw avontuur is en de natuurlijke schoonheid van de omgeving uw spel naar een hoger niveau tilt.

Maar het is niet alleen het golfen dat deze plek zo speciaal maakt. Na een dag op de groene fairways wacht u een culinaire ervaring in het uitstekende restaurant van de golfbaan. Geniet van verfijnde smaken en lokale specialiteiten, terwijl u zich laat betoveren door het adembenemende uitzicht dat zich voor uw ogen ontvouwt.

Dit is meer dan zomaar een golfbaan; het is een bestemming waar sport, ontspanning en gastronomie samenkomen in perfecte harmonie. Of u nu een doorgewinterde golfer bent of gewoon wilt genieten van een heerlijke maaltijd in een uitzonderlijke omgeving, deze plek biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Boek uw verblijf in ons vakantiepark en ervaar de luxe van golfen en dineren op een van Frankrijk's meest begeerde locaties. Uw perfecte vakantie wacht!
Ervaar de Levendigheid van de Grootste Markt in de Regio bij Pluviers Piegut

Stap in de bruisende wereld van de grootste markt in de regio, gelegen in het pittoreske Pluviers Piegut. Een bezoek aan deze markt is niet zomaar een uitje, het is een duik in het hart van de Franse cultuur en levendigheid!

Met meer dan 300 kramen in de zomermaanden, is deze markt een schatkist vol lokale producten, ambachten en verrassingen. Wandel langs de kleurrijke stands waar verse producten, handgemaakte goederen en unieke vondsten samenkomen om een authentieke Franse marktervaring te creëren.

De sfeer is ongeëvenaard – levendig, vriendelijk en doordrenkt met de geur van heerlijke lokale gerechten. Proef de lokale keuken, geniet van vers bereide lekkernijen en laat uw smaakpapillen dansen op de ritmes van de Franse gastronomie. En als u even wilt uitrusten, zoek dan een gezellig terrasje op en geniet van het levendige markttafereel onder het genot van een drankje.

De markt in Pluviers Piegut is meer dan alleen een plaats om te winkelen; het is een ontmoetingsplek, een feest van zintuigen en een viering van de lokale gemeenschap. Het is een plek waar traditie en hedendaagse cultuur samensmelten tot een ware Franse beleving.

Mis de kans niet om deel uit te maken van deze unieke ervaring. Bezoek ons en dompel uzelf onder in de charme en gezelligheid van de markt van Pluviers Piegut!
Het Charmante Verhaal van Périgueux, het Hart van de Dordogne

In het glooiende landschap van de Dordogne, omringd door de weelderige groenheid van Zuidwest-Frankrijk, ligt Périgueux, een stad die de tijd lijkt te hebben stilgezet. Met haar kronkelende straatjes en historische rijkdom biedt Périgueux een betoverende reis door de eeuwen heen.

De geschiedenis van Périgueux is als een schilderij dat door de eeuwen heen zorgvuldig is bijgewerkt. Gesticht door de Romeinen, bloeide de stad op als een belangrijk centrum tijdens de Middeleeuwen. Dit erfgoed is nog steeds zichtbaar in de indrukwekkende kathedraal Saint-Front, een architectonisch wonder met Byzantijnse koepels die het stadsbeeld domineren.

Wandelend door de oude stad, met zijn vakwerkhuizen en geplaveide straatjes, voelt u zich een deel van een levend museum. Elke hoek onthult een nieuw stukje geschiedenis, van de Romeinse overblijfselen tot aan de middeleeuwse en renaissance architectuur.

Maar Périgueux is meer dan alleen haar verleden. Het is een levendige stad vol met charmante boetiekjes, markten waar de geuren van verse producten en lokale delicatessen de lucht vullen, en gezellige cafés waar u kunt genieten van de Franse levenskunst. De markt in Place de la Clautre, een festijn van kleuren en smaken, is een must voor elke bezoeker.

De Dordogne staat bekend om haar culinaire hoogstandjes, en Périgueux vormt hierop geen uitzondering. Truffels, foie gras en de lokale wijnen zijn enkele van de gastronomische schatten die u hier kunt ontdekken. De gastvrije restaurants en bistro's nodigen u uit om te genieten van de rijke smaken van de regio.

Périgueux is een stad waar geschiedenis, cultuur en gastronomie samenkomen in een harmonieus geheel. Een bezoek aan deze stad is een ervaring voor de zintuigen, een duik in de diepten van de Franse charme.

In Périgueux vindt u de essentie van de Dordogne, een ervaring die uw hart zal veroveren en u zal uitnodigen om steeds weer terug te komen.
Peddelen op het ritme van de stroming. Een heerlijke bezigheid, zo'n kanotocht van een paar uur op de rivier La Tardoire in het oosten of op de Dronne in het zuiden. Onderweg zie je watermolens, oude landhuizen en kastelen. En natuurlijk zijn er overal kleine Franse restaurantjes waar u ook tussen de middag heerlijk kunt eten.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond
16 m2

Tegels

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (5)

Slaapkamer 1
Begane grond
9 m2

Bed: 2-persoons 190 x 140 cm

Tegels

Dekbedden (2)

Slaapkamer 2
Begane grond
4 m2

Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

Tegels

Badkamer
Begane grond
4 m2

Toilet

Douche (1)

Föhn

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Keramisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Bungalow

Woonoppervlakte

  • 37 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Jeu de boules
  • Paardrijden
  • Tennis

Populaire thema's

  • Budget
  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Vakantieparken

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Boiler

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Radio
  • Cd-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (10)
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Grillplaat
  • Ligstoel(en) (3)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Privé oprit
  • Tafeltennistafel
  • Tennisbaan bij woning
  • Terras (1)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (8)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Veranda
  • Loungeset
  • Jeu de Boulesbaan

Privacy

  • Beheerder op terrein
  • Vrijstaande woning

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Huisdieren toegestaan
  • Roken niet toegestaan

Kinderen

  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (1)

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's
  • Tafeltennistafel


€ 498,-
per week v.a.
€ 498,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook: