Villa

Villa Leopard Grimaud (10 personen)


Villa Leopard Grimaud is een grote luxe villa met zwembad op loopafstand van het middeleeuwse dorpje Grimaud. De villa biedt het plaats aan 10 personen in 5 slaapkamers, allemaal met eigen badkamer. De villa is in 2022 gerenoveerd. Villa Leopard is in het laagseizoen ook te boeken voor maximaal 6 personen (3 slaapkamers/badkamers), zie onze andere advertentie.  

Villa Leopard Grimaud is een grote luxe villa met prive-zwembad op loopafstand van het middeleeuwse dorpje Grimaud en op 10 minuten rijden van de haven van Port Grimaud en de stranden van de golf van Saint-Tropez. Vanaf de terrassen heeft u een magnifiek uitzicht over de omgeving en op het middeleeuwse kasteel van Grimaud.  

De villa is luxe en compleet ingericht, zowel binnen als buiten. De villa biedt op twee niveaus plaats aan 10 personen in 5 slaapkamers, waarvan 2 een kitchenette hebben met zithoek. Alle 5 slaapkamers/appartementen hebben goede bedden, airco en een eigen badkamer. De nieuwe keuken is van alle gemakken voorzien. In de tuin (die volledig privé is) is een verwarmd zwembad en er zijn meerdere zitjes op verschillende terrassen. Er is een buitenkeuken en er zijn twee gas-BBQs. Het huis is omheind en beveiligd. Er is goede wifi. Het huis wordt in zijn geheel verhuurd, ook bij kleinere groepen.  

Het charmante middeleeuwse dorp Grimaud ligt op loopafstand en staat bekend als schilderachtig dorp waar u kunt genieten van verschillende restaurants, wijnbarretjes, markten en in het seizoen voorstellingen. Er zijn twee bakkers en een supermarktje. Het dichtstbijzijnde strand ligt op 4km, de stranden van Saint-Tropez (waaronder Pampelonne Plage) liggen op 10km. In de nabije omgeving liggen meerdere (super)markten en op 5km 2 hypermarkten.  

Binnen
Het huis is verdeeld over twee verdiepingen (zonder interne verbinding) en 1 van kamers is een losstaande gite. Het huis is recent gerenoveerd en luxe en eigentijds ingericht met kwalitatieve meubels. Alle slaapkamers zijn voorzien van 2-persoonsbedden van 180x200 (1 kamer kan ook worden opgemaakt als twee x 90x200) en airconditioning. 

Op de bovenverdieping vindt u een woonkamer, eetkamer, luxe en volledig ingerichte keuken, de master suite met en-suite badkamer, een tweede slaapkamer met badkamer en separate toilet en een groot terras met magnifiek uitzicht over de omgeving en op het Kasteel van Grimaud. Op het terras staat een grote eettafel voor 10 personen, een grote lounge hoek en een gas BBQ. De keuken is modern en compleet ingericht en beschikt o.a. over een vaatwasser, oven, magnetron, hoge koelkast met apart diepvriesvak, inductiekookplaat, Nespresso en een waterkoker. 

De benedenverdieping is op tuinhoogte waar ook het zwembad ligt. Hier vindt u drie losse appartementen / suites die ieder individueel toegankelijk zijn:
  1. “Pool apartment”: luxe appartement met slaapkamer met zithoek, badkamer en kitchenette met eethoek. Het appartement heeft een overdekt terras en airconditioning.
  2. “La Gîte”: vrijstaand luxe appartement met zithoek, slaaphoek, kitchenette, badkamer, airconditioning en een privé-terras.
  3. “Garden suite”: luxe slaapkamer met badkamer met ligbad, airconditioning en overdekt terras.
De kitchenettes zijn uitgerust met inductie kookplaat, vaatwasser, oven, Nespresso en kookgerei.

Er is een wasruimte met wasmachine, droger, stofzuiger, strijkplank en strijkijzer. 

Buiten
De villa is gelegen op slechts 5 minuten lopen van het mooie historische centrum van Grimaud. Een erg mooi dorpje met leuke restaurants, enkele barretjes en kunstgalerijen. Ook met 2 bakkers en een klein supermarktje. 

Ontdek zelf welk zitje in de tuin op welk moment van de dag het fijnste is. Onze persoonlijke favoriete plek is het boven-terras met zijn geweldige uitzicht op de valei en op het kasteel van Grimaud. Hier staat een grote loungehoek en een eettafel voor 10 personen. Hier staat ook een gas-BBQ. Een andere favoriete plek is rond het zwembad in de tuin. Het privé zwembad is rechthoekig en meet 8 x 5 m. De maximale diepte is 1.5 m. Reiniging is middels chloor. Het zwembad is verwarmbaar in het voor- en naseizoen. Op het terras naast het zwembad staan verschillende ligbedden en zitjes en ook op deze verdieping staat een grote eettafel. Er is een buitenkeuken met koelkast, vaatwasser en een gas-BBQ.   

Het perceel is volledig omheind en heeft een automatische poort. Er is plek om 4 auto's te parkeren.

Op de bovenverdieping vind u een woonkamer, eetkamer, luxe en volledig ingerichte keuken, de master suite met en-suite badkamer, een tweede slaapkamer met badkamer en separate toilet en een groot terras met magnifiek uitzicht over de omgeving en op het Kasteel van Grimaud. Op het terras staat een grote eettafel voor 10 personen, een grote lounge set en een gas BBQ.

De verhuurder, Mark & Mark

Advertentie online sinds juli 2022

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
Wij zijn Mark en Mark en wij zijn de gelukkige eigenaar van Villa Leopard in Grimaud. Wij komen al jaren aan de Côte d’Azur en hebben al een aantal jaren een ander huis in Grimaud (La Villa Jaune). Toen het huis van de buren te koop kwam en we de potentie hiervan zagen, hoefden we niet lang na te denken. Na een grondige verbouwing in 2022 wordt dit onze uitvalsbasis voor als we in Grimaud zijn en als wij er niet zijn, laten we jullie graag meegenieten!

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Cancellation policy Villa Leopard Grimaud If, for whatever reason, the tenant is unable, unwilling or will not accept the rented property on the agreed date, he must immediately inform the landlord of this. A telephone communication of this must be confirmed in writing or by email.  

If the tenant cancels the agreement in the period up to 6 weeks before the start date of the rental period, he will still owe 30% of the rental price;   

In case of cancellation up to 4 weeks 50% and from 2 weeks up to the start date of the rental period 75%.  

If the tenant only announces on the commencement date or during the rental period that he will not use the rented property (anymore), he will still owe the full rental price.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 30-sep-2023
tot
za 30-mrt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2995,00
Midweek -
Nacht € 428,00
Weekend -
van
za 30-mrt-2024
tot
za 01-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 3095,00
Midweek -
Nacht € 442,00
Weekend -
van
za 01-jun-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 3695,00
Midweek -
Nacht € 528,00
Weekend -
van
za 29-jun-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 4495,00
Midweek -
Nacht € 642,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
za 24-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 5995,00
Midweek -
Nacht € 856,00
Weekend -
van
za 24-aug-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 4495,00
Midweek -
Nacht € 642,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
za 28-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 3695,00
Midweek -
Nacht € 528,00
Weekend -
van
za 28-sep-2024
tot
za 05-apr-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2995,00
Midweek -
Nacht € 428,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Eindschoonmaak
€ 275,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Linnengoed
€ 225,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Tussentijdse schoonmaak
€ 175,00
Per week
Betalen bij boeking | optioneel
Verwarming zwembad
€ 150,00
Per week
Betalen bij boeking | optioneel

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

• Plage de Pampelonne in Ramatuelle: waarschijnlijk het bekendste strand van de streek. Kilometers witte zandstranden en beroemde strandclubs. Best te bereiken via Gassin / Ramatuelle.
• Plage de Escalet in Ramatuelle: een kleine baai met een mooi, klein zandstrand.
• Plage de Canoubiers in Saint-Tropez: klein, verborgen strand in de buurt van de zeilclub van Saint-Tropez (Ecole de Voile).
• In het hoogseizoen kunnen de grote kustwegen (richting Sainte Maxime of richting Saint-Tropez) druk zijn. Wij gebruiken vaak de charmante kleinere wegen die meestal niet druk zijn.
Hieronder vindt u enkele van onze favoriete restaurants in de omgeving:
• Apopino in Grimaud: leuk restaurant in een rustig deel van het dorp.
• Fleur de sel in Grimaud: lekker buiten eten op een pleintje in het oude dorp.
• L’ecurie de la Masquise in Grimaud: charmant restaurant in het oude dorp
• La Bastide Blanche in Grimaud: goed restaurant (binnen en buiten) dicht bij het Domaine (ga de hoofdingang uit en sla linksaf. Het restaurant ligt aan de rechterkant bij de rotonde).
• Ferme Ladouceur in Ramatuelle. Charmant restaurant met groot terras met uitzicht op de wijngaarden. Ze serveren een vast menu voor 50 euro inclusief wijn. Een echte aanrader.
• La Verdoyante in Gassin. Nog een charmant pareltje buiten het dorp met een leuk terras met mooi uitzicht. Kwalitatief goed eten, met zowel een vast menu and a la carte mogelijkheden. Een van onze favorieten.
• Ponent Plage in La Croix-Valmer: gelegen aan het strand in La Croix-Valmer, een leuke plek voor een lunch met de voeten in het zand
• Le Smash Club in Cavaliere: heerlijk buiten eten rond het zwembad van de tennisclub in Cavaliere. Ze hebben een vast proeverij menu. Aanrader!
• Le Club 55 aan het strand van Pampelonne in Ramatuelle: een icoon in de omgeving! Geweldige plek onder de bomen op het strand en ideaal om mensen te kijken. Reserveren is een must
• Cabana Bambou aan het strand van Pampelonne in Ramatuelle. Direct aan het strand met een relaxte sfeer. Lekker eten tegen – voor Pampelonne – acceptabele prijzen. Ze bieden ook ligbedden.
• Moorea: nog een leuke tent aan het strand van Pampelonne. Goed personeel, lekker eten en leuk mensen kijken.
• Het dorp heeft twee bakkers en een kleine kruidenierswinkel: verlaat het domein via het kleine voetgangershek bovenaan de oprit (gelieve het hek na doorgang op slot te doen). Loop naar links in de richting van het dorp. Sla rechtsaf en bij de fontein / ingang van het dorp slaat u weer rechtsaf en gaat u de heuvel op. In het dorp vindt u borden voor de winkels.
• Er is een grotere Intermarche supermarkt en een biologische levensmiddelenmarkt (tevens bakker - La Halle de Grimaud) in de buurt: verlaat de hoofdingang van het domein en ga linksaf, bij de rotonde gaat u rechtsaf. Aan de rechterkant vindt u eerst de Intermarche en dan La Halle de Grimaud.
• Er zijn twee hypermarken dichtbij:
o E. Leclerc: 6, Avenue Sigismond Coulet, Cogolin
o GeantCasino: Rond-Point de la Foux, Gassin (op de weg naar Saint-Tropez)
• De beste groenten vindt u bij Grand Fraiche in Cogolin
Het dorp Grimaud staat bekend om zijn kasteel, de windmolen en zijn schilderachtige straatjes en kerkjes. Op verschillende plekken kunt u genieten van het geweldige uitzicht op zee of de omligende natuurgebieden en wijndomeinen. Zeker een bezoek waard! Vanuit de tuin heeft u ook zicht op het kasteel dat s’avonds mooi verlicht wordt.

Iedere zondagochtend zijn er leuke antiekmarkten net iets buiten het dorp. In Port Grimaud zijn verschillende watersport mogelijkheden, zoals waterskiën en windsurfen. Saint-Tropez ligt op ca. 20 minuten rijden vanuit de villa.

Indeling

Woonkamer
1e verdieping
45 m2

Natuursteen

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (10)

Slaapkamer 1
1e verdieping
25 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Natuursteen

Dekbedden (1)

Slaapkamer 2
1e verdieping
15 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Natuursteen

Dekbedden (1)

Slaapkamer 3
Begane grond
30 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Dekbedden (1)

Dekens

Slaapkamer 4
Begane grond
20 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Natuursteen

Dekbedden (1)

Slaapkamer 5
Begane grond
35 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Natuursteen

Dekbedden (1)

Badkamer 1
1e verdieping
5 m2

Toilet

Douche

Wastafel (1)

Badkamer 2
1e verdieping
4 m2

Toilet

Douche

Wastafel

Badkamer 3
Begane grond
5 m2

Toilet

Douche

Wastafel

Badkamer 4
Begane grond
5 m2

Douche

Ligbad

Wastafel

Badkamer 5
Begane grond
5 m2

Douche

Wastafel

Föhn

Bijkeuken
Begane grond

9 m2

Keuken

Soort: Open

Fornuis: (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 250 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Nachtleven / uitgaan
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Kindvriendelijk
  • Lange termijn verhuur
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Zon, zee & strand
  • Groepsaccommodatie

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Boiler
  • Open haard
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • Wifi
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (6)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (4)
  • Privé oprit
  • Terras (5)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (20)
  • Tuintafel(s) (3)
  • Buitenkeuken
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Beveiligingsinstallatie
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen

Kinderen

  • Kinderstoel (2)
  • Campingbed (2)

Mindervaliden

  • Geen drempels

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 2.995,-
per week v.a.
€ 2.995,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder

Villa Leopard Grimaud (6 personen)

Vanaf per nacht € 371,- v.a. per week per week € 2.595,-