Vakantiehuis


Wij nodigen u uit in ons gezellige vakantiehuis "Coquelicots" (120 m2):
Bij het binnenkomen is er een lichte entree met een ruime hal. Meteen stapt u links de woonkamer in met een grote eethoek bij de schuiframen. Daar bevindt zich een gezellige zithoek met een open haard, een bureautje, een 2-zits bank en 3-zits bank.
In de Franse woonkeuken met eiland en barkrukken is het heerlijk koken. Het buitenterras op de veranda is gemakkelijk vanuit de keuken te bereiken. Op de veranda bevindt zich een lounge-set en een eettafel met stoelen.
Als u door de gang kijkt, bevindt zich rechts een kamer met een breed eenpersoonsbed (1.30 m x 1.90 m). Daarnaast is de grote badkamer met douchecabine, bad, wastafel en toilet. De kamer met twee eenpersoonsbedden (0.80 m x 1.90) grenst hieraan. De laatste kamer is de hoofdslaapkamer met een ruime boxspring (1.80 x 2.00). Aan deze kamer is de tweede badkamer met douchecabine, wastafel en toilet verbonden.

Via een trap vanuit de keuken naar beneden komt men in de garage en het wasgedeelte waar een wasmachine en droger staan. Ook is hier de vierde slaapkamer te vinden met twee eenpersoonsbedden (0.90 m x 2.00 m). 
In de garage is een speelplek gecreëerd met een tafeltennistafel, een voetbaltafel, een pooltafel en andere speelattributen. De kinderen vervelen zich hier absoluut niet! Helemaal niet op de grote trampoline en in het zwembad dat je bereikt via paadjes door de tuin. Het zwembad (8.00 m x 4.00 m) kan overdekt worden met een abri en kan buiten het hoogseizoen tegen extra vergoeding verwarmd worden.

Vanaf de veranda en vanuit de schuin aflopende tuin van "Coquelicots" kijkt u op het prachtige dorpje Beaumont-du-Périgord, één van de bastides in de Périgord Pourpre. Het is rustig gelegen aan de rand van de wijngebieden en dichtbij de Périgord Noir, het toeristische gedeelte van de Dordogne. Andere oude bastidedorpen liggen op een korte afstand rijden, zoals Monpazier, Belvès, Eymet en Issigeac. De dichtstbijzijnde steden zijn Périgieux, Sarlat-la Canéda en Bergerac, waar een vliegveld ligt dat binnen een halfuur bereikbaar is.

De rivier de Dordogne geeft veel mogelijkheden op sportgebied: een middagje kajakken, kanoën, een boottocht of stadsrondvaart maken, abseilen of lekker zwemmen en vissen bij een van de vele (bewaakte) strandjes. Een heel bijzondere ervaring is het klimmen aan de rotswand in de tuinen van Marqueyssac: de Via Ferrata met een prachtig uitzicht op de rivier!
Binnen een uur afstand rijden zijn ontelbare activiteiten te vinden zoals paragliden, parachutespringen, carten en de Vélorail.

De Dordogne is bekend om de middeleeuwse kastelen; veel zijn er te bezoeken en ook voor kinderen geweldig om te ontdekken! Ook liggen er prachtige aangelegde tuinen en natuurparken die een bezoek waard zijn: vaak zijn er ook picknickgelegenheden wat met kinderen ideaal is. Bezienswaardigheden als grotten, rotswoningen, leuke (openlucht)musea zijn goed aan te rijden.
In het vakantiehuis zijn diverse wandelkaarten te vinden. In de hele Dordogne zijn speciale wandelpaden aangelegd. Wandelroutes starten zelfs nagenoeg vanaf het erf van “Coquelicots”, herkenbaar aan de gele houten paaltjes.
Om de hoek is een manege, waar de kinderen kunnen paard- en ponyrijden. Hiervandaan worden paardrijtochten door de omgeving georganiseerd.
Op de camping in het dorp is een tennisbaan, waar voor een kleine vergoeding gebruik van gemaakt kan worden.

Op nog geen half uur rijden bevindt u zich in het hart van de wijnstreek rond Bergerac en Monbazillac, de Dordognevallei. U zult tijd tekort komen om alle heerlijke streekwijnen te proeven op de chateaux. Het prachtige kasteel van Monbazillac is zeker een bezoek waard! In ons vakantiehuis vind u voldoende informatie over wijnproeverijen en de wijnroutes in de streek.
In de restaurantjes in Beaumont-du-Périgord, Monpazier en vele andere dorpen in de Périgord komen heerlijke streekgerechten op tafel. Ook daarvoor vindt u in ons vakantiehuis de aanbevelingen en informatie om een onvergetelijke avondje uit eten te beleven!



De verhuurder, Johan & Maaike

Advertentie online sinds februari 2020

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 3 uur
Als gezin hebben wij jarenlang genoten van prachtige vakanties in Frankrijk. Als francofielen ging dit ons nog niet ver genoeg en hebben we besloten een vakantiehuis in Frankrijk te kopen. We hebben gekozen voor de Dordogne in het zuiden. Een verblijf hier geeft ons steeds rust en ontspanning. Graag laten we ook u genieten van een vakantie in “Coquelicots”, ons tegen een heuvel gelegen vakantiehuis met uitzicht op het dorp Beaumont-du-Périgord en de omliggende heuvels, velden en bossen.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Prijs inclusief: handdoeken, keukenlinnen en bedlinnen (opgemaakte bedden)
Prijs exclusief: borg € 750,00, schoonmaakkosten (verplicht) € 150,00 en toeristenbelasting

Het zwembad kan tegen een meerprijs verwarmd worden.

Wij verhuren uitsluitend per week. De wisseldag is vrijdag.

AnnuleringsvoorwaardenIndien een overeenkomst wordt geannuleerd door de huurder (terwijl er geen sprake is van een ontbindende voorwaarde vanwege een negatief reisadvies zoals omschreven onder “2” hieronder), zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:
  1. Bij annulering tot de 90e dag vóór de aankomstdag: de aanbetaling, 30%.
  2. Bij annulering vanaf de 90e dag tot de 28e dag vóór de aankomstdag: 60% van de huursom
  3. Bij annulering vanaf de 28e dag tot de 7e dag vóór de aankomstdag: 90% van de huursom
  4. Bij annulering vanaf de 7e dag of later: de gehele huursom
 Ontbindende voorwaarden
  1. In het geval van het uitblijven van betaling van huur en/of andere kosten of in het geval van het niet respecteren van een van de voorwaarden van het contract en 7 dagen na een vergeefs gezonden aanmaning, kan de verhuurder het huurcontract met onmiddellijke ingang beëindigen.

  2. Indien de Nederlandse overheid uiterlijk een week voor de aanvang van de huurperiode een negatief reisadvies (oranje of rood) afgeeft (of handhaaft) met betrekking tot geheel Frankrijk dan wel specifiek de Dordogne, kan de huurder via verzending van een email uiterlijk vijf dagen voor aanvang van de huurperiode de huurovereenkomst beëindigen. Hetzelfde geldt indien Frankrijk uiterlijk voor de aankomst van de huurders bepaalt dat Nederlanders niet langer worden toegelaten. Eventuele betaalde bedragen worden na beëindiging op deze grond direct teruggestort.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
vr 26-apr-2024
tot
vr 10-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 900,00
Midweek -
Nacht € 129,00
Weekend -
van
vr 10-mei-2024
tot
vr 05-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1000,00
Midweek -
Nacht € 143,00
Weekend -
van
vr 05-jul-2024
tot
vr 19-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2050,00
Midweek -
Nacht € 293,00
Weekend -
van
vr 19-jul-2024
tot
vr 16-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2250,00
Midweek -
Nacht € 321,00
Weekend -
van
vr 16-aug-2024
tot
vr 30-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2050,00
Midweek -
Nacht € 293,00
Weekend -
van
vr 30-aug-2024
tot
vr 27-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1000,00
Midweek -
Nacht € 143,00
Weekend -
van
vr 27-sep-2024
tot
vr 18-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 900,00
Midweek -
Nacht € 129,00
Weekend -
van
vr 18-okt-2024
tot
vr 25-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1100,00
Midweek -
Nacht € 157,00
Weekend -
van
vr 25-okt-2024
tot
vr 01-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 900,00
Midweek -
Nacht € 129,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 750,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Schoonmaak
€ 150,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Toeristenbelasting alle leeftijden
€ 1,05
Per nacht
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Wanneer u een wandeling in de buurt wilt maken, is dit kasteel een mooi doel dat ook nog eens in buurt van het vakantiedorp Beaumont-du-Périgord ligt.
Op vele plaatsen aan de rivier de Dordogne kunt u kano's huren. Het leuke aan de vaartochten is dat je zelf de afstand kunt kiezen. Daarom is het een geweldige activiteit met kinderen!
Een prachtig kasteeltje gelegen midden in de wijngaarden. Hier kunt u de beroemde dessertwijnen proeven uit de streek. Maar in het kasteel zijn ook mooi vormgegeven tentoonstellingen te bewonderen.
Voor het bezoeken van deze tuinen kunt u wel een hele dag uittrekken! Het is heerlijk wandelen en klimmen hier. Een spectaculaire activiteit is het klimmen langs de Via Ferrata. Het uitzicht vergeet u nooit meer!

Indeling

Woonkamer
Begane grond
39 m2

Tegels

Eetkamerstoelen (8)

Bank 2.5 zits (1)

Slaapkamer 1
Begane grond
13 m2

Bed: King-size 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 2
Begane grond
13 m2

Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 3
Begane grond
12 m2

Bed: 1-persoons 190 x 140 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 4
Souterrain
14 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Badkamer 1
Begane grond
5 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 2
Begane grond
9 m2

Toilet

Douche (1)

Ligbad

Garage
Souterrain

19 m2

Wasruimte
Souterrain

14 m2

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Elektrisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Woonoppervlakte

  • 120 m2

Sport & recreatie

  • Paardrijden
  • Tennis
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Privacy

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Boiler
  • Open haard
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • Wifi
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Garage
  • Ligstoel(en)
  • Parasol(s)
  • Privé oprit
  • Speeltoestel(len) (2)
  • Tafeltennistafel
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s)
  • Veranda
  • Loungeset
  • Schuur
  • Hangmat
  • Laadpaal Elektrische Auto

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens

Kinderen

  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (1)
  • Campingbed (1)

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • Dartbord
  • Tafelvoetbal
  • (Strip)boeken
  • Biljart- / snookertafel
  • Tafeltennistafel
  • Trampoline

Privacy

  • Vrijstaande woning


€ 900,-
per week v.a.
€ 900,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Vakantiehuis Maraval

8,5
Vanaf per nacht € 179,- v.a. per week per week € 1.250,-