Gîte / Cottage


Sfeervol vakantiehuis met uitzicht op het dorp Carlux in een heerlijke omgeving!

Les GItes de Carlux is een mooi aangelegd park met 12 gites op 1,5 hectare grond. 
Het park is omgeven door bossen. De site biedt een prachtig uitzicht over het pittoreske dorpje Carlux en haar XIII eeuws kasteel. Faciliteiten: verwarmd buitenzwembad van 12m x  6m (open vanaf eind april - eind september en verwarmd vanaf circa half mei – half/eind september), peuterspeelbad, badmintonveld, tafeltennis, speeltuintje voor kinderen onder de 6 jaar, speeltuintje voor kinderen boven de 6 jaar, avonturen speeltuintje in bos, tafelvoetbalspel en gratis Wi-Fi.

Tegen een kleine vergoeding kunt u uw was laten doen. In het seizoen komt elke ochtend de bakker langs met een busje met brood,gebak en andere lekkernijen. Op loopafstand zijn een bakker, supermarktje, groentehal, restaurants en een cafe aanwezig in het dorp. In het seizoen worden er op de site elke week een paar sportlessen verzorgd tegen betaling zoals yoga en bootcamp. Ook wordt er regelmatig een badmintonavond of jeu de boules avond georganiseerd in het hoogseizoen voor de liefhebbers. 

Eglantine heeft een ruime woon- en eetkamer met openslaande deuren naar het terras en een houthaard. Er is een dvd-speler met beeldscherm en er zijn een aantal gratis dvds ter beschikking in verschillende talen. Op de begane grond is een tweepersoons slaapkamer met badkamer ensuite. En er is een tweede badkamer. Beide badkamers zijn voorzien van douche, wastafel en toilet. De luxe keuken heeft een magnetron, fornuis, oventje, vaatwasser, koelkast met diepvriesvak, broodrooster, sinaasappelpers, koffiezetapparaat, senseo-apparaat en waterkoker en is ruim gesorteerd met servies, glazen, bestek en pannen. Op de tweede verdieping is een vide met fauteuil voorzien van een kleine collectie spelletjes en boeken (in verschillende talen) voor jong en oud.

Daarnaast is er een slaapkamer met twee eenpersoons bedden en een grote slaapkamer met een tweepersoons kingsize bed. Het terras buiten heeft een L-vorm met aan de ene kant uitzicht op de speeltuin voor de kinderen en aan de andere kant een prachtig uitzicht op het dorpje Carlux. Het terras heeft een ingemetselde barbeque, een grote tuintafel, een kleine tuintafel (beiden met bijbehorende stoelen), 4 ligbedden en 3 parasols.  Er is een parkeerplaats naast het huis aanwezig.

Er zijn volop mogelijkheden om u te vermaken in de omgeving. 
Bezoek een middeleeuwse stad zoals Sarlat met haar levendige markt of de bedevaartplaats Rocamadour. Ga naar een van de vele prachtige kastelen in bijv. Beynac en Castlenaud. Of bezoek Chateau des Milandes waar Josephine Baker heeft gewoond. Hier kunt u ook een geweldige roofvogelshow zien. Ontdek de grootste geologische grot in de omgeving "Gouffre de Padirac" waarin u een boottochtje kunt maken op de ondergrondse rivier. Een bezoek aan La Roque St.Christophe, een Unesco werelderfgoed plaats, mag zeker niet ontbreken. Dit is een 1 km lange spelonk met 5 grote gallerijen. Hier krijgt u een goede indruk van het leven van de spelonkbewoners. Maak een tochtje met de stoomtrein vanuit Martel of vaar mee met een "gabarre" over de rivier de Dordogne. Huur fietsen en volg het groene pad langs zonnebloemvelden, idyllische dorpjes, en notenboomgaarden en door oude treintunnels. Of huur een kano zodat u de omgeving vanaf het water kan verkennen. Ook paardrijden en golfen is prima mogelijk in de omgeving.

Wilt u lekker lunchen en een paar mooie wijnen kopen, bezoek dan een van de vele wijngaarden in de omgeving waaronder: Chateau de Haut-Serre. In het seizoen zijn er ook veel festivals en avondmarkten. Tuinliefhebbers moeten zeker de tuinen van Marqueyssac bewonderen.  Of ga naar de tuinen van Eyrignac: een van de voornaamste tuinen in Frankrijk. Voor kinderen (en volwassenen) zijn er volop leuke en leerzame uitstapjes, zoals het  ecomuseum walnoot in Castelnaud, het papiermuseum in Brantome, de wolspinnerij in Belves, een geitenboerderij in Rocamadour, het historische themapark Bournat, het acquarium le Bugue en het grootste klimpark van de Dordogne bij Sarlat. Ook zijn er verschillende prehisto parken waar kinderen dinos kunnen zien of workshops amulet maken of boogschieten kunnen volgen. In de omgeving zijn er tevens verschillende waterparken en dierentuinen.

De verhuurder, Sylvia

Advertentie online sinds februari 2017

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 dagen
In 2008 kwamen wij hier voor de eerste keer op vakantie en genoten van de prachtige omgeving en het mooie weer. Wij vonden het een idyllische plek: niet zo massaal en voorzien van alle faciliteiten om een leuke vakantie te hebben. Tot onze verrassing stond het huis te koop. We hebben het gekocht, opgeknapt, sfeervol ingericht en voorzien van de nodige luxe voor een fijne vakantie. Met veel plezier komen we hier elk jaar terug. En met ons 40% van onze gasten. U bent van harte welkom bij ons!


Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Flexibel annuleren

Geen risico: Als door Covid-19 overheidsrestricties het niet mogelijk is gebruik te maken van de accommodatie krijgt u 100% uw geld terug!

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Midweek is alleen mogelijk op aanvraag. Onze tarieven zijn inclusief: de huur van de gite, gas, water, electriciteit, toeristenbelasting, een setje basiskruiden in de keuken, een flesje handzeep in de badkamers en in de keuken en een toiletrol in beide wc's. Er zijn schoonmaakmiddelen en enkele vaatwasblokjes aanwezig.

Beddengoed, handdoeken, theedoeken zijn in de prijs inbegrepen en worden gratis wekelijks voor u verschoond. In het zwemseizoen ontvangt u gratis badlakens die bij een verblijf van meer dan 2 weken verschoond worden. Uw bedden zijn opgemaakt bij aankomst.

Er is gratis Wifi en u kunt gratis gebruikmaken van een logeerbed, kinderbedje, kinderstoel, en kinderbadje (beperkt beschikbaar). Opm.: wel eigen bedlinnen meenemen voor kinderbed.

Bijkomende kosten zijn: borg en eindschoonmaak. Wij heten u welkom op de aankomstdag vanaf 16.00 uur. Op de vertrekdag kunt u tot 10.00 uur gebruikmaken van uw gite. Na ontvangst van uw reservering sturen wij u een factuur van 50% van de huursom welke binnen 1 week betaald dient te worden. Na ontvangst van dit bedrag is uw boeking definitief. Het restant van het huurbedrag dient u samen met de borgsom en schoonmaakkosten 8 weken voor aankomst te voldoen. U krijgt hiervoor tijdig een factuur toegestuurd. Bij boekingen 8 weken of korter voor de aankomstdatum dient de volledige huursom in een keer voldaan te worden.

Een eventuele annulering dient schriftelijk te worden gedaan. Bij annuleringen van meer dan 8 weken voor de aankomstdatum is 50% van het huurbedrag verschuldigd. Voor annuleringen vanaf 8 weken of korter voor de aankomstdatum is 100% van het huurbedrag verschuldigd. In beide gevallen hoeft u de borgsom en schoonmaakkosten niet te betalen of worden deze teruggestort. Het is aan te raden een annuleringsverzekering af te sluiten. Onze gite is rookvrij en er mag dus binnen niet gerookt worden. Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 07-apr-2024
tot
zo 16-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 650,00
Midweek -
Nacht € 93,00
Weekend -
van
zo 16-jun-2024
tot
zo 14-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 999,00
Midweek -
Nacht € 143,00
Weekend -
van
zo 14-jul-2024
tot
zo 25-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1199,00
Midweek -
Nacht € 171,00
Weekend -
van
zo 25-aug-2024
tot
zo 08-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 999,00
Midweek -
Nacht € 143,00
Weekend -
van
zo 08-sep-2024
tot
zo 06-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 650,00
Midweek -
Nacht € 93,00
Weekend -
van
zo 06-okt-2024
tot
zo 20-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 499,00
Midweek -
Nacht € 71,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 160,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 95,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Of u nu een liefhebber bent van natuur, cultuur, historie, gastronomie of sportieve uitstapjes, u kunt het vinden in dit prachtige gebied. Enkele aanraders:- Bezoek een middeleeuwse stad zoals Sarlat met haar levendige markt of de bedevaartplaats Rocamadour of Domme of Les Collonges-La-Rouge.- Ga naar een van de vele prachtige kastelen in bijv. Beynac en Castlenaud. Of bezoek Chateau des Milandes waar Josephine Baker heeft gewoond. Hier kun je ook een geweldige roofvogelshow zien.- Ontdek de grootste geologische grot in de omgeving "Gouffre de Padirac" waarin u een boottochtje kunt maken op de ondergrondse rivier. Ook een aanrader: Gouffre de Proumeyssac of de Grotten van Lascaux met prachtige rotsschilderingen. - Een bezoek aan La Roque St.Christophe, een Unesco werelderfgoed plaats, mag zeker niet ontbreken. Dit is een 1 km lange spelonk met 5 grote gallerijen. Hier krijgt u een goede indruk van het leven van de spelonkbewoners.- Maak een tochtje met de stoomtrein vanuit Martel of vaar mee met een "gabarre" over de rivier de Dordogne.- Huur fietsen en volg het groene pad langs zonnebloemvelden, idyllische dorpjes, en notenboomgaarden en door oude treintunnels. Of doe sportief en huur een kano zodat u de omgeving vanaf het water kan verkennen. Ook paardrijden en golfen is prima mogelijk in de omgeving: Vitrac en Souillac. Wilt u lekker lunchen en een paar mooie wijnen kopen, bezoek dan een van de vele wijngaarden in de omgeving waaronder: Chateau de Haut-Serre. In het seizoen zijn er ook veel festivals en avondmarkten waarbij u kunt genieten van de Franse keuken.- Tuinliefhebbers moeten zeker de tuinen van Marqueyssac bewonderen. Ook leuk voor kinderen: er is op verschillende plekken animatie (tekenen en klimmen). Of ga naar de tuinen van Eyrignac: een van de voornaamste tuinen in Frankrijk.- Voor kinderen (en volwassenen) zijn er volop leuke en leerzame uitstapjes, zoals het ecomuseum walnoot in Castelnaud, het papiermuseum in Brantome, de wolspinnerij in Belves, een geitenboerderij in Rocamadour, het historische themapark Bournat, het acquarium le Bugue en het grootste klimpark van de Dordogne bij Sarlat. Ook zijn er verschillende prehisto parken (in Tursac en Lacave) waar kinderen enorme dinos kunnen zien of workshops amulet maken of boogschieten kunnen volgen en kunnen zien hoe men vroeger vuur maakte. In de omgeving zijn er tevens verschillende waterparken en dierentuinen.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond

Tegels

Ventilator

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond

Bed: 2-persoons

Tegels

Dekens

Slaapkamer 2
1e verdieping

Bed: King-size

Tegels

Dekens

Slaapkamer 3
1e verdieping

Bed: 1-persoons

Bed: 1-persoons

Tegels

Badkamer 1
Begane grond

Toilet

Douche (1)

Wastafel

Badkamer 2
Begane grond

Toilet

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Gîte / Cottage

Woonoppervlakte

  • 82 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Jeu de boules
  • Speeltuin
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Budget
  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Vakantieparken

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Boiler
  • Open haard

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en)
  • Speeltoestel(len)
  • Tafeltennistafel
  • Terras
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s)
  • Jeu de Boulesbaan
  • Tuin volledig omheind

Privacy

  • Van buiten zichtbaar

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens

Kinderen

  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel
  • Kinderbadje
  • Campingbed

Internet, wifi, audio

  • HiFi / Stereoset
  • iPod aansluiting
  • Cd-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi

Faciliteiten

  • Hal
  • Apart toilet
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • Tafelvoetbal
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's
  • Tafeltennistafel


€ 499,-
per week v.a.
€ 499,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook: