Chalet

Chalet Chateau le Verdoyer 4****


Ons mooie comfortabele chalet staat op Kasteelcamping Chateau Le Verdoyer 4**** in Champs-Romain Frankrijk (Aquitaine - Dordogne), een kindvriendelijk vakantieparadijs in een schitterend heuvelachtig en groen landschap. De camping is van Nederlandtalige eigenaren (receptie en begeleiding spreekt Nederlands) en de recensies zijn al jaren méér dan uitstekend: ANWB: 4,5/5, Zoover: 8.3/10, Tripadv: 4,5/5. Chalet “oiseau chant” (B17) staat op één van de mooiste plekjes op de camping en is gegarandeerd ook één van de allermooiste.

Ons nette, schone en sfeervolle chalet is van alle gemakken voorzien en voor vier personen ingericht. Ideaal voor gezinnen met kinderen t/m 14 jaar of voor mensen die van rust, natuur, cultuur of juist een wat actievere vakantie houden (vissen, wandelen, fietsen, golfen, paardrijden, karten, kanoën). Voor de zwemliefhebbers is er op de camping een prachtig zwembadcomplex (binnen en buiten) met peuterbad en waterglijbaan en vlakbij zijn 2 schitterende recreatiemeren met strand en speeltuin.

Chalet Frankrijk | Chateau le Verdoyer 4**** | Champs-Romain-Aquitaine-Dordogne |

Enkele recencies van onze gasten:

Juli 2022  Hadrien:

"Super chalet zeer goed uitgerust ideaal gelegen op de camping."

Mei 2022  Karine: 

"Zeer goed verblijf op deze charmante camping en accommodatie, functioneel en goed uitgerust "zoals thuis". Goed uitgangspunt om de schitterende Périgord Vert te bezoeken."

Augustus 2021

"We hebben twee hele fijne weken doorgebracht in jullie huisje. Onze ervaringen zijn helemaal in lijn met de vorige schrijvers. Complimenten voor alle haakjes, kastjes, plankjes en zeer complete uitrusting. Wifi aan het eind van dit straatje is niet altijd werkend. We hebben ons tot slot lekker vaak getrakteerd op het geweldige restaurant in het kasteel. Kortom een top vakantie en wellicht tot ziens."

Augustus 2021

"We hebben twee hele fijne weken gehad in jullie huisje. Het is van alle gemakken voorzien en we hebben niets gemist. Ook de kinderen hebben zich prima vermaakt en genoten van de DVD's in de ochtend. Bedankt voor het verblijf in dit gezellige huisje.

Juni 2021

"We hebben al vaak in vakantiehuisjes gelogeerd, maar jullie huisje steekt er met kop en schouders bovenuit !!! Zeer schoon, gezellig en werkelijk aan alles is gedacht. SUPER !! We hebben fijne weken hier doorgebracht, het weer was iets minder maar dat heb je niet in de hand."

Augustus 2019 

"We hebben drie heerlijke weekjes doorgebracht in jullie huisje. Wat een fijne plek !!
Wat we heel fijn vonden aan dit chalet: veel kasten, planken en kapstokjes. Mooi en praktisch ingericht. Alles fris en nieuw. Het nespresso apparaat, de rain-shower, de privacy (geen overburen, einde v/h pad). Het is hier erg stil en je kijkt zo in het groen vanaf de fijne veranda. Verreweg het mooiste huisje van de camping. Dank voor de fijne tijd we komen graag terug."

Augustus 2019 

"We hebben een topweek gehad!! Wat een heerlijk huisje op een fantastische plek. Van alle gemakken voorzien, schoon en knus. Elke avond met een wijntje op jullie veranda was het genieten. Hartelijk bedankt!"

Augustus 2018 

"Complimenten: Alleen maar: Knus chaletje.Mooi en praktisch ingericht.Super ligging.Natuurlijke schaduw.Lekker veel bergruimte.Mooie overkapping." 

Augustus 2018 

"We hebben een heerlijke vakantie gehad in jullie chalet. Het chalet was van alle noodzakelijke gemakken voorzien, het bed lag goed en we hebben heerlijk buiten gezeten. In de avond hebben we voornamelijk binnen gezeten omdat het al snel fris werd. We hebben genoten van jullie dvd-collectie in de avond. Bedankt voor de fijne week die we in jullie chalet mochten doorbrengen." 

Juli 2018 

"Helaas is het voor ons morgen weer tijd om naar huis te gaan. We hebben twee weken in jullie chalet gewoond.  Wat een heerlijk plekkie. Veel privacy en een rustige plek. Ook het overdekte terras vonden wij super. De kinderen hebben genoten van de Dvd’s, de stripboeken zijn gelezen en ik heb twee van jullie boeken gelezen. Alles was aanwezig wat je nodig hebt. Het park is ook super, lekkere zwembaden, aardig personeel. Kortom we hebben hier een superieure vakantie gehad."

Juli 2018 

"Het zit er alweer op. Wat een fijn plekje is dit toch. Het chalet is knus en gezellig. Jullie hebben goed nagedacht over de inventaris. Nooit hebben we zo’n goed uitgerust huisje gehuurd. Chapeau!!"

Juni 2018 

"Morgen vetrekken we verder Frankrijk in op weg naar de Midden Pyreneeën. We verbleven een week in Oiseau Chant. Mooi chalet goed geoutilleerd, goed schoon." 











De verhuurder, Gerdien

Advertentie online sinds mei 2017

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 6 uur
Bonjour! Mijn naam is Gerdien. Samen met mijn partner Sander zijn wij de trotse eigenaren van dit prachtige chalet. Het chalet is in meer dan prima staat, zeer comfortabel, recent gerestyled en alles is tip top in orde. U zult er een heerlijke tijd hebben!

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Uw boeking is pas definitief nadat de aanbetaling door ons is ontvangen. U ontvangt 25% van het totale bedrag terug als u de vakantie uiterlijk acht weken vóór de incheckdatum annuleert. Bij annuleren binnen acht weken vóór de incheckdatum, dan ontvangt u niets meer terug.
  • Ons chalet is rookvrij en er zijn geen huisdieren toegestaan.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 30-sep-2023
tot
za 27-apr-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 475,00
Midweek -
Nacht € 75,00
Weekend -
van
za 27-apr-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 495,00
Midweek -
Nacht € 95,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 895,00
Midweek -
Nacht -
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
ma 30-sep-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 495,00
Midweek -
Nacht € 95,00
Weekend -
van
ma 30-sep-2024
tot
za 26-apr-2025
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 475,00
Midweek -
Nacht € 75,00
Weekend -
van
za 26-apr-2025
tot
za 05-jul-2025
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 495,00
Midweek -
Nacht € 95,00
Weekend -
van
za 05-jul-2025
tot
za 30-aug-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 895,00
Midweek -
Nacht -
Weekend -
van
za 30-aug-2025
tot
di 30-sep-2025
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 495,00
Midweek -
Nacht € 95,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Administratiekosten verhuurder
€ 29,50
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Borgsom
€ 250,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 75,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Huisdier(en)
€ 5,00
Per item per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Toeristenbelasting alle leeftijden
€ 1,10
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder


Faciliteiten en services (activiteiten zijn gratis behalve fietsen en tennisbaan huur in het hoogseizoen)
Internet faciliteiten
Wifi access
Laadpaal elektrische auto
Restaurant / afhaalpunt / bar
Campingwinkel
Bakker/ Broodjes service
Wasserij
Toiletten voor gehandicapten
Bibliotheek
Binnenzwembad
Buitenzwembad met waterglijbaan van 100 m2 + verwarmd buitenbad van 250 m2
Kinderzwembad
Fietsverhuur
Midgetgolf
Tennisbaan
Golfbaan op 3 km van de camping (green fee voor 9 holes 10,00€)
Zaterdag morgen is er markt in Thiviers tot 13.00 uur. U vind hier heerlijke verse, locale producten, en geniet van de Franse sfeer,
Binnenkort kunt u de brantome paden en de omgeving verkennen met een elektrische offroad step.
We hebben het getest! plezier verzekerd!
Geniet van de mooie omgeving vanaf het water!
De grot van Villars (grotte de Villars) is een druipsteengrot vlak bij Villars in de Dordogne in Aquitanië, Frankrijk.

Bereikbaar via de D82.

De grot van Villars is in 1953 ontdekt door de speleologenclub van Périgueux. Er zijn 13 kilometer gangen bestudeerd, waarvan 600 meter beschikbaar is voor een rondleiding. Er zijn verschillende zalen.

Er wordt een klank-en-lichtspel gehouden. Er zijn prehistorische rotstekeningen.
Nieuw voor het seizoen 2023: Een ritje over de camping op een pony!
Kids kunnen een half uur lang op de rug van een pony rond de vijvers van het domein wandelen.
Uiteraard is dit onder begeleiding.
Deze activiteit is te boeken tussen 11 Juli en 22 Augustus elke Dinsdag tussen 17.00 en 19.00 uur.
Champs-Romain ligt in het deel van de Dordogne dat "Perigord Vert" wordt genoemd. Een prachtig bosgebied vol kleine meren en vennetjes. In dit heuvelachtige gebied liggen schilderachtige dorpjes, Romaanse kerken, kastelen en beroemde prehistorische grotten. Men zegt dat de lekkerste truffels uit dit gebied komen, vandaar dat er zoveel truffelgerechten worden aangeboden bij uiteenlopende restaurants. Rondtoeren in de auto en af en toe uitstappen om je te vermaken zal dus geen enkel probleem zijn. Op de website perigorddecouverte kunt u zelf allerlei informatie over deze verrassend mooie omgeving terugvinden.

We kunnen we een aantal mooie plaatsjes in de buurt noemen die zeker de moeite waard zijn te bezoeken: Saint-Pardoux la Rivière, Nontron, Brantôme en iets verder weg Périgueux. Verder zijn er verschillende markten in de buurt, met heerlijke specialiteiten uit de streek, gekruide worsten, notenkaas en wijnen. De mooiste markt is op woensdag in Piégut-Pluviers. Kanovaren kan heel goed vanuit Brantôme. Er zijn mooie tochten met verschillende afstanden: 4, 8, 9, 12, 16 en 20 km. Andere bestemmingen die ook zeker de moeite waard zijn in de regio zijn het nieuwe klimpark Perigord Vert Aventures en het mooie zwemmeer van St.-Estèphe.
Wat is het heerlijk om over de markt te slenteren, de geweldige geuren en kleuren in je op te nemen. De mooie, verse streekproducten te kopen en te nuttigen.
Bij deze een overzicht van de landelijke boerenmarkten voor seizoen 2023*.

* Zondra het overzicht voor seizoen 2024 bekend is zullen wij deze publiceren.
Ons chalet ligt aan het einde van een doodlopend straatje, op korte loopafstand van alle facilliteiten. U bent verzekerd van een heerlijke rustige plek, mooi in het groen gelegen. Uw auto kunt u op uw prive parkeerplaats vlak voor het huisje parkeren, geen gedoe met koffers en boodschappen dus!

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond
25 m2

Parket

Ventilator

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond
6 m2

Bed: 2-persoons 200 x 140 cm

Parket

Dekbedden (2)

Slaapkamer 2
Begane grond
4 m2

Bed: Stapelbed

Parket

Dekbedden (2)

Badkamer
Begane grond
6 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Overdekt zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Chalet

Woonoppervlakte

  • 40 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Speeltuin
  • Tennis
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Privacy
  • Natuurhuisjes
  • Vakantieparken

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Boiler

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Terras (1)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (4)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Veranda
  • Loungeset
  • Laadpaal Elektrische Auto

Privacy

  • Beheerder op terrein
  • Vrijstaande woning

Mindervaliden

  • Gelijkvloers

Faciliteiten

  • Berging
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's


€ 495,-
per week v.a.
€ 495,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder

Mobile home Chateau Le Verdoyer ****

8,5
Vanaf per nacht € 63,- v.a. per week per week € 440,-

Chalet Chateau Le Verdoyer Belle Vue

Vanaf per nacht € 81,- v.a. per week per week € 570,-