Gîte / Cottage



Via ons "Achterom" bospad komt u vanaf de parkeerplek bij Gîte Fem. Deze is ongeveer 41 m2 met een ruime lichte woonkamer/keuken.

De keuken is voorzien van een koel vries combinatie, oven (30L) 4 pits gasstel, filter koffiezetapparaat en een waterkoker. Een broodrooster en een hand melkopschuimer voor een lekkere cappuccino. Uiteraard is de keuken inventaris ruim aanwezig. Koffie en thee voor de eerste dagen is aanwezig

Aangrenzend is de slaapkamer. Voorzien van een 2 persoons bed (160 x 200) welke bij aankomst voor u is opgemaakt! Er staat een grote kledingkast met spiegeldeur.

Deze gîte heeft een apart toilet, wc papier is aanwezig. Een strakke vernieuwde badkamer met douchecabine en wastafel. Per persoon hangt er een 1 kleine, 1 grote handdoek en 1 washand.

De woonkamer en de slaapkamer zijn voorzien van een elektrische kachel.

Aan de gîte zit een veranda van 6 m2, zodat je ook met regen nog lekker buiten kunt zitten. Een fijn terras omheind met schapenhek, voorzien van een zitje, 2 ligstoelen en een BBQ. Middels een schutting bieden we voor beide gîtes hun privacy. 
Onze gîte is rookvrij! Er is gratis WIFI aanwezig.

Onze gîte is vanaf het parkeerplaats via een iets hellend pad a 30 meter te bereiken. Dit kan voor minder validen minder toegankelijk kan zijn. In de gite zijn de woonkamer, keuken, slaapkamer en wc gelijkvloers. De doucheruimte heeft een kleine opstap.


Buiten uw eigen terras is de tuin met een heerlijk (zout) water zwembad van 5 x 10 meter. Uiteraard staan hier ligbedden met kussens en parasols.

Uw geliefde viervoeter is meer dan welkom bij ons! Hier rekenen wij geen meerpijs voor.

1 à 2 keer per week organiseren wij een table d'hote voor € 26,50 per persoon.

Paunat ligt centraal gelegen tussen Bergerac, Périgueux en Sarlat in, omgeven door vele pittoreske authentieke dorpjes.

Bergerac staat bekend om zijn wijnvelden en wijnchateaus, vele organiseren rondleidingen en proeverijen. Bergerac zelf heeft een oud middeleeuws centrum met gezellige straten vol mooie vakwerkhuisjes. Tevens kunt u vliegen op Bergerac airport en een huurauto verkrijgen mocht u met het vliegtuig willen komen.

Périgueux, de hoofdstad van de Dordogne, is vooral bekend om zijn Cathédral Saint-Front. Sarlat-La-Canéda wordt wel het mooiste stadje van de Dordogne genoemd. De wekelijkse markt op zaterdag is zeer geliefd en wordt druk bezocht, de hele binnenstad is dan gevuld met kraampjes.

Op amper 10 minuten rijden ligt Limeuil, een dorp met meerdere restaurants, ateliers, een historische tuin en een gezellig terras aan het water waar de rivieren Vézere en Dordogne samenkomen. Vanaf het terras heeft u uitzicht over 2 boogbruggen en loopt u zo de rivier in waar u en uw hond(en) heerlijk kunnen zwemmen. Tevens is hier ook een opstapplaats voor de verhuur van kano’s. Iets verderop ligt het Plage Bac de Sors, een heerlijk stenen strandje met mooi uitzicht op de uitgesleten rotswanden boven de Dordogne. Zomers hangt er een gemoedelijke sfeer. Honden zijn welkom (zomers wel aangelijnd)

Op ongeveer 15 minuten rijden ligt Le Bugue. Een grotere plaats aan de Vézere waar u alle benodigde faciliteiten zult vinden zoals meerdere supermarkten, restaurants, musea, banken etc. Tevens is hier iedere dinsdagochtend een grote markt met diverse huishoudelijke en streekproducten, met een gezellige braderie achtige sfeer. Voor het dagelijkse verse brood is de dichtstbijzijnde bakkerij op nog geen 10 minuten rijden in St. Alvère, waar ook een kleine buurtsupermarkt te vinden is.

Geniet van de vele gezellige markten, vide-greniers, marché gourmands, betoverende kastelen, historische grotten en nog veel meer!!



De verhuurder, Femke & Perry

Advertentie online sinds februari 2024

Geverifieerde verhuurder
Wij, Femke en Perry, hebben besloten om het roer om te gooien. Ik was bloemist, honden uitlaatster en Paraveterinair. Perry als bedrijfsleider bloemisterij groothandel
In de gemeente Paunat in de Dordogne hebben wij uiteindelijk ons domein gevonden om onze droom te verwezenlijken. De gîtes inclusief ruim zwembad zijn gelegen in een oase van rust à la campagne met de prachtige natuur, beleving en al het goede dat welke de streek "Dordogne" te bieden heeft op een steenworp afstand. 

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Huurprijs is inclusief beddengoed, linnengoed (zwembadlaken zelf mee te nemen) en eindschoonmaak. Voor uw hond(en) rekenen wij geen meerprijs. 

Borg € 200 euro contant te voldoen bij aankomst. 

Excl Toeristenbelasting 0,99 cent p.p.p.n. en andere bijkomende kosten bijvoorbeeld Table d'hote en of oppas service (deze word met de borg verrekend)

Eventuele bijkomende kosten (indien u er gebruik van maakt). Van November t/m Maart rekenen wij energiekosten (verwarming) naar verbruik. Dit geld niet voor de zomermaanden!

1 à 2 keer per week Table d'Hote € 26,50 p.p. (tijdens kerst €40,00 p.p.)
Hondenoppas service € 6.50 per hond per dagdeel (tijden in overleg)

Mocht u gebruik maken van deze services zullen wij dit verrekenen met de terug te betalen borg.


    Annuleringsvoorwaarden:
      • Bij annulering tot 60 dagen vóór de dag van aankomst wordt 25% van de huursom in rekening gebracht.
      • Bij annulering van dag 60 tot dag 30 vóór aankomst wordt 50% van de huursom in rekening gebracht.
      • Bij annulering van dag 30 tot dag 7 vóór aankomst wordt 75% in rekening gebracht.
      • Bij annulering vanaf 7 dagen tot op de dag van aankomst wordt 100% van de huursom in rekening gebracht.
      • In geval van annulering onzerzijds worden eventueel al betaalde gelden gerestitueerd.

    Tarieven

    Tarieven zijn per verblijf

    van
    za 28-okt-2023
    tot
    vr 31-mei-2024
    Minimaal verblijf 3 nachten
    Week € 575,00
    Midweek -
    Nacht € 82,00
    Weekend -
    van
    vr 31-mei-2024
    tot
    za 29-jun-2024
    Minimaal verblijf 7 nachten
    Week € 725,00
    Midweek -
    Nacht € 104,00
    Weekend -
    van
    za 29-jun-2024
    tot
    za 31-aug-2024
    Minimaal verblijf 7 nachten
    Week € 875,00
    Midweek -
    Nacht € 125,00
    Weekend -
    van
    za 31-aug-2024
    tot
    za 02-nov-2024
    Minimaal verblijf 7 nachten
    Week € 725,00
    Midweek -
    Nacht € 104,00
    Weekend -
    van
    za 02-nov-2024
    tot
    za 31-mei-2025
    Minimaal verblijf 3 nachten
    Week € 575,00
    Midweek -
    Nacht € 82,00
    Weekend -

    Extra's

    Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

    Borgsom
    € 200,00
    Per verblijf
    Ter plaatse betalen | verplicht
    Toeristenbelasting alle leeftijden
    € 0,99
    Per persoon per nacht
    Wordt verrekend met de borg.

    Locatie & tips

    Tips van de verhuurder

    De Dordogne is een zeer groen departement met een rijke flora en Fauna. De grond is er zeer vruchtbaar, er wordt weleens van gezegd “je hoeft er maar een stok in de grond te steken en er groeit wel een boom uit”. Er is dan ook een grote verscheidenheid aan groen te ontdekken.

    Vanuit de gîtes loopt u zo het bos in met zijn vele wandelpaden, schrik echter niet als u oog in oog komt te staan met een hert. Naast de vele herten zijn er ook wilde zwijnen, dassen, roofvogels, vossen etc. in de bossen om ons heen. Er bestaat zelfs kans op het spotten van een kudde moeflons. Kortom veel natuur, afgewisseld met landerijen, kleine beekjes, mooie vergezichten over de heuvels en valleien.Naast het genieten van alle rust of het zwembad is er ook genoeg te doen in de omgeving. Van waterpret tot grotwandelen aan toe. Er zijn meerdere kano opstap plekken voor mooie tochten over de Vézere en de Dordogne.

    Voor degenen die het hoofd liever boven water houden zijn er wandel- en fietsroutes(mtb), golfbanen, kan er paardgereden worden en natuurlijk is het bezoeken van één van de vele kastelen de moeite waard. De Dordogne staat niet voor niets bekend om zijn "1001 kastelen vallei". Van Le Bugue tot aan Sarlat zijn er talloze grotten te bezichtigen zoals de Grotten van Lascaux.

    Voor degenen die het hogerop willen zoeken zijn er ook heteluchtballon vaarten te boeken, kunt u al het moois van bovenaf aanschouwen.

    De vele middeleeuwse dorpjes om ons heen hebben allemaal hun eigen weekmarkten op verschillende dagen, iedere dag is er wel ergens markt.

    Ook zijn er het hele jaar door brocante- en rommelmarkten(vide-greniers) in de omgeving te vinden.

    Mocht u van lekker eten en gezelligheid houden dan is het bezoeken van een Marché Gourmand in de maanden juli en augustus in één van de dorpjes zeker de moeite waard. Eigen bord en bestek mee en aanschuiven maar. Er zijn dan meerdere eetkraampjes, foodtrucks en vaak is er ook muziek aanwezig. Kortom veel gezelligheid op het dorpsplein!

    Ook tijdens de wintermaanden valt er hier genoeg te beleven. Halloween wordt hier uitvoerig gevierd in verschillende chateau's. Er zijn gezellige kerstmarkten of wat dacht u van een chateau in betoverende kerstsfeer! De Perigord-Noir staat ook bekend om zijn truffelmarkten. Bij ons in St. Alvère vindt u zo'n jaarlijkse truffelmarkt.

    Indeling

    Woonkamer
    Begane grond

    Parket

    Ventilator

    Eethoek / Eettafel

    Slaapkamer
    Begane grond

    Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

    Parket

    Dekbedden

    Badkamer
    Begane grond

    Douche (1)

    Wastafel (1)

    Toilet
    Begane grond
    Zwembad

    Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

    Verwarming: Niet verwarmd zwembad

    Privacy: Gezamenlijk zwembad

    Faciliteiten

    Type accommodatie

    • Gîte / Cottage

    Woonoppervlakte

    • 41 m2

    Sport & recreatie

    • Jeu de boules
    • Mountainbiken
    • Wandelen
    • Watersport
    • Zwemmen

    Populaire thema's

    • Cultuur & historie
    • Winkelen
    • Weekendje weg

    Verwarming

    • Electrische verwarming

    Buitenvoorzieningen

    • Barbecue
    • Ligstoel(en) (2)
    • Parkeerplaats(en) (1)
    • Privé oprit
    • Terras (1)
    • Tuin
    • Tuinstoel(en) (2)
    • Tuintafel(s) (1)
    • Veranda
    • Tuin volledig omheind

    Privacy

    • Beheerder op terrein

    Linnengoed

    • Bedlinnen
    • Handdoeken (2)
    • Keukenlinnen

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Apart toilet (1)
    • Roken niet toegestaan

    Internet, wifi, audio

    • Wifi


    € 575,-
    per week v.a.
    € 575,-
    per week v.a.
    Aankomst
    -
    Vertrek Selecteer
    • Géén boekingskosten
    • Gebruik onze service gratis!
    • Je boekt direct bij de eigenaar
    Je betaalt veilig online

    Andere vakantiehuizen van deze verhuurder