Gîte / Cottage

Gîtes NouLou, appartement Romarin


Luxe appartement Romarin, in authentiek pand in typisch Frans dorp Saint-Denis.
Vlakbij Saint-Ambroix en Barjac in de Gard in Zuid-Frankrijk.
• Geschikt voor 2/3 personen
• Zwemrivier de Cèze op loopafstand
• 1 slaapkamer met Auping bed (160x200 cm)
• 1 slaapbank in woonkamer
• Terras met uitzicht op het dorpsplein met eetset, zitset en bbq
• Voorzien van alle gemakken als vaatwasser, magnetron-oven,
  koel,-vriescombinatie
• Bed, bad,- en keukenlinnen en wifi inclusief
• Incl. bolderkar en er zijn 4 fietsen in het pand voor gebruik.
• Afstand vanaf Utrecht: ca. 1130 km

Gîte Romarin (en gîte Anis, zie onze andere advertentie) is op de 1e verdieping van het pand. De ingang is door een coeur, via een trap. De gîtes hebben een groot terras. Het terras heeft een kraalgordijn als afscheiding voor de privacy. Het appartement heeft airco.

Op loopafstand van Gîtes NouLou ligt zwemriviertje de Cèze. Je kunt daar zwemmen, zonnen, vissen of heerlijke relaxen onder de bomen of iets eten of drinken bij het restaurantje. Heerlijk voor kinderen maar ook voor volwassenen. Er zijn fietsen in het pand aanwezig die je mag gebruiken

Het dorpje Saint-Denis ligt in regio de Gard en vlakbij de Ardèche. Tussen Barjac en Saint-Ambroix in. Er zijn tal van activiteiten te doen en bezienswaardigheden te zien. Prachtige steden zoals Nîmes, Avignon, Aubenas, Uzes, Arles, Montpellier liggen allemaal in de regio.

Zeker in de Ardèche is veel te ondernemen zoals kanovaren, fietsen, het klimbos, wandelen en zwemmen in de riviertjes. Het historische Pont du Gard (Romeinse aquaduct) is de moeite waard om te bezoeken maar ook het indrukwekkende Gorges de L'Ardèche ligt in de buurt. Er zijn prachtige grotten te bezoeken, ook voor de kinderen een superleuk uitje. In de Cevennen, een natuurgebied, kun je prima wandelen en voor de fietsliefhebber ligt de Mont Ventoux of Mont Bouquet in de regio. Alles is mogelijk in dit gebied, mooie steden, leuke uitstapjes, cultuur snuiven of sporten. Maar ook die leuke marktjes; elke dag is wel ergens een marktje zoals in Barjac, Saint-Ambroix, Joyeuse, Uzès, te veel op op te noemen!

In het pand is ook gîte Lavande, gîte Anis en gîte Olive (zie onze andere advertenties).


De verhuurder, Marjan

Advertentie online sinds juli 2019

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur
Wij zijn Richard en Marjan, Nederlandse eigenaren van gItes NouLou (sinds juni 2018) en gîte Le Bel Endroit (sinds december 2014). Marjan komt al vanaf haar kinderjaren in het gebied waarin de gîte zich bevindt. Omdat de Ardéche/Gard zo veelzijdig is hebben wij gekozen om in dit gebied een gîtes te openen. De gîtes zijn sfeervol en luxe ingericht op een manier zoals wij zelf ook graag vakantie zouden vieren.

gîtes NouLou: Lavande (2 p.), Romarin (3 p.), Anis (4 p.), Olive (6 p.)

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

De prijzen zijn inclusief:
Bedlinnen, thee,- en keukendoek, per persoon 4 badhanddoeken, taxe en elektra. Elke gîte heeft een eigen bbq. Er is een dames,- en herensportfiets (met kinderzitje) en bolderkar aanwezig. De gîte is dier,- en rookvrij.  

Bijkomende kosten voor verhuur gîte Romarin:
Voor het gebruik van de airco/verwarming vragen wij € 7,50 per nacht.

Extra informatie:                                                                                                        
Wij hebben geen vaste wisseldagen, je bent op elke dag welkom. Aankomst vanaf 16.00 uur en vertrek voor 10.00 uur. In het pand is een wasmachine aanwezig, € 5,- per wasbeurt.

Annuleringsvoorwaarden:
Als de huurder om welke reden dan ook het gehuurde op de afgesproken datum niet kan, wil of zal aanvaarden, verzoek om de verhuurder hiervan onmiddellijk schriftelijk in kennis te stellen. Als de huurder de overeenkomst annuleert in de periode van 4 weken voor aanvang van de verhuurperiode is restitutie helaas niet meer mogelijk mits wij de periode geheel of voor een deel alsnog verhuurt krijgen. Dan wordt het bedrag evenredig terugbetaalt.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
vr 01-sep-2023
tot
ma 01-jul-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 560,00
Midweek -
Nacht € 80,00
Weekend -
van
ma 01-jul-2024
tot
zo 01-sep-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 665,00
Midweek -
Nacht € 95,00
Weekend -
van
zo 01-sep-2024
tot
di 31-dec-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 560,00
Midweek -
Nacht € 80,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Airco
€ 7,50
Per nacht
Ter plaatse betalen | optioneel
Overige kosten
€ 7,50
Per nacht
Betalen bij boeking | optioneel
Schoonmaak
€ 50,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Wasmachine
€ 5,00
Per item
Ter plaatse betalen | optioneel

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Prachtig aquaduct, gebouwd door de Romeinen. Echt de moeite waard om te bezoeken. Na het bezoek een duik nemen in het riviertje!
In de Gard en de Ardèche waar de gîtes NouLou liggen zijn overal mogelijkheden voor kanovaren. Als je de uitdaging wilt opzoeken, ga dan kanovaren in het gebied van de Georges. Als je met jonge kinderen bent dan is rivier de Cèze heel geschikt en als je er tussenin zit dan zijn er ook heel veel mogelijkheden. Google maar eens op "kanovaren Gard of Ardèche" en kies de aanbieder waar je het beste gevoel bij hebt.
Pont d'Arc is een landelijke brug die de rivier de Ardèche overspant. Deze natuurlijk brug in onderdeel van de het indrukwekkende natuurgebied Gorges d'Ardèche. In dit gebied loopt een kloof van tientallen kilometers lang. De kloof loopt van Vallon Pont d'Arc tot Saint-Martin-d'Ardèche. Het dal van de kloof bestaat uit rotsformaties die tientallen meters hoog zijn. De rivier die door de kloof loopt is erg populair onder de kanovaarders. Het is erg leuk om dit gebied met de auto (of fiets) te ontdekken. Er zijn onderweg vele uitkijkposten die je een prachtig overzicht geven van de Ardèche. Bij de brug Pont d'Arc is het heerlijk zwemmen en zonnen. En ook leuk om de minder gedreven kanovaarders te zien langskomen.
In regio de Gard (en Ardèche) zijn enorm veel weekmarkten. Gezelligheid, mooie kraampjes en de stadjes/dorpjes waar de marken plaatsvinden zijn de moeite waard om te bezoeken. Veelal zijn de markten in de ochtend maar in het hoogseizoen zijn er ook markten in de avonden. Zoek maar eens op "markten Gard" (of Ardèche) en je vind er verschillende overzichten!
Vlak bij het stadje La Roque-sur-Cèze ligt een natuurlijk watergebied met watervallen. Er zijn stroomversnellingen en watervallen en je hoort het geluid al van een afstand als je komt aanlopen. In het gebied kun je prima wandelen of gewoon genieten van het natuurgeweld. Er zijn gangen, kloven en beekjes waardoor het ook een goede plek is voor een frisse duik of even pootje baden. De bijnaam van de waterval is "sprong van de duivel". Die bijnaam is niet voor niets; het gebied kan ook vol gevaar zijn. Het kan er glibberig zijn en zwemmen in de kloven is reuze spannend maar gevaarlijk.
Een ontzettend leuke activiteit is de "stroomtrein van de Cevennen".

Een rit van 13 km in een oude stroomtrein die vertrekt vanuit het leuke stadje Anduze naar eindstation Saint-Jean-du-Gard. Onderweg zie je tunnels en bruggen en natuurlijk het mooie natuurgebied. De rit is ook ontzettend leuk voor kinderen. Je wordt wel een beetje smoezelig van de zwarte roet. Tip; neem voor onderweg een flesje water mee want je krijgt behoorlijke dorst. Het plaatsje Saint-Jean-du Gard is gezellig dorpje met terrasjes en winkeltjes.

Anduze zelf is overigens ook erg mooi. De wekelijkse markt is op donderdagochtend. In Anduze zijn leuke, kleine straatjes met winkeltjes en restaurantjes.

Mooie combinatie is de treinrit met het bamboebos, La Bambouseraie. Dit is namelijk een tussenstop waar je kunt uitstappen. In het bamboebos groeien wel zo'n 100 verschillende bamboesoorten. Om het gehele park te bekijken heb je ca. 1.5 tot 2 uur nodig. In de zomermaanden is het heerlijk koel.
Teveel om op te noemen want er zijn zoveel mooie steden om te bezoeken. Om cultuur te snuiven, een terrasje te pakken, te winkelen of om het prachtige historische centrum.
Denk aan Nîmes, Uzès, Lussan, Bagnols-sur-Cèze, Avigion, Arles, Narbonne, Goudargues, Ales....
Zin om een dagje naar de zee te gaan. Dat kan prima! Het strand bij de stad Montpellier is mooi breed met leuke strandtentjes en faciliteiten.

Montpellier, overigens ook een erg leuke stad om te bezoeken, ligt op 1 uur en 45 minuten afstand van Saint-Denis. Maak er een leuke dag van door zowel de zee als het centrum van Montpellier te bezoeken.
Ben je met kinderen in de gîte ga dan zeker naar het klimbos. Ook voor volwassenen is het natuurlijk helemaal leuk.

Op een warme dag omdat het in de bossen is, of juist op een minder zonnige dag. Het is voor jong en oud een leuke uitdaging. Via diverse parcours, van boom naar boom en abseilen over de rivier naar een rots. De parken zijn veelal ook geschikt voor hele jonge deelnemers maar ook voor de oudere klimmers. Het Adventure Camp bij Grospierres ligt aan een riviertje dus wie minder zin in klimmen heeft kan daar heerlijk vertroefen.

Indeling

Woonkamer
1e verdieping
31 m2

Granito / beton

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer
1e verdieping
12 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Granito / beton

Bureau / kaptafel

Badkamer
1e verdieping
7 m2

Toilet

Föhn

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Gîte / Cottage

Woonoppervlakte

  • 55 m2

Sport & recreatie

  • Bergsport
  • Fietsen
  • Paardrijden
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Budget
  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Overwinteren
  • Natuurhuisjes
  • Groepsaccommodatie

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Boiler
  • Airconditioning

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Parkeerplaats(en)
  • Terras (1)
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s)
  • Loungeset
  • Schuur
  • Asbak(ken)

Privacy

  • Van buiten zichtbaar

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Hypoallergeen
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (2)
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen

Kinderen

  • Kinderstoel (1)
  • Campingbed (1)

Internet, wifi, audio

  • Wifi


€ 560,-
per week v.a.
€ 560,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder

Gîte Le Bel Endroit

9,4
Vanaf per nacht € 121,- v.a. per week per week € 849,-

Gîtes NouLou, appartement Anis

Vanaf per nacht € 90,- v.a. per week per week € 630,-