Appartement

Huisje aan zee


Vanuit het ruime appartement met balkon op de eerste verdieping aan de Digue de Mer heb je 100 procent vrij uitzicht op het brede strand en de blauw-groene zee. Welkom aan de Franse Opaalkust! 
In het hoogseizoen is dit een gezellige familiebestemming, met een breed strand en een vriendelijke zee, maar daarbuiten is het hier heerlijk rustig. Ideaal om eens lekker uit te waaien! 
Het appartement
Het ruime appartement heeft twee openslaande deuren naar het balkon aan de voorkant, de zeezijde, waar je kunt genieten van een geweldig uitzicht over het strand en een spectaculaire zonsondergang in zee als de avond valt. 
Er is een aparte, goed ingerichte keuken (nieuwe apparatuur), een aparte badkamer met douche, apart toilet, en een aparte slaapkamer (2 personen). In de ruime woonkamer staat een opklapbed (goed matras, 2 personen). 
Gratis beveiligd parkeren
Er is een gratis beveiligde parkeerplaats met bovendien twee gratis fietsen. Het fietsenhokje op de binnenplaats ligt op 20 meter lopen van het strand en is ook perfect geschikt om je watersportspullen veilig op te bergen (surfplank, materiaal, kleding). 
Omringd door duingebieden
Het stadje ligt ingeklemd tussen twee beschermde duinreservaten: geweldige wandelgebieden van meer dan 600 hectaren totaal. Ideaal voor lange wandelingen, fietstochtjes, of een sportieve bezigheid zoals windsurfen, suppen, vliegeren, paardrijden of strandzeilen. 
Een ideale plek voor een actieve strandvakantie, of om lekker uit te waaien en het 'herbronnen', zoals de Vlamingen het noemen. Dat alles op nog geen 300 kilometer van Utrecht!

De verhuurder, Vrij uitzicht op strand en zee

Advertentie online sinds januari 2022

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
Wij - Karin en John - hebben deze geweldige plek in 2021 gekocht omdat we vaker en langer aan zee willen zijn. Een fijne plek voor ons, voor onze kinderen, en om vrienden te ontvangen. Als we er zelf niet zijn willen we jou ook graag laten kennismaken met dit nog vrijwel niet door 'buitenlanders' ontdekte stukje Franse Opaalkust!

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Last minute

Direct aan zee en strand! Nog enkele weken beschikbaar in mei en juni. Eenmalige korting van 20 procent op de toch al lage tarieven!

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie
  • 1 Korting

Toelichting op de prijzen

* In het hoogseizoen (medio juni tot begin september`) alleen minimaal per week te huur (met vrijdag of zaterdag als wisseldag). Daarbuiten ook lange weekends en midweekjes mogelijk. Meerdere weken altijd mogelijk - met korting! 
* Schoonmaak en wasgoed (beddengoed) niet inbegrepen (30 euro per week bijdrage kosten professionele schoonmaak, €10,00 per persoon voor beddengoed, handdoeken, etc.). 
* Buiten het hoogseizoen: ook voor langere perioden. Mail ons met je plannen! Dan komen we er wel uit. 
* Babybed aanwezig. 
* Aankomst tussen 14 en 19 uur, vertrek rond 10 uur 's morgens. De beheerder begeleidt aankomst en vertrek.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 06-jan-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 400,00
Midweek € 275,00
Nacht € 69,00
Weekend € 225,00
Korting 10%
van
za 29-jun-2024
tot
za 07-sep-2024
Minimaal verblijf 6 nachten
Week € 675,00
Midweek -
Nacht € 96,00
Weekend -
van
za 07-sep-2024
tot
za 28-sep-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 475,00
Midweek € 275,00
Nacht € 69,00
Weekend € 225,00
van
za 28-sep-2024
tot
za 21-dec-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 400,00
Midweek € 250,00
Nacht € 69,00
Weekend € 225,00
van
za 21-dec-2024
tot
za 04-jan-2025
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 550,00
Midweek € 300,00
Nacht € 79,00
Weekend € 250,00
van
za 04-jan-2025
tot
za 01-feb-2025
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 400,00
Midweek € 250,00
Nacht € 69,00
Weekend € 225,00
van
zo 02-mrt-2025
tot
za 07-jun-2025
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 400,00
Midweek € 250,00
Nacht € 69,00
Weekend € 225,00
van
za 07-jun-2025
tot
za 28-jun-2025
Minimaal verblijf 6 nachten
Week € 450,00
Midweek -
Nacht € 64,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Bedlinnen
€ 10,00
Per persoon
Betalen bij boeking | verplicht
Borgsom
€ 250,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 30,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Toeristenbelasting vanaf 18 jaar
€ 2,50
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Bij aankomst en verblijf heb je een lokaal aanspreekpunt: de 'conciergerie'. Hij of zij maakt je wegwijs bij aankomst, is altijd aanspreekbaar bij vragen en in geval van nood. Hij of zij is ook aanwezig bij de check-uit om je sleutels in ontvangst te nemen. Je hebt dus een lokaal aanspreekpunt zodat mogelijke problemen direct worden opgepakt door iemand die hier thuis is.
Het strand van Bray Dunes is een 'vrij strand'. Dit betekent, officieel, dat alle activiteiten hier toegestaan zijn, tegelijkertijd en overal. Dus je ziet hier de hele dag van alles gebeuren. Fietsers die over het strand vanuit Duinkerken komen aanrijden, paardrijders in volle galop, kitesurfers op de golven. En je hebt hier ook 'strandzeilers': de 'char a voile': een driewielig karretje met een groot zeil waarop de dappere inzittende soms wel 100 km per uur haalt.
Tegelijk wordt er gewandeld, op de golven zie je suppers en kanoërs, het hele jaar door. Daarnaast zijn er natuurlijk de wandelaars, zwemmers en de mannen die op garnaaltjes vissen in de branding.
In de zomermaanden is er een groot activiteitencentrum geopend waar je voor allerlei watersportactiviteiten materiaal kunt huren en les kunt krijgen.
Dit alles gaat vreedzaam naast elkaar, het strand is bij eb maar liefst 330 meter breed!
In de drukke zomermaanden is dit een gezellige en gemoedelijke badplaats, en door de grootte van het strand is het hier nooit echt vol. Maar buiten het hoogseizoen is het hier een oase van rust en ruimte. Te vergelijken met de Waddeneilanden, maar dan met meer natuur om je heen, en meer ruimte voor lange wandelingen over strand, door duinen, of fietstochten in dit vlakke stukje Vlaams Frankrijk.
Omdat je op enkele passen van het strand woont kan je hier geweldige wandelingen maken op je blote voeten. Er lopen diverse routes over het strand, van enkele tot tientallen kilometers. 'Barefoot walking' gaat via het strand naar Duinkerken en weer terug (ruim 20 kilometer!), of je gaat naar een van de twee aangrenzende duinreservaten (Westhoek en Les dunes Marchants) die je vanuit het strand kunt inlopen.
Op deze site zijn enkele grote wandelingen uitgezet in en rond Bray-Dunes. Website heet 'routeyou(punt)com/nl-fr/location/walk/47263030/wandelen-in-bray-dunes-overzicht-van-alle-wandelroutes'.
Deze restaurants worden erg positief gewaardeerd door Michelin, zonder de hoofdprijs te kosten (in de ranking van Michelin is de BIB Gourmand een erkenning voor topkwaliteit tegen een redelijke prijs).
Openingstijden in deze regio zijn meestal: lunch van 12 tot 14 uur, en diner van 18.30 tot 21 uur. Telefonisch reserveren is een must (het eerstgenoemde heeft een ster en tevens maar twintig stoelen!).

Restaurant Haut Bonheur de la Table
18 Grand'Place, Cassel, 59670, Frankrijk**
(1 ster)
Moderne keuken
website

Het advies van de MICHELIN Gids:
'Situated between Steenvoorde and Saint-Omer in the heart of Flanders, Cassel is a beautifully kept little village built in brick and perched on the hill of the same name. With this small village comes a small restaurant: the tiny Haut Bonheur de la Table, housed in a beautiful 18C residence, has space for just twenty guests and is run by its owners who are passionate about fine cuisine. Here, Eugène Hobraiche carefully crafts contemporary cuisine that goes hand-in-hand with seasonal produce, using local fruit and vegetables in his dishes, as well as fish from the auction at Dunkirk. Grilled wild turbot with artichoke, samphire and coriander sauce, and grilled tuna with tomato water and green tomato sorbet are just two of the fish specialities on the menu.'

Restaurant La Coupole
Nieuwpoortlaan 9, De Panne, 8660, België
Vis en zeevruchten
website

Het advies van de MICHELIN Gids:
'La Coupole is al sinds 1989 een vaste waarde. De sfeer is er ongedwongen en trendy, het is hier gezellig tafelen. Kreeft en vis zijn specialiteiten van het huis en worden geleverd door de broer van chef Bonnez, een kwaliteitsgarantie. Ook de gevarieerde wijnkaart verdient zeker een vermelding.'

Restaurant Olijfboom
(BIB Gourmand)
Noordstraat 3, Veurne, 8630, België
Traditionele keuken
website

Het advies van de MICHELIN Gids:
'Het weelderige zilverwerk en de verleidelijke flessencollecties tonen meteen de klassieke aard van Olijfboom aan. Chef Vandenberghe is gepassioneerd door oude serviezen en verkoopt deze ook. Maar zijn grootste talent is vanouds zijn gasten te laten smullen. De smaken zijn rijk en de porties genereus, net zoals de traditie het voorschrijft. Geen liflafjes, maar product. Met de indrukwekkende wijnkaart bewijst de patron zijn neus voor kwaliteit.'

Restaurant Père et Mère
(BIB Gourmand)
Grote Markt 43, Diksmuide, 8600, België
website:
Klassieke keuken, Traditionele keuken
website:

Het advies van de MICHELIN Gids:
'Papa Frans en Mama Ria hebben hun gezellige bistro overgelaten aan de talentvolle Jelle Devisch, al helpt chef Frans nog graag een handje in de keuken. U geniet hier van klassiekers die men vandaag nog weinig vindt, zoals konijn met pruimen en varkenswangetjes met trappistenbier. Lekker, genereus … Grootmoeders keuken op zijn best!'

Restaurant 'De Wasserette'
Marktstraat 38, Nieuwpoort, 8620, België
Moderne keuken, Marktkeuken
website:

Het advies van de MICHELIN Gids
Een blik naar de drogende was aan het plafond van dit trendy, gezellig zaakje herinnert aan haar verleden. Deze bruisende Wasserette is op korte tijd uitgegroeid tot een vaste waarde in Nieuwpoort. Logisch ook, getuige de prikkelende kaart waarop alles in kleine of grote porties genomen kan worden en de leuke bijpassende wijnen. Verwacht geen chichi, maar à la minute bereidingen als gegrilde griet met witloof, een luchtige puree en een garnalenjus waar je o zo gemakkelijk van kan genieten.

Restaurant Au Filet de Sole
Walckierstraat 8, De Panne, 8660, België
Marktkeuken
website https://www.aufiletdesole.com/

Het advies van de MICHELIN Gids:
'Claude en Sylvie hebben een zijstraatje van de zeedijk in De Panne gekozen als thuisbasis van hun persoonlijk kustrestaurant. Zij zorgt voor de attente bediening, hij toont graag aan dat zijn kookkunsten verder strekken dan de klassieke zeetongbereidingen. Let op, de generositeit van dergelijke traditionele bereidingen behoort zeker tot de sterktes van de chef. Maar hij bouwt daarop verder, met interessante updates en een blik op nieuwe ontwikkelingen.'
In dit gebied zijn erg veel rommelmarkten, elk dorpje heeft wel zijn eigen jaarlijkse brocante. De bewoners staan dan allemaal met hun eigen handeltje op straat, aangevuld met kleinschalige semi-professionele brocante-dealers. Vaak is het een gezellig dorpsfeest, met kleine kermis, en een kraam je wat kunt eten en drinken. De markten zijn ook populair bij veel lokale mensen met een kleine portemonnee: er ligt veel tweedehands kinderkleding en speelgoed, en praktische gebruiksvoorwerpen. De tijd dat de oude spullen van oma hier voor een habbekrats werden verkocht is goeddeels voorbij, al kan je nog steeds geluk hebben.
Het is vooral gezellig om in een klein dorpje rond te lopen en je te amuseren met het dorpse vertier tussen de lokale bevolking. Buitenlandse toeristen zal je niet veel tegenkomen.
In de omgeving van Duinkerken zijn de rommelmarkten groter en met meer professionele handelaren.
In Grande-Synthe (vlakbij Duinkerken) heb je ook een grote Emaus die veel publiek trekt uit de omgeving en zelfs uit Engeland, omdat het dichtbij de Kanaaltunnel naar Calais ligt. De prijzen zijn er dan ook naar en het is hier echt zoeken naar echt mooie spullen. Voor een agenda met alle rommelmarkten kun je terecht op de website van Brocabrac, regio Nord-Pas de Calais.
Als je naar mooiere spulletjes zoekt voor nog steeds erg schappelijke prijsjes, kan je beter op zoek naar de vele brocante-winkels in de regio. Die tref je op de website die Brocantiq heet. (Zelf even googlelen want ik kan hier geen links plaatsen!)

Om de hoek in De Panne begint de langste tramlijn van Europa: de Vlaamse kusttram. Deze lijn gaat in de zomermaanden dagelijks een groot aantal keren de hele kust af: van de Panne naar Knokke en weer terug. Je stapt op in De Panne, en stapt weer uit waar je wilt. Ideaal tripje voor een dagje ertussen uit. Dagpas kost 4 euro (kind) of 7,50 euro (volwassene).
Meer info (over reistijden, kaartjes, etc.): kijk op website dekusttram(punt).be.


Net over de grens in België, op een kwartiertje rijden, ligt in het dorpje Adinkerke de Vlaamse versie van de Efteling: Plopsaland. Het klinkt misschien als iets voor kleine kinderen, maar vergis je niet: het is een erg populair entertainment park voor het hele gezin. Ideaal voor een dagje uit als het weer even tegenzit of je even iets anders wilt dan het strand.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
1e verdieping
26 m2

Tegels

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (6)

Slaapkamer
1e verdieping
10 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

PVC-vloer

Dekbedden (1)

Badkamer
1e verdieping
8 m2

Bidet

Douche (1)

Wastafel (1)

Fietsenhok
Begane grond

2 m2

Beveiligde parkeerplaats
Begane grond

8 m2

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Appartement

Energielabel

  • D

Woonoppervlakte

  • 50 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Budget
  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Lange termijn verhuur
  • Privacy
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Electrische verwarming
  • Boiler

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Radio
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (10)
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Tuinstoel(en) (2)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Schuur

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (1)
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (4)
  • Keukenlinnen

Games & entertainment

  • (Bord)spellen

Privacy

  • Volledige privacy


€ 360,-
per week v.a.
€ 360,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online