Villa

3083122759

Finis Hortorum


Het grote huis Finis Hortorum in Rians heeft een belangrijke rol gespeeld in onze familie, en nog steeds vormt het een belangrijke ontmoetingsplek voor alle familieleden, van jong tot oud.

De grote tuin biedt veel ruimte om te genieten van uitzicht, zon en het koele zwembad. Er is een tafeltennistafel en jeux de boulebaan voor de activelingen.

Alle vijf slaapkamers (2p) beschikken over airco en een eigen badkamer. Een zeer goed uitgeruste keuken, veel serviesgoed en kwalitatief goed glaswerk staan garant voor gezellige maaltijden aan de lange tafel (binnen of buiten).

Rians is een klein stadje aan de rand van de Provence. De kern van het pittoreske stadje ligt op loopafstand van Finis Hortorum en heeft alle wenselijke faciliteiten, supermarkets, kerk, restaurants, bakkers.

Wij werken met een Covid Protocol voor onze schoonmakers, leveranciers en vragen ook onze gasten zich te houden aan de geldende regels.

De verhuurder, Fer, Nus & Ilona

Advertentie online sinds april 2019

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur
Hallo, ik ben het middelste meisje van onze familie, samen met mijn broer, zus en vader bouwden we Villa Pöle als een familiehuis, aan de oevers van het Balatonmeer. We hebben allemaal mooie herinneringen aan onze vakantie in Hongarije: zwemmen, fietsen en plezier maken met onze vrienden in de Hongaarse zon. Nu inmiddels volwassen verzamelen onze kinderen dezelfde soort herinneringen opnieuw. Inmiddels zijn er vakantiehuizen toegevoegd aan onze verzameling, in Frankrijk, Duitsland en Nederland.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Wilt u verblijven in Finis Hortorum, dan staat de complete accommodatie tot uw beschikking, een grote volgroeide tuin en voldoende plekjes biedt voor rustig genieten van de buitenlucht en het zwembad; binnen wacht de grote salon, de haardkamer, een bibliotheek, TV room en goed uitgeruste keuken op uw bezoek; buiten wachten u meerdere terrassen, het zwembad, de pingpongtafel, jeu de boules en de BBQ.

Alle bedden zijn opgedekt, er zijn handdoeken voor u klaar gelegd, ook voor bij het zwembad. Natuurlijk is de keuken goed uitgerust, er zijn ook schoonmaakmiddelen, theedoeken en vaatdoeken. Er is haardhout, wifi, printer, toeristische info, etc. Onze lieve housekeeper zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes in geregeld voor uw bezoek en maakt ook na uw vertrek weer gereed voor nieuwe gasten.
Er zijn naast de verhuurprijs en de vergoeding voor de eindreiniging geen andere kosten verschuldigd, de prijs is dus verder all inclusive zogezegd.

Alle leden van het gezelschap dienen in het bezit te zijn van een zwemdiploma. Kinderen tot 15 jaar mogen alleen onder toezicht van ouders of begeleiders gebruik maken van het zwembad.
Gebruik Finis Hortorum alsof het uw eigen huis is.
In de maanden juli en augustus staat Finis Hortorum tot uw beschikking vanaf 7 nachten.
Annuleringsvoorwaarden Een annulering dient schriftelijk te worden gedaan. Als de overeenkomst door de huurder wordt geannuleerd dan gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:
  1. Bij annulering tot 42 dagen voor aanvang van de huur : 30% van de huursom
  2. Bij annulering vanaf 42 dagen (incl.) tot 28 dagen voor aanvang van de huur: 60% van de huursom
  3. Bij annulering vanaf 28 dagen (incl.)voor aanvang van de huur: 90% van de huursom
  4. Bij annulering op de dag van aanvang of later : 100% van de huursom
 Het afsluiten van een annuleringsverzekering wordt aangeraden. 

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 31-dec-2023
tot
di 30-apr-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 3346,00
Midweek -
Nacht € 478,00
Weekend -
van
di 30-apr-2024
tot
zo 08-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 4046,00
Midweek -
Nacht € 578,00
Weekend -
van
zo 08-sep-2024
tot
vr 02-mei-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 3346,00
Midweek -
Nacht € 478,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 450,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 300,00
Per verblijf
Wordt verrekend met de borg.
Huisdier(en)
€ 150,00
Per verblijf
Wordt verrekend met de borg.

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Het bescheiden dorpje Rians ligt in een glooiend Provencaals heuvellandschap op het uiterste puntje van de Var waar vier departementen zich kruisen: Bouches du Rhone, de Vaucluse, Alpes de Haute-Provence en de Var. Deze lieflijke streek is nauwelijks nog ontdekt door toerisme. Pittoresk gelegen dorpen, gedrongen tegen een heuvel, die men Villages Perchés noemt. Er is zelfs een route langs deze traditioneel gebouwde bergdorpen in de Provence. De karakteris­tieke huizen, de oude gezellige dorpskern met een centraal pleintje en fontein, de kriskras door elkaar lopende smalle steegjes doen de tijd van weleer herleven.Rians, klein maar fijn, met alle nodige faciliteiten, meerdere warme bakkers, supermarktes, tankstation, sportschool, zwembad, kerk, lokale evenementen, zoals veelkleurige exposities en de jaarlijkse pompoenmarkt.
Hoog boven Rians uit torent de imposante kerk op grond die al sinds 1092 plaats biedt aan een Godshuis. Sindsdien is de kerk driemaal vergroot, laatstelijk in de 19e eeuw waarbij er zelfs, de weg ernaartoe beter toegankelijk makend, een woonwijkje voor werd opgeofferd! De 18 gebrandschilderde ramen zorgen voor een diffuus licht en het hoofdaltaar is versierd met prachtig houtsnijwerk van notenhout. De 7 zij-altaren bestaan uit marmer. Het prachtig notenhouten beeld van Maria van Nazareth uit 1340 werd jammerlijk gestolen in 1999, maar vervangen door een eikenhouten exemplaar vervaardigd door monniken uit Bethlehem. De indrukwekkende toegangsdeuren zijn van Russisch eikenhout. De moeite van het bekijken waard is de oude stadspoort, de talrijke fonteinen en de oratoires -eenvoudige bidplaatsen van weleer- waarmee het dorp omringd is. Olijven, meloenen, zonnebloemen en pompoenen, de gewassen die van oudsher thuishoren in de Provence, zijn ruim vertegenwoordigd en zorgen voor het gevarieerde landschap om ons heen. Wil je meer weten? Het VVV-kantoor, waar u zich uitgebreid kunt laten informeren, is gevestigd in een 15e eeuws graanpakhuis midden in het dorp.
Wijn
Voor de wijnliefhebber is dit een boeiende streek. Rians is gelegen tussen acht wijndomeinen, die allen voortreffelijke wijnen produceren en vanzelfsprekend te bezoeken zijn. Ook kunt u de wijnen proeven. U keert beslist niet huiswaarts zonder een mooie Provencaalse wijn.
Nabij Rians
• Chateau Vignelaure
• Chateau Revelette
• Domaine des Toulons
• Domaine la Realtiere
• Abbaye de St. Hilaire
• Chapelle de Ste. Bacchi
• Chateau Pigoudet
• Domaine AIX
In de nabije omgeving van Rians zijn er 4 golfcourts. Reserveren is gemakkelijk per telefoon of email. Kosten zijn vergelijkbaar met Nederlandse golfbanen. Meestal heeft de golfcourt een goed restaurant.
Taradeau (35 min.)
Een ezelzwerftocht onder leiding van een wijnboer met stops voor een glas witte wijn met pain d’epices, halverwege een picknick met geitenkaas en u gaat vast en zeker naar huis met noga en honing die onderweg te koop zijn!
Dan weer uitrusten
Na de ontspanning en de beleving van al deze uitstapjes is het heerlijk uitrusten in Finis Hortorum en keert het trage ritme van de Provence weer terug!

Aix en Provence
Deze levendige studentenstad, zeer geliefd bij de Fransen, is de stad van Cezanne en ligt op een halfuur. (Bij het Office de Tourisme is een Nederlands sprekende Fransman werkzaam) Dagelijks is er in het historische centrum een Provencaalse markt op het prachtige plein voor het Hotel de Ville. De nabijgelegen drukke winkelstraatjes bevatten veel chique boetiekjes. Ze monden bijna allen uit op de mooiste boulevard van de Provence: de Cours Mirabeau. Neem een terrasje en geniet van de platanen, fonteinen en beeldschone huizen aan de overkant die de grandeur van weleer nog met zich meedragen. Bezoek het Musee Granet of het Atelier van Cezanne. Vanuit Jouques rijdt dagelijks een bus naar Aix. ‘s Zomers is er gedurende een maand een muziekfestival.
Desgewenst kan de chefkok van de kookstudio uit een naburig dorp in Finis Hortorum een workshop geven aan uw gezelschap.
Wat dacht u van...een sportieve ochtend met een Personal Trainer in de nabije omgeving van Finis Hortorum.... maar het is ook mogelijk om een afspraak te maken met onze masseuse aan huis of de yogalerares uit Rians om aan uw gezelschap een prive-yoga sessie te geven aan de rand van het zwembad.
bezoek het chateau en koop de wijn van uw keuze, de wijnen van dit chateau hebben meerdere medailles ontvangen.
leer van ervaren instrukteurs het hoe en waarom van het vliegen met drones

Plattegrond


Indeling

Woonkamer 1
Begane grond
70 m2

Natuursteen

Eethoek / Eettafel

Bank 3 zits (3)

Woonkamer 2
Begane grond
40 m2

Natuursteen

Bank 3 zits (2)

Fauteuil(s) (2)

Slaapkamer 1
1e verdieping
16 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Natuursteen

Slaapkamer 2
1e verdieping
16 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Tegels

Slaapkamer 3
1e verdieping
16 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Tegels

Slaapkamer 4
1e verdieping
16 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Tegels

Slaapkamer 5
2e verdieping
16 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Tegels

Badkamer 1
Begane grond
3 m2

Toilet

Douche (2)

Wastafel (2)

Badkamer 2
1e verdieping
4 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 3
1e verdieping
4 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 4
1e verdieping
4 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 5
1e verdieping
4 m2

Toilet

Douche (1)

Ligbad

Badkamer 6
2e verdieping
4 m2

Toilet

Douche (1)

Ligbad

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 350 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderstoel (3)

Sport & recreatie

  • Golf
  • Jeu de boules
  • Mountainbiken
  • Tennis
  • Wandelen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Lange termijn verhuur
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Overwinteren
  • Groepsaccommodatie

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Boiler
  • Open haard
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Home cinema set
  • iPod aansluiting
  • Radio
  • Cd-speler
  • Blu-ray-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (3)
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Garage
  • Grillplaat
  • Ligstoel(en) (10)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (6)
  • Privé oprit
  • Tafeltennistafel
  • Terras (5)
  • Tuin
  • Tuinhuis
  • Tuinstoel(en) (20)
  • Tuintafel(s) (4)
  • Veranda
  • Buitenkeuken
  • Schuur
  • Jeu de Boulesbaan
  • Hangmat

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Beveiligingsinstallatie
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Wijnkelder
  • Apart toilet (2)
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (5)
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (20)
  • Keukenlinnen
  • Strandlakens (10)

Mindervaliden

  • Aangepast toilet
  • Aangepaste douche
  • Rolstoelvriendelijk
  • Geen drempels
  • Gelijkvloers

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's
  • Tafeltennistafel

Privacy

  • Volledige privacy


€ 3.346,-
per week v.a.
€ 3.346,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder

Villa Pöle

9,7
Vanaf per nacht € 280,- v.a. per week per week € 1.960,-