Villa

00001885595

Villa Dimi bestaat uit twee delen (hoofdverblijf en gastenkamers) gescheiden door een groot terras (patio) dat samen met het terras voor de villa en het zwembad één geheel vormt. De patio heeft een zithoek met tafel voor zes personen. Het privézwembad meet 3,5 bij 7 meter. Een zithoek, twee parasols en vier teakhouten ligstoelen maken deel uit van de buitenruimte. Ook is er een eenvoudige buitenkeuken en een koelkast voor drankjes. Boven de tafel hangen ventilatoren. Het terras is voorzien van een zonnescherm.

Het woongedeelte bestaat uit een gezellige woonkamer met een volledig uitgeruste open keuken. De woonkamer heeft een schuifpui over de volle breedte, prachtig uitzicht op het zwembad, terras, dorp en zee. De woonkamer heeft een eettafel voor zes personen, een comfortabele zithoek en een smart-tv.
Aangrenzend bevindt zich de masterbedroom van Villa Dimi voorzien van een tweepersoonsbed, ruime inbouwkasten, een apart toilet, een wastafel en een inloopregendouche. Ook deze kamer heeft een schuifdeur met hetzelfde uitzicht als vanuit de woonkamer.

In het andere deel van Villa Dimi zijn twee gastenkamers. Beide kamers hebben schuifdeuren naar de patio. Beide zijn tevens voorzien van ruime inbouwkasten en een inloopregendouche. Eén gastenkamer heeft een tweepersoonsbed, terwijl de andere gastenkamer twee eenpersoonsbedden heeft die aan elkaar geschoven zijn maar uit elkaar geschoven kunnen worden. Deze laatste gastenkamer beschikt ook over een smart-tv.
De gastenkamers worden gescheiden door een ruimte met twee wastafels en een apart toilet. Tussen de gastenkamers en deze kamer bevinden zich schuifdeuren voor de gewenste privacy.

Alle slaapkamers hebben spiegels; de gastenkamers hebben ook een klein werkblad. De gehele villa is voorzien van Wifi waarvan het signaal wordt versterkt door een Mesh-systeem. Alle ramen hebben muskietenschuifdeuren en elektrische luiken. Ten slotte beschikt de villa over vier airconditioningunits, één in elke kamer. Er is geen eigen parkeerplaats, maar de villa grenst aan een openbare parkeerplaats waar ruimte is voor vijf auto's.

Kinderen zijn welkom bij Villa Dimi, maar voor de allerkleinsten is het belangrijk op te merken dat het zwembad gelijk loopt met het terras en dat het terras ongeveer 1 meter boven de tuin ligt. Er is geen hek rond het zwembad en terras. Deze gevaren zijn voor uw eigen risico. Villa Dimi aanvaardt geen aansprakelijkheid.
In principe is er geen auto nodig om in Villa Dimi te verblijven, maar een auto maakt het heel gemakkelijk om het Paleros-gebied te bezoeken, inclusief de nabijgelegen stranden.

De schoonmaak en het verschonen van het beddengoed zijn bij de prijs inbegrepen.

Villa Dimi zorgt voor zowel de gemeentekosten als de duurzaamheid, daarom worden er geen extra kosten aan onze prijzen toegevoegd.

In Villa Dimi mogen niet meer dan zes personen verblijven.

Er zijn geen feesten toegestaan.

De verhuurder, Susana

Advertentie online sinds februari 2023

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 dagen
Hallo! Ik ben Susana!
Ik zal uw gastvrouw zijn en tijdens uw verblijf beschikbaar voor alles wat u nodig heeft. Met meer dan 20 jaar ervaring in klantenservice worden al uw behoeften op de meeste professionele manier opgelost. Aarzel niet om alles te vragen wat u wilt weten over de villa en de omgeving, zelfs voordat u boekt :).
Ik ben uw gastvrouw namens de eigenaren van villa Dimi (Jenny en Perry Dimitopoulos uit Nederland).

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Indien de huurder de boeking om welke reden dan ook wenst te annuleren, dient de huurder dit altijd via e-mail aan de verhuurder te bevestigen (ook als dit bijvoorbeeld al telefonisch aan de verhuurder is doorgegeven). De verhuurder brengt de volgende bedragen in rekening , afhankelijk van de datum van schriftelijke opzegging door de huurder:
  • annulering meer dan 3 maanden voor aanvang van de huurperiode: kosteloos
  • bij annulering tussen de 90e en de 60e dag voor aanvang van de huurperiode: 25% van de huurprijs
  • bij annulering tussen de 59e en 30e dag voor aanvang van de huurperiode: 50% van de huurprijs
  • bij annulering minder dan 30 dagen voor aanvang van de huurperiode: 100% van de huurprijs
Indien de huurder de verhuurder pas op de ingangsdatum of tijdens de huurperiode laat weten dat hij het gehuurde niet (meer) zal gebruiken, blijft hij aansprakelijk voor de volledige huurprijs.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
vr 14-jun-2024
tot
za 22-jun-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 2135,00
Midweek -
Nacht € 293,00
Weekend -
van
za 22-jun-2024
tot
za 13-jul-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 2478,00
Midweek -
Nacht € 354,00
Weekend -
van
za 13-jul-2024
tot
di 16-jul-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 2968,00
Midweek -
Nacht € 424,00
Weekend -
van
za 10-aug-2024
tot
di 13-aug-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 2968,00
Midweek -
Nacht € 400,00
Weekend -
van
wo 04-sep-2024
tot
di 10-sep-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 2478,00
Midweek -
Nacht € 354,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Belastingen
% 1,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Borgsom
€ 300,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Toeristenbelasting alle leeftijden
€ 10,00
Per nacht
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Villa Dimi is gelegen in het mooie dorpje Paleros aan de Ionische Zee. De villa heeft een geweldig uitzicht op de zee, het dorp, het eiland Lefkas en het dorp Pogonia. De internationale luchthaven Aktion (PVK) van Preveza is rechtstreeks bereikbaar vanaf Schiphol. De luchthaven ligt op slechts 25 minuten afstand. Een lang zandstrand loopt van Paleros tot aan het dorpje Pogonia. Dit strand heeft meerdere strandtentjes, waar drankjes en eten wordt geserveerd, en voldoende ligbedden en parasols. Er zijn ook watersportfaciliteiten. Het strand is uitermate geschikt voor kinderen, omdat de eerste meters in zee ondiep zijn. Na het dorp Pogonia is er een baai met een geweldig strand: Vathiavalli met een coole strandbar die muziek draait en drankjes en eten serveert. Aan de andere kant van Paleros leidt de 18 km lange kustweg naar het dorp Mytikas. Deze kust heeft veel kleine afgelegen strandjes. In Mytikas kunnen boten worden gehuurd om naar de eilanden Kalamos en Kastos te varen. Nabij Paleros liggen de grotere steden Lefkas en Preveza om te winkelen en/of te eten in de sfeervolle en gezellige oude buurten of aan de haven. De Ionische Zee bij Paleros wordt ingesloten door Lefkas, het vasteland en de eilanden Meganissi, Kastos en Kalamos. Het is een zeer aantrekkelijk vaar- en vaargebied. De havens van Lefkas en Preveza, evenals de vele kleine dorpjes, liggen vol met zeil- en motorboten. De adembenemende turquoise zee wordt omringd door tientallen stranden. Er zijn veel mogelijkheden om een zeilboot of motorboot te huren. Ook het eiland Lefkas kent vele pittoreske dorpjes en wordt omringd door vele zandstranden die gerekend worden tot de mooiste van Griekenland, zoals Porto Katsiki. Op wat grotere afstanden zijn er bezienswaardigheden als de Meteora kloosters, de pittoreske badplaats Parga en de Zagori dorpen vanwaar er toegang is tot de Vikoskloof.
Gesteund door een enorme klif ligt Porto Katsiki met zijn turquoise wateren, een van de mooiste stranden van Europa. De naam betekent geitenpoort; volgens de legende konden op een gegeven moment alleen geiten het strand bereiken. Nu kunt u parkeren op de klif boven het strand, u moet betalen voor parkeren en het trappenhuis naar zeeniveau nemen. Pak een drankje of een hapje in een van de bars en kantines bovenaan de trap, want er zijn geen strandtentjes.
Het is een korte rechte kustlijn met groen water en bruin zand, dus je hebt geen speciale schoenen nodig. De toegang tot het water is erg soepel. Dit strand is geschikt voor verschillende categorieën mensen en vooral perfect voor kinderen vanwege de ondiepe toegang tot de zee. Er zijn verschillende strandtenten met muziek en ligbedden en parasols waar eten en drinken wordt geserveerd.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond
34 m2

Tegels

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond
13 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Tegels

Kledingkast(en)

Slaapkamer 2
Begane grond
9 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Tegels

Slaapkamer 3
Begane grond
9 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Badkamer 1
Begane grond
4 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 2
Begane grond

Toilet

Wastafel

Badkamer 3
Begane grond

Toilet

Douche (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Elektrisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Opbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 102 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Tennis
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Beauty & spa
  • Luxe accommodatie
  • Natuurhuisjes
  • Zon, zee & strand
  • Adults only

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • Wifi
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (4)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en)
  • Terras (1)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (2)
  • Tuintafel(s)
  • Buitenkeuken
  • Loungeset

Privacy

  • Van buiten zichtbaar
  • Vrijstaande woning

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Apart toilet (2)
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (1)
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Strandlakens


€ 2.478,-
per week v.a.
€ 2.478,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook: