Villa

00001683837

Welkom bij Villa Mouria, onze fantastische villa in Griekenland! Een op het zuiden gerichte villa met binnen en buiten veel meer ruimte en privacy dan gebruikelijk! Een villa met fantastisch uitzicht op de Ionische zee en de bergen, op 10 minuten lopen van het lokale strand. En, niet onbelangrijk: een villa met een bescheiden CO2 voetafdruk, dankzij 20 zonnepanelen en een zonneboiler. Gelegen in de groenste regio van Griekenland, een regio met volop cultuur en natuur.

De locatie: karakteristiek en romantisch
Villa Mouria is in moderne stijl ontworpen en gebouwd in 2019 en ligt, samen met één andere villa, tussen de huizen van een typisch Grieks dorpje, Bij het rustige strand kun je heerlijk zonnen, zwemmen en snorkelen. Twee kilometer verderop vind je een gigantisch strand met veel watersport en beach bars waar je je nooit zult vervelen. Of ben je liever in en rond het privézwembad (8x4 meter), waar je een buitendouche, diverse terrassen en een mooi aangelegde tuin van 400 m2 vindt, en waar je met een beetje geluk wat vers fruit van de boom kunt plukken? 's Avonds zijn tuin en zwembad verlicht, wat een magische sfeer geeft. Onderin de tuin is een extra terras onder een imposante moerbeiboom (“Villa Mouria”!), waaronder het goed toeven is: citroenlimonade in de schaduw overdag, een cocktail in de avondzon. Vanaf dit terras kun achter de olijfboomgaard een glimp van de zee opvangen. Of vind je de schapen van de lokale herder die vaak in de olijfboomgaard grazen interessanter?

De Villa, praktisch met veel binnen en buitenruimte
De naar de zee gerichte villa met diverse terrassen en grote tuin biedt veel meer ruimte en privacy dan gebruikelijk, voor maximaal 8 personen. Vanuit de voortuin met ruimte voor 2 auto’s loop je een paar treden op naar de voordeur. Je komt binnen op het tussen-niveau, met garderobe, wasmachineruimte en toilet. Via een halve trap naar boven kom je in de living, waar je stil wordt van het fenomenale uitzicht op de eilanden in de Ionische zee en de bergen op het vasteland. De living heeft een ruime zithoek, een eethoek voor 8 personen en een zeer goed uitgeruste open keuken. Twee grote schuifpuien geven toegang tot het terras, waar het dank zij de pergola ook overdag heerlijk is om een van de aanwezige spelletjes te spelen of een boek te lezen, misschien wel uit de aanwezige boekenkast. Met een muziekje uit de soundbar onder de smart tv kun je zelf de sfeer creëren waar je behoefte aan hebt.

Slapen: 
Naast de living vind je de zeer ruime master bedroom. Van hetzelfde fantastische uitzicht kun je uit bed, vanaf het eigen terras en zelfs vanuit de rain shower genieten! De master bedroom heeft veel kastruimte, een halfopen badkamer en een separaat toilet.

Als je vanaf de voordeur een halve trap naar beneden gaat, vind je daar twee slaapkamers met voldoende bergruimte, een tweede badkamer en een apart toilet. Er is een ruime slaapkamer voor twee personen, en een nog ruimere slaapkamer met een tweepersoons bed en een stapelbed. In elke slaapkamer geeft een grote schuifpui niet alleen toegang tot een overdekt terras, maar ook uitzicht op de tuin, de erachter gelegen olijfboomgaard en de bergen in de verte. Alle tweepersoons bedden zijn boxsprings met topkwaliteit matrassen.

Buiten genieten
De gang op de benedenverdieping geeft toegang tot de grote buitenkeuken, waar je een tweede koelkast, een barbecue en een tweede eettafel vindt. Op elke tijd van de dag kun je kiezen voor zon of schaduw. Drie treden lager vind je het zwembad, waar waterspeelgoed, teak ligbedden, pouf’s en een ruime lounge-set zorgen voor een heerlijk verblijf voor groot en klein. Uitgeluierd? Voor de actievelingen zijn er direct vanaf het huis diverse mooie wandelingen en mountainbiketochten te maken, en voor de cultuurliefhebbers is er in de iets ruimere omgeving veel te zien. We geven je met plezier advies!

Sfeer en eten en drinken
In het dorp zelf kun je heerlijk eten en drinken in de gemoedelijke sfeer van authentieke barretjes en restaurants, waar de eigenaar je na een paar dagen al herkent. Op een kleine 10 autominuten vind je de havenstad Paleros met een jachthaven, een yachtclub, een tennisclub, verhuur van boten, fietsen, scooters en auto’s en diverse supermarkten. Het gebied rond de haven, waar je een groot aantal koffietentjes, restaurants en bars vindt, is een heerlijke plek om rond te slenteren en onderdeel te worden van het Griekse leven.

En verder: Op ongeveer 30 autominuten vind je Lefkas en Preveza, waar je niet alleen mooie stranden vindt maar ook veel antieke cultuur …. en vliegveld Aktion Airport. Voor onszelf geldt dat we nog lang niet uitgekeken zijn in de regio rond Pogonia!


De verhuurder, Petra & Knoek

Advertentie online sinds februari 2023

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
Wij, Petra en Knoek zijn door een zeilvakantie in de Ionian en Pogonia terechtgekomen. Geweldig! En zo anders dan de Noord-Hollandse polders en het Markermeer. Pogonia stal ons hart, en we zijn heel trots op de villa die naar onze ideeen is ontworpen en in 2019 is opgeleverd. Wijzelf en onze volwassen kinderen verblijven er vaak en genieten dan intens, in alle seizoenen. De zee, de bergen, en vooral ook de mensen, we hopen dat jij er evenveel van gaat genieten als wij!

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

1. Villa Mouria wordt definitief voor jou geboekt zodra 50% van de huursom is betaald via de betaal-link die je vanuit Micazu ontvangt.
2. Door 50% van de huursom te betalen, ga je akkoord met de huurovereenkomst die je per email ontvangt.
3. Wannneer 7 dagen na ontvangst van de betaal-link nog geen aanbetaling conform 1. heeft plaatsgevonden, dan vervalt de boeking.
4. De resterende 50% van de huursom, plus de kosten voor eindschoonmaak plus de borgsom moeten uiterlijk 6 weken voor aanvang van de huurperiode worden voldaan.
5. Mocht je jouw boeking willen annuleren, dan geldt de datum waarop de eigenaar van Villa Mouria een email hierover ontvangt als datum van annulering.
6. Als je meer dan 6 weken voor aanvang van de huurperiode annuleert, dan ben je 10% van de huursom verschuldigd.
7. Als je meer dan 3, maar minder dan 6 weken voor aanvang van de huurperiode annuleert, dan ben je 50% van de huursom verschuldigd.
8. Als je minder dan 3 weken voor aanvang van de huurperiode annuleert, dan ben je 100% van de huursom verschuldigd.

- Als je langer dan een week verblijft in Villa Mouria is een korting soms mogelijk.
- Als je met 4 of minder personen verblijft en een slaapkamer niet gebruikt is korting soms mogelijk.
- Verblijf korter dan 7 dagen is soms mogelijk. 
- Laat weten als je met 2 families wilt komen, we kunnen dan proberen een tweede villa vlakbij te regelen!

Aarzel niet om contact op te nemen om te bespreken wat mogelijk is!



Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 30-mrt-2024
tot
di 30-apr-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1505,00
Midweek -
Nacht € 215,00
Weekend -
van
di 30-apr-2024
tot
vr 31-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1925,00
Midweek -
Nacht € 275,00
Weekend -
van
vr 31-mei-2024
tot
zo 30-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2310,00
Midweek -
Nacht € 330,00
Weekend -
van
zo 30-jun-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2905,00
Midweek -
Nacht € 415,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
ma 30-sep-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 2310,00
Midweek -
Nacht € 330,00
Weekend -
van
ma 30-sep-2024
tot
do 31-okt-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 2100,00
Midweek -
Nacht € 300,00
Weekend -
van
do 31-okt-2024
tot
za 30-nov-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1750,00
Midweek -
Nacht € 250,00
Weekend -
van
za 30-nov-2024
tot
vr 20-dec-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1400,00
Midweek -
Nacht € 200,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 300,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Schoonmaak
€ 200,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Een boottochtje vanuit Palairos of Mitikas naar Kalamos; onderweg strandjes aandoen. Hoe idyllisch kan het zijn.
Naast het nabij gelegen ‘old palairos’, de verlaten dorpen etc zijn er de opgravingen en museum bij Nicopolis: in blik in de Oudheid en de Ottomaanse en Romeinse tijd.
Naast strand, oudheid en cultuur, zijn er de wandelingen vanuit huis en in de bergen waar je de koelte kunt opzoeken.
Ook tennisbaan, mountainbiken, windsurfen, etc etc, alles dichtbij beschikbaar.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
1e verdieping
38 m2

Tegels

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
1e verdieping
22 m2

Bed: Twijfelaar 200 x 160 cm

Tegels

Dekbedden (4)

Slaapkamer 2
Begane grond
16 m2

Bed: Twijfelaar 200 x 160 cm

Bed: Stapelbed 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 3
Begane grond
10 m2

Bed: Twijfelaar 200 x 160 cm

Tegels

Dekbedden (2)

Badkamer 1
Begane grond
6 m2

Douche (1)

Wastafel (1)

Föhn

Badkamer 2
1e verdieping
10 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Hal
Begane grond

5 m2

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Energielabel

  • A

Woonoppervlakte

  • 150 m2

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Mountainbiken
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Natuurhuisjes
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Home cinema set
  • iPod aansluiting
  • Radio
  • Wifi
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (6)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Terras (4)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (8)
  • Tuintafel(s) (3)
  • Veranda
  • Buitenkeuken
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind
  • Hangmat

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet (3)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (24)
  • Keukenlinnen
  • Strandlakens (24)

Kinderen

  • Kinderspeelgoed

Mindervaliden

  • Geen drempels

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • Dartbord

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 1.750,-
per week v.a.
€ 1.750,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook: