Geschakelde woning

Jasmin & Olives


Onze woning is in een rustige omgeving op ongeveer 20 minuten rijden van de stad Rethymnon gelegen. Alle comfort is aanwezig.

Ons huis is geschakeld en heeft twee slaapkamers en is het meest ideaal voor twee of vier personen (waarbij uitgebreid kan worden naar zeven personen) en is praktisch ingericht. Echt alles is aanwezig voor een zorgeloze vakantie. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst, grote (bad-)handdoeken liggen klaar, draadloos internet, airconditioning, een kinderbedje en -stoel.De dagen breng je veelal buiten door. Het zwembad is volledig vernieuwd, een totaal nieuwe look & feel! Ga hier lekker liggen op één van de ligstoelen en geniet van de rust, het uitzicht of neem een plons in het zwembad! Rondom het huis is een zeer ruim terras aangelegd met een grote tafel en kun je plaats nemen onder de pergola voor de nodige schaduw.

De voorpret begint al bij reservering. Monique weet veel te vertellen over de omgeving en stuurt ruim voor de vakantie uitgebreide informatie. Zo is dit heerlijke plekje alleen bereikbaar per auto en verstrekt Monique je hier alle gegevens over en helpt je met de autoverhuur. Je kunt in de omgeving heerlijk eten of je haalt bij de lokale supermarkt of slager de ingrediënten voor een BBQ in de tuin.

In onze prijs bieden wij u een volledig pakket aan inclusief gebruik van de elektriciteit, water en wifi. Twee keer per week wordt er schoongemaakt en heb je dat verzorgde gevoel en kom je weer 'thuis' in een huis dat schoon is en waar je 's avonds tussen de frisse lakens gaat. Handdoeken voor zowel binnen- als buitengebruik bij het zwembad. Luxe badkamerproducten van Apivita. Airconditioning is niet inclusief en kan ter plaatse besloten worden te gebruiken.

Wist je dat Kreta het grootste eiland van Griekenland is? Blader eens door het uitgebreide informatieboek. Er staan letterlijk gouden stranden in beschreven, maar ook het bekende Palmenstrand vind je hierin terug. Nog meer natuur tref je aan als je een wandeling door de Samaria kloof maakt.Hou je van shoppen, dan kom je in de binnenstad van Rethymnon aan je trekken. Als je er toch bent, ga dan zeker iets eten in één van de tavernas en laat je verrassen door heerlijke Griekse specialiteiten.

Maak kennis met de lokale bevolking en trek eens een dagje het binnenland in. Hier heb je nog steeds kans uitgenodigd te worden voor een glas ouzo en maak je met een glimlach vrienden voor het leven.

De verhuurder, Monique

Advertentie online sinds maart 2010

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur
Na een aantal jaren in Griekenland gewoond te hebben, ben ik weer naar Nederland terug gekomen. Nog steeds fervente Griekenland-gangers en dit heeft geresulteerd in de aankoop van ons huis "Villa Adonis". Dit was een droom die tot werkelijkheid is gekomen. Hier laten we u graag proeven van de Griekse gastvrijheid en van een zorgeloos verblijf. We heten u van harte welkom!

Voor de reclamecampagne van Micazu heb ik met een advertentie voor ons huis achterop de Elsevier gestaan.

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
 • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
 • 1 Beschikbaar
 • 1 Geen prijzen beschikbaar
 • 1 Bezet
 • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Prijzen zijn incl gebruik van elektra, water en wifi.Schoonmaak is inbegrepen en wordt 2x per week verzorgd.Airconditioning kan lokaal bepaald worden of dit tegen extra kosten wordt afgenomen.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 30-jun-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1995,00
Midweek -
Nacht € 285,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
ma 30-sep-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1400,00
Midweek -
Nacht € 200,00
Weekend -
van
ma 30-sep-2024
tot
do 31-okt-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 990,00
Midweek -
Nacht € 141,00
Weekend -
van
do 31-okt-2024
tot
vr 20-dec-2024
Minimaal verblijf 9 nachten
Week € 875,00
Midweek -
Nacht € 125,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Airco
€ 15,00
Per nacht
Wordt verrekend met de borg.
Borgsom
€ 350,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Extra persoon (basisprijs geldt t/m 4 personen)
€ 15,00
Per persoon
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Hemelsbreed gemeten is Kreta 260 kilometer lang, terwijl de breedte varieert van 13 tot 50 kilometer. Het eiland is opgedeeld van west naar oost in vier provincies: Chania, Rethymnon, Heraklion en Lasithi. De noordkust is heuvelachtig en heeft mooie zandstranden en diverse baaien. De zuidkust is grilliger; hoge bergen pieken hier en daar scherp de lucht in. In de bergen zijn veel grotten, diepe ravijnen en spectaculaire kloven. Globaal gezien zijn de bergen van west naar oost op te delen in vier bergketens. De hoogste daarvan liggen op West-Kreta. Dat zijn de Lefká Óri, letterlijk witte bergen, en de Ídi-bergen of de Psilorítis. Diverse toppen daarvan reiken tot ver boven de 2.000 meter en blijven in het voorjaar lang met sneeuw bedekt. Maar niet daarom heten ze witte bergen. Deze naam hebben ze te danken aan het lichte gesteente waaruit ze zijn opgebouwd. De naam Kreta is verwant aan het woord krijt. Even indrukwekkend is een tocht door de hoogvlakte van Lasíthi ten noorden van het Díkti-gebergte. Hier staan vele windmolentjes verspreid over de vlakte. Ze zijn van Venetiaanse oorsprong en zorgen sinds eeuwen voor de bevloeiing van de akkers. Over akkers gesproken, de laagvlakte van Messará in het zuiden, langs de gelijknamige baai, is een vruchtbare streek die ook wel de korenschuur van Kreta genoemd wordt. De bergen beschikken over vele, indrukwekkende kloven. De begroeiing ervan is veelal uniek. Sommige van deze kloven zijn toegankelijk. Er worden excursies aangeboden die een interessante tocht door deze kloven, onder begeleiding van een ervaren gids, mogelijk maken. De Kretenzers zijn een eigenzinnig volk, koppig, ronduit en trouw. Volop Griek met de Grieken, maar alleréérst Kretenzer. Nu zal dat in de dichter bevolkte gebieden misschien minder opvallend zijn, maar wie een tocht door de stille dorpen in de bergen maakt, zal daar vast iets van proeven. Voor een Kretenzer is het een eer een gast, xènos, in huis te hebben. Het is veelzeggend dat het woord xènos zowel vreemdeling, als gast betekent. Een xènos wordt van alles en nog wat aangeboden, zeker ook rakí, een inheemse, zeer sterke borrel.
Heraklion
"De stad van Herakles", is een stad waar het heden en verleden naast elkaar wonen, en waar in kleine lokalen gezongen wordt met begeleiding van de lier en santouri, de muziekinstrumenten van het eiland. Het archeologisch museum in Heraklion is het enige museum ter wereld waar zuiver Minoïsche kunst (vondsten uit paleizen van Knossos en Festos) worden bewaard, zoals keramiek, gebruiksvoorwerpen, sieraden, beelden (o.a. de slangengodin) en fresco's uit de paleizen. Van de prachtige gouden sieraden worden veel kopieën als souvenirs verkocht.

Knossos
Het paleizencomplex in Knossos, 5 km buiten Heraklion is een van de archeologische opgravingen waar restaurantie en reconstructie heeft plaatsgevonden. Het hele complex van opgravingen, met een oppervlak van 2,5 hectare omvat de resten van een zeer luxueus paleis dat in de oudheid wellicht vijf verdiepingen met bijna 1.500 kamers telde. Het paleis was met kleurrijke schilderingen versierd. In enorme voorraadkelders werden fraai beschilderde kruiken voor wijn, graan en olie gevonden. De meeste originele vondsten zijn ondergebracht in het archeologisch museum in Heraklion, bij de reconstructie is gebruik gemaakt van replica's. Het paleis had een zo ingewikkelde indeling dat de archeoloog meende dat hij met het oorspronkelijke labyrinth te maken had. Met dit labyrinth zijn diverse bekende figuren uit de Griekse mythologie verbonden, zoals Minotaurus (een monster: half mens, half stier) de held Theseus en prinses Ariadne, Daedalus en zijn zoon Icarus.

Festos (Phaestos)
Na de ruïnes van het paleis van koning Minos in Knossos is Festos, gelegen aan de zuidkust van Kreta, de tweede belangrijke stad die aan Minos herinnert. Hier zijn de fundamenten, muren en trappen te zien van een groot Minoïsch paleis en de daarbij horende burgernederzetting. Omdat deze bouwwerken niet werden gereconstrueerd - zoals in Knossos - zijn in Festos alleen fundamenten, muren en trappen te zien.

Overige toeristisch interessante historische plaatsen op Kreta zijn:
* Gortys: Romeinse ruïnestad, met een beroemde honderd meter lange archaïsche inscriptie (ca. 17.000 tekens) op een muur, de zgn. "Wetten van Gortyna".
* Agia Triada: Opgravingen van resten van een Minoïsche villa (soort zomerpaleis) met een schat aan kunstvoorwerpen.
* De geboortegrot van Zeus: Eén van de vele grotten op de Lasithi hoogvlakte, met nu nog maar enkele van de duizenden windmolens die er vroeger stonden.
* Idi Oros (2456 meter): Hoogste top van het centraal bergland van Kreta en een deel van het jaar met sneeuw bedekt, waar volgens de mythologie de oppergod Zeus werd grootgebracht door de geit Amalthea.
* Arkadi: Het klooster aan de voet van de berg Ida, museum en symbool van de Kretenzische vrijheidsstrijd tegen de Turken vanwege de massale zelfmoord van de belegerde partizanen.
* Rethymnon: Havenstad met Venetiaanse vesting, oude (Turkse) huizen, kleine, intieme straatjes en minaretten. Veel gezellige restaurantjes en de oudste vuurtoren van Europa.

In onze woning ligt een informatieboek waar veel toeristische tips in beschreven staan (ook de wat onbekendere plaatsen en trekpleisters beschrijven we).
Vanuit Nederland

Transavia biedt rechtstreekse vluchten naar Heraklion aan, vertrek vanuit Amsterdam en Eindhoven: www.transavia.com

Arkefly biedt vluchten van Schiphol naar Heraklion aan en de mogelijkheid om Comfort Class of Business Class te reserveren: www.arkefly.nl

Vanuit Eindhoven is het mogelijk om op donderdag met Ryanair naar Chania te vliegen. Tarieven beginnen al bij € 29,99 enkele reis.

Vanuit België
Brussel, Luik en Oostende zijn vertrekpunten voor Heraklion. Chania is aan te vliegen vanuit Brussel. Tarieven vanaf € 59,99 enkele reis incl. luchthaventaxen. www.jetairfly.com

Vanaf Brussel Charleroi (ca. 60 km ten zuiden van Brussel) is het mogelijk met Ryanair naar Chania te vliegen. Tarief enkele reis vanaf € 42,99.

Vanuit Duitsland
Vanuit Düsseldorf en Köln/Bonn kan gevlogen worden met Tuifly (www.tuifly.com) naar Heraklion. Tarieven all-in enkele reis vanaf € 869,-.
Naar Chania vliegen is alleen mogelijk vanaf Stuttgart en München.

Vanaf Dusseldorf Weeze (net over de grens van Nederland) is het met Ryanair mogelijk goedkoop naar Chania te vliegen. Tarieven vanaf 16,99 enkele reis.

Met Germanwings is het mogelijk om vanaf € 19,- enkele reis incl. taxen naar Heraklion te vliegen. Vertrek vanaf Keulen/Bonn. Reserveren is mogelijk op www.germanwings.com

LTU vliegt vanuit Düsseldorf naar Heraklion. Tarieven beginnen bij € 115,- enkele reis, incl. taxen. www.ltu.de. Het is mogelijk om de vlucht in Economy of Business Class te reserveren.

De Griekse maatschappij Aegean Air vliegt vanuit Düsseldorf naar zowel Heraklion als Chania. Prijzen starten vanaf € 69,- excl. taxen.

Met Condor is het mogelijk om vanuit Düsseldorf naar Heraklion te vliegen. Condor heeft af en toe speciale aanbiedingen waarbij er voor € 29,- enkele reis excl. taxen gevlogen kan worden. Website: www.condor.com

Alle bestemmingen (lijnvluchten)
Olympic Airways biedt het hele jaar door vluchten aan (met tussenstop in Athene). Een retourticket Athene begint met vertrek uit Düsseldorf bij een tarief van € 120,- (retour, excl. taxen). Vanuit Brussel en Amsterdam naar Athene is het vanaftarief € 145,- (retour, excl. taxen).

Ook KLM biedt vluchten naar Athene aan. Daarna is het mogelijk om een vlucht naar Heraklion of Chania te boeken met Olympic Airways en/of Aegean Air.
Het is aan te raden om een huurauto te gebruiken tijdens uw verblijf in Villa Adonis. Onze woning is slecht bereikbaar met openbaar vervoer.

Wij maken gebruik van een autoverhuurbedrijf met een goede reputatie en dat inmiddels meer dan 20 jaar bestaat.

Natuurlijk is het ook mogelijk om op het vliegveld in Heraklion of Chania gebruik te maken van één van de autoverhuurbedrijven aldaar gevestigd.
Tijd:
In Griekenland is het één uur later dan in Nederland.

Taal:
De officiële taal is Grieks. Maar met Engels en Duits kunt u vaak ook terecht.

Temperatuur:
Kreta heeft een mediterraan klimaat, met redelijk zachte winters en warme zomers. In de maanden juni tot en met september valt er bijna geen regen. In de winter regent het wel regelmatig en kan het fris zijn. De beste reisperiode is april tot en met oktober. In april en de eerste helft van mei kan het zeewater nog wel wat aan de koude kant zijn. In oktober is het echter nog zeer aangenaam vertoeven in de zee.

Voltage:
Het voltage is net als in Nederland 220 volt.

Water: Het wordt afgeraden kraanwater te drinken. De smaak van het water smaakt wat naar chloor, echter het kan geen kwaad het water te gebruiken bij het tanden poetsen of bij het koken.

GSM:
Een Nederlandse mobiele telefoon werkt ook in Griekenland. Houdt er rekening mee dat geen enkele provider 100% dekking heeft. Let op: mobiel bellen kan vrij duur zijn. Het kiesnummer voor Griekenland is 0030 en voor Nederland vanuit Griekenland is 0031.

Reisdocumenten:
U dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart.

Feestdagen:
1 januari - Nieuwjaarsdag (nationaal)
6 januari - Epifania / Driekoningen (nationaal)
25 maart - Onafhankelijkheidsdag (nationaal)1 mei - Dag van de Arbeid (nationaal)
20-27 mei - Herdenking Slag om Kreta 1941 & Sportfestival Chania
6 augustus - Transfiguratie van Christus
15 augustus - Panagia / Maria-Hemelvaart (nationaal)
25 augustus - Processie Heilige Titus, Heraklion
28 oktober - Ochi-dag
7-9 november - Herdenking val van klooster Arkadi 1866
25 december - Kerstmis
26 december - Tweede Kerstdag

Variabele feestdagen (nationaal):
Vastenavond (februari/maart)
Witte Donderdag, Goede Vrijdag & Pasen (maart/april)
Pinksteren (mei/juni)

Nederlandse kranten en tijdschriften
Dagbladen zoals De Telegraaf, het Algemeen Dagblad en de Volkskrant zijn goed op Kreta te verkrijgen, zeker in toeristenplaatsen. De Nederlandse kranten die verkocht worden zijn één dag oud of zelfs van dezelfde dag. Daarnaast worden ook tijdschriften verkocht zoals de bekende roddelbladen (Privé, Weekend, Story, Party, Panaroma, Aktueel, Nieuwe Revu, Libelle, Margriet en Flair).
Genieten van het leven in Griekenland gaat vaak samen met één van de heerlijke gerechten. We hebben een paar voorbeelden op deze site. Ter voorbereiding op de vakantie of om mee te nemen en ter plaatse klaar te maken.

Omschrijving:
Jemista - Tomaten met rijstvulling voor 4 personen.
Bereidingstijd: 145 minuten.
Ingredienten:
12 middelgrote vleestomaten ( of paprika's), 1/2 kop olie,
1 kop rijst,
3/4 kilo aardappelen,
2 grote uien, fijn gesneden,
1/2 kop paneermeel,
1/2 kop peterselie, fijngesneden,
1/4 eetlepel komijn,
peper en zout.

Bereiding:De tomaten wassen afdrogen. Aan de bovenkant het kapje afsnijden en bewaren, met een lepeltje al het vruchtvlees uit de tomaten scheppen en apart houden. De tomaten van binnen zouten. De aardappelen schillen, wassen en in vieren snijden. Het vruchtvlees van de tomaten pureren, en met de ui en 1 kop olie 5 minuten smoren. De rijst, 1 kop water, peterselie, komijn, peper en zout toevoegen en koken tot de rijst halfgaar is. De vulling met een lepeltje in de tomaten overgieten zonder deze geheel te vullen en ze in een ovenschaal doen. De kapjes er weer op zetten. De rest van de olie bij de tomaten gieten, en er paneermeel over strooien. De aardappelen bestrooien met zout en ze tussen de tomaten in de schaal leggen. Anderhalve kop water in de schaal doen en in een matig warme oven 45 minuten bakken. Half af laten koelen en opdienen.

Omschrijving: Tzatziki - Een heerlijke Griekse dipsaus.
Ingredienten:
Griekse / Bulgaarse yoghurt,
komkommer,
knoflook,
zout,
dille,
olijfolie en
azijn.

Bereiding: Maak de komkommer schoon, verwijder de zaadlijst en rasp hem. Voeg een snufje zout toe en laat enige tijd staan. Knijp vervolgens het vocht uit de komkommer, voeg yoghurt, fijngeknepen knoflook en dille toe. Klein scheutje olijfolie erbij en goed doorroeren. Neem niet te veel knoflook, als je het even laat staan trekt een klein beetje knoflook al heel sterk door de yoghurt. Eventueel zout toevoegen en op smaak brengen met een beetje azijn.

Omschrijving: Choriatiki - Een bekende salade uit Griekenland. Genoeg voor 4 personen.
Ingredienten: 4 grote (rijpe) tomaten,
1 kleine komkommer,
2 uien,
1 groene paprika,
1 handvol zwarte of groene olijven of een mengeling,
200 gram fetakaas.

Voor de dressing:
(vers) gemalen peper,
zout,
halve theelepel oregano,
1 tot 2 eetlepels citroensap,
6 eetlepels koud geperste olijfolie,
1 bosje peterselie,
oregano.

Bereiding: Tomaten afspoelen en in dikke plakken snijden; komkommer in dikke plakken snijden; uien schillen en in dikke plakken snijden; paprika's schoonmaken en in grote stukken snijden; alles mengen en beleggen met olijven en (de in stukjes gesneden) fetakaas er op leggen. Zout, peper, oregano en citroensap mengen en roeren tot het zout opgelost is; er roerend de olie bijvoegen. De salade overgieten met de dressing en bestrooien met peterselie en oregano. Serveer er brood bij.

Omschrijving: Pastitio - Ovenschotel van macaroni met gehakt.
Bereidingstijd: 90 minuten.
Ingredienten: 500 gram lintmacaroni,
300 gram geraspte kaas en
4 eetlepels geraspte kaas,
1500 gram gehakt,
1/2 kop witte wijn,
1 kop boter,
1 ui, fijngesneden,
1 stokje kaneel,
1/2 kg rode tomaten,
1 kop paneermeel en 2 eetlepels paneermeel,
2 eiwitten,
1 portie becamelsaus,
peper en zout.

Bereiding: De lintmacaroni gaar koken in ruim kokend water met zout. De helft van de boter bruin laten worden in een pannetje en over de macaroni gieten. De eiwitten stijf kloppen en bij de macaroni doen. De helft van de geraspte kaas toevoegen en doorroeren tot een samenhangende massa. In een pan de resterende boter smelten en de ui fruiten. Het gehakt even laten meebakken, blussen met de wijn en even laten koken. Vervolgens de gepureerde tomaten, kaneel, peper en zout toevoegen en alles ongeveer een half uur laten koken tot het meeste vocht is ingekookt. De pan van het vuur halen, de rest van de geraspte kaas en het paneermeel erin doen en doorroeren. Een ovenschotel beboteren en de helft van de macaroni over de bodem verdelen. Hier het gehakt over uitspreiden en over het gehakt de rest van de macaroni verdelen. De bovenste laag bedekken met bechamelsaus. Bestrooien met 4 eetlepels geraspte kaas en besprenkelen met wat gesmolten boter. De schaal in de oven zetten en in 30 minuten een goudbruin korstje laten krijgen.
Drinken
Een flesje Heineken of Amstel is vrijwel overal te krijgen, maar probeer vooral ook eens de lokale bieren Alfa of Mythos, die net als Heineken in halve liter flessen verkocht worden. Probeer eens een van de heerlijke Griekse wijnen of de lokale sterke drank raki (tsikoudia).

Eten
Het is in Griekenland niet ongebruikelijk om pas na middernacht een restaurant op te zoeken. Het beste en vaak ook goedkopere, maar over het algemeen altijd goede eten vind je vaak buiten de vakantieoorden, waar de kwaliteit belangrijker is dan het prachtige uitzicht over de boulevard. Traditioneel eten doe je in een taverna, die vaak wat eenvoudiger en goedkoper is dan een restaurant.

Olijfolie
Een onmisbaar ingrediënt in de Griekse keuken is olijfolie. De olijfgaarden van Kreta behoren tot de beste in de wereld.

Thalassographia, 33 Kefalogiannidon Street Fortezza, Rethymnon
Tel: 28310 52569
Aan de boulevard van Rethymnon, gelegen op de trappetjes naar het Venetiaanse fort ligt Thalassographia. De setting is romantisch en er is een wijds uitzicht over zee. Het is hier altijd druk en er is keus uit een heel groot assortiment mezedes (= voorgerechten). Daarnaast wat hoofdgerechten. Grieken vinden het heerlijk om met gezelschap te genieten van allerlei hapjes. De voorgerechten zijn zeer de moeite waard; kies er een stuk of 4, misschien 5 en u heeft een volledige maaltijd! Eén van onze favorieten: feta uit de oven!
Joselyne Arraou Spooner:
"A wonderful surrounding for this villa where you can relax and admire the countryside! My best memories are the first night in the pool admiring the starry sky and sipping a glass of white wine left in the fridge for us along with greek yoghurt, fresh fruit etc... Other nights were spent star-spotting lying on the sun beds. Days were spent dicovering local markets, beaches,walking in gorges etc... You do need a car for staying in this house but the village of Perama is very near and people there are very friendly. If you go back to the same shops every day you can actually brush up your Greek as people are very good teachers!! Overall an expensive price to pay at least for us since we went in high season but worth it!! Villa Adonis deserves its name too!!"

Mr Alain Robillard:
"We enjoyed very much our stay at Villa Adonis. We were there in the last week of June 2009 and everything was perfect. From the warm welcome of Adonis, the perfect setting and the wonderful island of Crete, we loved our visit to Villa Adonis. The house was perfect for our party of 6 (3 adults and 3 children) and the garden and the pool were great. The house was cleaned during the middle of the week and was well furnished. We didn't lack of anything and we keep very good souvenirs of our stay at Villa Adonis. We hope we will be able to come back to this beautiful island. Merci beaucoup et à la prochaine!"

Mr Jan Gielissen:
"Ruimte, uitrusting en comfort van een hoog niveau, de tuin met zwembad en de vrij goede ligging om de streek te verkennen, vormen een garantie voor een geslaagde vakantie. Wij vonden het zeker zijn geld waard, en bevelen het intussen al aan bij vrienden en kennissen"

Indeling

Woonkamer
Begane grond

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen

1-persoonsslaapbank

Slaapkamer 1
Begane grond

Bed: 2-persoons

Dekbedden

Airconditioning

Slaapkamer 2
Begane grond

Bed: 1-persoons

Bed: 1-persoons

Dekbedden

Badkamer 1
Begane grond
Badkamer 2
Begane grond
Keuken

Soort: Open

Fornuis: Elektrisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

 • Geschakelde woning

Woonoppervlakte

 • 80 m2

Kinderen

 • Kinderbed (1)
 • Kinderstoel (1)

Sport & recreatie

 • Fietsen
 • Mountainbiken
 • Wandelen
 • Watersport
 • Zwemmen

Populaire thema's

 • Budget
 • Kindvriendelijk
 • Privacy
 • Overwinteren
 • Natuurhuisjes
 • Zon, zee & strand

Verwarming

 • Centrale verwarming
 • Open haard
 • Airconditioning

Internet, wifi, audio

 • Satellietontvanger
 • Televisie
 • HiFi / Stereoset
 • Radio
 • Cd-speler
 • Dvd-speler
 • Wifi
 • Nederlandstalige zenders (1)
 • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

 • Barbecue
 • Buitenverlichting
 • Ligstoel(en) (6)
 • Parasol(s)
 • Parkeerplaats(en) (1)
 • Privé oprit
 • Terras (2)
 • Tuin
 • Tuinstoel(en) (6)
 • Tuintafel(s) (1)
 • Loungeset
 • Tuin volledig omheind
 • Asbak(ken)

Privacy

 • Van buiten zichtbaar
 • Volledige privacy

Faciliteiten

 • Wasmachine
 • Berging
 • Apart toilet (2)
 • Roken niet toegestaan
 • Huisdieren in overleg

Linnengoed

 • Bedlinnen
 • Handdoeken
 • Keukenlinnen
 • Linnen voor kinderbed
 • Strandlakens (10)

Mindervaliden

 • Geen drempels

Games & entertainment

 • (Strip)boeken


€ 875,-
per week v.a.
€ 875,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
 • Géén boekingskosten
 • Gebruik onze service gratis!
 • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook:

Villa Kyria

9,1
Vanaf per nacht € 180,- v.a. per week per week € 1.260,-

Villa Estia met privé zwembad

9,2
Vanaf per nacht € 85,- v.a. per week per week € 595,-