Villa

Villa Banjar Beach


“Grenzeloos genieten in een luxe vakantievilla direct aan het strand en proeven van de Balinese schoonheid? Dat kan in Villa Banjar Beach!” 

Villa Banjar Beach is een luxe villa, prachtig gelegen direct aan het strand en dichtbij Lovina, het toeristische plaatsje aan de noordkust van Bali.
De villa ligt in een adembenemende tropische omgeving van zee, bergen, rijstvelden en vissersdorpjes. Aan de ene kant heeft u uitzicht op zee en aan de andere kant ziet u de traditionele rijstvelden en bergen in het binnenland. 

De villa is zeer ruim opgezet en biedt een combinatie van westerse luxe en comfort en Aziatische elementen. De villa is gebouwd met duurzame materialen en heeft een karakteristiek hoog rieten dak waardoor het binnen altijd heerlijk koel is. De inrichting is modern, van hoogwaardige kwaliteit en beschikt over alle hedendaagse faciliteiten zoals WiFi, sateliiet TV, DVD, kluisjes, volledig ingerichte keuken, wasmachine en er zijn diverse zitgedeeltes, boeken, CD’s en DVD’s.

Het bijzondere aan deze villa is haar open karakter naar de tuin en de zee. Van alle kanten heeft u een rpachtig uitzicht. De villa heeft 3 smaakvol ingerichte slaapkamers en biedt plaats aan 6-8 personen. Elke slaapkamer heeft kingsize bedden met klamboes, airconditioning en een eigen en-suite badkamer met toilet. 

De deuren aan de tuin-/zeezijde zijn volledig te openen waardoor de sfeer van een open huis ontstaat. Daarnaast is er een vide met een grote tweepersoons slaapbank. Op de eerste etage bevindt zich tevens een balkon met een zitje en zicht op tuin en zee.

De villa heeft een weelderige tropische tuin van 2000 m2 met hoge kokosnoot palmen en mangobomen en een infinity zwembad van 12 bij 5 meter. Vanuit de tuin loopt u zo het strand op, de villa heeft een eigen beachfront van maar liefst 32 meter. 
Het zwembad is van turkoise natuursteen en wordt omringd door een hardhouten pooldeck met zonnebedden en een overdekt terras met een eethoek en een loungebank. Door het mooie weer zult u waarschijnlijk de meeste tijd doorbrengen op dit heerlijke plekje met uitzicht op de tuin, het zwembad en de zee, waar vrijwel altijd een heerlijk briesje vanaf zee staat.

In de tuin aan de strandzijde staat een bale benong: de typisch Indonesiche gazebo  oftewel relax-huisje met dik matras en veel kussens en een rieten dak. Hierin kunt u heerlijk luieren, genieten van de telkens weer spectaculaire zonsondergang, een aperitief drinken, lezen, mediteren of een massage nemen. U droomt zich in een privé resort!

En dat is nog niet alles! In de villa staat 6 dagen per week gastvrij personeel voor u klaar. Zij verzorgen het huishouden, de boodschappen en kunnen alle maaltijden bereiden. Er is ook een tuinman die de tuin en het zwembad verzorgt en s'avinds en ’s nachts is er altijd een bewaker aanwezig. Het personeel zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u een zorgeloos verblijf heeft. 

Bijzonderheden:
De villa ligt op een privé terrein met een weelderige volgroeide tuin en is zo ontworpen dat u maximale privacy, ruimte en luxe heeft. Ook alle buurvilla's hebben grote tuinen die de privacy bewaken.

Er wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de tuin, het zwembad, de inrichting en uw persoonlijke verzorging zodat u kunt genieten van een onvergetelijke vakantie!

De verhuurder

Advertentie online sinds november 2019

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 dag
Ik verhuur deze luxe vakantievilla voor de eigenaren. De villa is prachtig gelegen, direct aan het strand en dichtbij Lovina, het toeristische plaatsje aan de noordkust van Bali. Hier kunt u genieten van uw eigen villa met zwembad en personeel wat 6 dagen per week voor u klaar staat om ervoor te zorgen dat u een onvergetelijke vakantie heeft!

Indien u vragen heeft over de villa of Bali neemt u dan gerust contact met me op!

Met vriendelijke groet,
Angelique van Velsen

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

De prijs is inclusief: gas, water, elektriciteit, belastingen, personeelskosten en assistentie van de lokale helpdesk.  Bij een verbljf van 7 nachten of meer ontvangt u een welkomstpakket inclusief het eerste diner en het eerste ontbijt na aankomst zodat u niet meteen boodschappen hoeft te (laten) doen. Tevens heeft u tijdens het gehele verblijf gratis (WiFi) internet in de villa.
Bij een verblijf met meer dan 2 personen bedraagt de meerprijs per persoon € 10 per nacht.

Tijdens het verblijf staat er 6 dagen per week gastvrij personeel voor u klaar (op zondag zijn ze normaal vrij behalve als u aankomt of vertrekt op een zondag). Zij verzorgen de schoonmaak, de was, kunnen de boodschappen doen en de heerlijkste maaltijden voor u bereiden (ontbijt, lunch en diner). Naast een hulp in de huishouding en een kok, heeft de villa een tuinman en houdt een bewaker ‘s avonds en ‘s nachts een oogje in het zeil. 
De kosten van het personeel zijn inbegrepen in de huurprijs, dus ook het bereiden van alle maaltijden is inbegrepen. Alleen de boodschappen zijn voor eigen rekening, maar die zijn niet duur op Bali, de prijzen liggen er nog lager dan in Nederland.

Wij regelen graag het vervoer vanaf de luchthaven in Denpasar (of vanaf een andere plaats op Bali als u al eerder bent aangekomen) naar de villa. De kosten voor het vervoer zijn niet inbegrepen in de huurprijs en dienen aan de chauffeur betaald te worden na aankomst bij de villa.

Ook tijdens het verblijf kunt u gebruik maken van de diensten van een van de chauffeurs voor uitstapjes, ze spreken goed Engels en zijn ook hele goede gidsen, ze kennen de leukste plekjes op Bali! 
In de villa ligt een informatiegids met suggesties voor excursies, aanbevolen winkels en restaurants en de telefoonnummers van de chauffeurs en de helpdesk voor assistentie.



Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
ma 01-apr-2024
tot
ma 01-jul-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 1190,00
Midweek -
Nacht € 170,00
Weekend -
van
ma 01-jul-2024
tot
zo 01-sep-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 1925,00
Midweek -
Nacht € 275,00
Weekend -
van
zo 01-sep-2024
tot
vr 01-nov-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 1190,00
Midweek -
Nacht € 170,00
Weekend -
van
vr 01-nov-2024
tot
do 19-dec-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 1015,00
Midweek -
Nacht € 145,00
Weekend -
van
do 19-dec-2024
tot
zo 12-jan-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 1925,00
Midweek -
Nacht € 275,00
Weekend -
van
zo 12-jan-2025
tot
di 01-apr-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 1015,00
Midweek -
Nacht € 145,00
Weekend -
van
di 01-apr-2025
tot
di 01-jul-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 1190,00
Midweek -
Nacht € 170,00
Weekend -
van
di 01-jul-2025
tot
ma 01-sep-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 1925,00
Midweek -
Nacht € 275,00
Weekend -
van
ma 01-sep-2025
tot
za 01-nov-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 1190,00
Midweek -
Nacht € 170,00
Weekend -
van
za 01-nov-2025
tot
do 18-dec-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 1015,00
Midweek -
Nacht € 145,00
Weekend -
van
do 18-dec-2025
tot
zo 11-jan-2026
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 1925,00
Midweek -
Nacht € 275,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Extra persoon (basisprijs geldt t/m 2 personen)
€ 10,00
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Het noorden van Bali is prachtig en In de omgeving van de villa is van alles te ontdekken en te ondernemen. Prachtige stranden, rijstvelden, bergen, meren, watervallen, tempels en leuke dorpjes en stadjes zijn dichtbij te vinden. U vindt er schitterende snorkel- en duiklocaties en ook één van de mooiste golfbanen van Azië ligt op slechts een uur rijden afstand. U zult versteld staan van dit mooie en authentieke deel van Bali.

Hierbij onze aanbevelingen, deze staan ook in de informatiemap die in de villa ligt:

- trip naar Menjangan island om te snorkelen of te duiken (1 uur rijden langs de kust vlakke weg en 30 min per bootje naar eiland)
- snorkelen voor de kust bij Lovina (10 min. per boot)
- wandeltocht naar de Sekumpul watervallen (prachtig gebied, 5 watervallen tegelijk te zien, 50 min. rijden)
- de Aling Aling watervallen (30 min. rijden), mooie watervallen en leuk omdat je daar van watervallen kunt springen (5/10/15 meter) en glijden, ook leuk voor kinderen)
- rijstvelden tour in de Mayong met gids (20 minuten rijden, erg leuk ook voor kinderen, lunch is inbegrepen bij gids thuis, heel speciaal)
- de dolfijnentrip ’s ochtends op zee (duur circa 2 uur )
- tourtje maken naar de Hot Springs van Banjar (5 min. rijden) en de ‘little Borobudor’ tempel (boeddhistische tempel) die er 5 minuten rijden vandaan ligt.
- de "Lovina' tour maken (5-6 uur durende sightseeing tour per auto met gids langs alle highlights in het noorden)
Het is ook leuk om een keer met het personeel mee gaan naar de lokale markt of een ceremonie bij te wonen, er zijn altijd wel ceremonies van families of dorpjes in de omgeving.
Er is ook een watersport centrum op circa 5-6 minuten rijden, Krisna Watersports.
Ook zijn er vanuit het noorden dagtrips mogelijk naar Ubud en naar het vulkanen gebied in Oost-Bali. De tour naar de Mount Batur is ook een veel gemaakte trip, vertrek is dan 's nachts, beklimming/wandeling naar de top van de Mount Batur om vanaf daar de zonsopgang achter Mount Agung (hoogste berg op Bali) te zien. Prachtige ervaring!

Indeling

Woonkamer
Begane grond
80 m2

Natuursteen

Ventilator

Bank 2 zits (1)

Slaapkamer 1
Begane grond
30 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Natuursteen

Dekbedden (1)

Slaapkamer 2
Begane grond
30 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Natuursteen

Dekbedden (1)

Slaapkamer 3
1e verdieping
30 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Natuursteen

Dekbedden (1)

Badkamer 1
Begane grond
10 m2

Toilet

Douche

Wastafel (2)

Badkamer 2
Begane grond
10 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (2)

Badkamer 3
1e verdieping
8 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

vide / mezzanine
1e verdieping

8 m2

Gastentoilet
Begane grond

4 m2

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Bestek & servies

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 200 m2

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (6)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Terras (2)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (8)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Loungeset

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Beveiligingsinstallatie
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Kluis
  • Apart toilet (1)

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (20)
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens (20)

Kinderen

  • Kinderstoel (2)
  • Campingbed (2)

Games & entertainment

  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 1.015,-
per week v.a.
€ 1.015,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder

Villa Sali

8,9
Vanaf per nacht € 160,- v.a. per week per week € 1.120,-