Bungalow

Rumah 'Bougainville'


De heerlijke bungalow is in 2016 volledig gerenoveerd en ligt in een rustige omgeving in het noordoosten van Bali in Jasri en is gebouwd in Balinese stijl. De bungalow is volledig ingericht (o.a. WiFi) en kunt u gebruik maken van handdoeken, badlakens, sarongs e.d.

Jasri ligt aan de oostkust van Bali in district Karangasem. De bungalow is gelegen tussen de rijstvelden en bij de zee. De bungalow heeft een vrije ligging met aan de voorzijde zicht op prachtige diverse beplantingen en aan de achterzijde heeft u zicht op de sawa. Het staat in een rustig dorp Jasri waar u nog het echte Balinese leven dagelijks kunt beleven. Op enkele minuten lopen naar de zee vinden op het strand regelmatig diverse cremonies,  rituelen en crematies.plaats
U vindt hier privacy, rust en natuur. Tevens is het een goede uitvalbasis voor wandelingen en trackingen zoals bijvoorbeeld het beklimmen van de vulkaan.Verder kunt u een bezoekje brengen aan de hindoeïstische tempels, Balinese dansvoorstellingen. U kunt hier ook diverse watersporten beoefenen w.o. snorkelen, duiken, surfen. Alles is mogelijk en binnen handbereik.

Het landschap van dit deel van Bali (het district heet Karangasem) wordt gedomineerd door de machtige Gunung Agung en behoort tot de meest spectaculaire berg op het eiland.
Karangasem is het meest traditionele regio van Bali met rustieke dorpjes, tempels en de mooie en beroemde rijstterrassen. Het dient zelfs als voorbeeld voor andere Aziatische landen. De mensen zijn gastvrij. Het is het minst toeristisch en minst dichtbevolkte regio van Bali.

Made is de hulp in de huishouding. Tijdens uw verblijf maakt zij elke dag het huis schoon, de bedden worden opgemaakt, de was gedaan etc. Zij komt ’s morgens van 08.00 uur en blijft tot ze klaar is met haar werkzaamheden. Het is mogelijk om met haar een andere tijd afspreken als u 08.00 uur te vroeg vindt.
Made kan lekker koken. De kosten zijn 15.000Rp  p.p.p.d (+/- € 1,00)., dit te plekke voldoen aan Made. U kunt de boodschappen zelf inkopen of dit door Made laten doen en het ter plaatse af te rekenen met Made.

Onze tuinman heet Putu en is de man van Made. Hij onderhoud de tuin en komt 's morgens en/of eind van de middag. u kunt ook bij hem terecht voor hand-en spandiensten.

De chauffeur heet Nengah. Mocht u wat meer van het eiland willen zien of weten, voor wat betreft de genoemde uitstapjes, dan kunt u hierover ter plaatse contact met hem opnemen. Nengah spreekt goed Engels.
De pick-upservice van en naar het vliegveld kan door ons worden geregeld. De afstand van de luchthaven is zo’n 65 kilometer en de rit duurt ca. 1 ½ uur.

Extra service:
Internet 

De huursom is incl. water, gas, internet, elektriciteit, toeristenbelasting, schoonmaak, handoeken, bedlinnen en een gratis calon water.

Voor meer dan 4 personen (of 2 x 2 personen afzonderlijk), is er nog een gelijkwaardige vakantiebungalow op het zelfde terrein beschikbaar.

Huisdieren zijn niet toegestaan.


De verhuurder, Rudy

Advertentie online sinds maart 2014

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 6 uur
Wij zijn Rudy en Jola en genieten volop van het recent gerenoveerde (2016) huis in Jasri. Wij houden van de rust, natuur en het contact met de lokale mensen. Jasri is ook zeer geschikt als uitvalsbasis voor wandelingen, tracking, snorkelen, duiken, autotrips, toertochten met motor of brommer, enz. Dus te veel om op te noemen.
Al deze dingen willen wij graag met u delen, zodat ook u kunt genieten van Jasri en de mooie omgeving. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid om ons huis te huren.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Huurprijs 2023/2024 ( De huurprijs is gebaseerd op een verblijf van 2 personen)

Per week       €   340,--   
Per 3 weken  €   910,-- 
Per 4 weken  € 1200,-- 
                           

Bij iedere persoon extra (tot max. 4 personen) bedraagt de prijs € 50,-- p.p.p.w.
Prijs per nacht extra, vanaf een verblijf van 1 week is € 45,--, per nacht in overleg met verhuurder.

De huurprijs is inclusief: gas, water, elektra, bedlinnen/handdoeken, internet, toeristenbelasting, eindschoonmaak en colon water bij aankomst.

Bijkomende kosten:
Er wordt bij reservering een borg gevraagd van € 100,-. Dit krijgt u na vertrek weer terug na controle inventaris van de vakantiewoning.

Made:
Made komt s'morgens het huis schoonmaken. U kunt met haar afspreken hoe laat ze kan komen.
Made kan lekker koken. De kosten zijn 15.000Rp  p.p.p.d (+/- € 1,10)., dit te plekke voldoen aan Made. U kunt de boodschappen zelf inkopen of dit door Made laten doen en het ter plaatse af te rekenen met Made.

Transportkosten:
De kosten van het ophalen van de luchthaven bedraagt 500.000/600.000Rp (+/- € 35,--).
Kosten dagtoer (incl. brandstof) met chauffeur Nengah tussen 550.000 en 650.000Rp (+/-  € 40/45,--)

Betaling
Aanbetaling á 25% van de totale reissom binnen 1 week na boeking.
Restbetaling á 75% van de totale reissom uiterlijk 6 weken voor aankomst.
De betalingen via bankoverschrijving(en). We accepteren helaas geen creditcards en betaalcheques.

 Annulering
  • vanaf de 42ste kalenderdag vóór aankomst: 80% van de reissom;
  • vanaf de 42ste kalenderdag tot de 30ste dag vóór aankomst: 50% van de reissom;
  • vanaf de 30ste kalenderdag tot de 21ste dag vóór aankomst: 25% van de reissom;
  • vanaf de 21ste kalenderdag tot de aankomst is er geen restitutie mogelijk

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 31-dec-2023
tot
di 31-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 340,00
Midweek -
Nacht € 49,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 100,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Extra persoon (basisprijs geldt t/m 2 personen)
€ 50,00
Per persoon per week
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

In de directe omgeving vind u o.a.:

Dichtbij op ca. 10 minuten rijden is een heel mooi wit strand Pasir Putih. In een baai waar je van pure rust kunt genieten en ook kunt snorkelen en zwemmen. Er zijn diverse warungs waar u wat kunt drinken en/of eten. Je kunt daar komen met een bootje (jukung) van een visser vanaf Jasri of via de grote weg met de Bemo

Op 30 minuten het origineel Balinees dorp Tengana. Door een smalle poort treedt men binnen in een nog ongerepte wereld. Met de stadsmuur hebben de bewoners, leden van een Bali Aga-stam, de moderne beschaving buiten hun dorp weten te houden.

Tirtaganga Water Palace is een vijvercomplex, aangelegd op de plaats van een heilige bron, de plaats van een kleine watertempel. Het was het weekendverblijf van een vroegere Radja. Het heeft ondiepe poelen met aangenaam koel water. De befaamde waterbassins, fonteinen, bizarre beelden en figuurtjes van het openluchtpaleis op de helling van de Gunung Agung zijn toegankelijk voor het publiek. U kunt er ook 's middags zwemmen ('s morgens is het water te koud)

Candidasa met zijn winkeltjes en goede restaurants

Op ca. 15 miniuten rijden de hoofdstad van Karangasem. Amlapura met o.a. een lokale gezellige pasar, een ous sultanspaleis, supermarkt Hardy’s

Op 10 minuten het Waterpaleis Ujung, waar u ook vanuit Jasri door sawa’s naar toe kunt wandelen.


40 minuten ten noorden van Jasri liggen Ahmed en Tulamben voor duik- en snorkelliefhebbers. Het leukst om te duiken en te snorkelen is Tulamben (ook eenvoudig te bereiken vanaf Ahmed). Hier ligt nl. een Japans oorlogsschip op de bodem van de zee en wel op zeer korte afstand van het strand. U loopt het water in en na ongeveer 10 meter ziet u enkele meters onder u de punt van het schip al. Bijzonder boeiend, ook voor snorkelaars, u kunt de punt van het schip, geheel aangegroeid en een verblijfplaats voor prachtige vissen, goed zien.

De Besakih tempel de moedertempel der Balinezen. Het is de grootste en heiligste tempel van Bali en ligt op ongeveer 1000 meter hoogte aan de rand van de hoogste berg Gunung Agung

Padang Bai (30 min. rijden) met de Blue Lagoon en waar de ferrys vertrekken gaan naar Lombok en de Gilli’s eilanden

Ubud een klein uurtje rijden is van oorsprong kunstenaarskolonie en uitvalbasis voor uitstapjes naar de prachtige natuur. Zoals in het verleden is de plaats nog altijd het artistieke centrum van Bali. Sinds de Duitse schilder Walter Spies zich in de jaren dertig hier vestigde, hebben vele Europese kunstenaars de schilderkunst beïnvloed. Bezoek zeker het Neka Museum. Ook is een bezoek aan de pasar zeer de moeite waard
Enz.


Indeling

Woonkamer
Begane grond
48 m2

Tegels

Airconditioning

Ventilator

Slaapkamer 1
Begane grond
13 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 2
Begane grond
9 m2

Bed: 2-persoons 200 x 140 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Badkamer
Begane grond
5 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (3 Kookzones/branders)

Bestek & servies

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Bungalow

Woonoppervlakte

  • 80 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderspeelgoed

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Mountainbiken
  • Sportvissen
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Lange termijn verhuur
  • Privacy
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Home cinema set
  • iPod aansluiting
  • Radio
  • Cd-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parasol(s)
  • Terras (2)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (2)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Schuur
  • Tuin volledig omheind

Privacy

  • Van buiten zichtbaar
  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Kluis
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (12)
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens (6)

Mindervaliden

  • Geen drempels
  • Gelijkvloers

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's


€ 340,-
per week v.a.
€ 340,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Villa Sarah Nafi, Noord Bali Lovina

9,3
Vanaf per nacht € 68,- v.a. per week per week € 475,-

Villa Cahaya 2 slk+bk zwembad strand

9,4
Vanaf per nacht € 109,- v.a. per week per week € 763,-