Villa

Villa Bunga Melati Luxury villa


Villa Bunga Melati is een luxe privé vakantie villa op Bali met zwembad direct aan zee. De villa is beschikbaar voor verhuur aan maximaal 8 personen.
Villa Bunga Melati ligt direct aan het strand in het noorden van Bali, nabij Lovina, met privé zwembad van 12 x 6 meter. Rondom het zwembad is een ruim terras waar u kunt ontspannen op de loungebedden en in de Bale Benong (Balinees relax huisje). Het vakantiehuis is gelegen op een perceel van ruim 1800m2 omringt door een tropische tuin. Achter de villa kijkt u uit over de rijstvelden, wijngaarden en bergen van Bali en maakt u meteen kennis met het mooiste gedeelte van Bali.

Deze prachtige Bali vakantie villa is stijlvol ingericht en beschikt over 4 slaapkamers met airco en eigen badkamer.
De gehele villa is voorzien van de modernste apparatuur en faciliteiten. Dagelijks staat er vriendelijk en Engels sprekend personeel tot uw beschikking. Zij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Ons doel is om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen aan het strand met alle faciliteiten en comfort gecombineerd met het luxe van 5 sterren hotels en de privacy van een privé villa.

De verhuurder, Saskia van der Pasch

Advertentie online sinds mei 2013

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 dag
Welkom bij Bali Vakantie Villa en Bali Strand Villa.
Saskia van der Pasch is uw contactpersoon voor, tijdens en na uw verblijf in de villa. Zij zorgt er persoonlijk voor dat al uw vragen beantwoord worden en dat u kunt genieten van een onvergetelijk verblijf in een van onze villa's.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Prijzen zijn gebaseerd op een verblijf van 1 tot 4 personen. Voor elke extra persoon zal 12 euro per persoon per dag extra berekend worden.

Prijzen zijn inclusief:
Gratis WIFI.
Gebruik van water, gas en energie.
Personeel: 2 huishoudsters/koks, 1 tuinman, 1 security en 1 villa manager.
Gebruik van bedlinnen, handdoeken en strand lakens.

Extra bij de villa:
Op afroep is er een chauffeur 24 uur per dag beschikbaar, die u de mooiste plekjes van het land kan laten zien.
Er is een kluis aanwezig waarin u waardevolle spullen kunt bewaren.
In de villa is een Nespresso apparaat aanwezig waar u gebruik van kunt maken.
Een Masseuse staat tot uw beschikking om heerlijke massages, manicure en pedicure te geven.

Wees alstublieft zuinig met de energie, graag de airco’s pas ’s avonds een uur voor het slapen gaan aan zetten en ’s ochtends meteen uit doen als u wakker bent. Gelieve niet binnen in de villa te roken, buiten op het terras is het wel toegestaan.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 07-jan-2024
tot
zo 31-mrt-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 875,00
Midweek -
Nacht € 125,00
Weekend -
van
zo 31-mrt-2024
tot
zo 30-jun-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 1050,00
Midweek -
Nacht € 150,00
Weekend -
van
zo 30-jun-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 1869,00
Midweek -
Nacht € 267,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
zo 27-okt-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 1183,00
Midweek -
Nacht € 169,00
Weekend -
van
zo 27-okt-2024
tot
vr 20-dec-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 1071,00
Midweek -
Nacht € 153,00
Weekend -
van
vr 20-dec-2024
tot
zo 05-jan-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 1869,00
Midweek -
Nacht € 267,00
Weekend -
van
zo 05-jan-2025
tot
zo 30-mrt-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 1071,00
Midweek -
Nacht € 153,00
Weekend -
van
zo 30-mrt-2025
tot
zo 29-jun-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 1183,00
Midweek -
Nacht € 169,00
Weekend -
van
zo 29-jun-2025
tot
zo 31-aug-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 1869,00
Midweek -
Nacht € 267,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 250,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Extra persoon (basisprijs geldt t/m 4 personen)
€ 12,00
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

In de villa staat vriendelijk en gastvrij personeel, dag en nacht tot uw beschikking. Zij zijn onopvallend aanwezig, maar staan ten allen tijde voor u klaar.

Chefs en Housekeeping - Ketut en Iluh
Ketut en Iluh staan elke dag voor u klaar om het ontbijt, lunch en diner te bereiden indien gewenst. U kunt kiezen uit de meest heerlijke lokale en westerse gerechten. De kookkunsten van onze chefs zijn creatief en smaakvol, zij kunnen u voorzien van de meest heerlijke gerechten met de daarbij behorende dranken. Naast het bereiden van de gerechten zijn Yeni en Made ook verantwoordelijk voor het gehele huishouden.

De tuinman - Putu

Putu, de tuinman, zorgt ervoor dat de exotische tuin er altijd op zijn best uitziet. Daarnaast maakt hij elke ochtend het zwembad en het terras schoon, zodat u een heerlijke duik kunt nemen in het zwembad.

Nachtwaker - Ketut

Ketut de nachtwaker houdt 's nachts rondom de villa een oogje in het zeil. Hij zorgt voor uw veiligheid en zorgeloze nachten. Bali is erg veilig, maar voor uw zekerheid en comfort vinden wij het belangrijk dat er 's nachts ook iemand tot uw beschikking staat indien u 's nachts iemand nodig heeft.

Het personeel is 8 uur per dag inzetbaar en zijn op zondag vrij, met uitzondering van de security. Hij is vrij op woensdag en zal zondag nacht aanwezig zijn.

Masseuse - Kadek

Voor een heerlijke massage kunt u terecht bij Kadek. Zij komt naar de villa om u een overheerlijke massage te geven. Naast masseren kan ze u ook een manicure, pedicure of gezichtsbehandeling geven. In de villa is een lijst aanwezigen met de mogelijkheden en prijzen.

Chauffeur rondom Bali en Helpdesk - Ketut

Ketut is de chauffeur die u vanaf het vliegveld naar de villa in Lovina kan brengen en naar het vliegveld in Denpasar voor uw terugreis. Ketut is een erkende chauffeur van Lovina met een eigen auto van Villa Bunga Melati en Villa Baruna. Ketut spreekt goed Engels en is erg bekend met het noorden en zuiden van Bali. Hij kan u overal naartoe brengen zoals Lovina/Singaraja, Ubud, Kuta, Denpasar, Legian of Sanur.

De ritten van de chauffeurs zijn niet in de huurprijs inbegrepen en dient u ter plaatse met de chauffeurs af te rekenen. Bij boeking ontvangt u een volledig overzicht van de prijzen.

Naast chauffeur is Ketut ook onze helpdesk van Villa Baruna en Villa Bunga Melati. Hij verwelkomt u in uw vakantieperiode en verzorgt de registratie bij de lokale overheid voor u. U kunt bij hem terecht voor administratieve zaken, vragen over de villa, omgeving en overige vragen.

Contactpersoon Nederland - Saskia van der Pasch

Saskia is uw contactpersoon voor, tijdens en na uw verblijf in de villa. Zij zorgt er persoonlijk voor dat al uw vragen beantwoord worden en dat u kunt genieten van een onvergetelijke verblijf in Bali Vakantie Villa.
Hier vindt u informatie over de omgeving van de Bali Vakantie Villa - Villa Bunga Melati. Deze prachtige Bali villa aan het strand van Lovina is gelegen in Dencarik, 15 minuten rijden van het pittoreske Lovina gelegen in het authentieke Noorden.

De villa is omringd met prachtige stranden, sawa's, plantages, bergen en tempels. In de omgeving zijn er veel mogelijkheden om te ontdekken en te ondernemen. Als u een uitstapje of rondrit maakt om bezienswaardigheden te bezichtigen, raden wij u aan gebruik te maken van Ketut of chauffeurs die in de informatiemap in de villa aanbevolen staan. Zij kunnen u de meest unieke plekken laten zien en onderweg veel vertellen over de bevolking en de leefwijze op Bali.

Het noorden van Bali - Lovina
Lovina is een bekend badplaats in Bali en ligt acht kilometer ten westen van de voormalige hoofdstad van Bali; Singaraja. Lovina is een pittoreske plaats met restaurants, caf?s, winkeltjes, een markt, een supermarkt en zelfs een warme bakker: Buda Baker. In het centrum van Lovina bevindt zich een ATM (bank) waar u kunt pinnen.

Waar Lovina echter het meest om bekend staat zijn de dolfijnen die u elke ochtend voor zonsopgang tijdens een boottocht kunt bewonderen. Vanuit Lovina vertrekken talloze vissers, met aan boord toeristen, die op zoek gaan naar de dolfijnen. In de villa ligt meer informatie hier over of u kunt aan Luh vragen of zij dit voor u kan regelen. Er is zelfs de mogelijkheid dat de vissersbootjes u en uw reisgezelschap kunnen ophalen bij de villa.

Wilt u trouwen op Bali, uw huwelijksreis doorbrengen of uw trouwgelofte opnieuw uitspreken? Dit is allemaal mogelijk in Bali Strand Villa - Villa Baruna. Mevrouw S. Soetens is de Nederlandse wedding planner van Villa Baruna en heeft al jarenlang ervaring met het plannen van bruiloften en ceremonies op Bali. Zij zal alles voor u regelen met betrekking tot de bruiloft. Indien u dit wenst, kunt u contact opnemen via het contactformulier.

In en om Lovina heeft u een rijke keuze aan goede restaurants met verrukkelijke nationale en internationale gerechten. U kunt voor de Europese gerechten lunchen en dineren in het Chonos Hotel, of in de Franse Bistro Tropis. Wilt u toch wat exclusievers? Dan kunt u terecht bij Damai Beach Resort. Daar kunt u genieten van de chique haute cuisine en de gracieuze spa.

Singaraja
De stad Singaraja was ooit de hoofdstad van Bali en is nog steeds de grootste stad van Noord-Bali. U kunt nog steeds verschillende wijken ontdekken waar Nederlandse kolonisten vroeger woonden en werkten. Ook in de haven zijn oude pakhuizen terug te vinden uit de tijd van de Nederlandse kolonisatie.

In Singaraja kunt u terecht voor uw dagelijkse inkopen bij de grote supermarkten Hardy's en Carrefour. De stad ligt op ongeveer 30 minuten rijden vanaf de villa. In Singaraja treft u tevens een aantal warenhuizen, ziekenhuizen, apotheken, banken en grote markten aan.

In het centrum van Singaraja bij het strand ligt een prachtige Chinese tempel; Ling Gwan Kiong. Onder de lokale bevolking is deze plaats bekend als Klenteng. Hier zijn prachtige muurschilderingen te zien van goden.

Het zuiden van Bali - Ubud
Ubud is de culturele centrum van Bali. De stad kent een rijke geschiedenis als het gaat om de Balinese schilderkunst. Naast de schilderkunst zijn ook andere kunstvormen goed vertegenwoordigd. Rondom Ubud liggen verschillende ambachtsdorpen en in de stad zelf worden vele soorten traditionele dansvoorstellingen gegeven. Ubud is een waar paradijs als u op zoek bent naar houtsnijwerk, schilderijen, batik, bamboe artikelen en Balinese kunstwerken. Een bezoek aan Ubud is zeer zeker de moeite waard.

Kuta, Legian en Sanur
De strandplaatsen van Bali zijn zonder twijfel Kuta, Legian en Sanur. Hier kunt u zonnen, surfen, shoppen en tot diep in de nacht feesten. Het is dan ook niet gek dat er meer toerisme heerst dan in het noorden. Kuta, Legian en Sanur komen ruim tegemoet aan de wensen van de professionele shopper. Hier vindt u grote warenhuizen met een breed scala aan producten, maar ook kleinere boetiekjes. Kortom, het is een waar shopwalhalla.

Het westen van Bali - Menjangan
Voor de kust kunt u het eiland Menjangan vinden. Rond dit eiland kunt u prima snorkelen en duiken. Het water is helder en de stroming is gering. Het koraal is hier prachtig en u kunt allerlei exotische vissen en zeeplanten vinden.

Vlakbij Menjangan kunt u het Nationaal park vinden van Bali. Hierin is een parelkwekerij gevestigd waar u een rondleiding door de kwekerij kunt krijgen en parels kunt kopen.

Op korte afstand van Menjangan ligt het dorpje Pemuteran waar een schildpaddenopvangcentrum voor zeeschildpadden is te vinden. In het achterland bevinden zich de wijngaarden van Hatten, de grootste wijnproducent op Bali.
Op Bali zijn er weinig mogelijkheden om je te vervelen. Het is het meest ontwikkelde gebied voor toeristen van Indonesie. Hier kunt u alle informatie vinden over de bezienswaardigheden en activiteiten op Bali. Of u nu op het strand van Kuta wilt gaan liggen, de kunstvormen in Ubud wilt bekijken of de ongerepte regenwouden bij het Batakarureservaat wilt doortrekken, er valt genoeg te zien en te doen op Bali.

Wandelen in Mayong
Op Bali zijn er allerlei mogelijkheden om wandelingen te maken door tropische gebieden. Echter, de Mayong wandeling is een van de mooiste wandelingen op Bali. Putu, de gids, zal u alles vertellen over de omgeving, sawa's, planten en kruiden die in dit gebied te vinden zijn. U komt langs primitieve dorpjes waar u mensen ontmoet die nog op authentieke wijze leven. Ter afsluiting zullen Putu en zijn vrouw Ria u kennis laten maken met het echte Balinese eten.

Bali Adventure Rafting
Sinds kort is het mogelijk om te gaan raften op Bali. U kunt anderhalf uur lang raften over de wilde wateren van Bali met uw reisgezelschap. Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Bali Adventure Tours en ze beschikken over alle middelen om het raften zo goed mogelijk te laten verlopen.

Olifant Safari Park
Bij Bali Adventure Tours kunt u ook olifanten rijden door het mooie tropische park. In dit park bevindt zich ook een olifantenmuseum waar u alles te weten komt over de olifanten op Bali. Informatie kunt u vinden in de villa.

Hot spring Air Panas
Op een paar kilometer afstand van de villa bevinden zich de beroemde warmwaterbronnen van Air Panas. Deze "hot springs" liggen in de heuvels van het dorpje Banjar en worden omringd door een prachtige natuur. De 38 graden warme zwavelhoudende bron mondt uit in de acht gebeeldhouwde drakenkoppen. Het zwavelhoudende water heeft een helende werking voor uw huid, maar is vooral ook heerlijk om in te liggen.

Brahma Vihara Ashrama
Wat hoger in de heuvels ligt dit mystieke boeddhistische klooster. Het is het enige boeddhistische klooster van Bali (ook wel de kleine Borobudur genoemd) en wordt bewoond door enkele Balinese boeddhistische monniken. Het klooster is in 1970 gebouwd en biedt een prachtig uitzicht over het land en het water van Noord-Bali.

Duiken en snorkelen
U kunt heerlijk snorkelen en duiken in de Balinese zee. Het water is erg rustig en ondiep, waardoor u de tropische vissen erg goed kunt zien. Wanneer u een ervaren duiker bent kunt u met de chauffeur richting de Menjangan eiland gaan. Hier kunt u perfect duiken en genieten van de mooie tropische vissen, schildpadden en planten die onderwater te vinden zijn.

Daarnaast zijn er voor beginnelingen meer dan voldoende PADI duikscholen in Lovina. Bali Spice Dive is een duik school in Lovina met 5 sterren en zij weten de mooiste plekjes om te duiken/snorkelen. Wanneer u wilt leren duiken zijn er mogelijkheden om de beginlessen te volgen in het zwembad van onze villa. Er zal een duikmaster aanwezig zijn die u alles leert omtrent het duiken. Informatie kunt u vinden in de villa.

Golfen
Op een uur rijden van de villa ligt de 18-holes golfbaan van de "Bali Handara Kosaida Golf and Country Club". Deze baan ligt in de bergen en behoort tot de mooiste banen in Azie. Voor wat betreft haar exotische setting is het een waar golfparadijs op aarde. Rond de baan geniet u van de mooie tropische bloemen, planten en bomen. Voor meer informatie, zie:bali handara kosaido

Gitgit waterval Singaraja
De waterval bij Gitgit ligt ongeveer negen kilometer ten zuiden van Singaraja. Je kunt de waterval per auto of scooter bereiken. De lucht is koel en wordt geleidelijk kouder naarmate u de waterval benadert. Als u vlakbij de waterval bent wordt u al geraakt door het fijne opspringende water. De waterval is 60 meter hoog en is daarmee de hoogste waterval van Bali.

Gunung Agung
De Gunung Agung is de hoogste en meest heilige berg/vulkaan van Bali. De berg is 3.142 meter hoog en u kunt de Gunung Agung vanuit bijna elk punt op Bali en de omliggende eilanden zien. Wanneer u een wandeling wilt maken over deze berg, samen met een gids, kunt u informatie vinden in de villa. Onderaan de berg bevindt zich de belangrijkste tempel van Bali, de Pura Besakih.

Pura Besakih
Pura Besakih is de grootste en heiligste tempel van de Balinezen en wordt ook wel de moedertempel genoemd. Deze Hindoeistische tempel ligt op de helling van de Gunung Agung. Vanaf het complex dat bestaat uit 22 tempels kijkt u uit over heel zuid-Bali.

Tirtagangga
In het hart van het andere Bali vindt u een uniek plekje. Het waterpaleis van Tirtagangga (letterlijk "water uit de Ganges") midden in het rijstveldenland is een plek van verwondering en charme. Het is een uitstekende plaats voor trektochten.

Tanah Lot Tempel
Langs de zuidkust van Bali zijn er vele zeetempels gebouwd. De belangrijkste daarvan is de Tanah Lot. De tempels zijn zo neergezet dat je bij helder weer vanuit de ene zeetempel de volgende zeetempel kan zien. Tanah Lot is gebouwd op een rots voor de kust en ligt vlakbij Kuta en Denpasar. Door zijn prachtige locatie en architectuur is het een van de meest karakteristieke tempels van Bali.

Pura Ulan Danu
Dit bekende en mooie tempelcomplex Pura Ulan Danu ligt aan de rand van het Bratan meer -een fantastisch meer tussen verschillende bergen- welke deels tussen de wolken verscholen gaan. Het Bratanmeer is erg belangrijk voor de irrigatie van de zuidelijke delen van Bali. Wanneer u een eindje verder rijdt zult u het legendarische Twin Lake (Tamblingan & Buyan meren) vinden. Vroeger was dit nog 1 meer maar tijdens een aardbeving in het verleden zijn ze in tweeen gesplitst.

Bali Vogelpark & Reptielenpark
Vlakbij Ubud kunt u de mooiste vogel- en reptielenpark ter wereld vinden. Hier leven veel tropische vogels uit Afrika, Zuid-Amerika en Azie die vrij rond vliegen.Hier zijn tevens ook meer dan 2000 verschillende tropische planten te vinden.

Daarnaast vindt u in het reptielenpark allerlei soorten reptielen.U zult alles te weten komen over de verschillende reptielen en is het mogelijk om bijvoorbeeld slangen, schildpadden, leguanen en krokodillen vast te houden.

Batakaru National Reserve
Het Batakaru natuurreservaat is te vinden in het Tabanandistrict in Centraal-Bali. Het reservaat bestaat uit drie aparte gebieden rondom de Gunung Batakaru (2.275m). In dit reservaat is nog een van de laatste ongerepte regenwouden op Bali te vinden. In dit dicht begroeide gebied vindt u hoge tropische bomen omringd door klimplanten, varens en orchideeen. Daarnaast zijn hier ook allerlei soorten exotische vogels en dieren te vinden.

Bali Barat national park
Het Bali Barat National Park ligt in het westen van Bali. Het Nationale Park is bergachtig en bestaat voornamelijk uit regenwouden, mangrovebossen, savannes en koraalriffen. In het park zijn meer dan 200 soorten planten te vinden. In het Nationale Park zijn ondermeer luipaarden, wilde zwijnen, slangen, leguanen, hagedissen, schildpadden, apen, gekko's en enorme spinnen te vinden. U kunt er ook nog grote herbivoren vinden als herten, wilde buffels en banteng(os).

Indeling

Woonkamer
Begane grond
60 m2

Airconditioning

Ventilator

Bank 3 zits (1)

Slaapkamer 1
Begane grond
20 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Natuursteen

Dekbedden (2)

Slaapkamer 2
Begane grond
20 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Natuursteen

Dekbedden (2)

Slaapkamer 3
Begane grond
20 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Natuursteen

Dekbedden (2)

Slaapkamer 4
Begane grond
15 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Natuursteen

Dekbedden (2)

Badkamer 1
Begane grond
12 m2

Toilet

Douche (1)

Ligbad

Badkamer 2
Begane grond
10 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 3
Begane grond
10 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 4
Begane grond
10 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Bestek & servies

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 350 m2

Kinderen

  • Kinderbed
  • Kinderstoel

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Golf
  • Mountainbiken
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Lange termijn verhuur
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Overwinteren
  • Natuurhuisjes
  • Zon, zee & strand

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Radio
  • Cd-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en)
  • Parasol(s)
  • Privé oprit
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s)
  • Veranda
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind

Privacy

  • Beheerder op terrein
  • Van buiten zichtbaar
  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Kluis
  • Apart toilet
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Strandlakens

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's

Verwarming

  • Airconditioning


€ 1.050,-
per week v.a.
€ 1.050,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder