Villa

22000/2018/34935

Villa Rumah Sungai


Villa Rumah Sungai is gesitueerd aan de rivier recht tegenover de rijstvelden van Singapadu, 10 autominuten van Ubud centrum, een echte aanrader voor de liefhebber van het echte Bali, u waant zich in een paradijs, bekijk gerust onze recensies op de site.

Nogmaals u waant zich dus in een waar paradijs, wanneer u vanaf het terras uitkijkt op de schitterende Balinese Sawa’s die overigens deel uitmaken van het eigen perceel. U kunt wandelingen maken in de omgeving, maar ook op de mountainbikes van Villa Rumah Sungai de omgeving met rijstvelden verkennen.Scooters: Huren van scooters is ook mogelijk, in overleg met huismanager Edy Wirawan zijn scooters voor ongeveer 7 euro te huur, u bent te allen tijde zelf verantwoordelijk.

Deze luxe villa is te huur! Met ruimte voor maar liefst 2-10 personen, een privé ‘overflow’ zwembad en onder andere een riante tuin van maar liefst 5000 m2 bent u van alle gemakken voorzien. De Villa is ook zeer geschikt voor als u met z’n tweeën bent, u gebruikt dan alleen de begane grond of de bovenverdieping, net wat u wilt maar u heeft Villa Rumah Sungai in alle gevallen volledig prive tot uw beschikking.

Of u nu met een gezin gaat, twee personen of tien, nooit krijgt u het gevoel op elkaars lip te zitten, Gaat u bijvoorbeeld met z'n tweeen dan bent u uiteraard de enige huurder, u gebruikt dan bijvoorbeeld de begane grond in overleg met uw huismanager Edy Wirawan. Ook de tuinen zijn ruim opgezet, ook die bieden absolute privacy. Onze Villa is tevens per dag te huur.

De verhuurder, Harry

Advertentie online sinds september 2013

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 4 uur
Als gezin komen wij al vanaf 1997 op Bali, net als bij zovelen heeft Bali op ons nog steeds die magische aantrekkingskracht van de eerste keer dat wij hier kwamen. Inmiddels maken wij deel uit van het echte cultuur rijke leven in Singapadu Kaler, 10 minuten vanaf Ubud. Het mooie van Villa Rumah Sungai is dat u na een dag bijvoorbeeld lekker naar het strand, Sanur 20 min of Kuta 45 minuten terugkeert in een heerlijk relaxte omgeving met uitzicht op de traditionele Sawa's (rijstvelden).

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Actuele prijzen. Wij informeren u graag over de prijzen en beschikbaarheid van Villa Rumah Sungai. Villa Rumah Sungai is te huur voor een minimum van twee nachten.
De prijzen die u hieronder aangegeven ziet zijn prijzen per week en per dag.Huurprijzen zijn exclusief energie- en inclusief toeristenbelasting, u betaalt 2 euro per persoon per dag aan electriciteit hetgeen net als de eindschoonmaak van 50 euro wordt verrekend bij restitutie van uw borg. De borg bedraagt 300 euro.Ook eventuele schade zal worden verrekend bij restitutie van uw borg.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
ma 15-jan-2024
tot
ma 01-jul-2024
Minimaal verblijf 1 nacht
Week € 1393,00
Midweek -
Nacht € 199,00
Weekend -
van
ma 01-jul-2024
tot
zo 15-sep-2024
Minimaal verblijf 1 nacht
Week € 1743,00
Midweek -
Nacht € 249,00
Weekend -
van
zo 15-sep-2024
tot
zo 15-dec-2024
Minimaal verblijf 1 nacht
Week € 1393,00
Midweek -
Nacht € 199,00
Weekend -
van
zo 15-dec-2024
tot
wo 15-jan-2025
Minimaal verblijf 1 nacht
Week € 1743,00
Midweek -
Nacht € 249,00
Weekend -
van
wo 15-jan-2025
tot
di 01-jul-2025
Minimaal verblijf 1 nacht
Week € 1393,00
Midweek -
Nacht € 199,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 300,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Elektra
€ 2,00
Per persoon per nacht
Wordt verrekend met de borg.
Extra persoon (basisprijs geldt t/m 4 personen)
€ 25,00
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Schoonmaak
€ 50,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Villa Rumah Sungai ligt aan de hoofdweg in ‘Singapadu Kaler’. Deze plaats ligt centraal op het eiland Bali. Vanuit Singapadu Kaler zijn de meeste bezienswaardigheden binnen afzienbare tijd te bereiken. De culturele hoofdstad van Bali, Ubud, is binnen tien minuten te bereiken (per scooter of auto).

In het dorp Singapadu Kaler kunt u op de markt verse groenten en fruit verkrijgen. Daarnaast zijn er een aantal supermarkten, waar u terecht kunt voor dagelijkse boodschappen. Het dorp beschikt ook over de twee bekende attracties ‘Bali Zoo’ (10 min afstand) en ‘Bird Park’ (5 min afstand).
Singapadu Kaler is een schitterend dorp, dat vooral bekend staat om de talloze ‘stonecarving’ bedrijfjes.

Voor de wijk ‘Silakarang’ is villa Rumah Sungai zeer belangrijk voor de lokale economie. U zult merken dat de inwoners u zeer hartelijk ontvangen.
Een gedeelte van het eigen terrein is ingericht als kinderspeeltuin met een vijftal toestellen en er is een basketbal veld aangelegd.

Geniet van de omgeving van Bali. Bali kent een rijke natuur, met bergen, vulkanen, zoutmijnen en kleurrijke flora en fauna. Cultuur en de religieuze beleving zijn indrukwekkend. De bevolking is vriendelijk en gastvrij en de geuren van vers fruit en specerijen zijn overal te vinden.
Wij hadden het voorrecht om een week van onze drie weken vakantie in het prachtige Bali, in Villa Rumah Sungai te verblijven. Wij zijn een familie van 5 en dit was ons eerste bezoek aan Bali. De villa, de omgeving en de service van het personeel heeft ons verblijf onvergetelijk gemaakt. Het personeel, geleid door huismanager Edy Wirawan is zeer vriendelijk, service minded en doen hun uiterste best om het u naar uw zin te maken. De villa is prachtig ingericht, ruimtelijk en heeft alles wat je nodig hebt, en is verder een uitstekende uitvalsbasis om de vele bezienswaardigheden van Bali te verkennen, of gewoon lekker ontspannen rond het zwembad naar de lokale mensen die in de rijstvelden werken te kijken. Edy Wirawan is een geweldige huismanager, gids en chauffeur en heeft ons veel verteld over de bezienswaardigheden van het eiland, de cultuur en de punten van belang. Wij adviseren oprecht een verblijf in deze prachtige villa en geniet van de uitstekende service. Wij komen zeker terug in Villa Rumah Sungai wanneer wij weer naar Bali afreizen. Bedankt voor een onvergetelijke ervaring!
De eerste week van onze vakantie hebben wij met vier volwassenen en drie pubers doorgebracht in Villa Rumah Sungai. Het was een fantastische week in een prachtige villa. De huismanager Edy Wirawan heeft ons de mooiste plekken in de omgeving laten zien en bracht ons naar prima restaurants. Elke ochtend was er een heerlijk ontbijt en hadden wij geen zin om in de avond uit eten te gaan dan werd er heerlijk voor ons gekookt.

Voor ons was het een geweldig begin van onze vakantie op Bali.
We hebben in juni 2014 een heerlijke vakantie gehad in Bali en zijn ook in Villa Rumah Sungai verbleven. Vorig jaar zijn we in deze villa al eens drie dagen geweest, maar dat was echt veel te kort, dus dit jaar zijn we een week gebleven. Villa Rumah Sungai is prachtig en ligt op een heel erg mooie locatie, niet in een hele toeristische omgeving maar toch maar 10 minuten van Ubud af, Wij vonden dit heel leuk. Lekker met de fiets boodschappen doen en bij een lokale Warung lekker gaan eten even een praatje maken met de locale bevolking. Villa Rumah Sungai is een fantastische uitvalsbasis voor allerlei trips en Edy Wirawan de huismanager is dé aangewezen persoon om je hierover te laten informeren of rond te rijden. Hij komt iedere keer weer met leuke ideeën. Kortom, we hebben genoten en wie weet komen we nog een keer terug!
Groet Tommy & Esther
Als afsluiting van onze vakantie Op Bali hebben wij 5 dagen doorgebracht in villa Rumah Sungai. Wat een prachtplek, wat een schitterende villa en wat een schitterend uitzicht welke onbetaalbaar zou moeten zijn. Los van de locatie hierbij veel dank aan Edy Wirawan de huismanager, hij helpt je waar hij kan en zeker ook aan de lieve huishoudsters die alles tot in de puntjes verzorgen.
Absoluut een aanrader en mochten wij ooit weer op Bali zijn, dan keren wij zeker terug !!!!!
Samen, met familie of met vrienden, alles is mogelijk !!!!!!!!!!
We hebben voor de 2e keer van Villa Rumah Sungai genoten !, nu wat langer dan de vorige keer. Terwijl je in het zwembad zit kan je genieten van het uitzicht, de rijstvelden en de rivier die er langs stroomt ! De locatie is super, iets wat je niet verwacht en het is toch maar 10 minuten met de scooter of auto van Ubud, de culturele hoofdstad van Bali af. Edy Wirawan, de huismanager zorgt voor alles, een scooter of een dagtrip, naar de golfbanen in de buurt kortom niets is voor hem te veel ! We gaan dit zeker doorvertellen aan onze familie en vrienden !!!!!
Groeten, Fam. Tigele en van den Broek
Het huren van scooters bij ons huis is ook mogelijk, in overleg met onze huismanager Edy Wirawan zijn scooters voor ongeveer 7 euro te huur, u bent en blijft uiteraard te allen tijde zelf verantwoordelijk.

In het dorp Singapadu Kaler kunt u op de markt verse groenten en fruit verkrijgen. Daarnaast zijn er een aantal supermarkten, waar u terecht kunt voor dagelijkse boodschappen. Het dorp beschikt ook over de twee bekende attracties ‘Bali Zoo’ (10 min afstand) en ‘Bird Park’ (5 min afstand).

Kenmerkend
Singapadu Kaler is een schitterend dorp, dat vooral bekend staat om de talloze ‘stonecarving’ bedrijfjes.

Bevolking
Voor de wijk ‘Silakarang’ is villa Rumah Sungai zeer belangrijk voor de lokale economie. U zult merken dat de inwoners u zeer hartelijk ontvangen.

Geniet van de omgeving van Bali. Bali kent een rijke natuur, met bergen, vulkanen, zoutmijnen en kleurrijke flora en fauna. Cultuur en de religieuze beleving zijn indrukwekkend. De bevolking is vriendelijk en gastvrij en de geuren van vers fruit en specerijen zijn overal te vinden.

Indeling

Woonkamer 1
Begane grond
90 m2

Natuursteen

Airconditioning

Ventilator

Woonkamer 2
1e verdieping
60 m2

Natuursteen

Airconditioning

Ventilator

Slaapkamer 1
Begane grond
50 m2

Bed: King-size 220 x 200 cm

Natuursteen

Dekbedden (5)

Slaapkamer 2
Begane grond
36 m2

Bed: King-size 220 x 200 cm

Natuursteen

Dekbedden (5)

Slaapkamer 3
1e verdieping
36 m2

Bed: King-size 220 x 200 cm

Bed: Opklapbed 200 x 120 cm

Natuursteen

Slaapkamer 4
1e verdieping
36 m2

Bed: King-size 220 x 200 cm

Bed: Opklapbed 200 x 120 cm

Dekbedden (5)

Badkamer 1
Begane grond
49 m2

Toilet

Douche (1)

Ligbad

Badkamer 2
Begane grond
30 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 3
1e verdieping
30 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 4
1e verdieping
30 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 250 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderstoel (1)

Sport & recreatie

  • Golf
  • Mountainbiken
  • Golfsurfen
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Beauty & spa
  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Winkelen

Wellness

  • Bubbelbad / Hot tub
  • Massagedouche

Verwarming

  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • iPod aansluiting
  • Radio
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (1)
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Garage
  • Bubbelbad / Hot tub
  • Ligstoel(en) (8)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (5)
  • Privé oprit
  • Speeltoestel(len) (3)
  • Terras (4)
  • Tuin
  • Tuinhuis
  • Tuinstoel(en) (10)
  • Tuintafel(s) (3)
  • Veranda
  • Dakterras
  • Loungeset
  • Schuur
  • Tuin volledig omheind
  • Asbak(ken)

Privacy

  • Beheerder op terrein
  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Roken toegestaan
  • Beveiligingsinstallatie
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Kluis
  • Apart toilet (5)

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (50)
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens (20)

Games & entertainment

  • Dartbord
  • Biljart- / snookertafel


€ 1.393,-
per week v.a.
€ 1.393,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder

La Casa Roja Benissa

9,3
Vanaf per nacht € 160,- v.a. per week per week € 1.120,-