Villa


Een vakantieverblijf in authentieke stijl, voorzien van alles wat nodig is voor een comfortabele vakantie;  Casale ‘Regina’ bestaat uit een hoofdhuis (geschikt voor 5 personen) en een apart gastenverblijf voor 2 personen. Het vrijstaande huis ligt op een groot eigen grondgebied, aan het eind van een niet-doorgaande weg, dicht bij het middeleeuwse dorpje Collevecchio, op de top van een heuvel omgeven door een heerlijke, besloten tuin met aan een zijde een toegangsweg met een afsluitbaar hek.

Het terrein biedt veel privacy, ligt bijzonder rustig en heeft een prachtig uitzicht rondom over Sabijnse heuvels. Casale ‘Regina’ wordt omgeven door een grote, besloten tuin met verschillende fruit- en olijfbomen die ’s avonds sfeervol verlicht wordt. Door de meerdere terrassen, een veranda onder druivenranken, het grote zwembad met ligstoelen, solar buitendouche, tafeltennis en trampoline zult u hier optimaal genieten van het Italiaanse buitenleven.

De woonkamer, met zorg en smaakvol ingericht, beschikt over een indrukwekkende open haard met houtkachtel. De keuken, stijlvol gerenoveerd met oude en lokale bouwmaterialen, is onder andere voorzien van SMEG oven en fornuis, magnetron en Miele vaatwasser en biedt zitplaats aan 8 personen. Uiteraard ontbreekt een Nespresso-apparaat niet (maar koffie maken met originele percolators kan natuurlijk ook!). Op de begane grond vindt u ook nog een wasmachine en een extra badkamer inklusief toilet.

Twee ruime en comfortabele slaapkamers met een in 2023 gerenoveerde badkamer, voorzien van hoge balken-plafonds en prachtige vergezichten, zijn te bereiken via een ruime, indrukwekkende buitentrap met balkon. Ook hier weer heerlijk uitzicht over het Sabijnse heuvellandschap.Tegenover het hoofdhuis, ligt het gastenverblijf, ideaal voor (groot-)ouders, au pair of  oudere kinderen. Via een eigen opgang bestaat het gastenverblijf uit een slaapgedeelte voor twee personen en een ruime badkamer met inloopdouche, toilet en bidet.

Het grote prive-zwembad (6 x 12 m) is modern uitgevoerd, heeft een ligweide, comfortable ligstoelen, een solar-buitendouche, verlichting en een ruime, halfronde trap. Tijdens uw verblijf wordt het zwembad regelmatig onderhouden en schoongemaakt.

Lazio is een van de veelzijdigste en spannendste omgevingen van Italie, en veel meer dan alleen het achterland van Rome. Bijzonder indrukwekkend is het heuvellandschap in het noorden.  Collevecchio in Sabina, ten noordwesten van Rome, is bekend om zijn karakteristieke mozaïeklandschap, vol middeleeuwse dorpen, olijfgaarden en bossen.Ook liggen de meren Lago di Bracciano en Lago di Bolsena, de stranden van Frejene en Tarquinia en het Nationale Park Bassano en Trevignano op korte rij-afstand van Casale ‘Regina’.

Het middeleeuwse dorp Colleveccchio (Ri) ligt in Lazio, op de grens met Umbrie – midden in het romantische platteland, op nog geen uur rijden van het historische centrum van Rome. Een slaperig, typisch middeleeuws, italiaans dorpje met nog geen 1,500 inwoners, waar het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan. Casale ‘Regina’ ligt tegen het dorp aan – met prachtig vergezichten over de Sabijnse heuvels.Het dorp is werkelijk een klein paradijs als u prijs stelt op rust, ruimte en het prachtige landschap van Lazio en de Sabijnse heuvels; omgeven door een schilderachtig panoramisch uitzicht op terrassen met olijfbomen en vergezichten.  Alle attrakties van Lazio en Umbrie zijn op korte afstand bereikbaar.  Ondanks de beperkte omvang van het dorp zijn de voorzieningen ruim voldoende; in het dorpje zelf vindt u een supermarkt (met wijnen, slager, groente & fruit en met dagelijks ruim aanbod vers brood van ‘Il Vecchio Forno’), een apotheek, een slager, een bank met pinautomaat, een ‘tabaccheria’ en met natuurlijk naast de kerk,  de lokale bar aan het dorpsplein. Diverse restaurants zijn bereikbaar op enkele kilometers van Collevecchio.

Rome & Fiumicino Airport (en de stranden van Rome) liggen op nog geen uur rijden van Collevecchio.  Eenvoudig bereikbaar met eigen auto – maar ook  met de trein vanaf het station Poggio Sommaville/Collevecchio, op 5 minuten van Casale Regina.

Bezienswaardigheden in direkte omgeving o.a.
  • Het Parco Archeologico Ocriculum in Otricoli
  • De Duomo van Orvieto   
  • Middeleeuwse stad Narni
  • De Beeldentuinen van Bomarzo
  • Bunker van Sant’Oreste
  • Villa d’Este en Villa Adriana in Tivoli
  • Middeleeuwse dorpjes zoals Albano, Calcata, Roccantica, Fara in Sabina, Casperia
En even geen zin om te koken? In de direkte omgeving vindt u de heerlijkste (en betaalbare!) restaurants. Een volledige lijst vindt u bij aankomst in huis. Of nog beter .... laat een prive chef aan huis komen voor een bijzonder en puur Italiaans thuisdiner, op eigen terrein...! We informeren u er graag over.

De verhuurder, Michael & Danielle

Advertentie online sinds november 2018

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur
Wij zijn Danielle & Michael - meer dan 25 jaar werkzaam in de internationale luchtvaart en hotelindustrie.
Sinds 2011 zijn wij de trotse eigenaar van ons vakantiehuis Casale Regina in Collevecchio. Gelegen op een prachtige lokatie in de Sabina, met bijzonder mooie vergezichten vanuit elke plek in de tuin. En zo dichtbij Rome! Voor ons - en inmiddels voor vele families - de ideale vakantie-bestemming voor het hele gezin.

Wees welkom, en voel je thuis hier! Benvenuto!

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Het huurtarief bij de kalender geldt voor huur van villa en is inclusief gebruik van guesthouse/dependance 

Het huurtarief is inclusief gas, water, licht, linnengoed, handdoeken, hammam-doeken voor bij het zwembad, zwembad- en tuinonderhoud  Bij een verblijf van 2 weken of langer kan er een schoon linnengoed en handdoeken worden geleverd, EUR 15 per perspoon. Een kinderbedje (tot 2 jaar) is op aanvraag gratis beschikbaar.

Verplichte eindschoonmaak: EUR 175 voor verblijf tot 5 personen en EUR 195 bij verblijf van 5+ personen. Dit wordt met teruggave van borgsom van EUR 300 verrekend
  • Prijzen zijn per week
  • Inklusief  bedden- en linnengoed en zwembadlakens
  • Maximale slaapplaatsen voor 7 personen (pus 1 babybed)
  • Huur inklusief gebruik van vrijstaand guesthouse on-site 
  • Exclusief eindschoonmaak van EUR 175 (bij 1-4 personen) en EUR 195 bij 5+ personen.
  • Check out - 10:00 uur
  • Check in - vanaf 15:00 uur
  • Huisdieren zijn helaas niet toegestaan 
Bij een verblijf van langer dan twee weken kan er op elke volgende zaterdag een linnenpakket (i.e. (hoes)lakens,  handdoeken, hammamdoeken etc) worden gereserveerd. Kosten per pakket EUR 15 per persoon 

Aanbetaling van EUR 500 bij reservering ; restant te betalen max. 4 weken voorafgaand aankomstdatum.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 11-mei-2024
tot
za 15-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1400,00
Midweek -
Nacht € 200,00
Weekend -
van
za 15-jun-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1750,00
Midweek -
Nacht € 250,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
za 24-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2400,00
Midweek -
Nacht € 343,00
Weekend -
van
za 24-aug-2024
tot
za 21-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1750,00
Midweek -
Nacht € 250,00
Weekend -
van
za 21-sep-2024
tot
za 19-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1400,00
Midweek -
Nacht € 200,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 300,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 150,00
Per verblijf
Wordt verrekend met de borg.

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Even geen zin om zelf te koken - maar ook niet om weer op zoek te gaan naar een restaurant? Casale Regina biedt haar gasten de mogelijkheid om een Italian Chef aan-huis te 'boeken'. Daniele komt graag tijdens uw verblijf in Casale Regina langs om voor u & familie een Italiaans diner voor te bereiden; antipasta, primi, secondi & dolci op eigen veranda! En als u wilt, neemt hij ook bijpassende, mooie, regionale wijnen mee. Meer informatie vindt u bij aankomst in onze Welcome Directory.
Op 10 minuten rijden van Casale Regina, vindt u Sanctuary Santa Maria in Vescovio, Selci. Op de overblijfselen van de oude Romeinse stad 'Forum Novum' komen 's avonds en in het weekend veel Italiaanse families samen voor diner, een picknick of om een ijsje te eten (aanrader!). Prachtige, Romeinse omgeving met restaurant ('L'Oasi'), Gelateria, kerk, klooster en de ruines van Forum Novum. Mooie plek voor diner & bezinning! Eveneens nabij het restaurant, gespecialiseerd in vlees, 'La Pineta Da Dario'.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
30 m2

Natuursteen

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (8)

Slaapkamer 1
1e verdieping
12 m2

Bed: 2-persoons 200 x 200 cm

Natuursteen

Dekbedden (2)

Slaapkamer 2
1e verdieping
15 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Badkamer 1
Begane grond

Toilet

Douche

Wastafel (1)

Badkamer 2
1e verdieping
2 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Extra guesthouse on-site
Begane grond

15 m2

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (5 Kookzones/branders)

Bestek & servies

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 30 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderstoel (1)
  • Kinderbadje
  • Commode
  • Campingbed (1)

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Natuurhuisjes

Verwarming

  • Houtkachel

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Ligstoel(en) (6)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Tafeltennistafel
  • Terras (2)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (8)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Veranda
  • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (14)
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens (7)

Internet, wifi, audio

  • HiFi / Stereoset
  • Radio
  • Cd-speler

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Tafeltennistafel
  • Trampoline

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 1.400,-
per week v.a.
€ 1.400,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook: