Villa

Italiaans landhuis in familiebezit


Wij bieden een ruim, Italiaans familiehuis met drie verdiepingen, bestaande uit twee keukens, drie badkamers en drie slaapkamers, geschikt voor maximaal 8 personen. Het huis is heel ruim en heeft een enorm dakterras met een prachtig uitzicht op het lokale landschap van heuvels en valleien gevuld met olijfbomen, wijngaarden en boomgaarden met de Alpen op de achtergrond. Het dakterras heeft een gedeeltelijk overdekt eetgedeelte en een loggia.

Bovendien is er een mansarda (belvedere) op de bovenste verdieping met uitzicht op de Middellandse Zee en de vallei. Aan de voorzijde van het huis kunt u buiten zitten op de ommuurde patio. De woonkamer heeft een Smart TV (tevens satalietverbinding). Tevens is er een X-box one aanwezig. Er is vast WIFI aanwezig. Op het terras bevindt zich een buitenkeuken en een tafeltennistafel. Verder zijn er veel DVD's met o.a. tekenfilms en is er een Wii aanwezig.

Niet geschikt voor rolstoel of iemand die slecht ter been is ivm trappen in het huis.Het huis is gelegen in Arnasco, een traditionele Italiaanse dorp aan de Bloemen Rivièra in het noordwesten van Italië (Ligurie). Olijfteelt is de belangrijkste activiteit van het dorp sinds 1600. Daarom is Arnasco de thuisbasis van een gespecialiseerde olijfoliecoöperatie: Coop.

Olivicola di Arnasco, gelegen aan het dorpsplein waar ook ons huis zich bevind. Hier is ook een museum en een winkel waar u olijfolie en streekgebonden producten kunt kopen. Op het terrasje voor het winkeltje kunt u terecht voor een heerlijke espresso,  cappuccino of iets anders. Vriendelijke bewoners, de rust van de natuurlijke omgeving en de zachte invloeden van de Middellandse Zee, maken van Arnasco een plezierige plek om te bezoeken voor toeristen uit de hele wereld, een prachtig toevluchtsoord op slechts een paar kilometer van de drukte van de stranden.

Een aantal gerenommeerde exponenten uit de kunstwereld (waaronder Kirkeby en Kriesner) hebben hun intrek genomen en hebben hun sporen nagelaten. Verder heeft Arnasco een kerk, apotheker en een kleine supermarkt op een minuut lopen van het huis. Arnasco is ook de thuisbasis Ristorante Da Bianca! Dit restaurant mag je zeker niet overslaan. Hier maken ze heerlijk authentiek en traditioneel Italiaans eten. De Panna Cotta vind je nergens lekkerder!  Vanwege het heuvelachtige landschap en de natuurlijke schoonheid is Arnasco bovendien een perfecte plek om te wandelen en te fietsen. De steile en bochtige weg die leidt naar Arnasco is een vooral gelieft bij wielerfanaten.

In het nabij gelegen kustplaatsje Albenga kunt u behalve naar het strand ook tennissen en in Garlenda kan men golfen en ligt ook het kleine Fiat 500 Club Italy museum. Stranden en boulevard liggen in de buurt. Op 20-25 minuten afstand ligt in het plaatsje Ceriale het Aquatic Park Le Caravelle, een groot waterpark met o.a. diverse glijbanen. Ook de badplaatsen Loano (met haven) en Alassio zijn dichtbij.

In de zomermaanden is er iedere donderdag een pizzafeest op het pleintje bij het olijfoliewinkeltje!

De verhuurder, Ellen

Advertentie online sinds mei 2020

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 dag
Wij zijn juridische en fiscale professionals. We hebben drie kinderen: drie jongens van 15, 18 en 20 jaar die studeren. We werken veel en studeren hard en daarom genieten we erg van onze vakanties in Italië. Onze kinderen zwemmen graag in de Middellandse Zee terwijl de ouders op de boulevard genieten van een espresso of cappuccino. We houden van wandelen in de bergen en langs de oude Romeinse paden met hun overblijfselen.

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Prijzen gelden bij een bezetting met maximaal 4 personen. Komt u met meer personen dan wordt per extra persoon € 5 per nacht in rekening gebracht (maximale bezetting 7/8 personen).

Aankomst tussen 14:00 uur - 18:00 uur (of in overleg), vertrek voor 11:00 uur. Bij een verblijf van 3 weken geldt een korting van 5% per nacht.

Huurders zijn verplicht het afval te scheiden in de daarvoor bestemde bakken/zakken (plastic, glas, papier, restafval). Restafval dient bij vertrek te worden opgeruimd. Indien niet gescheiden restafval achterblijft na vertrek bedragen de kosten hiervan helaas € 50.

Bedlinnen inclusief opgemaakte bedden bij aankomst mogelijk à € 5,00 per persoon.
 
WIFI aanwezig.
Het betreft een familiewoning, derhalve niet voor feesten, niet voor jongeren in groepen.
Roken is niet toegestaan, zowel niet binnen als niet op het buitenterras.



Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 04-feb-2024
tot
zo 05-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 805,00
Midweek -
Nacht € 115,00
Weekend -
van
zo 05-mei-2024
tot
zo 15-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 875,00
Midweek -
Nacht € 125,00
Weekend -
van
zo 15-sep-2024
tot
zo 15-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 840,00
Midweek -
Nacht € 120,00
Weekend -
van
zo 15-dec-2024
tot
zo 12-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 875,00
Midweek -
Nacht € 125,00
Weekend -
van
zo 12-jan-2025
tot
zo 02-feb-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 840,00
Midweek -
Nacht € 120,00
Weekend -
van
zo 02-feb-2025
tot
zo 27-apr-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 805,00
Midweek -
Nacht € 115,00
Weekend -
van
zo 27-apr-2025
tot
zo 07-sep-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 875,00
Midweek -
Nacht € 125,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Bedlinnen
€ 5,00
Per persoon
Betalen bij boeking | optioneel
Borgsom
€ 450,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 125,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Extra persoon (basisprijs geldt t/m 4 personen)
€ 5,00
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Servicekosten
€ 25,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Arnasco bevindt zich om een aantal redenen op een zeer gunstige geografische locatie. Arnasco is gemakkelijk te bereiken vanuit het buitenland, aangezien het slechts iets meer dan een uur rijden is van Nice Airport en ongeveer 45 minuten van Genua, een stad met zowel een luchthaven als een haven. Arnasco ligt dicht bij twee levendige badplaatsen, Albenga (8 mijl) en Alassio (10 mijl), beide op ongeveer 15 tot 20 minuten rijden. Iets verder zijn Monaco (100 km), Florence (320) en Milaan (215 km).

Elke donderdag komt het charmante plein bij het olijfoliewinkeltje tot leven met de nu traditionele pizza op Piazza, waar Santino Viaggio, een toppizzakok, een reeks echt heerlijke en originele pizza's aanbiedt. Naast de traditionele margherita en marinara, biedt Santino in feite de courgettepizza met gorgonzola en trombetta en de Arnasco-pizza, eigenlijk een soort knapperige focaccia gevuld (uitgaand) met tomaten, Taggiasca-olijven in pekel, basilicum en brigasca toma, allemaal natuurlijk weggespoeld met een uitstekende extra vergine olijfolie van de coöperatie. Een echt en verrassend genot dat naar Ligurië smaakt. Als je daar de sympathie van de twee Patricia, zielen (samen met Renata) van de coöperatie, de goede Ligurische wijn, de koelte van de Arroscia-vallei, dat is het, weet je waar je volgende donderdagavond kunt doorbrengen ... manier, reserveren is verplicht, altijd op 0182 76 11 78 of meldt je aan bij het olijfoliewinkeltje!


Albenga
Het middeleeuwse stadscentrum van Albenga wordt gezien als één van de mooiste in de regio Ligurië. Tevens gezellige boulevard met strand.

Alassio
Mooie badplaats voor jong en oud met een vier kilometer lang zandstrand met gezellige en goed verzorgde strandtenten. Super voor kinderen. Het natuurlijke zandstrand met fijne korrels van kwarts en leisteen wordt gezien als één van de mooiste van de regio Ligurië.
In Alassio vind je voor elk wat wils: leuke winkels, sportactiviteiten, speelparkjes en diverse restaurants en bars.

Finale Ligure
Aantrekkelijk badplaats aan de Italiaanse bloemenrivièra in de Italiaanse provincie Savona binnen de prachtige vakantiestreek Ligurië (Liguria). De gezellige markt is een echte belevenis.

Noli
Noli,een charmant middeleeuws stadje in Ligurie met zeer helder zeewater. Tevens leuke gezellige markt.

Genua
Genua (Genova) ligt aan de middellandse zee en hoofdstad van de Liguria en is de grootste havenstad van Italië. De stad heeft een oud historisch centrum met diverse interessante monumenten. Genua staat bekend om de vele paleizen die de stad rijk is.

Loano
Een gezellige, Italiaanse vakantiebestemming. Het heerlijke klimaat en de mooie, uitgestrekte stranden zorgen voor het echte vakantiegevoel. Daarnaast kunt u hier ook flaneren over de boulevard, genieten op een terrasje of proeven van de culinaire specialiteiten in één van de vele restaurants.

Waterpark
Parco acquatico Le Caravelle in Ceriale. Volgens Tripadviser het nr. 1 waterpark in Ligurië!!
Tussen Albenga en Alassio loopt een oude Romeinse verbindingsweg. Deze Romeinse weg is voor vele toeristen onbekend en ontbreekt in de meeste folders. Toch is het de moeite waard om deze weg te lopen. Een gedeelte van deze weg, de Via Julia Augusta, is een van de oudste wegen van Italië. Ze werd door keizer Augusto voor het eerst gebruikt rond het jaar 12 jaar voor Christus. Tussen Albenga en Alassio liggen langs de Via Julia Augusto veel oude monumenten uit de Romeinse tijd. Hiervan zijn nog hele stukken in de originele staat. Rust tijdens het wandelen even uit om te genieten van de mooie uitzichten.

Garlenda Golf Club werd in 1964 opgericht door twee Britse ontwerpers John Morrison en John Harris.

De Club is schitterend gelegen in de Lerrone-vallei, een van de mooiste en meest pittoreske valleien van het Ligurische achterland, omgeven door oude olijfgaarden en dennenbossen.

De golfbaan is 6.085 meter lang, SR 133 en CR 72.0 voor mannen, SR 130 en CR 73.6 voor vrouwen.

Tevens mogelijkheid voor golflessen, zowel beginners als gevorderden. Restaurant aanwezig voor lunch en diner (ook als je niet golft).
Magnolia Sporting Club Albenga

3 tennisbanen, 1 padelbaan, 1 multifunctioneel veld, restaurant - bar - terras

In het centrum van Albenga
Waterpark Parco acquatico Le Caravelle in Ceriale. Op circa 25 minuten rijafstand.

Diverse glijbanen en andere waterattracties!
Durin Wine experience

Wijnproeven, wijngaarden bezoeken, met je blote voeten druiven stampen, dat is allemaal mogelijk bij Durin in Ortovero. Durin Wine experience ligt op slechts 12 kilometer van Arnasco.
Grotte di Toirano (Grotten, Etnografisch Museum en Borgo di Toirano)

Bezoek o.a. de Grotte Della Básura (Grot van de heksen) ongetwijfeld een van de meest indrukwekkende grotten. Millennia lang was het de thuishaven voor beren in hun winterslaap. Bewijs van hun bestaan kan worden gevonden in de vorm van botten, fossielen, sporen en krassen die nog steeds gezien kunnen worden.
Het meest interessante is het bewijs dat er grotbewoners leefden.

Of de Grotte di Santa Lucia Inferiore

Deze grot kan worden bereikt door een 120 meter lange gang vanaf het einde van Grotte della Básura. Schitterende afbeeldingen van bloemen, gemaakt van het mineraal aragoniet, bedekken de wanden. In sommige groten kunt u enorme stalactieten vinden die ook bedekt zijn in aragoniet (een calciumcarbonaat met een orthorombische structuur).

Daarnaast is er een Etnografisch Museum en het middeleeuwse dorpjeToirano.

Indeling

Woonkamer 1
Begane grond

Tegels

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (6)

Woonkamer 2
Souterrain

Tegels

Bank 2 zits (1)

2-persoonsslaapbank (1)

Slaapkamer 1
Begane grond

Bed: 2-persoons

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 2
Begane grond

Bed: Stapelbed

Bed: 1-persoons

Tegels

Badkamer 1
Begane grond

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 2
Begane grond

Bidet

Toilet

Douche (1)

Badkamer 3
1e verdieping

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken
Souterrain
Tweede keuken
Souterrain
Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Bestek & servies

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 300 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Tennis
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Lange termijn verhuur
  • Privacy
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand
  • Groepsaccommodatie

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Open haard

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Cd-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Games & entertainment

  • Spelcomputer
  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's
  • Tafeltennistafel

Buitenvoorzieningen

  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (1)
  • Tafeltennistafel
  • Terras
  • Tuinstoel(en) (8)
  • Veranda
  • Dakterras
  • Buitenkeuken

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Wijnkelder
  • Apart toilet (3)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Keukenlinnen

Privacy

  • Volledige privacy


€ 805,-
per week v.a.
€ 805,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook:

Pian del Gatto

8,9
Vanaf per nacht € 99,- v.a. per week per week € 693,-

Casa Melogno

8,3
Vanaf per nacht € 121,- v.a. per week per week € 845,-