Appartement

AN53852

Genieten van het authentieke plattelandsleven in Italië, met alle luxe en comfort.

Op het terrein ( 4700 m²) heeft u vanaf de  parkeerplaats een eigen toegang, achter het huis langs, naar uw appartement met groot terras.

Het appartement ( 54 m²) is  van alle gemakken voorzien en omringt door prachtige uitzichten op het landschap rond Cupramontana, Apiro en Staffolo.

U kunt heerlijk afkoelen in onze "hottub" voorzien van jets, voor een lekkere massage.

De rust, de unieke keuken, de mensen en de omgeving dat is wat Le Marche zo aantrekkelijk maakt.

De verhuurder, Margherita

Advertentie online sinds januari 2023

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur
Mijn naam is Margherita en mijn familie komt uit de provincie Liguria, wij hebben echter uiteindelijk besloten om een huis in Le Marche te kopen. Wij zijn twee jaar met de renovatie van het huis bezig geweest en villa Cuprese is het resultaat. Onze villa ligt aan een doodlopende straat en de tuin omvat 5400 vierkante meter.

Op de begane grond van de villa bevind zich het ruime appartement. Het terrein hoeft u niet te delen met andere gasten. In de warme zomermaanden is het heerlijk afkoelen

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Annulering door huurder  - 
Annulering door huurder dient per e-mail doorgegeven te worden aan de verhuurder.

Na ontvangst van deze schriftelijke annulering stuurt de verhuurder een bevestiging van de annulering.

Bij annulering binnen 7 dagen na de reserveringsbevestiging, wordt de aanbetaling teruggestort door de verhuurder.

Bij annulering na deze 7 dagen en tot 6 weken voor aanvang van de huurperiode is huurder 50% van de huursom verschuldigd.

Bij annulering vanaf 6 weken voor aanvang van de huurperiode is huurder te allen tijde het volledige bedrag verschuldigd.

Geannuleerde reserveringen kunnen niet aan derden worden overgedragen tenzij de huurder daarvoor per e-mail toestemming verkrijgt van de verhuurder.

Een annuleringsverzekering tegen risico’s van ziekte, ongeval of andere omstandigheden, dient door huurder(s) zelf te worden afgesloten. 

Annulering door de eigenaar - verhuurder
Indien door omstandigheden de eigenaar gedwongen is tot de annulering van het gehuurde, zal de de eigenaar de huurder hiervan direct op de hoogte brengen en, indien mogelijk, onder aanbieding van een alternatief.

Bij het niet kunnen aanbieden van een alternatief, of het niet aanvaarden van het alternatief door de huurder, zal de verhuurder onmiddellijk het gehele door huurder reeds betaalde bedrag terugstorten.

Huurder heeft niet of ander recht dan het terugvorderen van dit bedrag.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 12-mei-2024
tot
zo 06-okt-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 735,00
Midweek € 420,00
Nacht € 105,00
Weekend € 315,00

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 200,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

LAGO CINGOLI
Ook bekend als het meer van Castreccioni. Niet alleen het grootste kunstmatige bassin in de regio Marche, maar ook het grootste van heel Midden-Italië.
Vanwege de vele watervogels is het beschermde gebied: Oasi provincial di protezione faunistica. Er is de mogelijkheid om te zonnebaden aan de oever van het meer, kano's en waterfietsen te huren, vissen, mountainbiken, paardrijden of wandelen. Ook een smakelijk aperetivo aan het water bij een gezellige bar behoord tot de mogelijkheden.
Jesi is een prachtige vestingstad en maar 15 minuten bij ons vandaan.  Er zijn leuke winkeltjes, musea, prachtige pleinen en 's avonds is men er druk met flaneren door de hoofdstraat. Vergeet niet even te kijken naar de prachtige deuren van de kathedraal op het Piazza Federico.
Het gehele grottensysteem ligt in Parco Gola della Rossa en  is in totaal ongeveer 19 kilometer lang. Speleologen zien de kalksteen grotten als de mooiste van Europa. 
U kunt de grotten alleen onder begeleiding bezoeken,  er is voor elk niveau een route. De anderhalve kilometer lange route is voor iedereen te bewandelen, door de aanwezigheid van brede wandelpaden en ruime trappen. 
Als u  goed ter been bent en niemand is onder de twaalf jaar oud, dan is de blauwe of de rode speleologen tour een aanrader. U krijgt een  overall, regenlaarzen, helm en hoofdlamp en mag dan de  grotten verder verkennen. 
LORETO
Loreto is qua omvang niet indrukwekkend, maar  op het centrale plein bevindt zich één van de meest bezochte heiligdommen ter wereld: de Basilica della Santa Casa.
De basiliek domineert de gehele omgeving en lijkt op een vestingstad, wat inderdaad het geval is, want het werd tussen de 15de en 16de eeuw regelmatig overvallen door Turkse piraten. Vele pelgrims komen naar Loreto om het huis van de maagd Maria te bezoeken, dat ooit uit Palestina naar Loreto is verplaatst. Met de bouw van de Basiliek  is  in 1468 begonnen en deze  is om het huis gebouwd, omdat het maar drie muren had. Maria's huis was namelijk gedeeltelijk in een grot gebouwd en miste daarom een muur. 

Het mooiste kustlandschap van Le Marche is sinds 1987 beschermd en heeft voor iedere toerist wel een bezienswaardigheid. Prachtige uitzichten met dorpjes die op de krijtrotsen lijken geplakt. Bezoek Portonovo, Sirolo en Numana waar u  door de straatjes kunt flaneren of ga relaxen op één van de vele strandjes  waar u  vanzelfsprekend vele restaurants vindt . Wandelpaden zijn er genoeg, maar ook voor de fietsers en motorliefhebbers is er genoeg te beleve
De stad is in 1998 op de lijst van UNESCO  geplaatst en niet zonder reden. Het in het noorden van Le Marche  gelegen Urbino heeft zich ontwikkeld tot een prachtige stad in renaissancestijl.
De hertog Federico da Montefeltro wilde ooit van Urbino 'la città ideale' maken en gaf opdracht aan de beste renaissancekunstenaars in de omgeving om de stad te verbouwen, zonder afbreuk te doen aan het al bestaande Urbino.
Door niemand minder dan Leonardo da Vinci zijn de stadsmuren opnieuw gebouwd en het imposante Palazzo Ducale werd ontworpen door Laurana en di Giorgio Martini.
Urbino is een groot openluchtmuseum, wandel door de straatjes, bezoek musea, klim naar het Fort Albornoz waar u een mooi uitzicht heeft op het Palazzo Ducale of neem plaats op een terras en geniet van wat u om u heen ziet.
Vlakbij de grotten van Frasassi ligt de tempel van Valadier, gebouwd in 1828. Het is een neoklassieke tempel, een achthoekig monument op een spectaculaire plek.
Tussen Pesaro en Ancona vind je Senigallia. Deze stad aan de Adriatische Zee staat bekend als badplaats, maar er is veel meer te beleven. De stad heeft een gezellig stadscentrum  met leuke winkeltjes en verschillende restaurants.
Een deel van het stadscentrum is nog ommuurd en midden door de stad loopt de rivier Misa. Loop over het Foro Annonario, een prachtig marktplein waar in het zomerseizoen concerten en evenementen georganiseerd worden. Bezoek Rocca Roveresca, het is een prachtig kasteel waar een museum is gehuisvest  en er zijn gedurende het jaar verschillende tentoonstellingen.
De kerk, Chiesa della Croce  ligt verscholen in de oude binnenstad van Senigallia.  De gevel valt nauwelijks op tussen de andere gebouwen, maar het interieur is rijk gedecoreerd  met veel goud en maar liefst zes altaren.
Slechts onderbroken door de haven vind je hier vijf kilometer breed zandstrand ten noorden van het centrum en acht kilometer ten zuiden van de stad . Het hart van het strand én van Senigallia wordt gevormd door de Rotonda a Mare. Een echte trekpleister voor toeristen met in de buurt allerlei barretjes en lido’s waar het heerlijk toeven is. Een ander symbool van de stad Senigallia is de zeemeermin Penelope , aan het eind te zien van de pier in de haven
MACERATA
Op een half uurtje rijden van de kustlijn van Le Marche ligt Macerata, dé hoofdstad van de gelijknamige provincie.
Het hart van de stad  is het Piazza della Libertà, waar o.a  de Torre dei Tempi con Orologio Planetario staat. Om 12 uur ‘s middags kun je hier  luisteren naar de klok en kijken naar de ronddraaiende wijzers. Leuk om even mee te pikken, als je toevallig dan in Macerata bent. Op dit plein bevind zich ook de oudste universiteit van Italië, wat zeker aan de sfeer van de stad bijdraagt.
Maar Macerata is toch vooral de stad van de opera, waar de voorstelingen plaatsvinden in het indrukwekkende openluchttheater Il Sferisterio. Het theater is ooit gebouwd als stadion voor de oude italiaanse balsport, pallone con bracciale, nu klinken er de prachtige klanken van de opera.
Zelfs als je nooit een opera bezoekt is de hele sfeer rondom een avond operabezoek een ervaring.
Bezoek Unesco’s Fabriano, een prachtig oud stadje dat beroemd is omdat het al in de 12e eeuw het centrum voor papierproductie was. Een bezoek aan Fabriano's Papier- en Watermerkmuseum is zeker de moeite waard. Het historische centrum met de rode gebouwen is erg sfeervol.
Een magische stukje Italië, werd opgericht in 1993 en beslaat en beschermt nu meer dan 70 000 hectare van Umbro-Marchigiano, de hoogste berggroep in de Apennijnen. Het is een prachtig gebied om te wandelen en fietsen.
Niet ver van Lago di Fiastra, bevinden zich de rotsformaties Lame Rosse. Dat zijn geologische formaties in de vorm van pinakels en torens die gevormd werden door eeuwenlange erosie door wind en regen. Bovenop de dam word je beloond met een prachtig uitzicht over de kloven en het meer. Lago di Fiastra is ook een ideale plek om 's zomers een zwempauze in te lassen.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond
30 m2

Natuursteen

Ventilator

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer
Begane grond

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Natuursteen

Dekbedden (2)

Badkamer
Begane grond

Bidet

Toilet

Douche (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Appartement

Energielabel

  • F

Woonoppervlakte

  • 54 m2

Sport & recreatie

  • Bergsport
  • Fietsen
  • Golf
  • Mountainbiken
  • Wandelen

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Zon, zee & strand
  • Adults only

Wellness

  • Bubbelbad / Hot tub

Verwarming

  • Electrische verwarming

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • iPod aansluiting
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Bubbelbad / Hot tub
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (4)
  • Tuintafel(s)
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind
  • Hangmat

Privacy

  • Beheerder op terrein
  • Vrijstaande woning

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Badjassen (2)
  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Strandlakens

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • Dvd's / Blu-ray's


€ 735,-
per week v.a.
€ 735,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Casa Perilli

9,2
Vanaf per nacht € 107,- v.a. per week per week € 750,-