Vakantiehuis


Welkom bij Casa Giuseppe, één van onze drie huizen die onderdeel zijn van Casa SantAnna. Vanaf herfst 2023 zijn ze helemaal klaar voor ontvangst. Liefhebbers van het italiaanse leven, kunnen hier dan komen ervaren hoe heerlijk het is om in de groene heuvels van de Piemonte "aan de voet van de Alpen" te zijn. Tot rust komen en omringd door groen en de geluiden van de natuur. Horen hoe echte stilte klinkt.
Wij hebben onze aangekochte ruïne weten te transformeren in wat nu Casa SantAnna heet.
Wees welkom en kom hier een week of langer "opladen" en genieten van totale rust, veel groen, prachtige uitzichten, onze verwarmde infinity-pool (5x13), heerlijk eten, goede wijnen, lange wandelingen, uitdagende fietstochten, de Middelandse Zee, mooie steden als Turijn, Genua, Cuneo, Mondovi, Bra, Alba en Milaan, kleine pittoreske dorpen, cultuur en architectuur, maar ook van de lieve Italianen.
Kom mooie tochten maken, te voet, fiets of met de auto, door de prachtige heuvels van de Alta Langha, door de wijnvelden, door het werelderfgoed Unesco, door de Alpi Maritime en ga naar de kust voor een lunch aan zee. Het kan allemaal vanuit Casa SantAnna.
Rijdend door het landschap wordt je na iedere bocht weer verrast door een nóg mooier uitzicht.
Kom ervaren hoe Italianen genieten van hun manier van leven. La dolce Vita.
Na het zien van de foto's krijg je vast enorm veel behoefte om het drukke Nederland voor even achter je te laten.

Casa Giuseppe is geschikt voor maximaal 6 personen. Het is een licht huis en het staat aan de rand van het bos aan het einde van een weg én het einde van een heel stil dorpje. Geen geluiden van verkeer, snelweg of trein. Hier is het nog ècht stil. Alleen de geluiden van de natuur hoor je. De vogels, krekels, reeën, zwijnen, insecten of het geluid van een heerlijk zomers briesje dat door de bladeren van de bomen waait. Casa Giuseppe maakt deel uit van 1 grote boerderij die is opgedeeld in 4 afzonderlijke huizen. Drie daarvan zijn voor de verhuur. Casa Giuseppe heeft een eigen entree aan de achterzijde van het huis. Je komt binnen via een groot privé terras (zuid-oost) dat grenst aan de ruime moderne leefkeuken. Er zijn 3 slaapkamers met heerlijke boxspring bedden, airco en 1 badkamer. Naast de badkamer is een extra apart toilet. De leefkeuken en de eerste slaapkamer bevinden zich op de entree-verdieping. De eerste slaapkamer heeft twee ramen die uitkijken op de binnentuin met fruitbomen.  Via de trap in de lichte hal kom je op de eerste verdieping. Hier zijn de tweede en derde slaapkamer en badkamer. De tweede slaapkamer is even groot als de eerste beneden, en heeft een raam dat uitkijkt op de binnentuin met fruitbomen. De derde slaapkamer is de master bedroom, de grootste van de drie. Deze heeft twee Velux dakramen die zorgen voor veel licht. Naast deze slaapkamer is de badkamer met heerlijke douche, wastafel en toilet. Naast de badkamer een extra tweede toilet. De twee slaapkamers op de eerste verdieping hebben airco.  Bij het (verwarmde) zwembad  (infinity pool 13x5), dat beneden in het weiland ligt, is ook de ruimte waar de wasmachine staat voor de gasten. Aansluitend de buitenruimte om je was op te hangen. Naast de wasruimte een extra badkamer met inloopdouche en toilet. Er is een overdekte open keuken met BBQ, koelkast en ijsblokjemachine. Voldoende ligbedden en parasols rondom het zwembad en een lange eettafel om gezellig en uitgebreid te eten of te knutselen.
Je zou het terrein bijna niet meer willen verlaten.......
Tot slot is er binnekort bij de parkeerplaats voor de gasten de mogelijkheid om de elektrische auto op te laden. U kunt kostenloos kinderstoel en kinderbedje aanvragen.
De foto's díe we tonen, geven de sfeer aan die wij hebben gecreeërd en de foto's van de omgeving zeggen genoeg over hoe onvoorstelbaar mooi het hier is! Je kunt goed zien wat de ligging is van Casa SantAnna aan de rand van het bos, en de uitzichten die je hebt. Omdat het geheel deze zomer is opgeleverd, is het groen rondom het zwembad nog niet zoals wij dat voor ogen hebben. Dit heeft zeker een seizoen nodig. 
Wij hopen dat u op ons vertrouwd, en dat u na het het zien van alle foto's, een vakantie in één van onze 3 gloednieuwe huizen wilt boeken. Tevens mogelijk om alle 3 de huizen tegelijk te boeken.
Wij verzekeren u van een onvergetelijk verblijf, waarin u ongetwijfeld hele mooie nieuwe herinneringen zult gaan maken!

De verhuurder, Dymphna en Erik

Advertentie online sinds augustus 2023

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 dag
HOST:
Dymphna & Erik

Een warm welkom bij onze gerestaureerde boerderij, op een droomlocatie in de heuvels van de Italiaanse Piemonte; een plek aan “de voet van de berg”.
Op een hoogte van 520 meter mag je hier genieten van heel veel rust, natuur, luxe, lekker eten en aangenaam gezelschap.
La Dolce Vita en Dolce Far Niente.
Kom het ervaren, maak samen mooie herinneringen en laat ons weten hoe het was.
Wij staan voor je klaar en spreken de Italiaanse taal.

Ciao,
Dymphna & Erik
Eigenaren


Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Iedere annulering dient per e-mail aan de eigenaren van Casa SantAnna bevestigd te worden. De annulering gaat vanaf de dag dat de eigenaren van Casa SantAnna de annulering hebben ontvangen. Bij annulering door de huurder, eerder dan 90 dagen vóór de datum van aankomst betaalt de huurder 30% van de totale huursom. Bij annulering tussen 89 en 45 dagen vóór de datum van aankomst betaalt de huurder 50% van de totale huursom. Bij annulering binnen 45 dagen vóór de datum van aankomst betaalt de huurder 100% van de totale huursom. Zonder annulering (lees: indien de huurder niet arriveert bij de huurwoning) is de huurder altijd de volledige huur en bijkomende kosten verschuldigd. Wij raden u aan een annulering- en reisverzekering af te sluiten. Huurprijs is exclusief schoonmaakkosten en toeristenbelasting. Opladen electrische auto zal ter plekke betaald kunnen worden.


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 13-apr-2024
tot
za 01-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2300,00
Midweek -
Nacht € 329,00
Weekend -
van
za 01-jun-2024
tot
zo 15-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2500,00
Midweek -
Nacht € 357,00
Weekend -
van
zo 15-sep-2024
tot
za 26-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2300,00
Midweek -
Nacht € 329,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 500,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Schoonmaak
€ 150,00
Per week
Betalen bij boeking | verplicht
Toeristenbelasting vanaf 13 jaar
€ 1,10
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Casa SantAnna staat op 520 meter hoogte in het rustige dorpje SantAnna. Het ligt slechts 6 km van de plaats Ceva, waar alles is wat een mens nodig heeft. Vier supermarkten, waarvan 2 doorlopend open van 08:30 tot 19:30. Verder is er iedere woensdag tot 13:30 de wekelijkse markt in het centrum en langs de oever van de Tanaro rivier, met vele groente-, fruit-, kaas-, vlees-, vis-, brood-, fournituren-, huishoudelijke producten-, gereedschap-, kleding-, planten-, sieraden-, schoenen- en speelgoedkramen. Op zaterdagochtend een kleine markt op het plein in het centrum, dan alleen groente en fruit, vlees, kip, vis, kaas, kleding en honing.
Verder in Ceva, veel bars, restaurants, kledingwinkels, apotheken, bakkers, slagers, schoenmaker, kantoorboekhandel, bloemen en plantenwinkel, banken en postkantoor, etc.. Er is zelfs een ziekenhuis.
Vanuit het huis zijn steden als Turijn, Genua, Cuneo, Mondovi, Bra en Alba en Milaan via de snelweg of met de trein makkelijk bereikbaar. Maar ik moet eerlijk bekennen dat het nemen van de kronkelige binnenwegen dwars door de heuvels echt veel mooier zijn! De beste manier om het hier te leren kennen. Voor strandliefhebbers is de Middellandse Zee in 45 minuten bereikbaar. Fiets- en wandelfanaten zijn in dit deel van de Piemonte op de juiste plek. Heuvels, de hoge bergen en off-the road paden zijn vanuit het huis al te nemen. De wijnliefhebber kan naar hèt grote wijngebied rondom Barolo, met alle te bezoeken wijnhuizen. En de fijnproever kan iedere dag op een andere plek met steeds een ander uitzicht genieten van de culinaire hoogstandjes van de Piemontese keuken. Kortom: voor iedereen is er wel wat te vinden in deze prachtige omgeving. Rust en natuur spelen wel de boventoon. Hier kom je helemaal tot rust, en ga je weer vol goede moed en energie terug naar huis. Om na te genieten van de mooie herinneringen die je hebt gemaakt tijdens je verblijf, en misschien wel denkend aan de volgende keer dat je bij ons wilt komen!

Indeling

Woonkamer
Begane grond
40 m2

Tegels

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (6)

Slaapkamer 1
Begane grond
15 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 2
1e verdieping
15 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 3
1e verdieping
40 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Badkamer
1e verdieping
10 m2

Toilet

Föhn

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Energielabel

  • A

Woonoppervlakte

  • 140 m2

Kinderen

  • Kinderbed (2)
  • Kinderstoel (2)

Sport & recreatie

  • Bergsport
  • Fietsen
  • Mountainbiken
  • Wandelen
  • Wintersport

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Winkelen

Verwarming

  • Houtkachel
  • Airconditioning

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (15)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (6)
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s)
  • Veranda
  • Buitenkeuken
  • Hangmat
  • Laadpaal Elektrische Auto

Privacy

  • Beheerder op terrein

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (12)
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens (6)

Internet, wifi, audio

  • Wifi
  • Internetaansluiting

Wintersport

  • Piste meer dan 100km
  • Skilift 100m tot 500m
  • Hoogte 1000m - 2000m


€ 2.300,-
per week v.a.
€ 2.300,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder