Villa

Umbrie villa met privé zwembad


De villa is op de top van een heuvel gelegen met een prachtig panorama op 2 km van het dorp Amelia. Het is geschikt voor 2 of 3 families die tesamen op vakantie willen of voor kleine groepen tot 15 personen. De ligging van villa Palomba biedt de gasten veel privacy gezien geen andere woningen direkt rond de villa aawezig zijn. Het beschikt van een omheinde tuin met zwembad voor privé gebruik van de huurder. Op de begane grond van de villa is een kleine woning (2+3 slaapplaatsen, badkamer geschikt voor rolstoelgebruikers) met keuken. Op de eerste verdieping is een grote woning (8+4 slaapplaatsen) met grote woon/eetzaal/keuken, 4 slaapkamers ieder met eigen badkamer. De gasten huren altijd het gehele bezit zodat geen overige personen aanwezig zijn tijdens het verblijf. Het is mogelijk gesamelijk te eten in de grote woon/eetzal op de 1ste verdieping, indien u buiten wilt eten dan is dit mogelijk onder het groot overdekt terras tegenover het zwembad met panoramisch uitzicht. Om te koken zijn buiten ook een barbecue eh houtoven ter beschikking. Een internet Wi-fi verbinding is gratis ter beschiukking. Restaurant op 500 meter afstand, supermarkt 1 km, stadje van Amelia 2 km (alle noodzakelijke winkels zijn aanwezig). Het is mogelijk direkt ter plaatse olijfolie en wijn te kopen.De villa heeft ook een zaal in het geval U een gebeurtenis, vergadering of seminarie moet organiseren. De zaal word alleen tesamen met de villa verhuurd.

HUIS (geheel voor uw privégebruik):
m2: 160+40
Grote woning: (Eerste verdieping) grote woon/eetkamer met keuken, 4 slaapkamers ieder met eigen badkamer. 1 slaapkamer beschikt van dubbelbed, de andere kunnen worden voorbereid met eenpersoonsbedden of dubbelbed. In alle kamers kan 1 eenpersoonsbed worden toegevoegd. Indien één slaapkamer voor 4 kinderen moet worden voorbereid dan kan dit ook.
Kleine woning: (Begane grond) slaapkamer met dubbelbed en eenpersoons divanbed, badkamer (geschikt voor rolstoelgebruikers), woonkamer met kookhoek (de woonkamer kan als 6de slaapkamer worden gebruikt, het is mogelijk 2 eenpersoonsbedden hier te plaatsen).

OPENLUCHTFACILITEITEN (geheel voor uw privégebruik):
Tuin (geheel omheind)
Parkeerruimte
Zwembad (16m x 7m). Diepte: 1,2m - 1,8m. Open van eind april tot de 1ste helft van oktober.
5 mountain bikes
Tuin met tuinmeubilair
Grote veranda met tafel en stoelen om buiten te eten
Barbecue, buiten oven
Feestzaal met ping pong en tafelvoetbal

De verhuurder, Guido Paul

Advertentie online sinds november 2022

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 4 uur
Ik ben geboren in Nederland (Leidschendam) van Nederlandse vader en Italiaanse moeder. Heb tot 1985 in Nederland gewoont toen wij naar Italie (regio Umbrie) zijn verhuisd. Na mijn doctoraal examen full-time werkzaam bij ons bedrijf Casamerina voor verhuur van vakantiehuizen in Umbrie/Toscane/Lazio. Daarnaast verzorg ik het financieel beheer van Nederlandse stichtingen, waaronder het Hofje van Nieuwkoop in Den Haag, het grootste hofje van Nederland met 62 woningen.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Het pand wordt ten alle tijden alleen aan u verhuurd. Huis, tuin, zwembad worden niet door overige personen gebruikt.

Vanaf half Mei tot half Oktober is het zwembad open. Begin Mei en half Oktober in overleg.

De boekingsprijs is inclusief:
Verbruik van water, gas (behalve in geval van stookkosten)
Wekelijkse verschoning van beddengoed/badhanddoeken
Wi-Fi internetverbinding
Eindschoonmaak

Kosten ter plaatse te betalen
Stroom, na verbruik (0,40 / KwH)
Gas voor verwarming naar verbruik (Euro 5/m3)

Annuleringsvoorwaarden:
Indien de huurder de overeenkomst annuleert in de periode tot 7 weken vóór de begindatum van de huurperiode, blijft hij 30% van de huurprijs verschuldigd; bij annulering na 7 weken 100%. U kunt ook via MICAZU gedurende de boeking een annuleringsverzekering nemen.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 23-sep-2023
tot
vr 31-mei-2024
Minimaal verblijf 6 nachten
Week € 1800,00
Midweek -
Nacht € 300,00
Weekend -
van
vr 31-mei-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 6 nachten
Week € 2350,00
Midweek -
Nacht € 336,00
Weekend -
van
za 29-jun-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 6 nachten
Week € 2900,00
Midweek -
Nacht € 414,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 3000,00
Midweek -
Nacht € 429,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
za 21-sep-2024
Minimaal verblijf 6 nachten
Week € 2350,00
Midweek -
Nacht € 336,00
Weekend -
van
za 21-sep-2024
tot
za 31-mei-2025
Minimaal verblijf 6 nachten
Week € 1900,00
Midweek -
Nacht € 271,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 600,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Eindschoonmaak
€ 300,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Elektra
€ -
Naar verbruik
Ter plaatse betalen | verplicht
Extra persoon (basisprijs geldt t/m 10 personen)
€ 15,00
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Servicekosten
% 12,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Toeristenbelasting vanaf 13 jaar
€ 1,50
Per persoon per nacht
Tot maximaal 4 nachten
Ter plaatse betalen | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

In de stad Amelia zijn verschillende supermarkten (COOP, Super Conti, Eurospin… ook open op zondag), slagers, bakkers, fruit & groenten en bars. Bijna alle soorten winkels zijn beschikbaar in het dorp, open markt op dinsdagochtend buiten de oude stad en zaterdagochtend in de oude stad naast de S.Francesco-kerk. Het dichtstbijzijnde restaurant ligt op 3 km afstand (Il Merendero, geweldige plek om vlees, truffel en andere typische gerechten te eten). Overige aanbevolen restaurants: La Gabelletta (buiten Amelia op de weg richting Foce), Il ristoro del Falco (restaurant/pizzeria), Montenero (restaurant/pizzeria). Voor een happy hour/cocktail raden wij aan No way in de oude stad, Il Chicco d’oro op het plein met zicht op de stadsmuur en Sister Act. Overige activiteiten in de buurt en rond Amelia: graveltennisbanen, paardrijden, mountainbikeroutes. Als u Rome wilt bezoeken, het treinstation van Orte ligt op 20 minuten rijden, er gaat elke 30-40 minuten een trein naar Rome en in 45-60 minuten bent u in het centrum van de stad. Als u met de auto wilt gaan, de rit naar de ringweg van Rome is 45 minuten, we raden u aan de auto op de parkeerplaats van Villa Borghese te parkeren.
In Umbrië, ook gekent als het groene hart van Italië, is het toerisme in opkomst vanwege de ongekende harmonie tussen, natuur, oudheden, historische centra, cultuur. Landelijke rust, goede voorzieningen, een onnavolgbare keuken vormen de grote trekpleister. De streek is minder toeristisch dan Toscane en dit is een pluspunt voor de meeste mensen die in deze streek op vakantie komen.
De streek is makkelijk haalbaar door de mensen die met het vliegtuig komen , de vlakbijste luchthavens zijn Perugia en Rome. Het vormt een ideaal uitgangspunt om te genieten van de rust van het omliggende heuvel- en berglandschap en anderzijds minstens 40 tochtjes per auto te maken naar schitterende steden als Todi, Orvieto, Narni, Spoleto, Viterbo (15 tot 40 min.) of Perugia, Gubbio, Spello, Assisi, Tuscania en Tarquinia aan de kust met een magnifiek klein museum van Etruskische kunst en Etruskische graftomben met 2300 jaar oude fresco's (60-75 min.) c.q. iets Noordelijker de Etruskische stadsresten te Volci. Daarnaast zijn er in de meer directe omgeving talloze charmante - van oorsprong middeleeuwse - dorpjes die in toenemende mate gerestaureerd worden voor weekend en zomertoerisme: San Restituta, Civita di Bagnoreggio, Lugnano, Stroncone, Labro (max. 40 min), Montefranco, Arrone enz. Vlakbij liggen voorts de uitgestrekte resten van de Romeinse stad Carsulae. Ook kunt U gemakkelijk per auto plaatsen in zuid Toscane bezoeken zoals Siena, San Giminiano, Pienza, Cortona, Sinalunga enz. Veel toeristen bezoeken een of meer malen Rome, per auto of per trein vanaf de stations Terni, Narni-Amelia, Orte en Orvieto.
En niet te vergeten de bergen met soms prachtige bossen, bv. Terminillo (tot 2000 meter per auto). Ook kan men in 30 tot 60 minuten de schitterende meren van Bracciano, Vico, Piediluco, Bolsena alsmede Trasimeno bereiken; met boottochten op beide laatste meren naar de eilanden. De Middellandse Zee en de zandstranden tussen Tarquinia en Chiarone zijn ongeveer 90 km ver weg (1h20 autorijden). Vlakbij de stad van Terni is het ook mogelijk de waterfal Marmore te bezoeken (deze kan aan en uit gezet kan worden i.v.m. een stuwmeer), vlakbij de waterfal is een rafting/canoeing/hyrdospeed center.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer 1
1e verdieping
70 m2

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (10)

Fauteuil(s) (2)

Woonkamer 2
Begane grond

1-persoonsslaapbank (2)

Slaapkamer 1
Begane grond

Bed: Twijfelaar 190 x 160 cm

Kledingkast(en)

Slaapkamer 2
1e verdieping

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Zitje

Slaapkamer 3
1e verdieping

Bed: Twijfelaar 190 x 160 cm

Dekbedden

Kledingkast(en)

Slaapkamer 4
1e verdieping

Bed: Twijfelaar 190 x 160 cm

Dekbedden

Kledingkast(en)

Slaapkamer 5
1e verdieping

Bed: 1-persoons 190 x 160 cm

Bed: 1-persoons 190 x 160 cm

Dekbedden

Badkamer 1
Begane grond

Bidet

Toilet

Douche

Badkamer 2
1e verdieping

Bidet

Toilet

Douche

Badkamer 3
1e verdieping

Bidet

Toilet

Douche

Badkamer 4
1e verdieping

Bidet

Toilet

Douche

Badkamer 5
1e verdieping

Bidet

Toilet

Douche

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 250 m2

Kinderen

  • Kinderbed
  • Kinderstoel

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Mountainbiken
  • Paardrijden
  • Tennis
  • Wandelen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Natuurhuisjes
  • Weekendje weg

Verwarming

  • Gaskachel
  • Houtkachel
  • Open haard

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • Radio
  • Wifi
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en)
  • Privé oprit
  • Tafeltennistafel
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s)
  • Veranda
  • Buitenkeuken
  • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Huisdieren toegestaan
  • Roken niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed

Mindervaliden

  • Aangepast toilet
  • Rolstoelvriendelijk

Games & entertainment

  • Tafelvoetbal
  • Tafeltennistafel

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 1.800,-
per week v.a.
€ 1.800,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder