Villa

Huis met privé zwembad nabij Orvieto


De villa ligt op 1 km van het charmante dorpje Montecchio, heuvelachtige ligging met een fantastisch panoramisch uitzicht op het landschap. Het is een zeer rustige omgeving. De bouwwerkzaamheden zijn in maart 2023 afgerond en in de daaropvolgende maanden is het ingericht (geheel nieuw). Het is beschikbaar voor vakantieverhuur vanaf Mei 2024. Het heeft een eigen tuin met privé zwembad (10m x 3m diepte: 1,20-1,50 meter). Het gehele pand is voor privé/exclusief gebruik van de huurder. Het zwembadgedeelte is uitgerust met parasols en ligstoelen. De villa heeft een overdekte terras, uitgerust met tafel en stoelen om buiten te eten en te genieten van het panoramische uitzicht. Op de begane grond bevinden zich een goed uitgeruste keuken, woonkamer met flatscreen-tv en zitbanken voor 5 personen, tafel voor 8 personen en 2 slaapkamers. Op de bovenverdieping een slaapkamer en een badkamer. De villa is geschikt voor maximaal 8 personen. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan twee op de begane grond (beide met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed) en de laatste op de bovenverdieping (tweepersoonsbed). Ze zijn allemaal voorzien van air conditioning. Er zijn twee badkamers met douche en toilet, één op elke verdieping. Babybed op aanvraag beschikbaar. Naast de woning zijn 2 overdekte paarkeerplaatsen.In het dorp Montecchio zijn er: bar, bakker, 2 slagers (bij één is het ook mogelijk om gekookte maaltijden te kopen), kleine supermarkt, kruidenierswinkel, apotheek. Er zijn nog 3 supermarkten en andere winkels in Baschi (11 km). Grote COOP-supermarkt, ook op zondag geopend, verkrijgbaar in Orvieto Scalo vlakbij de afrit van de snelweg. Aanbevolen restaurants: La Perla (in het centrum van het dorp Montecchio, er is ook een afhaalservice), Sala della Comitessa (Baschi, 11 km), Casa Vissani (Baschi op 11 km...hoge kwaliteit maar erg duur), Il fontein (7 km van Montecchio). Op 10 km is het mogelijk om de wijnmakerij Falesco te bezoeken (bezoeken en proeverijen van maandag tot vrijdag). Vanuit Montecchio is het mogelijk om snel de belangrijkste culturele en naturalistische schoonheden van Umbrië, Rome en het noorden van Lazio en het zuiden van Toscane te bereiken (het ligt op 20 km van de snelweg Rome-Florence, afrit Orvieto). Het treinstation van Orvieto ligt op 25 km, vanaf het treinstation is het mogelijk om Rome en Florence in ongeveer 1.30 uur te bereiken. HUIS (geheel voor privégebruik):M²: 150Begane grond: keuken, woon-/eetkamer, 2 slaapkamers met tweepersoonsbed en eenpersoonsbed, badkamer met douche/toilet.Eerste verdieping: 1 slaapkamer met tweepersoonsbed, 1 badkamer met douche/toilet.De 3 slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. BUITENFACILITEITEN (allemaal voor privégebruik):Tuin met toegangspoortParkeerplaatsen (2x overdekt)Tuinstoelen, ligstoelen en parasolsOverdekte veranda ingericht met tafels en stoelenBarbecueZwembad (10m x 3m diepte: 1,20-1,50 meter). Het zwembad is geopend van begin mei tot half oktober.​

De verhuurder, Guido Paul

Advertentie online sinds januari 2024

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 5 uur
Ik ben geboren in Nederland (Leidschendam) van Nederlandse vader en Italiaanse moeder. Heb tot 1985 in Nederland gewoont toen wij naar Italie (regio Umbrie) zijn verhuisd. Na mijn doctoraal examen algemene economie in juni 2002 full-time werkzaam bij ons bedrijf voor eht verhuur van vakantiehuizen. Daarnaast verzorg ik het financieel beheer van Nederlandse stichtingen, waaronder het Hofje van Nieuwkoop in Den Haag, het grootste hofje van Nederland met 62 woningen.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Het huis wordt ten alle tijden alleen aan U verhuurd. Huis, tuin, zwembad worden niet door overige personen gebruikt.

Het zwembad is open vanaf begin mei tot half oktober. 

Max 1 kleine hond toegestaan (max 10kg)

De boekingsprijs is inclusief:
Bed en badllinen (badlakens voor het zwembad niet voorzien)
Verbruik van water, stroom, gas (behalve in geval van stookverbruik)
Wi-fi internetverbinding
Eindschoonmaak 

Overige kosten ter plaatse te voldoen (naar verbruik in rekening gebracht):
(na verbruik) stookkosten euro 5 per kubieke meter
(op aanvraag) wissel bed en badllinen 10 euro per persoon

Borg wordt vooraf, met de huurprijs betaald en teruggestort binnen 1 week na de vertrek via overboeking op uw bankrekening. Eventuele schade of ontbrekende huisraad wordt afgetrokken van de borg. 

Langere perioden (meer dan 4 weken) in overleg.

Annuleringsvoorwaarden:
Indien de huurder de overeenkomst annuleert in de periode tot 7 weken vóór de begindatum van de huurperiode, blijft hij 30% van de huurprijs verschuldigd; bij annulering na 7 weken 100%. U kunt ook via MICAZU gedurende de boeking een annuleringsverzekering nemen.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
ma 01-apr-2024
tot
vr 31-mei-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1780,00
Midweek -
Nacht € 254,00
Weekend -
van
vr 31-mei-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 6 nachten
Week € 2280,00
Midweek -
Nacht € 326,00
Weekend -
van
za 29-jun-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2430,00
Midweek -
Nacht € 347,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
za 24-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2730,00
Midweek -
Nacht € 390,00
Weekend -
van
za 24-aug-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2430,00
Midweek -
Nacht € 347,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
za 21-sep-2024
Minimaal verblijf 6 nachten
Week € 2280,00
Midweek -
Nacht € 326,00
Weekend -
van
za 21-sep-2024
tot
za 31-mei-2025
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1780,00
Midweek -
Nacht € 254,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 500,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 180,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Extra pakket
€ 10,00
Per persoon
Ter plaatse betalen | optioneel
Servicekosten
% 13,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Verbruik flessengas (propaan)
€ -
Naar verbruik
Ter plaatse betalen | optioneel

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

De rust van het platteland, goede voorzieningen en een onnavolgbare keuken zijn de grote trekpleisters. Deze regio is minder toeristisch dan Toscane en dit wordt vooral door veel toeristen gewaardeerd.
Zuid/midden Umbrië vormt een ideaal startpunt om te genieten van de rust van het omliggende heuvel- en berglandschap en anderzijds uitstapjes te maken naar prachtige steden als Todi, Orvieto, Narni, Spoleto, Perugia, Gubbio, Assisi. Er zijn ook talloze charmante dorpjes – waarvan vele van middeleeuwse oorsprong – zoals Amelia, Labro, Spello, Norcia, Bevagna en Montefalco te bezoeken. In veel steden en dorpen kunt u lokale gerechten proeven of lokale wijnen en olijfolie kopen (meestal van uitstekende kwaliteit). Ook kunt u gemakkelijk – in dagtochten – bekende steden en charmante dorpjes in het zuidelijke deel van Toscane bezoeken, zoals Siena, Arezzo, San Giminiano, Pienza, Cortona, Sinalunga, etc. Veel toeristen bezoeken vanaf hier ook Rome (zonder in de stad die in de zomer erg warm is) één of meerdere keren. Het is mogelijk om met de auto (reis van 1u-1u30) of met de trein te gaan vanaf de stations van: Terni, Narni-Amelia, Orte & Orvieto.
We mogen de bergen met enkele prachtige bossen, b.v. Terminillo (tot 2000 meter met de auto). In ongeveer 1 uur is het mogelijk om de glinsterende meren van Bracciano, Vico, Piediluco, Bolsena en Trasimeno te bereiken. De Middellandse Zee (meestal zandstranden), gelegen tussen Tarquinia en Chiarone, ligt op 90-120 km afstand (ongeveer 1u20-1u40 rijden). In de buurt van de stad Terni kunt u ook de Marmore-watervallen bezoeken (165 meter, een van de hoogste van Europa), er is ook een rafting-/kano-/hydrospeed-centrum in de buurt.
OMGEVING
Lago di Bolsena (35 km) is het grootste meer van Italië, gevormd in de krater van een uitgedoofde vulkaan. Het water van Bolsena is zo helder dat het volkomen veilig is om het te drinken. De lokale overheid heeft grote inspanningen geleverd om de natuurlijke zuiverheid van het meer te behouden; een technologisch geavanceerd zuiveringssysteem heeft de fouten geëlimineerd die gemaakt hadden kunnen worden voordat het bewustzijn over vervuiling zo ontwikkeld was. Gelukkig ontsiert geen enkele industriële ontwikkeling de kusten van Bolsena, noch de uitzichten ervan, en beperkt de zacht glooiende aard van het omringende land de hoeveelheid waterafvoer en bodemerosie die de transparantie van het water zou kunnen beïnvloeden. De inheemse vissers gebruiken nog steeds het water van het meer om de lokale culinaire specialiteit te maken - een vissoep genaamd sbrosia - een zeldzaamheid. Het meer ligt op 12 km afstand. lang en 14 km. breed, met een maximale diepte van 151 meter. De belangrijkste stad aan het meer heet Bolsena. Zoals een groot deel van Italië draagt het de tekenen van bijna elke belangrijke periode op het Italiaanse schiereiland, die teruggaat tot de ijzertijd en verder gaat via de tijden van de martelaren, catacomben en wonderen tot aan de middeleeuwen. De Rocca Monaldeschi della Cervara ligt op de top van de heuvel en biedt uitzicht op de middeleeuwse wijk van de stad. Het kasteel werd gebouwd tussen de 12e en 14e eeuw. Het is volledig gerenoveerd en sinds 1991 is het Museo Territoriale del Lago di Bolsena (Territoriaal Museum van het Bolsenameer) gehuisvest. Het museum is goed ingedeeld; elk van de drie verdiepingen is gewijd aan verschillende aspecten van de geschiedenis van Bolsena, variërend van de prehistorische vulkanische oorsprong tot de Etruskisch-Romeinse periode. Een wandeling langs de wallen van het kasteel biedt een prachtig uitzicht over het hele meer en mag u niet missen. De kerk van St. Christine is de andere belangrijke bezienswaardigheid van de stad. Het is een Romaanse kerk, gebouwd in 1078 in een typische basiliekstijl boven de catacomben waar St. Christine, een jonge vrouw die tijdens het bewind van de Romeinse keizer Diocletianus de marteldood stierf, werd begraven. Van april tot september vertrekken excursieboten vanuit de stad Bolsena naar Bisentina en Martana, de eilanden in het meer. Beide zijn particulier bezit en Martana is niet toegankelijk voor het publiek, maar Bisentina is een voormalige zomerresidentie van de pausen en er staat een grote kerk op. Er zijn ook zeven kleine kapellen rond het eiland gebouwd. Denk niet dat Bolsena alleen voor geschiedenis- en cultuurliefhebbers is. Het is ook ideaal om te zwemmen, zeilen, ontspannen en dineren. Een van mijn dierbaarste herinneringen is het eten van een heerlijke maaltijd met gegrilde coregone (een lokale vis uit het meer) in een van de vele eenvoudige restaurants langs de kust. Als je er toevallig een vindt die sbrosia serveert, beschouw het dan als je geluksdag.
Orvieto (20 km) is een plaats van groot historisch belang. Toeristen zie je dus het hele jaar door. Velen van hen bezoeken alleen de bekende kathedraal, het kathedraalplein en de centrale straat vol keramiek- en souvenirwinkels.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (8)

Bank 2 zits (1)

Slaapkamer 1
Begane grond

Bed: 2-persoons

Bed: 1-persoons

Kledingkast(en)

Slaapkamer 2
1e verdieping

Bed: 2-persoons

Bed: 1-persoons

Kledingkast(en)

Slaapkamer 3
1e verdieping

Bed: 2-persoons

Kledingkast(en)

Airconditioning

Badkamer 1
Begane grond

Bidet

Toilet

Douche

Badkamer 2
1e verdieping

Bidet

Toilet

Douche

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas

Koelvriescombinatie

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 140 m2

Kinderen

  • Kinderbed
  • Kinderstoel

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Mountainbiken
  • Paardrijden
  • Wandelen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Privacy
  • Natuurhuisjes
  • Naturisme

Verwarming

  • Gaskachel
  • Open haard
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • Wifi
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Ligstoel(en)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (8)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Veranda

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 1.780,-
per week v.a.
€ 1.780,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder