Villa

Trasimeno - villa met privé zwembad


De villa ligt op de grens tussen Umbrië en Toscane op 20 km van het meer van Trasimeno en Perugia (de Umbra Jazz City, een beroemd jazzfestival).

Het is gelegen in een rustige omgeving, waar het in elk seizoen mogelijk is om te ontspannen, dicht bij Tarvernelle en Panicale, twee kleine dorpjes waar u winkels, restaurants en bars kunt vinden. De woning heeft een volledig omheinde tuin met zwembad (12 x 6 meter - diepte 1,50) en airconditioning in elke kamer. Het gehele pand is voor privégebruik en wordt niet gedeeld met andere mensen. Het is een voormalige boerderij, onlangs gerenoveerd met modern comfort. De villa heeft in totaal 7 slaapkamers / 14 bedden. Een extra bed, een slaapbank voor twee personen en 3 babybedjes zijn ook beschikbaar. Het zwembad is uitgerust met ligbedden/parasols en in de tuin staan ​​een pingpongtafel, tafelvoetbal en een grasveld met twee voetbaldoelen.

De villa heeft een groot overdekt terras met tafels/stoelen voor 20 personen om buiten te eten en er is een barbecue aanwezig om te koken. Naast het terras is er een grote woonkamer met open haard en een tv-ruimte met een bank voor 5 personen en een eethoek met tafel/stoelen voor 14 personen. Er is een goed uitgeruste keuken met nog een tafel voor 4 personen.

Op de begane grond bevinden zich 4 slaapkamers. Een met een tweepersoonsbed (deelbaar) met en-suite badkamer (met douche/toilet) en kitchenette, 2 met twee eenpersoonsbedden en een met een tweepersoonsbed (hier kan een extra bed worden geplaatst). Er is ook een ontkoppeling met een slaapbank. Er is een grote badkamer met douche/toilet voor gemeenschappelijk gebruik van de 3 slaapkamers.
Op de eerste verdieping is er nog een woonkamer met tv-hoek en een bank voor 5 personen en een eethoek met tafel/stoelen voor 8 personen, een keuken met open haard en nog een tafel voor 4. Op deze verdieping zijn er 3 slaapkamers met tweepersoonsbed, twee daarvan kunnen worden gescheiden. In twee slaapkamers is het mogelijk om een ​​extra bed te plaatsen. Op deze verdieping bevinden zich twee badkamers voor gemeenschappelijk gebruik van de drie slaapkamers (één met bubbelbad/toilet en de andere met douche/toilet). Kinderbed en kinderstoel op aanvraag beschikbaar. De wasruimte bevindt zich in het bijgebouw op enkele meters van de villa. Wi-Fi beschikbaar in het hele pand.

De dichtstbijzijnde supermarkten zijn te vinden in de stad Tavernelle op 2,5 km van de woning. Twee grotere supermarkten op 4 km afstand. Het dichtstbijzijnde restaurant is op 1,6 km (Dolium restaurant), er is een pub (millenoventopub) op 3,2 km en nog twee overige restaurants op 3,7 km (Il salto in bocca) en 4,4 km (Dal volpino).
In de nabijgelegen dorp raden we ook het restaurant La Locanda del Busta aan. Andere restaurants in Panicale op 15 km van de accommodatie (we raden Masolino aan).

In het gebied rond het Trasimenomeer kunt u speuren, mountainbiken en paardrijden. Er zijn in de buurt twee belangrijke golfclubs, Golf Club Lamborghini op 16 km en Golf Club Perugia op 20 km. Dit gebied is een uitstekende uitvalsbasis om veel van Toscane en Umbrië te verkennen. In het noorden, op ongeveer 20 minuten met de auto, ligt Castiglione del Lago, een lieflijk stadje op een smal schiereiland aan het Trasimenomeer. In het riviermeer zijn er ook Tuoro en Passignano, beiden hebben een veerdienst om toegang te krijgen tot de drie eilanden op het meer.

m²: 400
Begane grond: Groot overdekt terras met tafels / stoelen voor 20 personen, grote woonkamer met open haard, tv-ruimte en bank voor 5 personen, eethoek met tafel/stoelen voor 14 personen, goed uitgeruste keuken met nog een tafel voor 4 personen. 4 slaapkamers. Een met dubbel (deelbaar) bed, en-suite badkamer (met douche/toilet) en kitchenette, 2 met twee enkele bedden en één met dubbel bed (hier kan een extra bed bijgeplaatst worden), ontkoppeling met slaapbank, grote badkamer met douche /toilet.
1e verdieping: woonkamer met tv-hoek, bank voor 5 personen en eethoek met tafel/stoelen voor 8 personen, keuken met open haard en tafel voor 4 personen. 3 slaapkamers met dubbel bed (waarvan twee gescheiden kunnen worden en in twee een er kan een extra bed worden geplaatst), badkamer met hot tube/toilet, badkamer met douche/toilet.

Buitenfaciliteiten:
Omheinde tuin en parkeerplaatsen
Terras met stoelen en tafel om buiten te eten.
Barbecue.
Zwembad (6m x 12m diepte: 1,50).
Ligstoelen en parasols
Ping-pong tafel
Tafelvoetbal
Grasveld met voetbaldoelen

De verhuurder, Guido Paul

Advertentie online sinds november 2022

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 4 uur
Ik ben geboren in Nederland (Leidschendam) van Nederlandse vader en Italiaanse moeder. Heb tot 1985 in Nederland gewoont toen wij naar Italie (regio Umbrie) zijn verhuisd. Na mijn doctoraal examen algemene economie in  juni 2002 full-time werkzaam bij ons bedrijf voor eht verhuur van vakantiehuizen. Daarnaast verzorg ik het financieel beheer van Nederlandse stichtingen, waaronder het Hofje van Nieuwkoop in Den Haag, het grootste hofje van Nederland met 62 woningen.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Het huis wordt ten alle tijden alleen aan U verhuurd. Huis, tuin, zwembad worden niet door overige personen gebruikt.

Vanaf 1 juni tot 30 september is het zwembad open. Mei en Oktober in overleg.

De boekingsprijs is inclusief:
Bed en badllinen (badlakens voor het zwembad niet voorzien)
Verbruik van water, stroom, gas (behalve in geval van stookverbruik)
Wi-fi internetverbinding
Eindschoonmaak 

Overige kosten ter plaatse te voldoen (naar verbruik in rekening gebracht):
Stookkosten

Borg wordt vooraf, met de huurprijs betaald en teruggestort binnen 1 week na de vertrek via overboeking op uw bankrekening. Eventuele schade of ontbrekende huisraad wordt afgetrokken van de borg. 

Langere perioden (meer dan 4 weken) in overleg.

Annuleringsvoorwaarden:
Indien de huurder de overeenkomst annuleert in de periode tot 7 weken vóór de begindatum van de huurperiode, blijft hij 30% van de huurprijs verschuldigd; bij annulering na 7 weken 100%. U kunt ook via MICAZU gedurende de boeking een annuleringsverzekering nemen.


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
do 21-sep-2023
tot
vr 24-mei-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 2500,00
Midweek -
Nacht € 415,00
Weekend -
van
vr 24-mei-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 3000,00
Midweek -
Nacht € 429,00
Weekend -
van
za 29-jun-2024
tot
za 24-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 3900,00
Midweek -
Nacht € 557,00
Weekend -
van
za 24-aug-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 3500,00
Midweek -
Nacht € 500,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
za 28-sep-2024
Minimaal verblijf 6 nachten
Week € 3000,00
Midweek -
Nacht € 429,00
Weekend -
van
za 28-sep-2024
tot
za 31-mei-2025
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 2500,00
Midweek -
Nacht € 415,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 600,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 200,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Huisdier(en)
€ 50,00
Per item
Ter plaatse betalen | optioneel
Servicekosten
% 12,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Veel belangrijke steden in Umbrië en Toscane kunnen worden bezocht met een reis van een halve dag, bijvoorbeeld Citta della Pieve, de geboorteplaats van renaissancekunstenaar Perugino; Assisi, het huis van Sint Franciscus, Spoleto, Bevagna, Montefalco met zijn belangrijke wijngaard, Spello, Deruta en Gubbio, Montepulciano, beroemd om zijn prestigieuze wijnen, Orvieto en Civita di Bagnoregio, Siena en Pienza.
Rome en Florence kunnen gemakkelijk worden bezocht door in 20 minuten naar het treinstation van Chiusi te rijden, de auto te verlaten en een InterCity te nemen.

In Umbrië, ook gekent als het groene hart van Italië, is het toerisme in opkomst vanwege de ongekende harmonie tussen, natuur, oudheden, historische centra, cultuur. Landelijke rust, goede voorzieningen, een onnavolgbare keuken vormen de grote trekpleister. De streek is minder toeristisch dan Toscane en dit is een pluspunt voor de meeste mensen die in deze streek op vakantie komen.
De streek is makkelijk haalbaar door de mensen die met het vliegtuig komen , de vlakbijste luchthavens zijn Perugia en Rome. Het vormt een ideaal uitgangspunt om te genieten van de rust van het omliggende heuvel- en berglandschap en anderzijds minstens 40 tochtjes per auto te maken naar schitterende steden als Todi, Orvieto, Narni, Spoleto, Viterbo (15 tot 40 min.) of Perugia, Gubbio, Spello, Assisi, Tuscania en Tarquinia aan de kust met een magnifiek klein museum van Etruskische kunst en Etruskische graftomben met 2300 jaar oude fresco's (60-75 min.) c.q. iets Noordelijker de Etruskische stadsresten te Volci. Daarnaast zijn er in de meer directe omgeving talloze charmante - van oorsprong middeleeuwse - dorpjes die in toenemende mate gerestaureerd worden voor weekend en zomertoerisme: San Restituta, Civita di Bagnoreggio, Lugnano, Stroncone, Labro (max. 40 min), Montefranco, Arrone enz. Vlakbij liggen voorts de uitgestrekte resten van de Romeinse stad Carsulae. Ook kunt U gemakkelijk per auto plaatsen in zuid Toscane bezoeken zoals Siena, San Giminiano, Pienza, Cortona, Sinalunga enz. Veel toeristen bezoeken een of meer malen Rome, per auto of per trein vanaf de stations Terni, Narni-Amelia, Orte en Orvieto.
En niet te vergeten de bergen met soms prachtige bossen, bv. Terminillo (tot 2000 meter per auto). Ook kan men in 30 tot 60 minuten de schitterende meren van Bracciano, Vico, Piediluco, Bolsena alsmede Trasimeno bereiken; met boottochten op beide laatste meren naar de eilanden. De Middellandse Zee en de zandstranden tussen Tarquinia en Chiarone zijn ongeveer 90 km ver weg (1h20 autorijden). Vlakbij de stad van Terni is het ook mogelijk de waterfal Marmore te bezoeken (deze kan aan en uit gezet kan worden i.v.m. een stuwmeer), vlakbij de waterfal is een rafting/canoeing/hyrdospeed center.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer 1
Begane grond
50 m2

Tegels

Eetkamerstoelen (8)

1-persoonsslaapbank (5)

Woonkamer 2
1e verdieping

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen

Slaapkamer 1
Begane grond

Bed: 2-persoons 190 x 160 cm

Dekens

Kledingkast(en)

Slaapkamer 2
Begane grond

Bed: 2-persoons 190 x 160 cm

Dekens

Kledingkast(en)

Slaapkamer 3
Begane grond

Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

Dekens

Slaapkamer 4
Begane grond

Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

Dekens

Slaapkamer 5
1e verdieping

Bed: 2-persoons 190 x 160 cm

Dekens

Kledingkast(en)

Slaapkamer 6
1e verdieping

Bed: 2-persoons 190 x 160 cm

Dekens

Kledingkast(en)

Slaapkamer 7
1e verdieping

Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

Dekens

Badkamer 1
Begane grond

Bidet

Toilet

Douche

Badkamer 2
Begane grond

Bidet

Toilet

Douche

Badkamer 3
1e verdieping

Bidet

Toilet

Bubbelbad

Badkamer 4
1e verdieping

Bidet

Toilet

Douche

doorloopkamer (tussen twee slaapkamers) met dubbele slaapbank
Begane grond
Keuken 2
1e verdieping
Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 400 m2

Sport & recreatie

  • Golf
  • Mountainbiken
  • Paardrijden

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Natuurhuisjes
  • Weekendje weg
  • Naturisme

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en)
  • Tafeltennistafel
  • Tuin
  • Tuinhuis
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s)
  • Veranda

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed

Kinderen

  • Kinderstoel
  • Campingbed

Verwarming

  • Open haard
  • Airconditioning

Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Roken niet toegestaan

Internet, wifi, audio

  • Wifi
  • Internetaansluiting

Privacy

  • Vrijstaande woning


€ 2.500,-
per week v.a.
€ 2.500,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder