Vakantiehuis Letland

0 vakantiehuizen

Alles wissen
Aankomst
Vertrek
Toon 0 vakantiehuizen

Er zijn helaas geen vakantiehuizen gevonden. Verwijder hierboven enkele filteropties om je zoekopdracht te verbreden.

Vakantiehuizen in Letland

Tijdens een verblijf in een van de vakantiehuizen in Letland, bezoek je een van de Baltische staten. Ontdek wat Letland te bieden heeft in een Letse vakantiewoning aan de kust of het fraaie binnenland. Voor het bezoeken van het historische Riga is een vakantiehuis in Letland een goed uitgangspunt. Heb je ook interesse? Boek dan via Micazu direct bij de eigenaar. Op deze manier huur je voordelig je vakantiehuis in Letland!

Rust en natuur rondom je vakantiehuis in Letland

Letland kent uiteenlopende regio’s. Voor liefhebbers van natuurhuisjes is een vakantie naar Letland wellicht een aanrader. In het westen ligt Kurzeme, een dunbevolkt, bosrijk en heuvelachtig gebied, waardoor het vaak ‘het Zwitserland’ van Letland genoemd wordt. Het in het noorden gelegen Vizdeme is heuvelachtig gebied en heeft het hoogste punt van Letland, de Gaizinskalns. Latgale in het zuidoosten van Letland is nog niet ontdekt door de massatoerisme, het is de armste regio van Letland en heeft nog de meeste overeenkomsten met Rusland.

Ontdek Riga en omgeving vanuit je vakantiehuis

De bruisende hoofdstad van Letland is door de toetreding tot de Europese Unie snel ontwikkeld. Maar naast de dure hotels en chique restaurants in de Letse hoofstad, kun je in Riga nog prima goedkoop eten en overnachten. Voor wie naast cultuur ook heerlijk wil vertoeven aan het strand in Letland, kan per trein naar de Letse badplaats Jumala, waar 25km strand ligt. Ieder jaar wordt in het Letse Riga en Jumala, de midzomernacht gevierd. Een groot feest dat de hele nacht doorgaat, terwijl het niet donker wordt in Letland, zoals in de Scandinavische landen.

Tijdsverschil met Letland

In Letland is het 1 uur later dan in Nederland.

Ervaar de cultuur en natuur zelf en zoek snel in het aanbod jouw ideale vakantiewoning in Letland.

Leuke weetjes als je een vakantiehuis in Letland kiest:

  • Een derde van de Letten woont in de hoofdstad Riga.
  • In Riga rijden nog ouderwetse trolleybussen.
  • Iedere coupé in de Letse treinen heeft een eigen conducteur.
Zie ook:
Last minute vakantiehuizen
Nieuwste vakantiehuizen
Flexibel annuleren