Vakantiehuis Mauritius

0 gevonden vakantiehuizen

Alles wissen
Aankomst
Vertrek
Toon 0 vakantiehuizen

Er zijn helaas geen vakantiehuizen gevonden. Verwijder hierboven enkele filteropties om je zoekopdracht te verbreden.

Vakantiehuizen in Mauritius

Vakantiehuizen in Mauritius boeken is wellicht niet direct voor de hand liggend, bijzonder is het des te meer. Mauritius is qua oppervlakte niet groter dan Utrecht. Alle hoogtepunten zijn daarom makkelijk te bezichtigen in dagtochten vanuit je vakantiewoning. Mauritius heeft behalve stranden en bergen, ook rivieren en meren. Er zijn dus plekken genoeg voor een verfrissende duik. Ook is het mogelijk vanuit je vakantiewoning in Mauritius een duikexcursie te maken, want het eiland is omringd door koraal. Vanwege het subtropische klimaat is het ook tijdens de winter aangenaam verblijven in een vakantiehuis in Mauritius. Het grote voordeel van een vakantie boeken bij Micazu is dat je voordelig rechtstreeks bij de eigenaar het vakantiehuis in Mauritius huurt. Dat betekent extra vakantiegeld voor tijdens je verblijf!

Ontdek Mauritius vanuit je vakantiehuis

Mauritius is een eiland in de Indische Oceaan, voor de kust van Afrika en niet ver van Madagaskar vandaan. In de zestiende eeuw werd Mauritius een belangrijke kolonie van Nederland. Het eiland is vernoemd naar Prins Maurits. Ook ontdekten de Nederlanders in de zeventiende eeuw de dodo. Een loopvogel die tijdens de Nederlandse kolonisatie in Mauritius is uitgestorven. Het eiland kent laaggebergte, de hoogste berg is niet hoger dan 900 meter. Er bevinden zich plateaus van kraters en vulkanisch gesteente op Mauritius, de vulkanen werken echter al heel lang niet meer. Met een vakantiehuis aan de Noordwest-kust kun je optimaal genieten van het leven op een tropisch eiland.

Tijdsverschil Mauritius

Tijdens onze zomertijd is het 2 uur later en met de wintertijd is het 3 uur later dan in Nederland.

Ben je op zoek naar een klein stukje paradijs voor niet teveel geld, ga dan snel naar het aanbod vakantiehuizen in Mauritius.

Leuke weetjes als je een vakantiehuis in Mauritius kiest:

  • De Mauritaanse keuken is sterk beïnvloed door de Indiase keuken.
  • Mauritus is een paradijs voor duik- en snorkel liefhebbers.
  • De bevolking van Mauritius bestaat uit Chinezen, Fransen, moslims, Creolen en Indiërs.
Zie ook:
Last minute vakantiehuizen
Nieuwste vakantiehuizen
Kosteloos annuleren