Vakantiehuis Mozambique

0 vakantiehuizen

Alles wissen
Aankomst
Vertrek
Toon 0 vakantiehuizen

Er zijn helaas geen vakantiehuizen gevonden. Verwijder hierboven enkele filteropties om je zoekopdracht te verbreden.

Vakantiehuizen in Mozambique

Een avontuurlijke safari of lekker lui op het strand: Mozambique is een fantastisch vakantieland. Omdat de zon er altijd schijnt, zodat de cocktails er nóg lekkerder smaken. Omdat de lokale bevolking bijzonder vriendelijk en gastvrij is. Omdat je er heerlijk kunt eten en volop kunt genieten van mooie natuurhuisjes. En omdat een vakantie in Mozambique garant staat voor de mooiste foto’s. Want van de bergen in het westen tot de kust in het oosten – de natuur van Mozambique is adembenemend mooi.

Ontdek Mozambique vanuit je vakantiehuis

Mozambique ligt in het zuidoosten van Afrika. Het land biedt tal van mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. De voormalige Portugese kolonie heeft een kustlijn van maar liefst 2.655 kilometer, dus zon, zee en strand zijn nooit ver te zoeken. Geniet van de hagelwitte stranden en de prachtigste plekken om te duiken en snorkelen. Ga zebra’s, gnoes en andere wilde dieren spotten in een van de wildparken. Of breng een bezoek aan de bruisende hoofdstad Maputo, met zijn levendige markten en talloze eettentjes langs de waterkant.

Klimaat in Mozambique

Mozambique heeft een tropisch klimaat met een regenseizoen van oktober tot maart.

Tijdsverschil Mozambique

In onze winter is het in Mozambique 1 uur later. Tijdens onze zomertijd is er geen tijdsverschil.

Ben je klaar voor een onvergetelijke vakantie in Zuidoost-Afrika? Bekijk dan direct het aanbod van particuliere vakantiehuizen in Mozambique.

Leuk om te weten over Mozambique

  • De officiële taal in Mozambique is Portugees, maar in het hele land worden wel 40 verschillende lokale talen gesproken.
  • Portugese gerechten als ‘camarão’ (garnalen), ‘lula’ (inktvis) en ‘peixe gelhado’ (gegrilde vis) zijn op vrijwel elke menukaart te vinden.
  • Mozambique werd in 1498 ‘ontdekt’ door Vasco da Gama, die onderweg was naar India.
  • De beste reisperiode voor Mozambique is van mei tot oktober.
  • Mozambique heeft 24 miljoen inwoners en is 20 keer groter dan Nederland.
Zie ook:
Last minute vakantiehuizen
Nieuwste vakantiehuizen
Flexibel annuleren