Vakantiehuis

‘t Juttendel


Fijne vakantiewoning op ‘t Juttendel
Even buiten het brinkdorp Ruinen en vlak bij het Natioaal Park Dwingelderveld en de Anserdennen ligt ‘t Juttendel. Een boerenerf met daarop een nostalgisch woonboerderijtje en een als Drentse schuur gebouwde vakantiewoning. De woning is geschikt voor 4 personen, ligt vrij op het erf, met veel privacy en een eigen parkeergelegenheid. 

De vakantiewoning
Deze is nieuw (2017) en landelijk modern ingericht. De plafondbalken geven de woning een intieme sfeer en aan de wand hangt werk van hedendaagse kunstenaars.

Woongedeelte
In de gezellige zithoek staan 2 comfortabele leren fauteuils en een tweezits bank.
Er hangt een flatscreen t.v. en ook is er WiFi zodat u gebruik kunt maken van het snelle glasvezel internet. Het woongedeelte met terras ligt op het zuid-westen en kijkt uit op een jonge boomgaard en een 2.500 m2 wilde bloemenweide met bijenkasten. Een ventilator zorgt op de heel warme dagen voor verkoeling. Het terras is gedeeltelijk overkapt met schaduwdoek. Op het terras staat voor u een tuinset. 

Open keuken met eethoek
De open keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, een inductiekookplaat, een elektrische oven en een gecombineerd Senseo-koffiefilterzetapparaat, melkopschuimer, waterketel en warmhoud theepot. De inventaris van de servieskast en de besteklade is gebaseerd op 6 personen. Er is een driedelige pannenset. Verder twee koekenpannen, ovenschalen, slakom e.d. In de lades de basiskeukenbenodigdheden zoals o.a. mixer met blender, kaasschaaf, kurkentrekker. Om de ronde tafel in de eethoek is plaats voor vier personen.

Hal
Verder vindt u op de begane grond een royale badkamer met design sanitair en regendouche. In de hal bevindt zich een apart toilet. In de dekenkist liggen de kussens voor de terrasstoelen en een stofzuiger. Achter de kist staat het wasrek.

De begane grond is voorzien van tegels met vloerverwarming.

Verdieping
Op de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een overloop. De grote slaapkamer heeft een tweepersoons Auping bed met comfort matrassen. Het bed wordt standaard opgemaakt met een tweepersoons dekbed. Heeft u liever een eigen dekber, laat het ons weten, dan maken we het als twee eenpersoons op. Verder is de kamer voorzien van een airco en een kantelkiepraam met insectenhor.

Op de kleine slaapkamer staan twee eenpersoons Auping bedden. Ook deze kamer is voorzIen van een kantelkiepraam met insectenhor. 

In iedere ruimte staat een kledingkast.

Garage
De vakantiewoning heeft een garage waarvan een gedeelte beschikbaar is voor het stallen van uw fiets. Elektrische fietsen kunnen daar ook aan de lader. Hier vindt u ook de wasmachine en de droger.

Kinderen
De vakantiewoning is niet voorzien van traphekjes, raam- en stopcontactbeveiliging e.d. Voor een verblijf met kinderen jonger dan 6 jaar is de woning dan ook niet geschikt.

Uw hond of kat mee?
Als dierenliefhebbers begrijpen we als geen ander hoe fijn het is om je huisdier mee te kunnen nemen op vakantie. Dat plezier willen we u zeker ook bieden maar wel graag in onderling overleg vooraf. Het gehele terrein is afgezet zodat uw hond zich vrij en veilig kan bewegen.
De omgeving nodigt bij uitstek uit tot het maken van lange wandelingen met uw hond. Op bijna alle wandelroutes mogen ze aangelijnd mee. Nog fijner misschien: op 10 en 15 autominuten zijn er 2 hondenlosloopgebieden.

Hygiëne
Hygiëne vinden we erg belangrijk. Iedereen komt graag in een schoon huis met frisse bedden. Om die reden mag uw hond of kat niet in de slaapvertrekken komen.



De verhuurder, Femmy

Advertentie online sinds maart 2018

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 3 uur
Wij zijn Ruurd en Femmy, beiden 60 plus en sinds 2010 de gelukkige eigenaren van ‘t Juttendel. Het boerenerf met woonboerderij vernoemd naar het streekje waar het is gelegen. Een heel andere omgeving dan waar we opgroeiden (Amsterdam en de Noord Oost Polder) of waar we later naar verhuisden. Voor deze laatste verhuizing kozen we met ons hart èn voor het mooiste. Het gastenverblijf voor familie en vrienden werd een complete vakantiewoning en is vanaf nu ook te huur. Welkom!

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Toelichting op de prijzen.

Verblijfsduur

De vakantiewoning wordt per week verhuurd. 
Aankomst op vrijdag 15:00 uur.
Vertrek op vrijdag 10:30 uur.

Huurprijs
De huurprijs is gebaseerd op 2 personen per week. Hierbij zijn alle kosten (uitgezonderd de borg en eventueel huisdieren) inbegrepen. Voor een derde en vierde persoon rekenen wij 50 euro p.p. per week. 

Prijzen zijn inclusief:
* Gas, water en elektra
* Gebruik van WiFi 
* Keukenpakket: afvalzakjes, afwasmiddel en borstel, keukenlinnen, keukenrol
* Bedlinnen. De bedden zijn opgemaakt
* Handdoeken, 7 handdoeken p.p. per week
* Toiletpapier 
* Schoonmaakkosten
* Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief:
* Borg
* Hond of kat € 6,50 per dag. Uitsluitend na overleg.
* Kosten voor een derde en vierde persoon, 50 euro p.p. per week

Borg €150
Na contrôle en schoonmaak zal de borg binnen 10 werkdagen worden terugbetaald. Eventueel onder aftrek van kosten voor het herstel van achteraf geconstateerde schade aan de woning of inventaris. 

Betaling
Bij reservering betaalt u binnen één week de helft van de huurprijs. Daarmee is uw boeking definitief. Het resterende huurbedrag én de borg moeten voldaan zijn 14 dagen voor aankomst.

Optie
Er is geen mogelijkheid om een optie te nemen.

Annuleringsvoorwaarden
Zie Tips van de verhuurder




Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
vr 29-mrt-2024
tot
vr 26-apr-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 650,00
Midweek -
Nacht € 93,00
Weekend -
van
vr 26-apr-2024
tot
vr 03-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 750,00
Midweek -
Nacht € 107,00
Weekend -
van
vr 03-mei-2024
tot
vr 05-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 650,00
Midweek -
Nacht € 93,00
Weekend -
van
vr 05-jul-2024
tot
vr 30-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 750,00
Midweek -
Nacht € 107,00
Weekend -
van
vr 30-aug-2024
tot
vr 27-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 650,00
Midweek -
Nacht € 93,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 150,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Huisdier(en)
€ 6,50
Per item per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Toeslag bij meer dan 2 personen
€ 50,00
Per week
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Omgeving.
”’t Juttendel” is schitterend gelegen achter een bosje aan de weg van Ruinen naar Ansen. Met zicht op de historische molen ‘De Zaandplatte’ en de oude kerktoren van Ruinen.
De omgeving is vooral landelijk en groen. Kleinschalig en vriendelijk. Een ideale plek om te ontspannen. Weilanden en landbouwgronden worden omringd door houtwallen en afgewisseld met bomen en bosjes.

Vertrekpunt voor heel veel fiets-en wandelroutes.
Zo is het vanaf “‘t Juttendel” maar 10 minuten fietsen naar het Nationaal park Dwingelderveld. Met een oppervlakte van 3.700 ha het grootste natte bos-en heidegebied van West-Europa. In dit uitgestrekte natuurgebied kunt u zowel wandelend als fietsend genieten van de rust en de schitterende natuur. Onvergetelijk: een ontmoeting met de herder en zijn grazende kudde; zonnende adders op een warm zandpad; overvliegende kraanvogels!
Langs “‘t Juttendel’ lopen ook diverse wandelroutes zoals het Drenthepad of een van de vijf ‘Ommetjes Ruinen’. Hier heeft u gelijk de mooiste omgevingsroutes te pakken.

Ruinen.
Ruinen ligt op 5 minuten fietsafstand. Het dorp heeft een gezellige brink met daarop in de
zomermaanden volop activiteiten. De historische kerktoren is uit de vijftiende eeuw. Museumboerderij ‘Pasmans Huus’ geeft een indruk van het boerenleven omstreeks 1900.
Op verschillende terrasjes aan de brink kunt u genieten van de gemoedelijke dorpssfeer.

Hieronder hebben wij voor u enkele websites op een rijtje gezet die behulpzaam kunnen zijn bij het plannen van interessante culturele, sportieve of ontspannen activiteiten. Dwingelderveld: nationaalpark-dwingelderveld.nl
Fietsknooppuntroutes: nederland fietsland.nl; fietsnetwerk.nl
Fiets en wandelroutes: erfgoed-de wolden.nl
Losloopgebieden: doggydating.com
Wat te doen in Ruinen: ruinen.nl
Uitstapjes in Drenthe: drenthe.nl
Musea in Drenthe: drenthe.nl - cultuur & erfgoed

Indien de huurder om welke reden dan ook de boeking wenst te annuleren, dient de huurder dit altijd per e-mail te bevestigen aan de verhuurder (ook wanneer dit bijvoorbeeld al telefonisch is doorgegeven aan de verhuurder). Verhuurder brengt de volgende bedragen in rekening, afhankelijk van de datum van schriftelijke annulering door de huurder:

Annulering meer dan 3 maanden voor de aanvang van de huurperiode: kosteloos
Annulering tussen de 90e en de 60e dag voor de aanvang van de huurperiode: 25% van de huurprijs
Annulering tussen de 59e en de 30e dag voor de aanvang van de huurperiode: 50% van de huurprijs
Annulering minder dan 30 dagen voor de aanvang van de huurperiode: 100% van de huurprijs

Indien de huurder pas op de begindatum of tijdens de huurperiode meedeelt géén gebruik (meer) van het gehuurde te zullen maken, blijft hij de volledige huurprijs verschuldigd.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
30 m2

Tegels

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (4)

Slaapkamer 1
1e verdieping
16 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Laminaat

Dekbedden

Slaapkamer 2
1e verdieping
12 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Laminaat

Badkamer
Begane grond
9 m2

Douche

Wastafel

Vloerverwarming

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Woonoppervlakte

  • 80 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Mountainbiken
  • Paardrijden
  • Wandelen

Populaire thema's

  • Privacy
  • Natuurhuisjes
  • Weekendje weg

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Vloerverwarming

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • Radio
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (80)
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Terras (1)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (4)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Tuin volledig omheind

Privacy

  • Beheerder op terrein
  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (3)
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen

Mindervaliden

  • Geen drempels


€ 650,-
per week v.a.
€ 650,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook: