Villa


Geniet van een ruim (en schoon) huis met veel mogelijkheden om er tussenuit te gaan. Er zijn winkels, supermarkten en restaurants in de buurt.  Volop ruimte dus! Wandelen en fietsen en samen zijn in een andere omgeving kan bij ons prima. Heerlijk thuis werken met goede WiFi en grote tafel. 


Ons huis


Ons vakantiehuis met 3 slaapkamers in boerderijstijl met rieten kap is rustig gelegen en van alle gemakken voorzien voor een droomvakantie op de Veluwe. Het huis heeft een bewoonbaar oppervlak van 130 m2 met een tuin van 400 m 2. Volop ruimte dus voor een heerlijke vakantie. Natuurlijk is het huis voorzien van centrale verwarming zodat het ook in de winter comfortabel warm is! 

Aan alles is gedacht: gezellige woonkamer met schouw om fijn bij te zitten. Een open keuken met grote eettafel (2.20 meter) en 6 stoelen om gezellig te tafelen, spelletjes te doen of een boek bij te lezen. Vanaf de tafel heb je zicht op de tuin en alle vogels die komen eten en badderen. Via de openslaande deur kan je direct naar buiten om heerlijk op het terras te ontbijten of koffie te drinken aan de tafel met comfortabele stoelen. In de kast in de woonkamer liggen diverse leuke spelletjes en DVDs voor druilerige dagen. Natuurlijk is er ook een smart TV met gratis Netflix.

De keuken is ingericht met alles wat je maar kunt wensen. Goede pannen, mixer, broodrooster, citruspers, dolce gusto koffiemachine, waterkoker, volledige bestek- en messen set. Mooi servies en kristallen glazen. Koken doe je elektrisch op 4 pits kookplaat. Verder is er een oven en grote koelkast.

Een groot formaat combi magnetron oven en vriezer met 2 laden kan je in de bijkeuken vinden. De bijkeuken heeft een aparte zij ingang. In de bijkeuken staat ook de wasmachine.

Op de begane grond een slaapkamer met een heerlijke boxspring van 160x200 met fijn beddengoed. De bedden zijn allemaal opgemaakt wanneer je komt.

Verder op de begane grond de badkamer (okt 2019) met bad/(regen)douche en handdouche, en een brede wastafel met mengkraan.

In de hal vind je de trap naar de eerste verdieping en de kapstok met voldoende ruimte voor jassen en schoenen. De trap is redelijk steil maar veilig gemaakt met anti slip strips en leuning. Natuurlijk is er een goed traphekje voor de kinderen gemonteerd.

Op de eerste verdieping de overloop met voldoende kastruimte waar je extra kussens en dekens kunt vinden en verder twee slaapkamers. De grootste slaapkamer (35 m2) heeft een comfortabele  boxspring van 180x200. Dit bed kan worden opgemaakt als 2 losse bedden. In deze slaapkamer vind je tevens een gezellig zitje. Op verzoek kan in de grote slaapkamer een extra bed worden geplaatst. De andere slaapkamer is wat kleiner met een 1 persoons bed.  Eventueel kan het bed op verzoek ook worden uitgeschoven tot 2 persoonsbed. Een kinderbedje kan in een van beide kamers (of beide) worden opgemaakt. 

De tuin

Buiten is het ook heerlijk op het terras met privacy, comfortabele stoelen en tafel. De tuin is 400m2 groot. Verder is er een grote afsluitbare schuur voor fietsen waar ook elektrische fietsen opgeladen kunnen worden. We hebben veel vogels die dagelijks komen eten (ook in de zomer) of hun jongen komen showen (grote bonte specht, boomklevers). De eekhoorn laat zich inmiddels ook zien en komt smikkelen van de pinda's.

Comfortabele luxe

Kortom aan alles is gedacht voor een droomvakantie op de Veluwe. Alles ligt klaar als je komt: opgemaakte bedden, keukenlinnen en handdoeken. Keuken is compleet: peper, zout, kruiden, suiker maar ook keukenrollen, aluminiumfolie.  Je kunt de vakantie dus zó beginnen!

Kinderen

Ook aan de kleintjes is gedacht. Er is op aanvraag een kinderbedje, babybadje, speelgoed, traphekje, kinder bestek en servies, speelkleed en kinderstoel(en) aanwezig.

Huisdieren

Kom je met huisdier? Neem voor boeken contact op.

Paarden

Gasten met paarden zijn ook welkom! We werken samen met stallen op 1.500 meter afstand waar u uw paard kunt stallen. Er wordt dagelijks gevoerd en gemest. Vraag informatie voor het boeken!


Omgeving

Natuurlijk is het heerlijk om in en rond het huis te verblijven maar de omgeving is prachtig. Bossen, heide, zandverstuiving, polderlandschap en water. Er is echt van alles te doen. Fietsen en wandelen op mooie routes doe je zó vanuit de woning en op 2500 meter afstand kan je watersporten en is van alles te huur daarvoor (kajaks, kano, SUP board).  Ook zijn binnen korte afstand mooie Hanzestadjes te bezichtigen zoals Elburg, Harderwijk en Hattem. Nunspeet is ook erg gezellig met een ruim aanbod van winkels en restaurantjes. Bovendien zijn er allerlei attracties voor jong en oud in de buurt. Het is mogelijk om fietsen te huren (van ATM tot tandem of bakfiets). Deze staan dan klaar in de schuur.

Kortom: veel te zien, te doen en te beleven

Wij doen er alles aan om u een heerlijk verblijf te geven in ons heerlijke vakantiehuis.

Vragen? Neem voor boeken contact op.


De verhuurder

Advertentie online sinds december 2019

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
Wij wonen zelf ook in Hulshorst en vinden het geweldig om met onze vakantiewoning anderen ook te kunnen laten genieten van deze locatie. Alles is in de buurt: natuur, wildlife, water en leuke stadjes. Dat vinden wij zo bijzonder aan deze plek: niet alleen maar bossen en bomen maar ook zandverstuivingen, heidevelden, de polder met zijn eigen vergezichten en water. Waar heb je dat nou nog meer?

Het huis is erg fijn en is heel sfeervol. Gasten laten ons dat ook elke keer weten. Tot snel!

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

All-in 'extra' bedraagt 18,50  per persoon voor opgemaakte bedden, handdoeken, keukenlinnen, gas/water/licht. U kunt de vakantie dus zó beginnen! 

Aankomst is in principe iedere dag mogelijk, minimum aantal nachten 2, op aanvraag minder afhankelijk van periode. Check in tijd 15 uur of eerder indien het huis klaar is of niet bezet in voorliggende periode. Check out 11 uur of later indien mogelijk. Ik ben flexibel als de omstandigheden het toelaten. Neem dus gerust contact op voor afwijkende data of tijden

Betaling:

Betaling gebeurt in 2 termijnen: 

* aanbetaling 30% binnen 48 uur na boeking
* restant uiterlijk 6 weken vóór aankomst.

Fietshuur mogelijk, prijzen op aanvraag

Paarden mogelijk op aanvraag

Annulering:

a Bij annulering tot de 42e dag vóór aanvang van uw verblijf bent u 25% van het factuurbedrag verschuldigd.
b Bij annulering vanaf de 42e tot de 28e dag vóór aanvang van uw verblijf bent u 40% van het factuurbedrag verschuldigd.
c Bij annulering vanaf de 28e dag tot de 14e dag vóór aanvang van uw verblijf bent u 70% van het factuurbedrag verschuldigd.
d  Bij annulering vanaf de 14e dag tot en met de 1e verblijfs dag van het verblijf of later bent u het gehele factuurbedrag verschuldigd. 

U kunt zich tegen deze kosten verzekeren door het afsluiten van een annuleringsverzekering met dekking voor een Nederlands recreatieobject.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
ma 08-jan-2024
tot
ma 01-jul-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 900,00
Midweek € 600,00
Nacht € 165,00
Weekend € 500,00
van
ma 01-jul-2024
tot
ma 09-sep-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 1200,00
Midweek € 650,00
Nacht € 175,00
Weekend € 550,00

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

All inclusive
€ 17,50
Per persoon
Betalen bij boeking | verplicht
Borgsom
€ 100,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 65,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Toeristenbelasting alle leeftijden
€ 1,30
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Elburg is een heel leuk stadje om te gaan bekijken. Er is een mooie stadswandeling en een rondvaart over het veluwemeer te doen. Ook een gratis steiger voor eigen bootjes.
Hulshorst is heerlijk groen en rustig. Vanaf de woning loopt u zo de wandelpaden op
In het voorjaar kan je bollenvelden in de polder gaan bekijken. Er is een auto- en fietsroute uitgezet door de VVV. Binnen 30 minuten ben je er en kan je je vergapen aan de bloemenpracht.
In augustus bloeit de heide. Op wandelafstand kan je genieten van de kleuren en de geur van bloeiende heide.
In Hulshorst en nabij Harderwijk kan je over de zandverstuivingen wandelen. Bijzonder gebied met zeldzame fauna.
Op wandelafstand beginnen de wandelingen in de bossen. Overal zijn ook fietsroutes uitgezet en knooppunten. Wist je dat je ook eventueel fietsen kunt huren?
Je zou bijna vergeten dat je hier uitstekend kunt watersporten. Op 2500 meter ligt het Veluwemeer. Je kunt daar kano's, kajaks en SUP boards huren.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
35 m2

Laminaat

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (6)

Slaapkamer 1
Begane grond
15 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Laminaat

Dekbedden

Slaapkamer 2
1e verdieping
35 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tapijt

Dekbedden

Slaapkamer 3
1e verdieping
15 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Laminaat

Dekbedden

Badkamer
Begane grond
4 m2

Douche (1)

Ligbad

Wastafel (1)

bijkeuken
Begane grond

4 m2

toilet
Begane grond
Keuken

Soort: Open

Fornuis: Elektrisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 140 m2

Kinderen

  • Kinderbed (2)
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (2)
  • Traphekjes
  • Kinderbadje
  • Campingbed (1)

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Paardrijden
  • Wandelen
  • Watersport
  • Windsurfen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Overwinteren
  • Natuurhuisjes
  • Winkelen
  • Weekendje weg

Verwarming

  • Centrale verwarming

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Buitenverlichting
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (6)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Loungeset
  • Schuur

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens

Mindervaliden

  • Gelijkvloers

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • Dvd's / Blu-ray's

Privacy

  • Vrijstaande woning


€ 1.200,-
per week v.a.
€ 1.200,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook: