Chalet


Heerlijk op vakantie in eigen land! Limburg lijkt toch een beetje buitenland. Boek daarom nu uw plekje in LIMBURG CHALET en geniet van alles wat Limburg u te bieden heeft!
GENIETEN VOOR IEDEREEN
! (2-5 personen)
Omdat u direct huurt van de eigenaren heeft u vele voordelen: - Flexibele aankomst- en vertrek tijden - geen extra kosten bij aankomst- gegarandeerd een schoon chalet - opgemaakte bedden - wasmachine- parkeerplaats voor de deur- persoonlijke aandacht- enz.

Dichtbij MAASTRICHT (15 min),  VALKENBURG en ROERMOND (10 min), in GASTVRIJ en bourgondisch LIMBURG vindt u dit LUXE en ruime chalet. Het ligt op een gezellig vakantiepark in Susteren.
De woning beschikt over een sfeervolle woonkamer, 3 ruime slaapkamers (met kasten) een badkamer met douche en wasmachine en een apart toilet. De open keuken is van alle gemakken voorzien.
U kunt uw auto voor de deur parkeren!
De grote TUIN op het zuiden zorgt er voor dat u de hele dag van de zon kunt genieten.
LIMBURG  CHALET ligt op  een echt FAMILIEPARK en is de perfecte uitvalsbasis voor vele soorten uitstapjes o.a. pretparken, golfbanen (tegenover het park), stedentrips, musea, winkelen en nog veel meer.
Vervelen is onmogelijk! Ook in de Winter is er veel te doen, denk aan de Kerstmarkten en vaak sneeuw in de heuvels.
 
Duitsland en België liggen om de hoek. Met zoveel activiteiten binnen handbereik zult u tijd tekort komen om alles in één vakantie te zien.
Ook in de WINTER is de chalet een goede uitvalbasis voor veel activiteiten. Bezoek de vele KERSTMARKTEN in de buurt (VALKENBURG, MAASTRICHT en DUITSLAND), of geniet gewoon van de winterse sfeer in het algemeen.Heerlijk wandelen of fietsen of shoppen bij de outlet in Roermond. Met een beetje geluk ligt er sneeuw in de Limburgse heuvels en kunt u langlaufen of sleetje rijden!

HUISDIEREN ZIJN NIET TOEGESTAAN omdat wij zelf geregeld gebruik maken van ons huis en Anne allergisch is.

Kijkt u bij "aanvullende informatie" voor meer inlichtingen over de activiteiten en mogelijkheden in en om het park.

De verhuurder, Ries & Anne

Advertentie online sinds februari 2013

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
Wij, Ries en Anne, heten u van harte welkom op de site van ons heerlijke vakantiehuis (2-5 pers) op 15 min. van MAASTRICHT en ROERMOND. Vakantie in Limburg is een speciale ervaring. De mensen zijn vriendelijk en gastvrij, u vindt er de mooiste plekjes in een prachtige omgeving. De woning staat in Susteren op een echt familiepark. Liefhebbers van wandelen, fietsen, Mountainbiken, golfen, pretparken en shoppen, kunnen in de buurt hun hart ophalen. Overtuig u zelf klik op de kalender en boek!

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Wij verzoeken u minstens 7 dagen van te voren te boeken i.v.m. het regelen van de sleuteloverdracht. Indien u korter van te voren boekt kunnen we niet garanderen dat dit altijd lukt (sorry).
U kunt alleen een losse nacht boeken als die volgt op een Week.
De prijzen zijn inclusief parkeerplaats en exclusief internet (€2,20 p.d) , bedlinnen (€7,50 p.p) en een borg van €275



Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
vr 29-mrt-2024
tot
vr 26-apr-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 685,00
Midweek -
Nacht € 99,00
Weekend -
van
vr 26-apr-2024
tot
za 04-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 885,00
Midweek -
Nacht € 126,00
Weekend -
van
za 04-mei-2024
tot
zo 12-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 960,00
Midweek -
Nacht € 137,00
Weekend -
van
zo 12-mei-2024
tot
zo 02-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 750,00
Midweek -
Nacht € 107,00
Weekend -
van
zo 02-jun-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 785,00
Midweek -
Nacht € 112,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
vr 19-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 980,00
Midweek -
Nacht € 140,00
Weekend -
van
vr 19-jul-2024
tot
zo 25-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1160,00
Midweek -
Nacht € 166,00
Weekend -
van
zo 25-aug-2024
tot
za 07-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1030,00
Midweek -
Nacht € 147,00
Weekend -
van
za 07-sep-2024
tot
za 28-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 745,00
Midweek -
Nacht € 106,00
Weekend -
van
za 28-sep-2024
tot
vr 18-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 685,00
Midweek -
Nacht € 98,00
Weekend -
van
vr 18-okt-2024
tot
za 02-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 830,00
Midweek -
Nacht € 119,00
Weekend -
van
za 02-nov-2024
tot
za 21-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 599,00
Midweek -
Nacht € 86,00
Weekend -
van
za 21-dec-2024
tot
zo 05-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 860,00
Midweek -
Nacht € 123,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Bedlinnen
€ 7,50
Per persoon
Betalen bij boeking | verplicht
Borgsom
€ 275,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Internet
€ 2,20
Per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Keukenlinnen
€ 7,50
Per verblijf
Betalen bij boeking | optioneel

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Op het park vindt u alles dat u vakantie onvergetelijk zal maken.Er is genoeg te doen voor jong en oud. De Hommelheidetuin staat vol speel- spel- en sportmogelijkheden voor jong en oud. Er is een springkussen, speeltoestellen, midgetgolf, een kinderboerderij en nog veel meer. Terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad kunt u ontspannen in het wellnesscentrum. Zwemmen in de recreatievijver is toegestaan van 1 mei tot 15 september. In het moderne restaurant kunt u terecht voor snacks, lunch en diner. Voor al uw boodschappen kunt u naar de supermarkt die op het park aanwezig is of naar het dorp.
Daar Susteren in het smalste stukje van Limburg ligt bent u dichtbij Belgie en Duitsland.Steden als MAASTRICHT, VALKENBURG, AKEN, MAASEIK en ROERMOND zijn makkelijk en snel te bereiken.Parken als GAIA ZOO in KERKRADE (de beste dierentuin van Nederland)en de Wereldtuinen Mondo Verde in Landgraaf liggen op een steenworp afstand. Andere parken die u niet wilt missen zijn de Kasteeltuinen in Arcen (bij Venlo) en Kasteelpark Born (een kasteelruïne met een dierentuin). Pretpark TOVERLAND, SPROOKJESBOS, Valkenburg en het SPEELBOS Steinerbos zijn enkele van de vele kinderattracties in de buurt. Voor dagen met minder goed weer zijn er diverse OVERDEKTE SPEELTUINEN in de buurt. In het IJZEREN BOS kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Direct naast het park bevindt zich de GOLFBAAN Echt-Susteren.
In de omgeving van het park zijn talloze binnen- en buitenactiviteiten voor kinderen. In Born vindt u KASTEELPARK BORN, een kasteelruine met een dierentuin. In Echt is een buitenspeeltuin, VALDELUDO, Kabelbanen, klimtouwen en een speelvijver zorgen er voor dat uw kind een heerlijke tijd heeft. Recreatiebos STEINERBOSis een speelbos met veel mogelijkheden. In Valkenburg vindt u het SPROOKJESBOS en pretpark DE VALKENIER. De VALKENIER is Europa's voordeligste pretpatk. In Sevenum combineert TOVERLAND (het leukste park van 2012) het binnen en buiten spelen. Als het een keer minder goed weer is kunt u terecht bij de volgende binnenspeeltuinen;In Echt is dit DE BALLON.In Heerlen is KINDERSTAD en in Hasselt (Belgie) vindt u PLOPSALAND indoor.SNOWWORLD in Landgraaf is ideaal om af te koelen als het in de zomer erg warm is en natuurlijk om voor de winter het skieen weer onder de knie te krijgen.
Voor degene die eens heerlijk willen winkelen hebben wij de volgende tips:1. SITTARD is de dichtsbijzijnde stad.2. MAASTRICHT is bij iedereen wel bekend.3. In ROERMOND bevindt zich Designer Outlet Roermond.Vergeet echter niet ook door de Roermondse winkelstraten te lopen.Deze zijn volledig ingericht voor voetgangers en er is een grote verscheidenheid aan winkels.4. In BEEK ligt overdekt winkelcentrum Makado.5. In MAASMECHELEN (Belgie) is ook een overdekt winkelcentrum. Daarnaast vindt u hier ook Maasmechelen Village, een outlet met 95 luxe boetieks.
Bezoek ook eens een van de vele weekmarkten in de buurt.. In Susteren is op donderdagochtend markt. In Echt is op woensdagmiddag markt. In Sittard is op donderdag de grote markt en op zaterdag alleen groente en fruit. In Roermond vindt u de markt op zaterdagochtend en in Maaseik (Belgie) is er markt op woensdagochtend.Als u toch in Belgie bent vergeet dan niet een heerlijk stuk chocola te kopen (en te tanken) !
In de buurt zijn veel bijzondere musea waar de liefhebber zijn hart kan ophalen.
Denk eens aan KASTEEL HOENSBROEK (in Hoensbroek), streekmuseum "DE LOCHT" in Melderslo, museum "DE KANTFABRIEK" in Horst, Het museum "TERUG IN DE TIJD" in Horn en nog veel meer.
Vergeet ook het "CONTINIUM" in Kerkrade niet.
Bij de receptie vindt u een standaard met kaartjes voor korting op de entreeprijzen.
Indien u een verblijf boekt in december kunt u genieten van de MAGISCHE KERSTSFEER in Limburg. De KERSTMARKTEN in de GROTTEN VAN VALKENBURG zijn uniek. Vanuit Resort Limburg is het maar een kleine stap naar de KERSTMARKTEN in Düsseldorf en Aken! Bij SNEEUWVAL zit u dichtbij de hoogste heuvels van ons land! Naast MAASTRICHT is ook SITTARD een bezoekje waard. In december wordt de historische binnenstad van SITTARD omgetoverd in een winterse droomwereld, de WENTJERDRUIM.
VALKENBURG (35km) De leukste, oudste en meest bezochte ondergrondse KERSTMARKT van Europa vindt dit jaar plaats van 17 november tm 30 december 2023. Na het bezoek aan de KERSTMARKT kunt u in de kerstgrotten van MERGELRIJK genieten van de ondergrondse Kerst-Miniatuurwereld. Twee keer per week trekt de sprookjesachtig verlichte Parade Christmas Fairytales door Valkenburg tm 20 december 2023. Reserveer nu uw plekje in LIMBURG CHALET en breng een bezoek aan KERSTSTAD Valkenburg en ROERMOND (15 km) De Kerstman komt ook elk jaar naar Roermond. SITTARD (10km) heeft in Kersttijd de intieme winterse droomwereld (Wèntjer Druim) in de historische binnenstad. In MAASTRICHT kunt u ook dit jaar weer de Magische Kerstsfeer proeven, compleet met overdekte schaatsbaan en reuzenrad!
U kunt hier Kerstshoppen en genieten van het sfeervolle Winterpaviljoen. Genoeg redenen om uw plekje in LIMBURG CHALET te reserveren. Kijk op de kalender of de door uw gewenste datum nog vrij is!
Ga eens kijken bij de sluizen in Maasbracht. Met een verval van 12m het grootste verval in Nederland. Indrukwekkend hoe grote containerschepen hier doorheen manoeuvreren! Daarna lekker even neerploffen op een terrasje aan de haven.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
32 m2

Laminaat

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond
9 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Laminaat

Slaapkamer 2
Begane grond
9 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Laminaat

Slaapkamer 3
Begane grond
6 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Laminaat

Badkamer
Begane grond
3 m2

Douche (1)

Wastafel (1)

Föhn

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Overdekt zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Openbaar zwembad (op 0,2 km afstand)

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Chalet

Woonoppervlakte

  • 83 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Speeltuin
  • Wandelen
  • Recreatie/animatieteam

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Winkelen
  • Vakantieparken
  • Weekendje weg

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders

Buitenvoorzieningen

  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Terras (2)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Veranda
  • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping:
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen

Kinderen

  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (1)

Mindervaliden

  • Gelijkvloers

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken

Privacy

  • Vrijstaande woning


€ 599,-
per week v.a.
€ 599,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder

Juan Flore, Côte d'Azur

9,0
Vanaf per nacht € 109,- v.a. per week per week € 765,-