Appartement

Strandappartement Terug naar de Kust


Op 225 m. van zee ligt ons sfeervol ingericht, zeer comfortabel en verrassend complete appartement. Het is onze wens jou een fantastische vakantie te geven door een tweede thuis voor jou te creëren. Aan alles is gedacht met oog voor detail, waardoor je net dat beetje extra ervaart. Een goed gevoel zit in kleine dingen. Gedaan met aandacht. Dat maakt dat je je welkom voelt. Wij verheugen ons jou als gast te ontvangen (-: 

Groet, 
Anne-Marie & Arjan


Impressie


Wakker worden in de zon, verse broodjes halen en ontbijt op bed. Uitzicht op de duinen. En niemand, die je ziet. Hoe heerlijk is dat!

Op het appartementbrede balkonterras onderuit zakken op de loungebank en de zon achter de duinen zien zakken, terwijl je een sateetje roostert op de electrische BBQ. 

Uitwaaien (met hond) op het strand. En daarna opgekruld met jouw lief op de bank je warmen aan een verse Latte Macchiato en een filmpje kijken. Of even tijd voor jezelf: weldadig ontspannend in een heet Whirlpool bubbelbad. Met ons waterdichte tablet-in-leen kijk je jouw favoriete serie met accounts van Ziggo, Netflix, HBO en Disney+.

Tijd verdrijven? Gratis Wi-Fi, Dolby Surround, DVD's, spellen, puzzels, (kook)boeken, tijdschriften. Wasje draaien of culinair koken in de keuken. 

Luxe en meest complete appartement

Naast de luxe van dit rookvrije appartement, een warm welkom voor de hond en een sfeervolle inrichting zit gastvrijheid volgens ons in kleine dingen. Elke keer weer krijgen we van onze dankbare gasten te horen, dat dit het meest complete appartement is, dat ze ooit hebben gehuurd. En dat vinden zij en wij fantastisch! Een impressie: Dolce Gusto koffiecups en thee, vaatwasblokjes, schoonmaakmiddelen, wasmiddel. Kaarsen, peper, zout, suiker, olie en specerijen. EHBO kit, blusdeken. Bakken voor de hond, BBQ, gourmetstel, echte planten, strandstoelen en parasol. Het is allemaal aanwezig! 

Een opsomming

Sfeervolle woonkamer met terracotta tegels en vloerverwarming. Olijfgroene nieuwe loungebank, oudroze kussens, plaid en accessoires. Riviera Maison rieten stoelen. Kaarsjes en sfeerverlichting. 

Keuken met nieuwe deurtjes, inductiekookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser, hoge koelkast met vriesvakken, Dolce Gusto, koffiezetapparaat, waterkoker, (staaf)mixer, toaster, tosti/grill, eierkoker, sapcentrifuge, gourmetstel, luxe servies, veel kookgerei etc. Alles voor een mooi gedekte eettafel met 4 nieuwe stoelen.

Grote badkamer met Whirlpool bubbelbad en waterdicht tablet. Dat is superrelaxed een film kijken! Aparte douchecabine, 2 wastafels met enorme spiegel, wasmand en vloerverwarming. Toilet is apart in de hal.   

Slaapkamer met NIEUW 160x200 Emma Sleeps boxspring bed met 2 topmatrassen en keuze uit harde of zachte hoofdkussens. Nieuwe gordijnen en verduisterende rolgordijnen. Veel kastruimte, ventilator en 2-persoons dekbed voor het Karup logeerbed. 

Bijkeuken: BBQ, wasmachine, droogrek, wasknijpers, strijkplank, strijkijzer, parasol, stofzuiger, schoonmaakspullen, boodschappentrolley en strandstoelen. 

Overdekt balkonterras - droog als het regent - met vloerkleden, stoelen met kussens, tafel en loungebank. Uitzicht op duinen. De zon is 's middags tot zonsondergang op het balkon. 

Op de loungebank kunnen 2 extra gasten slapen als deze in het keukengedeelte wordt geplaatst (futonmatras 140x200). Apart bedlinnenset te huur. 

Drempelvrij appartement, brede deuren, grote schuiframen naar het balkon met overdekt terras. 

Prive parkeerplaats in afgesloten, ondergrondse garage voor brandstofauto's. Prive parkeerplaats voor elektrische auto's is buiten. Oplaadpunt ligt om de hoek van het pand.  

Prive berging fietsen / e-bikes op begane grond. 

Keukenlinnen, bedlinnen en strandbadlakens te huur.

Hygiëne: het appartement wordt professioneel schoongemaakt na elk huurperiode om er voor te zorgen dat alles netjes, schoon en op hoog niveau blijft.

Het appartementencomplex

Het appartementencomplex is kwalitatief hoogwaardig gebouwd en goed geïsoleerd. De buren hoor je niet. In de herfst- en wintermaanden is het binnen behaaglijk warm. Veilig: alleen gasten en bewoners kunnen het complex betreden. Het gebouw wordt beheerd en is daarom schoon en netjes.  

Centrale hal met automatische deurbeveiliging. lift en ondergrondse vuilcontainers. 

Wat heeft Callantsoog te bieden?

Callantsoog is een pittoresk stranddorp. Niet hip en trendy, wel gezellig en gemoedelijk. Omgeven door natuur, weilanden en bollenvelden.

Schone stranden met toezicht. 4 strandopgangen met strandpaviljoens. Naturistenstrand. Het appartement ligt direct aan het Dorpsplein. Veel terrassen en restaurants met bezorgen en afhalen. Snackbar met vers gesneden friet. Prijswinnende ijssalon, ambachtelijke bakker, slager, kledingwinkels, toeristische winkels, Albert Heijn, Blokker, apotheek, dieren- en huisarts.  

Actuele VVV-foldertjes in het appartement en kijk bij "Tiips van de verhuurder".

De verhuurder, Anne-Marie & Arjan

Advertentie online sinds juni 2020

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 dag
Een droom kwam uit toen wij trotse eigenaren werden van dit vakantieappartement in Callantsoog. Terug naar het dorp van onze jeugd, waar wij elkaar hebben ontmoet: “Terug naar de Kust”.

Dit heerlijke vakantie appartement delen wij graag met onze gasten. Je bent welkom! We hebben alles gedaan om er een 2e thuis van te maken. Voor jou. Nieuwe meubelen, sfeervol, van alle gemakken voorzien met oog voor detail, zodat je een heerlijke vakantie hebt en terug komt: "Terug naar de Kust"

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Totaalprijs inclusief:   
  • reserveringskosten (€ 29,50)
  • eindschoonmaak (€ 69,50)
  • toeristenbelasting € 2,00 p.p.p.n.)
Toeristenbelasting voor > 1 persoon wordt later toegevoegd.   

Extra opties voor jouw verblijf:  
  • bedlinnen (€ 10,00 per persoon),
  • baddoeken en keukenlinnen (€ 7,00 per persoon),
  • verblijf hond (€ 5,00 per hond per nacht)
  • kinderstoel of -bed (€ 15,00 per stuk).
Betalingsvoorwaarden

De betalingstermijnen staan in jouw huurcontract. De 1e termijn (50%) betaal je binnen 2 weken na ontvangst van het getekende huurcontract. De 2e termijn (50%) betaal je 4 weken voor aankomst. Bij boekingen binnen 4 weken dient het totale bedrag te worden betaald. Bij het - na de 1e herinnering - niet nakomen van de betalingsverplichting, vervalt de reservering zonder verplichting tot terugbetaling van de reeds betaalde aanbetaling. Een eventuele borgsom betaal je vooraf of bij aankomst. Deze borg wordt bij vertrek - na controle - terug betaald of op jouw rekening terug gestort.

COVID-19

Uiteraard hebben we extra hygiënemaatregelen genomen: diverse zeeppompjes en schoonmaakmiddelen staan voor je klaar. Bij de eindschoonmaak worden alle handcontactpunten secuur schoongemaakt en het appartement volledig gelucht. De schoonmaker draagt handschoenen. Meer info? Ga naar de pagina "Tips van de verhuurder". 

Het verhuurbureau zorgt voor jou tijdens jouw verblijf 

Het verhuurcontract, de huur- en annuleringsvoorwaarden, de ontvangst, de sleutelinname, de eindschoonmaak, raad en daad bij vragen en opmerkingen etc. wordt uitgevoerd door een verhuurbureau. Om teleurstelling te voorkomen wordt jouw reserveringsaanvraag zo spoedig mogelijk gecontroleerd op beschikbaarheid. Daarom is jouw reservering pas definitief na bericht of acceptatie van ons. 

We verwelkomen je graag. Hartelijke groeten, 

Anne-Marie en Arjan


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 06-apr-2024
tot
za 04-mei-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 635,00
Midweek -
Nacht € 91,00
Weekend -
van
za 04-mei-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 780,00
Midweek -
Nacht € 111,00
Weekend -
van
za 29-jun-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 884,00
Midweek -
Nacht € 126,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
za 20-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 955,00
Midweek -
Nacht € 136,00
Weekend -
van
za 20-jul-2024
tot
za 03-aug-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1085,00
Midweek -
Nacht € 155,00
Weekend -
van
za 03-aug-2024
tot
za 24-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 985,00
Midweek -
Nacht € 141,00
Weekend -
van
za 24-aug-2024
tot
za 28-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 815,00
Midweek -
Nacht € 116,00
Weekend -
van
za 28-sep-2024
tot
za 12-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 685,00
Midweek -
Nacht € 98,00
Weekend -
van
za 12-okt-2024
tot
za 26-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 780,00
Midweek -
Nacht € 111,00
Weekend -
van
za 26-okt-2024
tot
za 21-dec-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 630,00
Midweek -
Nacht € 90,00
Weekend -
van
za 21-dec-2024
tot
za 28-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 660,00
Midweek -
Nacht € 94,00
Weekend -
van
za 28-dec-2024
tot
za 04-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 800,00
Midweek -
Nacht € 114,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Administratiekosten verhuurder
€ 29,50
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Badlinnen
€ 7,00
Per persoon
Betalen bij boeking | optioneel
Bedlinnen
€ 10,00
Per persoon
Betalen bij boeking | optioneel
Eindschoonmaak
€ 69,50
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Huisdier(en)
€ 5,00
Per item per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Toeristenbelasting alle leeftijden
€ 2,00
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Er is zoveel te doen in de omgeving, dat we hier de keuzes onder elkaar hebben gezet .De folders van deze bezienswaardigheden zijn te vinden in het appartement. Voor de actuele informatie verwijzen wij je naar de websites van de bezienswaardigheden.

Sprookjeswonderland in Enkhuizen
Europa's grootste speeltuin Linnaeushof in Heemstede
Speelpark De Goudvis in Sint Maartenszee
Petten, waar de oude zeewering bestaand uit dijken revolutionair is aangepast in kunstmatig aangelegde duinen en strand.
Bakkerijmuseum in Medemblik
Natuurmonument Het Zwanenwater in Callantsoog
Hortus in Alkmaar
Kaasmarkt in Alkmaar
Natuurpark De Helderse Vallei in Den Helder
Museumboerderij "Tante Jaantje" in Callantsoog
Wieringen Eilandmuseum in Wieringen
Atlantikwall centrum in Den Helder
Marinemuseum in Den Helder
Jutters- en Kunstmuseum in Callantsoog
Fort Kijkduin in Huisduinen
Archeologisch Huis van Hilde in Castricum
Openluchtmuseum Zuiderzeemuseum in Enkhuizen
Museum Broeker Veiling in Broek op Langendijk
Museummolen in Schermerhorn
Westfries museum in Hoorn
Blanckendaell Dierenpark in Tuitjenhorn
Zeeaqarium in Bergen aan Zee
Hoorn, Stad van de Gouden Eeuw
Westfriese Folkloremarkt in Schagen
Museum van de Twintigste Eeuw in Hoorn
Dierenpark Hoenderdael met opvangcentrum voor leeuwen in Anna Paulowna
Hier vindt u anonieme berichten van onze Nederlandse gasten, die in ons gastenboek zijn geschreven.
Hier vindt u anonieme berichten van onze Duitse gasten, die in ons gastenboek zijn geschreven.
Er zijn diverse fietsroutes in de omgeving. Denk aan:

- Rondje Kop van Noord-Holland, via 't Zand, Den Helder, Julianadorp en Callantsoog
- Fietsroute "Rondje Geluk", waarin inwoners van Schagen hun geluksplekken hebben aangewezen. De fietstroute verbindt deze geluksplekken aan elkaar.
- De Westfriese Omringdijk route; 143 km lang, maar je kunt ook een stuk doen. Op de route zijn veel musea te vinden. Je rijdt langs het IJsselmeer en Markermeer en langs verschillende steden en dorpen, zoals Hoorn, Alkmaar, Schagen en Medemblik.
- De Stolpenroute; fietsen langs stolpboerderijen in Schagen en Omgeving.

Je vindt deze en meer fietsroutes op: https://indekop.hollandbovenamsterdam.com/te-doen/fietsen-in-de-kop/
In de directe nabijheid van Callantsoog zijn 3 wandelroutes (van 6 tot en met 11 kilometer), het Kooibosch en vergeet het natuurpark "Het Zwanenwater" niet. Daar is het zó mooi. Daarnaast zijn er diverse wandelroutes in de Kop van Noord-Holland. U vindt het overzicht hieronder:

Callantsoog

Kooibosch,
de voormalige eendenkooi achter Callantsoog. De bomen mogen onbekommerd groeien en er ligt een open stuk blauwgrasland: een in Nederland heel zeldzaam type natuur. In het bos broeden onder andere de groene specht en roofvogels.

Het Zwanenwater
Midden in dit beschermde natuurgebied vindt u de twee grootste natuurlijke duinmeren van West-Europa. In het unieke duinlandschap komen uitzonderlijk veel planten en dieren voor. Twee wandelroutes van 2 of 5 kilometer.

De Rode Route (6,3 km)
brengt u lang de "nolletjes" (lage duintjes), nat land van de Uitlandsche Polder en de ruige Zijperzeedijk, in 2014 aangelegd door Natuurmonumenten.

De Paarse Route (6,5 km)
brengt u via het strand naar de zoute kwellen van de Zandpolder, het natte landschap van Venne, de Nollen van Abbestede en in het voorjaar langs de bloeiende bollenvelden van de Jewelpolder.

De Zwarte Route (11,4 km)
bestaat deels uit de Paarse Route aangevuld met een wandeling over de Rechtendijk, Noordschinkeldijk en Jeweldijk.

Kop van Noord-Holland

De Helderse Duinenroute
(15 km) is in 2019 uitgeroepen tot een van de vier NS-wandelingen. Je komt langs kunstproject "de Nollen" dat verscholen ligt in een duingebied, verschillende forten uit de tijd van Napoleon, Nederlandse verdedigingswerken uit de Tweede Wereldoorlog en de voormalige Rijkswerf vol maritieme historie en musea. Verder een 15 meter hoge uitkijktoren met uitzicht over duinvalleien en dennenbossen. Misschien komt u onderweg stoere Schotse Hooglanders en Konikpaarden tegen. Kijk ook op https://www.wandelnetwerknoordholland.nl/startpunten/startpunt-de-helderse-vallei/

Waddengebied
In Den Oever begint een van de mooiste natuurgebieden van Nederlands, de Waddenzee. Dit bijzondere ecosysteem met slik- en zandplaten, oesterbanken, kwelders en stranden strekt zich helemaal uit en behoort tot het UNESCO Werelderfgoed. Hier kunt u wadlopen, vogels kijken en varen

Rondwandeling Westerland van Wieringen
Wieringen was tot 1930 een eiland. Glooiend groen, houtwallen die vee en fietsers beschermen tegen de wind en de zee, historische boerderijen, pittoreske dorpjes, slingerende weggetjes en de zee altijd dichtbij. Ook kom je langs oude keileembulten, waar destijds een Vikingenschat is gevonden. Perfect te voet of op de fiets te ontdekken.

Pettemerduinen
hier kunt u beschut wandelen. Je hebt er bosjes, heidevelden en duinmeren. Kijk uit over de polder en de zee vanaf de hoge duintoppen. Wie weet spot u konijnen, vossen, hermelijnen en de zwarte Gallowayrunderen.

Westfriese Omringdijk
Een juweel in het landschap in de eeuwige strijd tegen het water. De vele polders en molens zijn hier nog het bewijs van. De 126 kilometer lange dijk slingert al eeuwenlang door het landschap. Ervaar zelf hoe het is om op de dijk te staan met hoger gelegen water aan de ene kant en het lager gelegen land aan de andere kant.
Wegens Covid-19 besteden we extra aandacht aan de hygiëne in ons vakantieappartement. Dit doen we voor jouw veiligheid:

- We raden aan altijd jouw handen te wassen als je het appartement betreedt.
- In de keuken, badkamer en op het toilet staan zeeppompjes.
- Er staan extra schoonmaakmiddelen in het gootsteenkastje voor gebruik tijdens jouw verblijf.
- Het appartement wordt extra goed schoongemaakt.
- Zogenaamde handcontactpunten, zoals deurklinken, lichtknoppen, afstandsbedieningen, spoelknop van het toilet en kranen worden met extra zorg schoon gemaakt.
- Alle ruimtes worden extra gelucht door alle ramen en deuren tegenover elkaar open te zetten.
- De schoonmaker draagt handschoenen.
- Het wassen van het bed-, bad- en keukenlinnen werd en wordt door een professionele wasserij verzorgd.
- In de informatiemap stond en staat calamiteiteninformatie vermeld .



Indeling

Woonkamer
1e verdieping

Tegels

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (4)

Slaapkamer
1e verdieping

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Badkamer
1e verdieping

Toilet

Douche (2)

Ligbad

Bijkeuken
1e verdieping
Balkon met uitzicht op duinen, tuinstoelen, tafels en 2 persoons loungeset
1e verdieping
Gereserveerde beveiligde parkeerplaats en afsluitbare fietsenberging
Begane grond
Keuken

Soort: Open

Fornuis: (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Appartement

Woonoppervlakte

  • 75 m2

Kinderen

  • Kinderbed
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Paardrijden
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Lange termijn verhuur
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Weekendje weg
  • Zon, zee & strand
  • Adults only

Wellness

  • Bubbelbad / Hot tub

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Vloerverwarming

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Home cinema set
  • Radio
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Garage
  • Grillplaat
  • Bubbelbad / Hot tub
  • Ligstoel(en) (1)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Privé oprit
  • Terras (1)
  • Tuinstoel(en) (2)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Veranda
  • Loungeset
  • Schuur
  • Laadpaal Elektrische Auto

Privacy

  • Van buiten zichtbaar
  • Volledige privacy

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Huisdieren toegestaan
  • Beveiligingsinstallatie
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (1)

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens

Mindervaliden

  • Rolstoelvriendelijk
  • Geen drempels
  • Gelijkvloers
  • Lift

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's


€ 630,-
per week v.a.
€ 630,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook: