Bungalow

D`Ommekeer

8,1

In de ochtend wakker worden van het vogelengezang, vervolgens lekker actief bezig zijn zoals wandelen, fietsen, zwemmen of gewoon genieten in het dorp Ommen en ’s avonds in en bij de bungalow bij de open haard met een drankje of een hapje?

In 2018 is het huisje grondig verbouwd, de slaapkamers zijn flink groter geworden,dubbele beglazing en er is een aparte ruimte met een wasmachine. De woonkamer is grotendeels van een stuclaag voorzien, waardoor alles een stuk lichter is geworden, mede ook doordat de tuin is aangepakt en er veel meer licht het huisje binnenkomt. De CV installatie is aangepast en de CV ketel vervangen. Met al deze aanpassingen is het comfort van het huisje sterk verbeterd.
Daarnaast is er ook Internet (WIFI) beschikbaar.

U zal het hier zeker naar de zin hebben.

De verhuurder, Peter

Advertentie online sinds april 2010

Bekijk het volledige profiel

Reageert gemiddeld binnen 1 dag

Met plezier hebben en brengen wij hier regelmatig de tijd door.Genietend van de prachtige natuur, de faciliteiten van het park en de vele mogelijkheden in de directe omgeving. Wij verwelkomen u graag in onze bungalow.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de groene button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
 • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
 • 1 Beschikbaar
 • 1 Geen prijzen beschikbaar
 • 1 Bezet
 • 1 In optie

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
ma 04-sep-2023
tot
vr 13-okt-2023
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 520,00
Midweek € 440,00
Nacht € 117,00
Weekend € 365,00
van
vr 13-okt-2023
tot
ma 30-okt-2023
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 690,00
Midweek € 515,00
Nacht € 154,00
Weekend € 440,00
van
ma 30-okt-2023
tot
vr 22-dec-2023
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 610,00
Midweek € 450,00
Nacht € 130,00
Weekend € 400,00
van
vr 22-dec-2023
tot
ma 08-jan-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 850,00
Midweek € 500,00
Nacht € 164,00
Weekend € 550,00

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Afvoer huisvuil
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Barbecue
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Borgsom
€ 150,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 50,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Internet
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Keukenlinnen
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Kinderbed
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Kinderstoel
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Linnengoed
€ 10,00
Per persoon per week
Betalen bij boeking | optioneel
Nederlandstalige TV
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Parkeerplaats
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Toeristenbelasting alle leeftijden
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Wasmachine
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Vanaf 't Giethmenseveld kunt u diverse fiets- en wandelroutes volgen (zie de website www.Ommen.nl bij routes voor allerlei routebeschrijvingen). Het gebied biedt een verscheidenheid aan natuur, weilanden, bossen en heide. De Lemelerberg bevindt zich op korte afstand van het park. De schaapskudde kunt u hier nog tegenkomen. Ook de omgeving van Ommen leent zich voor verschillende tochten in de natuur. Dit is vanaf het park ongeveer 6 kilometer.Tussen de rivierdalen van de Vecht en de Regge ligt een afwisselend gebied met naald- en loofbossen, heide, vennen en stuifzanden. Tevens is het natuurgebied bij Ommen erg aantrekkelijk en makkelijk per fiets te bereiken. De boswachterij Ommen is 762 hectare groot en maakte vroeger, samen met het natuurgebied Eerde, deel uit van de Havezathe Eerde. Het landgoedkarakter kunt u in de boswachterij herkennen aan de rhododendronstruiken en de fraaie beukenlanen. Wandelroutes:Boswachterij Ommen telt 3 wandelroutes. (Natuurlijk zijn er meer routes bekend; deze zijn te koop bij de VVV):- Eerderveldwandeling, boswandeling met een grote variatie in boomsoorten. Het pad voert u langs weilanden en knotbeuken. - Meertjeswandeling, U wandelt door een landgoedbos, komt langs “De Meertjes”en over de 32 meter hoge Besthmenerberg (met uitzichttoren) - Bosontwikkelingswandeling. Vroeger bekend als Stuifzandwandeling Overigens loopt het bekende Pieterpad ook door dit gebied.De boswachterij Ommen twee vennen, het Besthmenerven en het Zeesserven, beter bekend als ‘De Meertjes”. Een mooi contrast met deze ‘meertjes’ vormt De Sahara, een levende zandverstuiving, een ideale speelplek voor kinderen. In het Natuurinformatiecentrum Ommen vindt u informatie over de natuur en recreatie in de omgeving van Ommen. Maak eens een excursie met de boswachter, altijd interessant en gezellig.Het Reestdal: een schitterend en mysterieus stukje natuur. Het riviertje de Reest kronkelt zich een weg door een streek waarin bloemrijke weiden, oude houtwallen, essen, heide en bos elkaar afwisselen. De natuurgebieden rond de Reest, die door het Drents Landschap en Landschap Overijssel beheerd worden, zijn uniek. Te midden van de hooilanden, akkertjes, heidevelden en bossen komen veel bijzondere planten en dieren voor. Het Reestdal ligt op de grens tussen de provincies Overijssel en Drenthe, de veenbeek de Reest markeert de provinciegrens tussen beide provincies. Het Reestdal is grofweg in te delen in drie kerngebieden met elk een eigen gezicht. Rond IJhorst-De Wijk bevinden zich de landgoederen langs de Reest. In Oud-Avereest-Rabbinge staan veel karakteristieke boerderijen en bevinden zich esgehuchten met hooilanden, essen, hakhoutbos, heide en vennen. Het Staphorsterbos is een groot aaneengesloten bosgebied met heide en vennen. Hier is ook een zwem- en speelvijver voor gezinnen met kinderen.
Het Overijssels Vechtdal is hèt gebied van kastelen en havezaten. Behalve het middeleeuwse kasteel Rechteren in Dalfsen, staan er meer dan twintig adellijke huizen, dikwijls in de directe omgeving van het water. Verschillende wandel- en fietsroutes voeren van kasteel tot kasteel en laten u genieten van de mooie omgevingAttracties in de omgeving:• Pitch en Putt-baan in Lemele • De kijk-, zorg- en doe boerderij ’t Zandeinde in Lemele • Natuurinformatiecentrum Ommen • De molens in Ommen • De kastelen in en rondom Ommen • Kasteel Het Nijenhuis in Heino/Wijhe • Rondvaart of kanotochten op de Regge of op de Vecht • Het Tinnenfigurenmuseum in Ommen • Golfbaan "Hooge Graven" in Ommen (18 holes) • Het Bakkerijmuseum in Hellendoorn • Tuinen van Mien Ruys in Dedemsvaart • Botanische Vijvertuinen van Ada Hofman in Loozen (Hardenberg)• Karten in NijverdalMeer informatie vindt u op www.Vechtdalvvv.nl of www.Natuurlijkpunt.nlNatuurinformatiecentrum Ommen:U kunt hier terecht voor alle informatie over de natuurgebieden van de gemeente Ommen, Natuurmonumenten, Landschap Overijssel en Staatsbosbeheer. Streekmuseum:gevestigd in een unieke zeskantige houtzaagmolen.Tijdens openingstijden kan de molen bezichtigd worden. Het Nationaal Tinnen Figuren Museum:Tentoonstelling van figuren en diorama’s uit alle perioden van de wereldgeschiedenis. Huizen en kastelen:- Huize Het Laer- Kasteel Eerde- Landgoed Vilsteren Molens:- Korenmolen “De Lelie”- Molen “Den Oort”- Besthmenermolen
In de nabije omgeving zijn diverse attractieparken te vinden, voorbeelden zijn:• Avonturenpark Hellendoorn www.avonturenpark-hellendoorn.nl • Recreatiepark De Waarbeek in Hengelo www.waarbeek.nl • Bal-lorig Kinderspeelparadijs in Wijhe www.ballorig.nl • Dolle Pret in Almelo overdekt kinderspeelpark • Dierenpark Wissel in Epe www.wisselzoo.nl • Apenheul in Apeldoorn www.apenheul.nl
Door haar ideale ligging is Ommen ook zeer geschikt voor watersportliefhebbers. Aan de Vecht zijn tal van gelegenheden om kano’s, boten en waterfietsen te huren. Een boottocht met de rondvaartboot naar Dalfsen of Vilsteren. Nostalgische, knusse schuiten zijn voorzien van een gezellige rondzit op het achterdek en binnen is een sfeervol ingerichte lounge met bar. Bij mooi weer gaat het dak eraf! U kunt ook een schip huren met een groep. Er zijn vele mogelijkheden: boottocht met sluisbezoek, lunch of buffet aan boord, maar ook: De Barbecue Boot. Terwijl de boot voort tuft en het landschap voorbij glijdt, gaat u met uw groep gezellig borrelen en barbecueën. KanotochtenLiefhebbers van kanovaren kunnen volop genieten van een mooie tocht over de Vecht. De kanoroute loopt voor een deel door en langs de natuurreservaten van Staatsbosbeheer.Tevens zijn er verschillende kano-afzak tochten op de Vecht. U wordt weggebracht naar het startpunt en u peddelt relaxed stroomafwaarts terug.
Terras: De bungalow heeft een overdekt terras en binnen/buiten open haard. Terras met tuinmeubilair (incl. kussens en parasol).

Aard van de tuin: Door de ligging van de bungalow heeft u op diverse tijdstippen de zon in de tuin. Binnenshuis blijft de temperatuur koel
’t Giethmenseveld is een aantrekkelijk bungalowpark temidden van een uitgestrekt bos aan de voet van de Lemelerberg
Golf: Op een unieke locatie ligt Pitch & Putt baan “De kleine Esch” in Lemele.

Golf: Bij de baan staat een sfeervolle Ierse pub met een ruim terras. Hier heeft u een prachtig uitzicht op baan en omgeving.

Golf: In Ommen is een Golfbaan "Hooge Graven" (18 holes). Elk van de 18 holes op deze glooiende baan is uitdagend.

Natuur: Mooie natuurgebieden zoals zandverstuiving “de Sahara”, vennetjes en prachtige heidevelden op Lemeler- en Archemerberg.

Toeristische activiteiten: Afstand tot gezellige, toeristische stadje Ommen is 6 km. Er zijn vele schitterende wandel- en fietsroutes uitgezet.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
30 m2

Laminaat

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (4)

Slaapkamer 1
Begane grond
16 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Laminaat

Dekbedden (1)

Slaapkamer 2
Begane grond
14 m2

Bed: Stapelbed 200 x 140 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Laminaat

Badkamer
Begane grond
7 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (1 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

 • Bungalow

Woonoppervlakte

 • 65 m2

Kinderen

 • Kinderbed (1)
 • Kinderstoel (1)
 • Campingbed (1)

Sport & recreatie

 • Fietsen
 • Golf
 • Paardrijden
 • Tennis
 • Wandelen

Populaire thema's

 • Kindvriendelijk
 • Privacy
 • Natuurhuisjes
 • Vakantieparken
 • Weekendje weg

Verwarming

 • Centrale verwarming
 • Open haard

Internet, wifi, audio

 • Televisie
 • Radio
 • Cd-speler
 • Dvd-speler
 • Wifi
 • Televisiescherm in cm: (65)
 • Nederlandstalige zenders (7)
 • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

 • Barbecue
 • Buitenverlichting
 • Parasol(s)
 • Parkeerplaats(en) (2)
 • Privé oprit
 • Terras (2)
 • Tuin
 • Tuinstoel(en) (6)
 • Tuintafel(s) (2)
 • Loungeset
 • Schuur

Privacy

 • Beheerder op terrein
 • Vrijstaande woning

Faciliteiten

 • Wasdroger
 • Wasmachine
 • Bijkeuken / wasruimte
 • Roken niet toegestaan
 • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

 • Bedlinnen
 • Keukenlinnen

Mindervaliden

 • Gelijkvloers

Games & entertainment

 • (Bord)spellen


€ 520,-
per week v.a.
€ 520,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
 • Géén boekingskosten
 • Gebruik onze service gratis!
 • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Huisje Arti

8,4
Vanaf per nacht € 78,- per week € 546,-

Vijverzicht 218 met Whirlpool

Vanaf per nacht € 60,- per week € 420,-