Villa

Villa Pura Vida: Geniet v/h leven!


Villa Pura Vida is een rietgedekte 10 pers. villa, door ons zelf gebouwd in 2004. Het is echt een heerlijk huis en wij hebben er met ontzettend veel plezier 16 jaar in gewoond. Waarom dan eruit en verhuren? In 1 woord : de pandemie. Wij hebben al meer dan 30 jaar een prachtig horecabedrijf en trouwlocatie welke normaal de plek is waar veel bruiloften, feesten en andere evenementen plaats vinden. Wij hebben dan ook al duizenden bruidjes en gommen de dag van hun leven mogen bezorgen! Helaas is dat momenteel allemaal niet mogelijk en alle feesten, huwelijksvoltrekkingen, etc. zijn geannuleerd of verzet vanwege de pandemie. Wij hebben daarom besloten op een andere manier gastvrij te zijn, mensen een plezierige tijd te bezorgen en tegelijkertijd ook een inkomen te genereren. Dankzij goede vrienden hebben we er wat leuke extra's aan kunnen toevoegen (hottub en sauna) en zo ontstond villa pura vida ...
De huisoppervlakte is plm. 220 m² (excl. de garage en vliering, welke door ons zelf gebruikt worden) en dus ruim genoeg om onderling afstand te kunnen bewaren mocht dat nodig zijn. Bovendien is er constant ventilatie met buitenlucht in alle ruimtes. De buitenoppervlakte welke u prive bij de villa ter beschikking hebt is plm. 400 m².

Het huis

Benedenverdieping :
entree met toilet, garderobekast, grote open keuken met kookeiland, woonkamer met grote natuurstenen tafel (10 pers), grote zithoek met 3 banken, relaxfauteuil, boomstamtafel, open haard (gas), flatscreen TV 55 inch (digitaal, internationale zenders + Netflix), open trap, openslaande deuren naar tuin en naar veranda, 1 x 2 persoons slaapkamer met 2 persoonsbed. Tevens een ruimte + erker grenzend aan de woonkamer van plm. 16m² (voormalig kantoor) welke nu is ingericht als "gameroom" met allerlei gezelschapsspelletjes varierend van kaarten tot yatzee, scrabble, casinospel, stratego, etc. voor allerlei leeftijden. Bovendien een Xbox en een Wii inclusief een aantal spellen en een TV waarop gegamed kan worden. Ook op de begane grond een garage welke niet aangeboden wordt, aangezien daar momenteel het kantoor in gevestigd is.
1e verdieping : overloop, 1 x 2 persoons slaapkamer met 2 persoonsbed, 1 x 4 persoons slaapkamer met 1 x 2 persoonsbed en 2 x 1 persoonsbed, badkamer met toilet, grote dubbele wastafel, ruime inloopdouche met regendouche, handdouche en wandsproeiers, zeer ruime 2 persoons slaapkamer en badkamer ensuite met 1 x kingsize bed, zitgelegenheid, grote wastafel, whirlpoolbad 2 pers, inloopdouche met regendouche, handdouche en wandsproeiers, toilet.

2e verdieping : vliering welke niet aangeboden wordt.

Voorzieningen keuken :
Kookeiland met 5-pits gasfornuis, groentespoelbak, watergrill, frituur, Amerikaanse koel- en vriescombinatie inclusief ijsblokjesmachine, 2e spoelgelegenheid, combimagnetron, vaatwasser, oven.
Daarnaast is er een waterkoker, een Senseo en een Dolce Gusto koffiemachine, een blender, sodastream, electrische citruspers, Sabatier messenblok, pannen, servies, glaswerk en bestek voor 10 gasten. Het zal u dus aan niets ontbreken !
Verder in het huis :
wasmachine, droger, strijkplank, strijkbout, een Philips solarium, gourmetset, fondueset, diverse fitness app. en WIFI.
Optioneel : prive-kok

Buiten :

Veranda aan het huis (plm. 30 m²) met loungeset, zitgelegenheid hoog (4 pers) en laag (2 pers).
Grote privetuin aan het water (plm. 350 m²) met aanlegsteiger, tuinmeubilair incl. 10-persoons buitentafel, ligbed, 2 hangmatten, buitendouche en buitenspellen zoals you fo, kubb, badminton zijn aanwezig. Tevens een buitenkeuken met 2e koelkast en grote houtgestookte Ofyr-BBQ. Ook aan de voorzijde van het huis is er een terras + grote terrastafel + stoelen.

Verder buiten en optioneel :
Gebruik van onze woonboot welke is omgetoverd tot saunaboot met relaxruimte en grote (8 persoons) Finse sauna. Gebruik van de grote (10 persoons) houtgestookte hottub. Vanuit de saunaboot kijkt u uit over de tuin en de hottub en vanuit de hottub heeft u een inkijkje in de saunaboot. Gebruik van onze mooie witte sloep van 8 meter x 2.70 meter, inclusief zit- en relaxkussens en geschikt voor maximaal 12 personen. Hiervoor is wel een vaarbewijs en/of stuurmanservaring vereist. Bezit u geen van beiden ? Geen enkel probleem, dan zorgen we dat onze prive-schipper voor u klaar staat en dan neemt-ie gelijk een grote koelbox met ijs mee voor uw drankjes aan boord.. Gebruik van onze twee 3-persoons Canadese kano's voor een tochtje door de landelijke slootjes of de Kagerplassen. Een rubberboot met fluistermotor voor een tochtje met iets meer tempo is ook een optie. En mocht u een stukje willen fietsen, er zijn hier 3 fietsen beschikbaar. De fietsen staan kosteloos tot uw beschikking, aan de andere opties zijn kosten verbonden.

De verhuurder, Alex & Jacqueline

Advertentie online sinds februari 2021

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
hoihoi,
Wij zijn Alex en Jacqueline, patron-cuisinier en gastvrouw, en hebben zelf 16 jaar heel plezierig gewoond in dit huis. Wij zijn inmiddels 30+ jaar getrouwd, 2 dochters. De oudste is afgestudeerd als arts en de jongste studeert aan de Hoge Hotelschool in Den Haag. Beiden hebben het ouderlijk huis verlaten en wonen respectievelijk in Amsterdam en Scheveningen, het huis is wat groot voor 2, dus nu laten we met veel plezier anderen er volop van genieten. Wees welkom !

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie
  • 1 Arrangement

Toelichting op de prijzen

De huurprijs is voor de gehele villa en de maximale capaciteit is 10 (volwassen) personen. Baby's tot 2 jaar kunnen gratis meekomen, daarvoor zijn 2 kinderbedjes op aanvraag beschikbaar.

De huurprijs is inclusief bedlinnen, badlinnen, keukenlinnen, gebruik van de BBQ en parkeerplaatsen. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Aankomst vanaf 16:00 uur, vertrek 10:00 's ochtends. Afwijkende tijden in overleg op basis van beschikbaarheid.

Betaling:
De aanbetaling is 50% van de totaalsom, te betalen binnen 24 uur na boeking. Het restant dient 2 weken voor aankomst bij ons ontvangen te zijn. Bij een aankomst binnen 2 weken betaalt u de hele reissom. De borgsom betaalt u ter plaatse.

Wijzigingen :
Als u na boeking de datum van uw vakantie wilt wijzigen en het huis is beschikbaar dan kunt  u de boeking tot 7 dagen van te voren kosteloos wijzigen. U betaalt/ontvangt alleen het eventuele verschil in huurprijs.

Annuleringen :
U kunt uw boeking tot 7 dagen voor aankomst kosteloos annuleren.

Extra :
Voor de eerste kop koffie is gezorgd en ook een aantal andere praktische zaken voor de eerste ‘nood’ zijn  aanwezig bij aankomst.

Huisregels :
  • Niet roken : de villa pura vida is een geheel rookvrije accommodatie.
  • Geen huisdieren.
  • Het moet buiten rustig zijn tussen 00:00 en 08:00 uur.
  • De maximale capaciteit is echt 10 personen. Het uitnodigen van extra gasten (of ze nu op de thee komen, voor de lunch, de BBQ of een borrel) is dus niet toegestaan.
  • Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren.
  • Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 25 jaar zijn niet toegestaan.
  • Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden.
  • Wij bieden u het huis schoon en netjes aan, wij vragen u een goede gast te zijn in ons fijne huis en het ook weer schoon aan ons terug te geven.

Arrangementen

Kies een arrangement.

Kerst 2024
Van 24-12-2024
Tot 27-12-2024
Tarief € 2229,00

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
ma 01-jan-2024
tot
zo 30-jun-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 4095,00
Midweek € 2400,00
Nacht € 650,00
Weekend € 1900,00
van
zo 30-jun-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 4095,00
Midweek € 2400,00
Nacht € 650,00
Weekend € 1900,00
van
za 31-aug-2024
tot
di 31-dec-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 4095,00
Midweek € 2400,00
Nacht € 650,00
Weekend € 1900,00

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 300,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Hottub / Jacuzzi
€ 150,00
Per item
Ter plaatse betalen | optioneel
Houtgebruik
€ 15,00
Per item
Ter plaatse betalen | optioneel
Kinderbed
€ 10,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | optioneel
Kok
€ 55,00
Per item
Ter plaatse betalen | optioneel
Overige kosten
€ 250,00
Per item
Ter plaatse betalen | optioneel
Overige kosten (2)
€ 25,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | optioneel
Sauna
€ 150,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | optioneel

Locatie & tips

Indeling

Woonkamer
Begane grond

Tegels

Ventilator

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond
16 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 2
1e verdieping
20 m2

Bed: 2-persoons 200 x 140 cm

Zeil / linoleum

Dekbedden (1)

Slaapkamer 3
1e verdieping
25 m2

Bed: King-size 210 x 180 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Slaapkamer 4
1e verdieping
30 m2

Bed: King-size 200 x 180 cm

Parket

Dekbedden (1)

Badkamer 1
1e verdieping
16 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 2
1e verdieping
16 m2

Toilet

Douche (1)

Ligbad

spelkamer
Begane grond

16 m2

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (5 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 220 m2

Kinderen

  • Kinderbed (2)
  • Kinderstoel (2)

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen
  • Zeilen

Populaire thema's

  • Beauty & spa
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Weekendje weg
  • Groepsaccommodatie

Wellness

  • Sauna
  • Zonnebank / Solarium
  • Bubbelbad / Hot tub
  • Massagedouche
  • Fitnessruimte

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Vloerverwarming
  • Boiler
  • Gashaard

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Radio
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Games & entertainment

  • Spelcomputer
  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Grillplaat
  • Bubbelbad / Hot tub
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (10)
  • Privé oprit
  • Terras (2)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (10)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Veranda
  • Buitenkeuken
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind
  • Hangmat

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Beveiligingsinstallatie
  • Berging
  • Hypoallergeen
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (1)
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 4.095,-
per week v.a.
€ 4.095,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder