Vakantiehuis

Karinthië Vakantie Villa


Meivakantie 2024, nu nog beschikbaar!

Het hele jaar door vakantie vieren en genieten van de steeds wisselende uitzichten op het prachtige gebergte en de grote vallei die zo typisch is voor Oostenrijk. Tel daar het goede klimaat van Karinthië bij op, een heel fijn huis en je hebt alle ingrediënten voor een topvakantie. 

Het huis heeft drie verdiepingen, een aparte sauna, twee terrassen en een ruime open achtertuin. Het is een nieuw gebouwd huis met een moderne, Oostenrijkse inrichting. Karinthië Vakantie Villa is een twee onder een kap vakantiehuis in een rijtje van acht vakantiehuizen in het rustige dorpje Seltschach. 

Via de afgesloten hal kom je in de moderne keuken, voorzien van een koel- vriescombinatie, inducatiekookplaat en afzuigkap. De woonkeuken heeft voldoende opruimmogelijkheden door extra (lege) kasten. De open eetkamer heeft een Oostenrijkse hoekbank en een lichte houten tafel. In de woonkamer kun je heerlijk schommelen in de schommelstoel of languit Netflix kijken op de kleine smart tv vanaf de zitbank. Of natuurlijk samen een glas wijn en bier drinken, gezellig bij de houtkachel. 

Onder de open trap staat een kastje gevuld met boeken, spelletjes en informatie over het gebied. 

Via de open trap loop je naar de eerste verdieping. Hier vind je aan de rechterkant de blauwe slaapkamer met een bed, een tafel om aan te werken en een comfortabele leunstoel. Het eenvoudige boxspringbed is om te vormen tot een tweepersoonsbed of je kunt het gebruiken als twee losse eenpersoonsbedden. 

De badkamer is apart van deze kamer. De badkamer is voorzien van een hoekdouche met waterbesparende douchekop, toilet en wastafel. 

Aan de linkerkant vind je de bruine slaapkamer met een tweepersoonsbed, een open badkamer met royaal bad, wc en wastafel. Je loopt zo vanuit de kamer de badkamer in. De eenvoudige boxspringbedden kun je aan elkaar schuiven of los van elkaar plaatsen. 

Via een trapje kom je op de slaapzolder. Hier staan drie eenvoudige boxspringbedden, voorzien van ieder hun eigen bedlampje en een kast voor de kleding van de gasten die hier slapen. 

Bij de entree vind je ook het derde toilet, een was-droogcombinatie en de ketel. Het huis is aardgasvrij en goed geïsoleerd

Aan de voorzijde van het huis vind je een heerlijk koffieterras voor de eerste koffie in de zon. Een robuuste picknick set staat op het gras en vanaf hier heb je het mooiste uitzicht op de Dobratsch. 

Via de carport loop je naar de barrelsauna die gericht is op het huis waardoor je privacy hebt op het moment dat je de sauna uitloopt. De barrelsauna is gemaakt in een ronde vorm waardoor je optimaal gebruik maakt van de warmte van de sauna. 

Naast de barrelsauna staat de schuur met opbergplek voor ski's.  Daar bevindt zich het tweede terras met uitzicht op het drielandenpunt. Hier staat een eettafel met acht stoelen. De open tuin staat in verbinding met de tuinen van 192 en 191 waardoor je een vrij uitzicht hebt. 

Het huis is geschikt voor één tot maximaal zeven personen. Het huis is gebouwd in 2020-2021 onder leiding van een Nederlands bedrijf en uitgevoerd onder toezicht van een Oostenrijks architectenbureau en Oostenrijks bouwbedrijf. Het beheer is in handen van een lokale ondernemer, die ook een Stube heeft aan de piste. 

De woonkamer heeft plantjes (echte) en achterin de tuin vind je een kleine, maar groeiende houtwal als natuurlijke afscheiding. 
Samen met Debby van Wezelenburg hebben we het huis op een Feng Shui manier ingericht.

De verhuurder, Mirjam Fondse-Fischer

Advertentie online sinds juni 2023

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 dagen
Samen met mijn man ben ik de eigenaar van deze leuke vakantiewoning in Oostenrijk. Een losse opmerking van mijn man dat het hem zo leuk leek om een eigen huis in Oostenrijk te hebben, resulteerde in deze nieuwbouw woning in Karinthië.

We worden er elke keer weer ontzettend blij van als we er zelf zijn met onze zoon en dochter. We hebben nog een hele bucketlist met dingen die we willen gaan doen en activiteiten die we willen ondernemen in dit mooie stukje Oostenrijk vanuit ons huis.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Annuleringen:
• Annuleringen moeten worden gedaan per mail 
• De kosten bij annulering:
o tot 42 dagen voor de eerste dag verhuur: 30% van de hoofdsom, wat overeenkomt met de aanbetaling.
o vanaf 42 dagen voor de eerste dag verhuur: 100% van de hoofdsom.
o No show: 100% van de hoofdsom.
• In afwijking van bovenstaande kan Karinthië Vakantie Villa de kosten tot max. de aanbetaling terugstorten als er nieuwe huurders voor de betreffende periode worden gevonden, voor dezelfde huurprijs.
• Indien de huurder zelf een andere huurder vindt, zal deze op dezelfde voorwaarden door Karinthië Vakantie Villa worden geaccepteerd, tegen betaling van administratiekosten van € 50,- door de huurder aan Karinthië Vakantie Villa.
• In geval van zaken die de verhuur geheel of gedeeltelijk onmogelijk maken, zoals natuurlijke of politieke rampen, epidemieën, stakingen, enz., dan kan Karinthië Vakantie Villa de huurovereenkomst annuleren. In dit geval krijgt de huurder de hoofdsom teruggestort, minus administratiekosten van € 50,-.


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 27-apr-2024
tot
zo 12-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1155,00
Midweek -
Nacht € 165,00
Weekend -
van
zo 12-mei-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 770,00
Midweek € 440,00
Nacht € 110,00
Weekend € 330,00
van
za 06-jul-2024
tot
zo 08-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1225,00
Midweek -
Nacht € 175,00
Weekend -
van
zo 08-sep-2024
tot
za 19-okt-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 770,00
Midweek € 440,00
Nacht € 110,00
Weekend € 330,00
van
za 19-okt-2024
tot
zo 03-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1155,00
Midweek -
Nacht € 165,00
Weekend -
van
zo 03-nov-2024
tot
do 19-dec-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 630,00
Midweek € 360,00
Nacht € 90,00
Weekend € 270,00
van
do 19-dec-2024
tot
do 26-dec-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1155,00
Midweek -
Nacht € 165,00
Weekend -
van
do 26-dec-2024
tot
zo 05-jan-2025
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1500,00
Midweek -
Nacht € 214,00
Weekend -
van
zo 05-jan-2025
tot
vr 14-feb-2025
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 700,00
Midweek € 400,00
Nacht € 100,00
Weekend € 300,00
van
vr 14-feb-2025
tot
zo 02-mrt-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1225,00
Midweek -
Nacht € 175,00
Weekend -
van
zo 02-mrt-2025
tot
vr 25-apr-2025
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 700,00
Midweek € 40,00
Nacht € 100,00
Weekend € 300,00

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Badlinnen
€ 12,00
Per persoon
Betalen bij boeking | optioneel
Borgsom
€ 300,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 120,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Elektra
€ 0,30
Per item
Wordt verrekend met de borg.
Linnengoed
€ 12,00
Per persoon
Betalen bij boeking | optioneel
Sauna
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Toeristenbelasting vanaf 17 jaar
€ 1,40
Per persoon per nacht
Ter plaatse betalen | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Deze hut zie je als je de stoeltjeslift uit komt bij het Dreiländerech op loopafstand van het vakantiehuis. Een punt van vertrek voor het skiën en snowboarden in de winter en het wandelen in de zomer.
De gemeentes in Karinthië zijn volop bezig om te investeren in fietsroutes door heel Karinthië. Behalve de reguliere fietsroutes zijn er ook diverse mountaine bike routes in de omgeving. Met flinke hoogteverschillen en een aantal is ook goed geprepareerd.
Klagenfurt is een mooie, oude stad in de buurt van Seltschach 193. In het oude centrum zijn diverse eetgelegenheden. Aanraders zijn het cultuurfestival en de Kirchtagen. Op de website van o.a. Karinthië Vakantie Villa vind je diverse evenementen.
Villach is een grotere plaats in de buurt van Karinthië Vakantie Villa, het is zo'n 20 minuten rijden. In Villach vind je de oude kern met diverse winkeltjes en eetgelegenheden. Verder heeft Villach een grote shoppingmall met winkels als H&M, Blue Tomato, Müller, Interspar maar ook een winkel voor de authentieke klederdracht. Er is een groot cultuurfestival en de Kirchtagen zijn hét grote evenement van de regio.

Hier heb je een mooi overzicht over het Gailtal met de diverse bergtoppen. In de bergen kun je wandelen, hiken, klimmen, mountaine biken, gewoon fietsen, in het klimbos klimmen, zwemmen in een van de vele meren, genieten en vakantie vieren.
Afgelopen winter hadden we een leuk stel in ons huis met jonge, nog niet schoolgaande kinderen. Ze genoten nog van het vrije leven voordat de leerplicht inging.

Heb jij behoefte om buiten het hoogseizoen om het huis voor langere tijd te huren? Omdat:
* je een boek wil schrijven,
* je een digitale Nomad bent,
* je toe bent aan een andere, minder hectische omgeving voor een paar maanden,
* je jezelf wil opladen en een sabbatical hebt,
* je graag een paar maanden in het buitenland wilt wonen,
* of wat je dan maar wil.

Neem gerust contact met ons op als jij in een fijn huis wil wonen dat van alle gemakken is voorzien en waar je prima voor langere tijd kunt verblijven. Dan mag je ook de plantjes verzorgen en zorgen wij dat er volop planten in het huis zijn.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond
31 m2

Natuursteen

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (3)

Slaapkamer 1
1e verdieping
13 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Laminaat

Slaapkamer 2
1e verdieping
11 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Laminaat

Slaapkamer 3
3e verdieping
14 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Badkamer 1
1e verdieping
5 m2

Toilet

Douche (1)

Ligbad

Badkamer 2
1e verdieping
3 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Energielabel

  • A

Woonoppervlakte

  • 100 m2

Sport & recreatie

  • Bergsport
  • Fietsen
  • Mountainbiken
  • Wandelen
  • Wintersport

Populaire thema's

  • Budget
  • Kindvriendelijk
  • Lange termijn verhuur
  • Luxe accommodatie
  • Overwinteren
  • Natuurhuisjes

Wellness

  • Sauna

Verwarming

  • Vloerverwarming
  • Houtkachel
  • Boiler

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • Radio
  • Wifi
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Speeltoestel(len) (1)
  • Terras (2)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (8)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Slee (1)
  • Schuur

Privacy

  • Van buiten zichtbaar

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Badjassen (5)
  • Bedlinnen
  • Handdoeken (2)
  • Keukenlinnen

Kinderen

  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (1)
  • Traphekjes
  • Campingbed (1)

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Trampoline

Wintersport

  • Piste 50km of minder
  • Skilift maximaal 100m
  • Hoogte 1000m - 2000m


€ 630,-
per week v.a.
€ 630,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook: