Appartement

50626-608601-2021

Edelweiss Appartement Oostenrijk


Het Edelweiss appartement Top1 ligt op een schitterende locatie, hoog in Königsleiten, op circa 50 meter van de Dorfbahn. Het luxe appartement, volledig gelijkvloers, is zeer sfeervol ingericht, met natuurlijke materialen en met veel hout afgewerkt.

Via de ruime hal, met veel opbergruimte en een kluisje, komt u de woning binnen. Aan weerszijden van de hal bevinden zich twee luxe slaapkamers met een elk een 2-persoons boxspringbed (180x200), één van de slaapkamers heeft er ook een stapelbed (90x 200) in staan. De andere slaapkamer heeft een badkamer en suite met (stort) douche, wastafel en toilet. De tweede badkamer heeft een luxe inloop(stort) douche met dubbele wastafel. Tevens beschikt het appartement over een apart toilet.

De royale, moderne keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over een oven, magnetron, vier pits keramische kookplaat, vaatwasser, filterkoffiezetapparaat, Nespresso apparaat, melkopschuimer, broodrooster en waterkoker. De woonkamer heeft een typische Oostenrijkse eethoek en comfortabele zithoek. Zowel de woonkamer als beide slaapkamers beschikken over een Smart TV, waarmee u uw favoriete zenders kunt chromecasten. Door de grote raampartij in de woonkamer en beide slaapkamers heeft u een fantastisch uitzicht op de “Gerlosplatte” en kijkt u zo de schitterende natuur in.

Op het inpandige terras (aan de zuidkant gelegen) staan tuinmeubelen en een comfortabele hangmat tot uw beschikking en kunt u heerlijk genieten van het uitzicht en heeft u de hele middag volop zon. Als kers op de taart kunt u (gratis) gebruik maken van de inpandige wellnessruimte van het appartementencomplex, welke direct grenst aan het appartement.

Tevens kunt u (tegen betaling) genieten van het zwembad of de luxe wellness in het naastgelegen hotel. Er is plek voor het gratis parkeren van 1 auto in de parkeergarage en via de receptie van het complex loopt u zo de verwarmde skiruimte in. In het appartement is gratis WIFI aanwezig. Het complex beschikt over een lift. Het appartement is rookvrij, op het terras mag wel worden gerookt. Huisdieren zijn niet toegestaan. In het complex is een ruimte met wasmachine en droger, welke tegen geringe betaling gebruikt kunnen worden. Indien u met twee auto’s komt, kunt u de tweede auto tegen betaling parkeren in de parkeergarage van de Dorfbahn.

In de zomer is de ‘Dorfbahn’ skilift van midden juni tot begin september dagelijks open en brengt je op 2200 meter hoogte waar je mooie wandelingen kunt maken door de hoge Alpenweides. Het Durlaβboden stuwmeer biedt urenlange waterpret, de watertemperatuur stijgt ’s zomers tot zo’n 21 graden! Er kunnen diverse watersporten uitgeoefend worden, zoals surfen, roeien en zeilen. De kinderen kunnen spelen in de speeltuin naast het stuwmeer en er is de mogelijkheid om te barbecueën aan het meer, beter kun je de zomerdag niet afsluiten. Maar er valt nog veel meer te ontdekken en te doen tijdens je zomervakantie in Königsleiten, er zijn veel uitstapjes in de regio mogelijk. Denk hierbij aan het Klimpark in Gerlos, de rodelbaan in Zell am Ziller, de Krimml Watervallen, mountainbiken in het Zillertal en wandelen in de prachtige natuur. Als het een dag regent, is een bezoek aan het overdekte zwembad in Wald een goed alternatief. 

In de winter kun je direct vanuit je appartement aan je wintersportavonturen beginnen, de piste en de ‘Dorfbahn’ skilift liggen direct achter het ski-in, ski-out appartementencomplex voor vele uren plezier in de sneeuw van het skigebied de Zillertal Arena. De skischool is op loopafstand bereikbaar, ideaal voor de kinderen of de beginnende wintersporter. Na een dag op de latten loopt het water je in de mond bij één van de Oostenrijkse restaurantjes en mag de après-ski uiteraard niet ontbreken. Hiervoor kunt u terecht in het dorp zelf, bij de Schirm bar of de Hannes Alm. Door de hoge ligging van het dorp Königsleiten (ruim 1600 m) is het een zeer sneeuwzekere bestemming, en kan er geskied worden vanaf begin december tot ongeveer half april.



De verhuurder, fam. Pronk

Advertentie online sinds mei 2021

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 dag
Wij (Matthé en Mariska Pronk, beiden 50 jaar oud) hebben dit bijzondere appartement gekocht in januari 2021. Na een zoektocht van enkele jaren kwamen wij uiteindelijk in Königsleiten terecht en hebben toen dit unieke appartement kunnen kopen, waar wij ontzettend blij mee zijn. We vinden het een heel fijn warm en gezellig appartement op een unieke locatie, zeer dicht bij de Dorfbahn, de apres-ski (Hannes) en de ski school. Voor ons is het appartement ideaal, omdat ons gezin bestaat uit 6 personen

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 23-mrt-2024
tot
za 30-mrt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2915,00
Midweek -
Nacht -
Weekend -
van
za 30-mrt-2024
tot
za 13-apr-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 2471,00
Midweek -
Nacht € 390,00
Weekend -
van
za 13-apr-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 850,00
Midweek -
Nacht € 130,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1180,00
Midweek -
Nacht € 185,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
za 30-nov-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 850,00
Midweek -
Nacht € 130,00
Weekend -
van
za 30-nov-2024
tot
za 14-dec-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 2553,00
Midweek -
Nacht € 430,00
Weekend -
van
za 14-dec-2024
tot
za 21-dec-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 2718,00
Midweek -
Nacht € 460,00
Weekend -
van
za 21-dec-2024
tot
za 04-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 4164,00
Midweek -
Nacht -
Weekend -
van
za 04-jan-2025
tot
za 11-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 3920,00
Midweek -
Nacht -
Weekend -
van
za 11-jan-2025
tot
za 18-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2718,00
Midweek -
Nacht -
Weekend -
van
za 18-jan-2025
tot
za 01-feb-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 3207,00
Midweek -
Nacht -
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Administratiekosten verhuurder
€ 50,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Borgsom
€ 250,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 170,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Linnengoed
€ 25,00
Per persoon
Ter plaatse betalen | verplicht
Overige kosten
€ 10,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Toeristenbelasting alle leeftijden
€ 1,65
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Het prachtige gebied rond Königsleiten biedt u veel mogelijkheden voor uitstapjes met kinderen. In de bergen boven Königsleiten bij het bergstation van de Dorfbahn, vindt u Gipfelwelt Königsleiten, Kinderen kunnen hier heerlijk spelen in de natuurspeeltuin en kunnen zich uitleven bij verschillende avontuurlijke stations, waaronder de houten ballenbaan. De GipfelLiner, een zipline over de Kröndlwurmsee, is hier het absolute hoogtepunt en mag zeker niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Gipfelwelt Königsleiten.
https://www.zillertalarena.com/nl/arena/sommer/gipfelwelt-koenigsleiten.html

Naast Gipfelwelt Königsleiten zijn er nog veel meer mogelijkheden voor families. Hieronder volgen een paar tips:
- Voor een dagje waterpret kunt u naar het Durlassboden stuwmeer. Het ligt in een prachtige omgeving en heeft 's zomers een aangename temperatuur van 21°C. U kunt hier ook surfen, varen in een roeibootje, waterfietsen en spelen in de speeltuin.
- Almparadies Gerlosstein: Onder het motto 'Terug naar de oorsprong' vindt u op belevenisberg Gerlosstein vele attracties voor jong en oud. Op de route naar de Zillertaler Almtribune, waar u een prachtig uitzicht op het dal hebt, leert u spelenderwijs meer over de natuur en cultuur van het Zillertal. Met een kinderboerderij en grote speelplaats kunnen kinderen zich hier heerlijk vermaken. En daarnaast vindt u hier ook de nodige actie bij de Almflieger Gerlosstein. Met deze zipline behaalt u snelheden van wel 50 km/h!

- Het klimpark in Gerlos heeft diverse activiteiten voor de avontuurlijke vakantieganger, waaronder het klimpark. Voor de kleinsten, vanaf 1,05m is er een speciaal parcours op 2/3 meter boven de grond https://www.zillertalarena.com/nl/gerlos/sommer/aktiv-hochseilgarten.html
- De Krimmler Wasserfälle behoren tot de populairste uitstapjes van Oostenrijk. Jaarlijks bezoeken vele toeristen dit prachtige natuurspektakel en dat is niet zonder reden. Zeker een aanrader als u in de buurt bent!
- Het Sparreboskasteel op de Rosenalm bij Zell am Ziller is een groot speelparadijs voor kinderen. Er is een houten kasteel met klimtoren, glijbanen, uitkijktoren, een grote waterspeelplaats en een avonturen speelplaats. Genoeg te beleven voor de kinderen dus! Zie ook de website: https://www.zillertalarena.com/nl/arena/sommer/fichtenschloss.html
- Rodelplezier in het Zillertal: maak een ritje met de Arena Coaster in Zell am Ziller, een alpine coaster die plezier biedt voor jong en oud. Deze is maar liefst 1450 meter lang en kent steile bochten, jumps en nog veel meer.
- Mountainbike karten in Bramberg: met de Smaragdbahn ga je naar 2.101 meter hoogte om vandaar uit met de Mountaincartbaan naar beneden te knallen. Het parcours is niet het gehele parcours dat u in de winter heeft om te gaan rodelen (langste rodelbaan van Europa) Het parcours is 4,5 km lang en u komt uit bij het middelstation van de Smaragdbahn op 1.624 meter hoogte.
- In Königsleiten zelf zit onderaan de Dorfbahn Ski- en fietsverhuur Unterwurzacher. Hier kunt u een mountainbike of E Bike huren en daarnaast organiseren zij diverse sportieve activiteiten. In de zomermaanden juli en augustus hebben zij een zogenaamd “weekprogramma” samengesteld, waarvoor u zich per activiteit kunt opgeven. De folder voor dit weekprogramma is in de winkel van Unterwurzacher op te halen.
- Daarnaast zijn er diverse zwembaden met heerlijke ligweides in de omgeving:
1. Alpenwelt Resort in Königsleiten (ligt vlak naast uw appartement)
2. Kristallbad in Wald, op 10 km. afstand
3. Freitzeitpark Zell am Ziller, op 26 km. afstand, hier zijn ook diverse sportvelden gehuisvest en kunt u ook midgetgolfen.
4. Badewelt Stumm, op 34 km. afstand. Is een fijn buitenbad, ook voorzien van twee duikplanken
5. Erlebnisbad Mayrhofen in Zillertal, op 35 km. afstand



Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond

PVC-vloer

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (3)

Slaapkamer 1
Begane grond

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

PVC-vloer

Dekbedden (2)

Slaapkamer 2
Begane grond

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Bed: Stapelbed 200 x 90 cm

PVC-vloer

Badkamer 1
Begane grond

Douche (1)

Wastafel (2)

Vloerverwarming

Badkamer 2
Begane grond

Toilet

Vloerverwarming

Keuken

Soort: Open

Fornuis: (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Appartement

Energielabel

  • A

Woonoppervlakte

  • 86 m2

Sport & recreatie

  • Bergsport
  • Fietsen
  • Mountainbiken
  • Wandelen
  • Wintersport

Populaire thema's

  • Beauty & spa
  • Luxe accommodatie
  • Natuurhuisjes

Wellness

  • Sauna

Verwarming

  • Vloerverwarming

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Buitenverlichting
  • Garage
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (4)
  • Tuintafel(s)
  • Hangmat
  • Laadpaal Elektrische Auto

Privacy

  • Beheerder op terrein

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (2)

Mindervaliden

  • Geen drempels
  • Gelijkvloers
  • Lift

Faciliteiten

  • Hal
  • Kluis
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Wintersport

  • Piste meer dan 100km
  • Skilift maximaal 100m
  • Hoogte 1000m - 2000m
  • Schoendroger
  • Skiberging


€ 850,-
per week v.a.
€ 850,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook:

Deer and Dear Luxury Chalet, App. B

9,4
Vanaf per nacht € 240,- v.a. per week per week € 1.680,-

Familiehuis Zell am See / Saalbach

8,5
Vanaf per nacht € 129,- v.a. per week per week € 900,-