Bungalow

Gezellige vakantiewoning in Aschau


Gezellig vakantiewoning, pas geheel gerenoveerd. De vakantiewoning is gelijkvloers, voor 4 personen, eventueel op aanvraag een 5e persoon , bestaat uit 2 slaapkamers, gang, luxe badkamer met douche, toilet en wasmachine, woonkamer met vloerverwarming, wifi, tv met canal digital, radio, uitzicht op de Zillertaler Alpen, keuken met o.a. keramisch kookplaat, koelkast met vriesvak, magnetron, electrische oven, vaatwasser.

Via de schuifpui komt u op een groot terras, waar u verschilende mogelijkheden heeft om van het zonnetje te genieten. Bij de voordeur bevindt zich een berging waar u o.a. uw skies en uw fietsen veilig kunt opbergen.

In de winter kunt u heerlijk skien in de skigebieden van het mooie Zillertal, gratis skibus, op 2 minuten lopen. Maar u kunt ook heerlijk wandelen, langlaufen, rodelen. 

In de zomer is het heerlijk vertoeven in de eigen tuin, op het Zuid-westen, of te gaan wandelen, fietsen, klettersteigen, canyoning, golfen etc. Vanuit de woning kunt u verschillende uitstapjes maken.

De verhuurder, Mariëtte

Advertentie online sinds november 2019

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 3 uur
Mijn naam is Mariëtte Dahmes, al ruim 40 jaar kom ik al in Aschau im Zillertal. Zillertal een fantastisch dal met vele mogelijkheden, zowel in de zomer als in de winter. De vakantiewoning is voorheen van mijn ouders geweest en sinds 2018 in mijn bezit. De woning is in 2018/2019 geheel gerenoveerd en van alle gemakken voorzien, zoals vloerverwarming, afwasmachine, elektrische oven, magnetron, WIFI, TV. Buiten een tuin met een groot terras waar u van de zon en uitzicht op de bergen kunt genieten.

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie
  • 1 Korting

Toelichting op de prijzen

de aankomsttijd is om 16.00uur en vertrektijd is voor 9.00uur, zodat de schoonmaakster genoeg tijd heeft om het huis grondig schoon te maken  en te ventileren. Daarnaast staat er op de wastafel in de badkamer en in de keuken een handgel om uw handen hiermee te wassen. In de keuken onder het spoelbak staan verschillende schoonmaakmiddelen die u kunt gebruiken.

Honden zijn niet toegestaan 

Tevens geldt gratis annulering wanneer de reis niet kan doorgaan vanwege een Corona uitbraak, dus als men niet meer mag reizen naar Oostenrijk !!

Na uw reservering vragen wij een aanbetaling van 30%
De boeking is definitief na ontvangst van de aanbetaling.
Het restantbedrag dient 4 weken voor aankomst in ons bezit te zijn.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 02-mrt-2024
tot
za 30-mrt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1050,00
Midweek -
Nacht € 150,00
Weekend -
Korting 25%
van
za 30-mrt-2024
tot
za 13-apr-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1349,00
Midweek -
Nacht € 193,00
Weekend -
van
za 13-apr-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 875,00
Midweek -
Nacht € 125,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1349,00
Midweek -
Nacht € 193,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
za 14-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1050,00
Midweek -
Nacht € 150,00
Weekend -
van
za 14-dec-2024
tot
za 04-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1351,00
Midweek -
Nacht € 193,00
Weekend -
van
za 04-jan-2025
tot
za 15-feb-2025
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 995,00
Midweek -
Nacht € 142,00
Weekend -
van
za 15-feb-2025
tot
za 08-mrt-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1351,00
Midweek -
Nacht € 193,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 250,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 90,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Linnengoed
€ 25,00
Per persoon
Betalen bij boeking | verplicht
Toeristenbelasting vanaf 15 jaar
€ 1,50
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Aschau im Zillertal
Het dorp Aschau ligt in het Zillertal. Het is een klein dorp tussen de wintersportoorden Kaltenbach en Zell im Ziller en is daarmee een goede uitvalsbasis voor twee verschillende skigebieden.
Aschau im Zillertal is een gemoedelijk dorp, dat niet volgebouwd is met hotels en pensions. Het grootste gedeelte van het dorp ligt ingeklemd tussen de rivier de Ziller en de berg aan de westkant van het dal.
Aschau im Zillertal ligt tussen de twee skigebieden.
De ligging van het dorp is ideaal, daar je met de gratis skibus heel eenvoudig in de ski-gebieden kunt komen.

Supermarkt, verhuur
In het dorp is een supermarkt, bakker, slager, ski/snowboardverhuur en vind je diverse restaurants. In op korte afstanden van Ascha zijn er grotere supermarkten zoals Hofer, Spar, Mpreis

Ski/snowboardgebied Hochzillertal-Hochfügen
In het skigebied Hochzillertal-Hochfügen kan ieder type skiër uit de voeten. De 11 kilometer lange dalafdaling is één van onze pistetips en behoorlijk uitdagend. Er zijn ook veel afdalingen, zoals piste nr. 6, waar je heerlijk op je bochtentechniek kunt oefenen. De Lamarkliften in Hochfügen zijn ideaal voor beginners en op de Spieljoch voelen families zich direct thuis. Kinderopvang van 6 maanden tot 6 jaar is mogelijk in het complete skigebied bij de ‘Zwergerl Club’. Freestylers kunnen zich uitleven in het Betterpark bij Kaltenbach.
Ook kom je weer makkelijk terug bij het dorp, want de dalafdaling van Hochzillertal loopt helemaal naar Aschau im Zillertal. Het dorp heeft geen eigen lift, je wordt weer met de bus teruggebracht naar Kaltenbach

Ski/snowboardgebied Zillertal Arena
Het 4-bergen skigebied – de Zillertal Arena – strekt zich uit van het Zillertal in Tirol tot aan het Pinzgau in Salzburg. Het Zillertal Arena heeft 143 Kilometer aan ski-pistes 52 kabelbanen en liften. Hiermee is Zillertal Arena een van de grootste skigebieden van Europa. Het skigebied is met de gratis skibus gemakkelijk te bereiken.

Zillertal in de zomer
In de zomer biedt het Zillertal tal van activiteiten, zoals wandelen, fietsen, golfen, mountainbiken, canyoning, raften, tubing, paragliding en natuurlijk tal van bezienswaardigheden en evenementen

Wandelen
Voor wandelaars en bergbeklimmers die op zoek zijn naar een wandelvakantie is onze vakantiewoning een ideale uitvalsbasis. Rond onze woning starten diverse wandeltochten en met de trein vanuit het treinstation in Aschau of met de bus bent u zo van en naar andere dorpen.
Wandelen in het Zillertal en omgeving betekent het aanschouwen van indrukwekkende landschappen en mooie uitzichten over bergtoppen.
In de toeristen-map, welke u in onze woning aantreft, bevinden zich een aantal wandelroutes in de omgeving. Tevens heeft het toeristenbureau in het dorp en de toeristeninfo bij de gondelbaan van Zillertal Arena diverse wandelroutes voor de beginners en de gevorderden.

Fietsen en Mountainbiken
Bij fietsen in de Alpen denkt men vaak aan mountainbiken of zware tochten, maar het Zillertal biedt ook voor recreatieve fietsers en families veel mooie en ontspannen fietsroutes.

Ontspannen een fietstocht maken, in onze woning treft u in de toeristen-map idyllische fietsroutes in Zillertal die speciaal voor gezinnen, e-bikers en recreanten zijn samengesteld.
Ook voor mountainbikers zijn routes samengesteld, welke u in de toeristen-map en bij de toeristenbureaus in de omgeving kan vinden.



Canyoning, raften en tubing
In Aschau im Zillertal bevindt zich op loopafstand een bedrijf die zich bezighoud met canyoning, raften en tubing. Alle activeiten starten vanuit Aschau.


Canyoning betekent zoveel als ravijnwandelen - maar de term voldoet nauwelijks aan deze ervaring. Canyoning is een spectaculair vol actie en avontuur.
Canyoning is voor iedereen. Voor de kleinste onder ons (vanaf ongeveer 6 jaar met zwemdiploma's) is er familiecanyoning. Voor de grote onder ons is er Blaue Lagune Canyoning. Deze canyoning-tour heeft alles wat je hartje begeert. Kristalheldere, glinsterende blauwe waterbekkens, abseilen tot 15 meter en sprongen tot 10 meter.
Fantastisch huisje in leuk dorpje, skigebieden makkelijk bereikbaar, inrichting top, sfeer top, leuke restaurantjes in het dorpje en betaalbaar skigebied. Top gedaan Mariet
Huisje is prima gelegen tussen 3 makkelijk bereikbare skigebieden. Daarnaast een supermarkt en bakker op loopafstand. De inrichting is perfect met ruime slaapkamers, lekkere douche, moderne keuken en gezellig woonkamer. Samen met 3 vrienden heerlijk genoten voor een week!
Ruim en fantastisch huisje, van alle gemakken voorzien. Groot terras. Bakker, slagerij en supermarkt op loopafstand.
Mooie omgeving waar van alles te doen is. Wij hebben heerlijk gewandeld naar verschillende berghutten. Kortom een aanrader voor de zomer....
We hadden geen concrete vakantieplannen voor 2020. Geheel onverwacht deed zich de gelegenheid voor om het huisje aan de Seerosenweg in Aschau te huren.
De contacten met @Mariette Dahmes verliepen vlot en ongecompliceerd en altijd volgens afspraak.
Er was niets te veel beloofd. Het huisje is smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Er is niets was we hebben gemist. Alles was kraakhelder, de bedden keurig opgemaakt.
Het schuurtje naast het huis is prima om fietsen voor de nacht te stallen en eventueel de accu’s op te laden. De tuin is ruim en biedt prima privacy.
Aschau is gelegen in het Zillertal. Een prachtig stukje Oostenrijk met prima mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Wij hebben onze auto in de acht dagen die we er waren geen meter verplaatst. We hebben er een fantastische tijd gehad en komen graag weer een keer terug.De accomodatie is echt een 10 waardig

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond
26 m2

Tegels

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (3)

Slaapkamer 1
Begane grond
11 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 2
Begane grond
16 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Badkamer
Begane grond
4 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

berging
Begane grond

5 m2

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Keramisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Bungalow

Woonoppervlakte

  • 65 m2

Sport & recreatie

  • Bergsport
  • Golf
  • Mountainbiken
  • Wandelen
  • Wintersport

Populaire thema's

  • Budget
  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Privacy

Verwarming

  • Vloerverwarming

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Radio
  • Cd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (15)

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (4)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Loungeset
  • Schuur
  • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen

Mindervaliden

  • Rolstoelvriendelijk
  • Geen drempels
  • Gelijkvloers

Games & entertainment

  • (Bord)spellen

Privacy

  • Volledige privacy

Wintersport

  • Piste meer dan 100km
  • Hoogte boven de 2000m
  • Skiberging


€ 875,-
per week v.a.
€ 875,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook:

Penthouse JenSen SKI IN / SKI OUT

9,5
Vanaf per nacht € 89,- v.a. per week per week € 623,-

Sonnenalp Sonnhang de Luxe

8,6
Vanaf per nacht € 92,- v.a. per week per week € 645,-