Vakantiehuis

Beztroski Dom (Woning 2)


Omgeven door een prachtige natuur met uitkijk op `Sneeuwkop` (1602 m), voorzien van alle comfort, met behoud van de sfeer van de 150 jaar oude hoeve, is deze woning de perfecte uitvalsbasis om Neder-Silezië, het Toscane van Midden-Europa te ontdekken.

Het huis ligt in het midden van de wondermooie en boeiende Vallei van Parken en Kastelen, waar u op zeer korte afstand 26 kasteeltjes en burchten in verschillende stadia van afwerking kan bezoeken.
Om te weten welke van deze kasteeltjes u het meeste interesseren kan u het fantastische miniatuurpark bezoeken waar u méér dan 40 gebouwen kunt bewonderen die zo mooi en gelijkend zijn dat het soms moeilijk is om de foto's van de miniatuur en de echte van elkaar te onderscheiden. En een leuk detail, dit miniatuurpark ligt op wandelafstand (slechts 2 km) van onze vakantiewoning Beztroski Dom.

Daar de woning omgeven is door een groot Nationaal Natuurpark, kan men vanuit de vakantieplaats een 10-tal wandelingen maken. Indien u het niet erg vindt om eerst enkele kilometer met de auto te rijden, dan kan men het aantal wandelingen makkelijk optrekken tot een 40-tal (waarschijnlijk nog meer, maar die 40 hebben we zelf gelopen), met als hoogtepunt de wandeling naar de top van Sneeuwkop.

Heel wat van die wandelingen zijn officieel in kaart gebracht, andere zijn door ons op papier uitgeschreven en weer andere hebben we voor onze gasten geregistreerd op een Garmin wandel GPS.

Beztroski Dom, wat letterlijk vertaald "Huis zonder zorgen" betekent ligt wel in een zeer rustige omgeving, maar op slechts 7 km. van de woning, bevindt u zich in één van de drukst bezochte vakantiestadjes van Polen,nl Karpacz. Op dit ogenblik nog hoofdzakelijk bezocht door de Polen zelf, maar vóór 1946, toen dit deel van Neder-Silezië nog bij Duitsland hoorde, kwamen ook de Duitsers hier zeer graag op vakantie.

Sneeuwkop, het hoogste punt van het Reuzengebergte, was toen eveneens het hoogste punt van Duitsland. Het stadje is een typisch toeristische pleisterplaats met heel veel gezellige terrasjes, restaurants, koffiehuizen en bars. Voor de liefhebbers van ijsjes is Classico Café een echte aanrader. Elke dag vers zelfgemaakt ijs, gemaakt van verse vruchten. 

Op slechts 15 km van de woning vindt u het sympathieke stadje Jelenia Góra. Mooie gebouwen, leuke winkels, ook hier heel veel goede restaurantjes, cafeetjes, koffiehuizen en terrassen en vriendelijke gastvrije inwoners, kortom alles wat een toerist nodig heeft voor een leuke vakantie.

In de onmiddellijke omgeving kan men zwemmen, tennissen, rodelen, met de quads rijden, paardrijden, fietsen, mountainbiken, golfen, kayakken, rotsbeklimmen en waarschijnlijk vergeet ik er nu nog wel enkele.
Ook de mensen die het liever rustig aan doen, vinden hun gading in onze vakantiewoning.

Een volledig omheinde tuin met schommel voor de kleintjes en schommelbank voor de groten, ruim zwembad dat dagelijks onderhouden wordt, een trampoline, de nodige tuinmeubelen en heel wat speelgerief voor klein en groot. Een wellnessruimte met sauna, bubbelbad en open haard. Een ontspanningsruimte met voetbaltafel (kicker), een sjoelbak en enkele fitnesstoestellen, het draagt allemaal bij tot een reuze gezellige vakantie.
Op het erf hebben we een gezellig afdak gemaakt met terrasverwarmers, zodat u rustig verder kan genieten indien het 's avonds al eens wat frisser zou worden.

Toen we in 2005 aan de verbouwing van de boerderij begonnen hadden we slechts één doel. Dit moest de vakantiewoning worden waar wijzelf en onze familie het liefst op vakantie zouden komen. En daar zijn we heel goed in geslaagd, want onze kinderen komen elk jaar bij ons op vakantie en telkens brengen ze enkele van hun vrienden mee.

Toen het oorspronkelijke woonhuis was afgewerkt, beslisten we om voor onszelf de stallen te verbouwen, maar toen we steeds meer vraag kregen van vakantiegangers, hebben we beslist om ook deze woning aan te bieden voor verhuur ( het zijn de gegevens van deze woning die u nu bekijkt). En na de verbouwing van de schuur tot wellnessruimte zijn we begonnen met de hooizolder voor onszelf om te bouwen tot een aangename loft. Later kwam er nog een gastenkamer met aanpalende badkamer en toilet bij en in 2012 hebben we het geheel afgewerkt met een ontspanningsruimte waar we zoals hiervoor beschreven onze fitnesstoestellen hebben ondergebracht. In de loop van de jaren hebben we ook een 600-tal videocassettes verzameld, zodat onze gasten zich bij een zeldzame slechte weer dag toch niet hoeven te vervelen.

Dat alles, samen met het feit dat de Nederlandstalige (Vlaamse) eigenaars altijd zelf aanwezig zijn om u de sleutels te overhandigen, u wegwijs te maken in de omgeving en altijd bereid zijn u uitleg te geven bij de verschillende mogelijkheden en activiteiten, maakt Beztroski Dom tot een garantie voor een geslaagde en fantastische vakantie. ONS DOEL IS OM U DE MEEST FANTASTISCHE VAKANTIE VAN UW LEVEN TE BEZORGEN.

De verhuurder, Greet & Wim

Advertentie online sinds juni 2012

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 4 uur
Wij zijn een Vlaams koppel dat eerder toevallig in Neder-Silezië terecht is gekomen, maar wel onmiddellijk tot over onze oren verliefd werd op deze prachtige streek.

Wij hadden het geluk dat we een 150 jaar oude boerderij konden kopen, die we met heel veel liefde hebben omgebouwd tot 2 zeer comfortabele vakantiewoningen. En nu willen we zo veel mogelijk mensen laten meegenieten van dit stukje paradijs op aarde.

Voor de meesten nog onbekend en dus ook onbemind, maar dat willen wij veranderen.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEAL Veilig betalen met: Visa Veilig betalen met: Mastercard Veilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
 • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
 • 1 Beschikbaar
 • 1 Geen prijzen beschikbaar
 • 1 Bezet
 • 1 In optie

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 29-jun-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 553,00
Midweek -
Nacht € 79,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
za 21-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 462,00
Midweek -
Nacht € 66,00
Weekend -
van
za 21-dec-2024
tot
za 04-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 637,00
Midweek -
Nacht € 91,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Bedlinnen
€ 7,00
Per persoon
Ter plaatse betalen | optioneel
Eindschoonmaak
€ 65,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Energiekosten
€ 60,00
Per week
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Van uw vakantie een TOPMOMENT maken is ons doel.In 1999 zijn we eerder toevallig in Polen verzeild geraakt en gedurende die afgelopen 10 jaren hebben we zowat heel Polen doorkruist. In 2005 ontdekten we Neder-Silezië (ook Sudetenland genoemd) en iets later "de Vallei van Parken en Kastelen". Het was liefde op het eerste gezicht. En als toetje werd ons een oude boerderij te koop aangeboden. Deze kans wilden we niet laten schieten. De omgeving was zo onvoorstelbaar mooi dat we hier wel de rest van ons leven wilden doorbrengen. Elke dag opnieuw genoten we intens van dit juweeltje van Moeder Natuur. En na een tijdje wilden we dit delen met familie en vrienden. Nog later vonden we dat we dit eigenlijk met zo veel mogelijk mensen wilden delen en besloten we om de woning om te bouwen tot een vakantieverblijf. Het was nooit onze bedoeling geweest om iets in het toerisme te ondernemen. Wij hadden altijd aan de andere kant gestaan, de kant van de toerist, maar dit wilden we nu wel eens proberen. Greetje was in haar nopjes, want inrichten is één van haar hobbies. Eerst werd het woonhuis aangepakt om er een comfortabele woning van te maken, maar met behoud van de sfeer. En dat lukte geweldig. Dan maar de stallen omtoveren. Ook daar werd een prachtig vakantieverblijf van gemaakt. Zowel onze Belgische als Nederlandse gasten, maar ook onze Poolse vrienden en buren zijn stomverbaasd over het resultaat. En dan kwam de grootste uitdaging, het waarmaken van een jarenlange droom, een wellness en fitnessruimte. De oude schuur was daar uitermate geschikt voor. Groot en ruim genoeg. Jaren zochten we naar vakantiewoningen met een wellnessruimte, maar die waren altijd veel te duur. Greetje heeft ook hier prachtig werk geleverd. Telkens we er gebruik van maken genieten we aan 100% en de gasten die er tot nu toe reeds gebruik van hebben kunnen maken, waren ook dolenthousiast. Dit is werkelijk de kers op de taart. De ouders in de sauna, de kinderen in het bubbelbad en elke dag enkele minuutjes fitness om de conditie op te bouwen of op peil te houden.Voor ons is deze vakantiewoning als een onverwacht geschenk uit de hemel, want wij genieten ten eerste: zelf van de rust en de schoonheid van de omgeving, ten tweede: van het feit dat we onze familie en vrienden dit prachtig domein als vakantieverblijf kunnen aanbieden, ten derde: van de tevredenheid die onze gasten uitstralen tijdens hun verblijf en de woorden van dank bij hun vertrek, ten vierde: van de vriendschap die we kunnen opbouwen met die vakantiegasten die graag met ons verbroederen tijdens hun verblijf, ten vijfde: van de vreugde die de kinderen uitstralen tijdens hun verblijf en ten zesde: van het feit dat sommigen van diegenen die reeds hier geweest zijn, terug komen en dan voor een langere periode boeken.
Wij vinden dat we in ons doel geslaagd zijn. Een vakantiewoning inrichten waar mensen 100% kunnen genieten van de verdiende rustperiode eens in het jaar en waar diezelfde mensen met plezier naar terugkomen omwille van de prachtige natuur, de bezienswaardigheden, de rust en gezelligheid van het huis en gewoon omdat ze genoten hebben van hun verblijf. Beztroski Dom, "huis zonder zorgen", is zijn naam waardig. Van uw vakantie een TOPMOMENT maken is ons doel.
Jaren hebben we tijdens onze vakantie's huizen gehuurd in verschillende landen. En tijdens die periode hebben we ervaren wat we zelf misten of zeer apprecieerden. Het is die ervaring die we in 2006 gebruikt hebben om deze meer dan 150 jaar oude hoeve te renoveren tot een zeer comfortabele vakantiewoning, maar met het behoud van de sfeer van vroeger. Het is alsof men 60 jaar terug gaat, maar dan met alle comfort van vandaag. Ondertussen hebben we de hoeve opgedeeld in vier volledig los van elkaar gescheiden delen: drie woningen, waarvan wij er eentje zelf bewonen (de vroegere hooizolder) en twee woningen die we aan onze vakantiegasten verhuren (het voormalige woonhuis en de zeer knus omgebouwde beestenstal met bovenverdiepingen) aangevuld met een wellnessgedeelte dat we in de oude schuur hebben ondergebracht. Boven de wellnessruimte hebben we nog een ontspanningsruimte waar de fitnesstoestellen staan. Hier bevindt zich ook een tafelvoetbalmachine, een sjoelbak en een ruimte waar men gezellig kan verbroederen met de andere vakantiegangers, zodat de privacy van de vakantiewoningen volledig verzekerd is en blijft indien u dat wil.
De vakantiewoning is volledig omringd door een tuin van 40 are. Deze tuin is omheind, zodat de kinderen er zonder enig gevaar kunnen in ravotten. In de tuin staan er een schommel voor de kleintjes, een schommelbank voor de grotere kinderen en volwassenen, een trampoline (3,66m diameter), een zwembad van 4,50 m diameter en een hoogte van 1,07 m, een voetbalgoalen, een badmintonset en de mogelijkheid om petanque te spelen op het erf. Ook is er voldoende tuinmeubilair (3 tuintafels met bijhorende banken). Voor de gezellige avonden beschikt u over een vuurkorf en fakkels en natuurlijk is er een BBQ hoekje voorzien, waar u een prachtig zicht hebt op Sneeuwkop (Sniezka), de hoogste top van het Reuzengebergte.
In 2011 hebben we een afdak gebouwd met terrasverwarmers, waar u zelfs bij de frissere bergluchtavonden gezellig kan zitten om te genieten van de rust.
Vervelen is bijna niet mogelijk wanneer u van een vakantie geniet in Beztroski Dom.De schuur hebben we omgebouwd tot een wellnesscentrum, met een sauna, bubbelbad, douche, toilet en open haard.Ook staat er een semi-professionele fitnessbank en een roeitoestel.In de woonkamer staat er een kleurentelevisie met decoder, video en dvdspeler. We hebben een abonnement op TV Vlaanderen zodat u niets van uw favoriete programma's moet missen indien u dit wenst.Ook zijn er heel wat boeken, videobanden en DVD's aanwezig, alsook enkele gezelschapsspelen.Nu zoeken we nog een goede plaats om een autentieke sjoelbak en een vogelpikbord te plaatsen.En dat allemaal om de gaatjes te vullen tijdens uw verlof, want zoals u waarschijnlijk in de andere rubrieken kunt zien is er meer dan genoeg te beleven in dit vrij onbekende vakantiegebied.Maar wij denken dat dit onbekend zijn niet lang meer zal duren. Jammer genoeg telt dat waarschijnlijk ook voor de nu wel zeer interessante prijzen die gevraagd worden in de winkels, de restaurants en de bezienswaardigheden.Beztroski Dom, het Pools voor "Huis zonder zorgen", doet er alles aan om zijn naam waardig te zijn.
Toen we regelmatig naar Polen begonnen te komen, werd ons telkens verteld hoe gevaarlijk Polen wel was. Auto's en papieren waren niet veilig en er werd gestolen als de raven.Toen we een appartement huurde, werd die onveiligheid bewezen door de hoeveelheid sloten en iedere auto bezat naast een alarm ook nog eens een stuurslot.Dus bij het verbouwen van onze hoeve hebben we ook op veiligheid gespeeld en elke kamer en gang beveiligd met een bewegingsdetector. En de vakantiewoning wordt gemonitord door een beveiligingsfirma. Ook betalen we verzekering tegen inbraak.En nu komt het: zolang we hier wonen is er nog nooit een probleem geweest. Sinds 1999 (het moment dat we de eerste keer naar Polen zijn gekomen) is er slechts éénmaal in onze auto ingebroken en dat was in Antwerpen, in ons geliefde vaderland.Al die dingen zijn verschrikkelijk overroepen, maar voor het geval het ooit toch eens zou veranderen, alles is er op voorzien om de woning veilig te maken en te houden.Ook aan de kinderen hebben we gedacht. Die kunnen rustig ravotten in de tuin, want die is groot genoeg en daarbij volledig omheind. Het volstaat dat u de poort sluit en ze kunnen niet zomaar per ongeluk de straat op lopen.Daar hoeft u zich tijdens uw vakantie geen zorgen over te maken.
In Woning 2 is er 1 parkeerplaats voorzien binnen de omheining en 1 juist buiten de omheining. Indien nodig, kunnen de gasten uit Woning 2 de parking van de eigenaars gebruiken.
De Vallei van Parken en Kastelen heeft zijn naam niet gestolen. Er zijn tal van burchten en kastelen die verbouwd werden of worden en die toegankelijk zijn voor het publiek. Sommige als restaurant of taverne, sommige als museum en de meeste als combinatie van de twee.Het dal ligt aan de voet van Sneeuwkop (Sniezka), de hoogste top van het Reuzengebergte (te bewonderen vanuit de tuin en de woonkamer van onze vakantiewoning). De vakantiewoning grenst aan één van de twee Nationale parken die Neder-Silezië rijk is, waardoor er ontelbare prachtige wandelingen of mountainbike tochten te maken zijn vertrekkende van onze woning. Er zijn heel wat activiteiten in de omgeving, want de woning ligt op amper 2 km van Kowary, 7 km van Karpacz en 15 km van Jelenia Góra, allemaal stadjes waar er heel wat te beleven valt, het hele jaar door. Het landschap is heuvelachtig met heel veel vijvers en bergriviertjes en tevens met geweldig veel ophopingen van rotsblokken. Door de rust is er ook heel wat beweging van wild in de omliggende bossen en wandelaars die zich stilletjes houden hebben altijd de mogelijkheid deze beestjes van tamelijk dichtbij te bewonderen. 
Naast de gewone verhuur van onze woning bieden we ook een wandelarrangement aan. 

EEN ECHTE ACTIEVE VERWENWEEK voor een zeer redelijke prijs per persoon. Indien dit iets voor u is, contacteer ons dan en wij bespreken het programma en de prijs.

Bij aankomst wordt u verwelkomd met een drankje en een hapje en wordt de volledige week samen besproken. 
Welke wandelingen u verkiest, welke culturele activiteiten, wat u wel en niet graag eet. Wij houden echt rekening met al uw wensen.
Elke dag een wandeling onder begeleiding van een Vlaamse gids of wandelGPS, gekoppeld aan een brok geschiedenis en cultuur, met twee sauna en bubbelbadsessies in die week.
U logeert in een comfortabele, gerestaureerde hoeve met ontbijt, middagmaal en avondmaal, telkens begeleidt door de juiste dranken (frisdrank, water, bier of wijn).
Op vrijdagavond kunt u genieten van een diner in één van de gerestaureerde kastelen (Palac Staniszów).
En u zult geen tijd verliezen met zoeken of u moet zich geen zorgen maken wie BOB zal zijn, want alle vervoer ter plaatse wordt door ons verzorgd.

Bij dit arrangement is inbegrepen: welkomsdrink de avond van uw aankomst, huur van de woning, al de maaltijden, al de inkomgelden, 2 sauna en/of bubbelbadsessies, verbruik electriciteit, verwarming, hout voor de open haard, lakens, handdoeken en eindschoonmaak.
Al de wandelingen zijn opgesteld in lussen, zodat de afstanden telkens aan uw behoeften kunnen worden aangepast.
Het is uw welverdiende vakantie, dus U beslist hoe ze eruit ziet, in samenspraak met de Vlaamse eigenaars die aanwezig zijn en u KUNNEN helpen (dit is geen verplichting) met winkelen, geld afhalen of wisselen en al hetgeen het verblijf in het buitenland soms vervelend kan maken).
Niet inbegrepen: verzekering. Ieder zorgt zelf voor een reisverzekering.
Er zijn heel wat bewegwijzerde fietsroutes, zowel voor mountainbikes als voor toeristenfietsen. In juni 2010 werden er verschillende van deze routes uitgetest door een intussen bevriend koppel uit Nederland. Zij hebben deze routes kort beschreven, vastgelegd op onze wandelgps en foto's gemaakt. 
Al die informatie is natuurlijk ter beschikking van onze vakantiegasten.
Wij zijn Mike en Claudia zeer dankbaar voor deze hulp.
Neder-Silezië is een streek die regelmatig van nationaliteit veranderd is. De laatste keer was in 1946, toen het van Duitsland veranderde in Polen. Alle inwoners werden getransporteerd en er werd een totaal nieuwe bevolking aangevoerd. In de middeleeuwen was het ook Pools grondgebied en koning Bolkow I bouwde verschillende burchten en kerken waarvan er nog verschillende kunnen bewonderd worden. Ook de familie Von Schaffgot was zeer aktief in deze streek. De ruïnes in Bolkow en Chojnik en de prachtige abdij met bijhorende kerken in Krzeszów zijn daar goede voorbeelden van en het bezoeken méér dan waard. In de 18de eeuw besloot koning Wilhelm III van Pruisen er zijn zomerresidentie te bouwen (in Myslakowice) met als gevolg dat er heel wat van zijn vrienden en edellieden besloten om in die streek ook een optrekje te bezitten. Daaraan dankt de streek de naam van "Vallei van Parken en Kastelen", want ieder trachtte zijn "Palac" en bijhorend park nog mooier te maken dan de buur. Natuurlijk heeft de periode van "het Oostblok" geen goed gedaan aan al die "kapitalistische" juweeltjes. Gelukkig is men de laatste jaren tot het besef gekomen dat men dit prachtig erfgoed niet verloren mag laten gaan en is men aan een zeer hoog tempo begonnen met het renoveren van deze kasteeltjes.De meeste van deze kastelen zijn nu ook terug in partikuliere handen en worden dan ook uitgebaat als hotel, restaurant, taverne, museum of een combinatie. We geven hier een korte opsomming van de gebouwen die zeker een bezoekje waard zijn. Deze lijst is zeker niet volledig omdat we zelf nog regelmatig nieuwe juweeltjes ontdekken. Schloss Fürstenstein, Zamek Frydlant (Tsjechië, maar dicht bij de Poolse grens), Palac Lomnica, Palac Wojanów, Palac Staniszów, Zamek Karpniki, Zamek Bolków, Zamek Chojnik, Zamek Myslakowice, Zamek Bobrów, Czarny Bór, Zamek Czocha, Zamek Wlen, Palac Nowy Dwór,Zamek Kliczków, Palac Debowy. Het zijn maar enkele van de te bezoeken overblijfselen van een woelige geschiedenis in een oh zo mooi stukje paradijs.
Soms vragen onze gasten wel eens of er ook restaurantjes in de buurt te vinden zijn. Vooral bij Vlamingen is deze vraag zeer in trek. En telkens zijn ze verwonderd als ze het antwoord krijgen. De meeste mensen hebben een totaal verkeerd beeld van Neder-Silezië, ook wat restaurants betreft. Men vindt hier immers heel wat verschillende keukens. Italiaanse, Taise, Chinese, Duitse, Franse, Fast food, en natuurlijk ook Poolse keuken. Als goede Vlamingen hebben we ze eerst allemaal zelf uitgeprobeerd, dus kunnen we jullie proefondervindelijk wegwijs maken.En het mooiste moment is telkens wanneer u na een heerlijke maaltijd de rekening krijgt: hier is dat nog betaalbaar. Indien u graag een biertje of een glaasje wijn wenst te drinken bij uw maaltijd, vraag ons dan om u even naar het restaurant te brengen, wij doen dat met veel plezier en ook dat aan een zeer betaalbaar tarief.
1. De grenzen zijn nu wel volledig open, er is dus geen controle of oponthoud meer aan de grenspost, maar toch is het noodzakelijk om steeds uw identiteitskaart bij te hebben. Indien u met kinderen samen reist, moeten ook zij in het bezit zijn van zulk document. Vergeet ook niet de documenten voor uw auto.
2. Wij persoonlijk hebben nog nooit problemen ondervonden met onze auto, maar op aanraden van Polen die in België wonen hebben wij vanaf de eerste dag een stuurslot gebruikt. Er zijn voldoende (betaalbare) bewaakte parkings in de omgeving. In onze vakantiewoning is er helemaal geen probleem aangezien de wagen(s) op het erf worden geparkeerd en het hele domein omheind is. Wij raden u aan om 's avonds of bij het verlaten van de woning de poort te sluiten. Ik herhaal: er is nog nooit iets gebeurd, maar het is en blijft beter voorkomen dan genezen.
3. Sleur niet met voedingswaren vanuit België of Nederland naar Polen. U vindt in Polen (bijna) alles (en soms meer)wat u in België en/of Nederland vindt en de prijs is ongeveer de helft of lager.Vergeet niet dat er heel wat grootwarenhuisketens zijn die zich ook in Polen hebben gevestigd. U vindt er ondermeer Carrefour, Tesco, Lidl, Aldi, Obi en Castorama naast de Poolse ketens. 
4. De brandstofprijzen in Polen zijn lager dan in Duitsland. Twee kilometer voorbij de grenspost vindt u een Carrefour met een bijhorend benzinestation, waar u aan de goedkoopste prijs kunt tanken. Men heeft er zowel benzine 95 en 98, diesel (wordt aangegeven met ON) als LPG.
5. In Duitsland is het verplicht om met winterbanden te rijden indien er een kans is dat het sneeuwt. Hou daar in de winter rekening mee. Het is trouwens ook verplicht om sneeuwkettingen bij te hebben indien u in de bergen rijdt.Indien u naar onze vakantiewoning komt is dat niet nodig, daar u juist vóór de bergen bij ons toekomt. Als u echter wilt gaan skiën (en dat kan reeds op 7 km van bij ons), dan is dat wel nodig.
6. Als u graag wandelt, is het aangeraden om goede wandelschoenen mee te brengen. Indien ge over een wandelGPS Garmin beschikt, kunt u die ook gerust meebrengen. Dan kunnen wij er de verschillende wandelingen en de plaatselijke topokaarten opzetten via de PC.
7. Koop uw zloty's niet in het thuisland aan. Het is veel voordeliger om uw Euro's hier in het wisselkantoor om te wisselen. Het verschil kan serieus oplopen.
In Bukowiec, een rustig dorpje aan de rand van een natuurpark en aan de voet van Sneeuwkop, de hoogste top van het Reuzengebergte, op 2 km van Kowary, 7 km van Karpacz en 15 km van Jelenia Góra, bevindt zich de vakantiewoning "Beztroski Dom", het Pools voor "Huis zonder zorgen" en dat is exact wat deze verbouwde hoeve voor u en uw gezin kan zijn.
Gelegen in "De Vallei van Parken en Kastelen" is dit één van de mooiste hoekjes van Neder-Silezië, terecht het Toscane van Midden-Europa genoemd. Maar u moet ons niet geloven, kom uzelf overtuigen of al deze informatie klopt.
Wij zullen u met plezier verwelkomen en u rondleiden indien u dat wenst.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
40 m2

Parket

Eethoek / Eettafel

Bank 3 zits (2)

Slaapkamer 1
1e verdieping

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Parket

Slaapkamer 2
1e verdieping

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Parket

Slaapkamer 3
2e verdieping

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Parket

Dekbedden (4)

Badkamer
1e verdieping

Ligbad

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Kitchenette

Fornuis: Elektrisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Opbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

 • Vakantiehuis

Woonoppervlakte

 • 120 m2

Kinderen

 • Kinderbed (1)
 • Kinderspeelgoed
 • Kinderstoel (1)
 • Traphekjes

Sport & recreatie

 • Fietsen
 • Fitness
 • Mountainbiken
 • Wandelen
 • Wintersport

Populaire thema's

 • Budget
 • Cultuur & historie
 • Kindvriendelijk
 • Luxe accommodatie
 • Natuurhuisjes

Wellness

 • Sauna
 • Bubbelbad / Hot tub

Verwarming

 • Centrale verwarming
 • Houtkachel
 • Boiler
 • Open haard

Internet, wifi, audio

 • Satellietontvanger
 • Televisie
 • Radio
 • Cd-speler
 • Dvd-speler
 • Wifi
 • Nederlandstalige zenders (15)
 • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

 • Barbecue
 • Buitenverlichting
 • Ligstoel(en) (6)
 • Parkeerplaats(en) (2)
 • Privé oprit
 • Speeltoestel(len) (7)
 • Terras (1)
 • Terrasverwarmer
 • Tuin
 • Tuinstoel(en) (6)
 • Tuintafel(s) (1)
 • Slee (2)
 • Tuin volledig omheind

Privacy

 • Beheerder op terrein
 • Volledige privacy
 • Vrijstaande woning

Linnengoed

 • Bedlinnen
 • Strandlakens (6)

Faciliteiten

 • Beveiligingsinstallatie
 • Apart toilet (1)
 • Roken niet toegestaan

Games & entertainment

 • (Bord)spellen
 • Dartbord
 • Tafelvoetbal
 • (Strip)boeken
 • Dvd's / Blu-ray's


€ 462,-
per week v.a.
€ 462,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
 • Géén boekingskosten
 • Gebruik onze service gratis!
 • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder

Beztroski Dom (Woning 1)

9,0
Vanaf per nacht € 77,- v.a. per week per week € 539,-