Appartement

19602/AL

Dunas Douradas


Dunas Douradas is een appartement dat van alle gemakken is voorzien met een schitterend uitzicht over zee. Het appartement ligt op loopafstand van het historische centrum van Lagos en van het strand Meia Praia. Het appartement bevindt zich op de 3e verdieping van het appartementencomplex, te bereiken met zowel de lift als de trap. U komt binnen in de hal met aan de rechterkant de ruime (woon)keuken, recht voor vindt u de woonkamer met een ruim balkon waar u lekker in de zon kunt ontspannen. Naar links vind u de twee slaapkamers, elk met een tweepersoonsbed en balkon, naast de slaapkamers zit de badkamer. Het balkon in de woonkamer kijkt uit op zee maar het mooiste uitzicht over zee heeft u vanaf het dakterras. Vanaf het dakterras kunt u uitkijken over het strand en de zee, Lagos en de Jachthaven. Op het privé dakterras zijn ligstoelen aanwezig om lekker te liggen in de zon en te genieten van het uitzicht. Het appartement is van alle gemakken voorzien zoals TV met Nederlandse zenders, stereotoren, verwarming, airconditioning, wasmachine en droger. Er is een inpandige garage aanwezig voor het parkeren van u auto. Als u geen zin heeft om naar restaurant te gaan is in de keuken is alles aanwezig om zelf een lekker maaltijd te koken. Er is een gasfornuis met oven, koelkast met vriezer, diverse pannen, serviceset, vaatwasser. U hoeft zelf geen handdoeken en theedoeken, etc. mee te nemen want ook deze zijn aanwezig. De badkamer is voorzien van badhanddoeken en ook al het bedlinnengoed aanwezig. Dus u hoeft niks van thuis mee te nemen alleen een strandhanddoek. Voor het appartement bevindt zicht het zwembad Jardim das Dunas, hier kunt u tegen betaling zwemmen. Jardmin das Dunas is voorzien van binnen en buitenzwembad, fitnessruimte, sauna en restaurant. Het appartement is 150meter lopen van het prachtige strand Meia Praia, dit strand is 3km lang. Onderweg naar het strand komt u langs Duna Beach, in dit zwembad waar u tegenbetaling kunt zwemmen. Bij dit zwembad is een mooie lounge ruimte waar u uit kunt kijken over zee. Daarnaast kunt u er stranstoelen huren, eten in het restaurant of naar feesten gaan die er georganiseerd worden. De historische plaats Lagos is ongeveer 10minuten lopen vanaf het appartement. De dichtsbijzijnde supermarkt Pinco Dolce zit op 10-15min lopen. We hebben in het appartement twee fietsen die u kunt gebruiken om naar centrum of supermarkt te fietsen. Deze fietsen zijn niet geschikt voor lange toertochten, wij adviseren u dan fietsen te huren.

De verhuurder

Advertentie online sinds april 2010

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 dag

Welkom op de advertentie van ons vakantiehuis op Micazu!

Bekijk op je gemak onze foto's en volledige beschrijving van het vakantiehuis en kom alvast in een echte vakantiestemming.


Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
 • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
 • 1 Beschikbaar
 • 1 Geen prijzen beschikbaar
 • 1 Bezet
 • 1 In optie

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
ma 25-mrt-2024
tot
ma 27-mei-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 520,00
Midweek -
Nacht € 74,00
Weekend -
van
ma 27-mei-2024
tot
ma 24-jun-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 608,00
Midweek -
Nacht € 87,00
Weekend -
van
ma 24-jun-2024
tot
ma 26-aug-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 800,00
Midweek -
Nacht € 114,00
Weekend -
van
ma 26-aug-2024
tot
ma 28-okt-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 650,00
Midweek -
Nacht € 93,00
Weekend -
van
ma 28-okt-2024
tot
ma 25-nov-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 550,00
Midweek -
Nacht € 79,00
Weekend -
van
ma 25-nov-2024
tot
ma 30-dec-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 500,00
Midweek -
Nacht € 71,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 150,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Elektra
€ -
Naar verbruik
Ter plaatse betalen | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Lagos is één van de oudste plaatsen van de Algarve en vanuit historisch oogpunt ook een van de interessantste. In Lagos kwam in 1441 de eerste lading zwarte slaven aan op het Europese vasteland.Als gouverneur van de provincie verbleef Hendrik de Zeevaarder in het Castelo dos Governadores en liet hier zijn zeeschepen bouwen. Daardoor maakte hij van Lagos de brug naar grote ontdekkingen en het is daaraan dat Lagos zijn meest bloeiende periode te danken heeft. Daarom prijkt vandaag het bronzen beeld van Hendrik de Zeevaarder voor het CasteloLagos was dus een belangrijke haven en heeft nu nog steeds een vissershaven maar het bezit tegenwoordig ook een grote jachthaven.

Rond het oude centrum bevindt zich nog een vrijwel complete stadsmuur (de huidige muur werd gebouwd op een oudere tussen 1400 en 1600) met aan het begin van de haven het fort da Ponta da Bandeira. Via een hangbrug bereikt men de binnenplaats. De kapel van dit fort is gedecoreerd met 17e eeuwse azulejos (blauw tegelwerk).

Veel meer historische zaken zijn er niet meer want dat is net als in Faro twee aardbevingen aan de westkust verwoestende werk. Toch is het zeker de moeite waard om de Igreja de Santo António te bekijken, want van buitenaf zou u niet vermoeden hoeveel barokke pracht deze kerk verbergt.Via het portaal komt u terecht in de fascinerende wereld van azulejos en thalha dourada. Vlakbij vindt u het museum Municipal de JoséFormosinho hierin zijn de volkskunst en curiosa ondergebracht.Op 3km afstand van Lagos is de Ponta da Piedade vanaf dit hoge punt heeft men zicht op Cabo São Vicente in het westen en Cabo Carvoeiro in het oosten (er zijn boottrips naar de grotten).Er zijn nog veel meer tochten te maken en andere dingen te doen kijk hiervoor bij activiteiten. In Lagos is er overal informatie te krijgen over tochten. Een aanrader is de Free Map verkrijgbaar in o.a. supermarkten
Golf
Vanaf het appartement is Palmares de dichtstbijzijnde golfbaan. Architect: Frank Pennink. 5.961 meter, 18 holes. Palmares Golf, Meia Praia 860 - 901 Lagos, Portugal

Aqualand
Aqualand (the big one) is het grootste waterpark van het land en één van de grootste in europa. Er zijn verschillende banen van makkelijke tot spannende zoals de Kamikaze, torrents, The Black Hole. Er is ook speelgoed voor kinderen van 5-10jaar.

Zoomarine
Zoomarine is een dolfinarium waar het zeeleven bekeken kan worden en er zijn shows van dolfijnen, zeehonden, zeeleeuwen, roofvogels, enz

Algarve cruises met Bom Dia
Bom Dia Actividades Maritima Lda., vaart vanuit Lagos met twee traditionele Portugeze zeilschepen. De crews zijn goed getraind. De schepen bevatten toiletten, bar en keuken. Bom Dia bied nog meer activiteiten dan hieronder aangegeven zoals:windsurfen, snorkelen, Scuba diving, Big game/Bottom Fishing, etc.

Dolphin Seafaris
Meeste mensen zien dolfijnen alleen in gevangenschap. Hier heeft u de mogelijkheid om dolfijnen in hun natuurlijke omgeving te zien. Er zijn per dag verschillende trips waar ze op zoek gaan naar dolfijnen en andere zeedieren zoals walvissen, haaien en zelfs orka’s. Ze vertrekken van de marina in Lagos en elke trip duurt ongeveer 1,5uur.
De reisduur vanaf het Faro airport naar het appartement is met de auto ongeveer 1uur.

Als u tijdens u vakantie niet van plan bent een auto te gebruiken kunnen wij u aanraden om met de trein naar het appartement te gaan. Er is een rechtstreekse verbinding vanaf Faro naar Lagos met een reisduur van 2uur. Het station in Lagos ligt op loopafstand van het appartement en als u verder goed ter been bent hebt u geen auto nodig.

Bent u van plan om de omgeving te gaan verkennen zoals meest zuidelijke puntje van Europa, Silves, waterbronnen, etc. dan kunt u er beter overdenken om auto huren.

De Algarve heeft goede en betrouwbare busverbindingen. Achter het appartement bevindt zich een bushalte waarmee u naar verschillende plaatsen kunt reizen.

Als u bij het appartement aankomt, wordt u ontvangen door een Nederlands sprekende gastvrouw. Zij overhandigt u de sleutels en geeft over een paar apparaten instructies.

Mochten er tijdens het verblijf problemen voordoen in het appartement of zijn er andere problemen dan kunt u in eerste instantie bij haar terecht en zij zal proberen deze snel mogelijk op te lossen.

Bedenk wel Portugese hebben een ander idee van snel als wij, morgen kan ook gerust overmorgen worden.

1. Beide partijen, huurder en verhuurder, zijn aan de volgende voorwaarden gebonden.Rechten en verplichtingen verhuurder
2. Verhuurder verplicht zich het gehuurde op het overeenkomen tijdstip zindelijk en in goede staat aan de huurder op te leveren.
3. Verhuurder of een door hem gerechtigde persoon mag het verhuurde op alle redelijke tijden bezichtigen of door aspirant-huurders doen bezichtigen.
4. Verhuurder mag in de meubilering en stoffering van de verhuurder ruimte na ondertekening van het huurcontract generlei wijziging aanbrengen die een vermindering van het wooncomfort of de kwaliteit van meubilering en/of stoffering tot gevolg zou hebbenRechten en verplichtingen huurder
5. Huurder mag het gehuurde niet aan derden in huur of gebruik afstaan, noch daarin meer personen doen overnachten dan bij de reservering is overeengekomen, tenzij met schriftelijke toestemming van verhuurder. Bij (zonder toestemming) overschrijding van het genoemde maximum aantal personen wordt de overeenkomst beschouwd te zijn ontbonden, en vindt geen restitutie plaats van de huurpenningen.
6. Huurder zal het gehuurde als een goede huisvader gebruiken en netjes en proper bewonen, waarbij hij zich verbindt alle schaden -met uitzondering van schade ontstaan door brand -door zijn toedoen of nalatigheid aan het gehuurde, de stoffering, het huisraad, of anderszins ontstaan, direct te vergoeden. Zulks geldt eveneens voor vermissing van enig deel van het gehuurde, de stoffering of het huisraad.
7. Huurder verbindt zich na afloop van de huurtermijn het huurobject met de zich daarin bevindende inventaris netjes op te leveren, zulks ter beoordeling aan de verhuurder of een door hem gerechtigde persoon. Huurder mag het gehuurde uitsluitend als vakantieverblijf gebruiken en daarin geen beroep of bedrijf uitoefenen.Algemeen
8. Huurder wordt geacht het gehuurde vakantie verblijf en de daarin aanwezige inventaris, te hebben aanvaard, tenzij hij binnen 16 uren na het betrekken van het huurobject bij de verhuurder heeft geprotesteerd.
9. Het is de huurder niet toegestaan de bedden in het gehuurde zonder lakens en slopen te beslapen. Huurders mogen linnengoed en handdoeken niet voor andere doeleinden gebruiken dan waarvoor ze bestemd zijn, neem zelf je strandhanddoeken mee voor op het strand
10. Het is verboden om huisdieren mee te nemen in het gehuurde appartement.
11. Het is verboden te roken in het appartement.
12. In geval het gehuurde aan het begin van een huurperiode door overmacht niet aan de huurder ter beschikking gesteld kan worden, is de verhuurder verplicht zich in te spannen de huurder een gelijkwaardige accommodatie aan te bieden, zulks echter alleen met instemming van de huurder. De huurder zal in het onderhavige geval de verhuurder nimmer in rechte kunnen aanspreken, anders dan tot restitutie van het door het aan verhuurder betaalde.
13. Verhuurder is niet aansprakelijk voor diefstal of beschadiging van eigendommen van huurder tenzij genoemde goederen tegen ontvangstbewijs in bewaring zijn gegeven.Ontbinding
14. Verhuurder is gerechtigd het contract als ontbonden te beschouwen zonder dat ingebrekestelling of rechterlijke tussenkomst nodig zal zijn, indien:a) de totale huursom op het tijdstip van verschuldigdheid niet is voldaan,b) de huurder het gehuurde voortijdig verlaat.c) de huurder op de dag van aankomst zonder berichtgeving het gehuurde niet heeft opgenomen voor 24:00 uur.Annuleringsbepalingen
15. Indien de huurder om welke reden dan ook tot annulering van een aangegane huurovereenkomst overgaat zal de verhuurder hem op zijn schriftelijke verzoek gedeeltelijke restitutie verlenen van de door hem ontvangen betaling van het huurbedrag. Deze restitutie bedraagt:30% van het ontvangen bedrag indien schriftelijk bericht van annulering is ontvangen meer dan 2 maanden voor aanvraag van de huurperiode. 15% van het ontvangen bedrag indien schriftelijk bericht is ontvangen meer dan 1 maand voor aanvang van de huurperiode. Bij annulering van een maand of korter voor aanvang van de huurperiode vindt geen restitutie meer plaats. Borgsom
16. Voor de sleutels zal er een borg van 150 euro gevraagd worden, borgsom wordt na vertrekdatum terug op u rekening gestort. Bij schades of vernielingen vindt er geen restitutie van de borg plaats. Eventuele extra kosten is de huurder verplicht te vergoeden.Deze voorwaarden zijn onder voorbehoud en kunnen ten alle tijden veranderd worden

Indeling

Woonkamer
3e verdieping

Tegels

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
3e verdieping

Bed: 2-persoons

Natuursteen

Dekbedden

Slaapkamer 2
3e verdieping

Bed: 2-persoons

Tegels

Dekbedden

Badkamer
3e verdieping

Toilet

Douche

Ligbad

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

 • Appartement

Woonoppervlakte

 • 80 m2

Kinderen

 • Kinderbed
 • Kinderbox
 • Kinderstoel

Sport & recreatie

 • Fietsen
 • Golf
 • Wandelen
 • Watersport
 • Zwemmen

Populaire thema's

 • Cultuur & historie
 • Luxe accommodatie
 • Overwinteren
 • Natuurhuisjes
 • Zon, zee & strand

Verwarming

 • Centrale verwarming
 • Electrische verwarming
 • Airconditioning

Internet, wifi, audio

 • Satellietontvanger
 • Televisie
 • HiFi / Stereoset
 • Radio
 • Cd-speler
 • Wifi
 • Nederlandstalige zenders
 • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

 • Balkon
 • Ligstoel(en) (2)
 • Terras
 • Tuinstoel(en) (4)
 • Tuintafel(s) (1)
 • Dakterras

Faciliteiten

 • Wasdroger
 • Wasmachine
 • Hal
 • Bijkeuken / wasruimte
 • Roken niet toegestaan
 • Accommodatie op verdieping: (3)
 • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

 • Bedlinnen
 • Handdoeken
 • Keukenlinnen
 • Strandlakens (2)

Mindervaliden

 • Lift

Games & entertainment

 • (Bord)spellen
 • (Strip)boeken


€ 500,-
per week v.a.
€ 500,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
 • Géén boekingskosten
 • Gebruik onze service gratis!
 • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Quinta das Mil Estrelas

9,2
Vanaf per nacht € 200,- v.a. per week per week € 1.400,-