Vakantiehuis Servië

0 gevonden vakantiehuizen

Alles wissen
Aankomst
Vertrek
Toon 0 vakantiehuizen

Er zijn helaas geen vakantiehuizen gevonden. Verwijder hierboven enkele filteropties om je zoekopdracht te verbreden.

Vakantiehuizen in Servië

Republiek Servië is een land in het zuidoosten van Europa, met hoofdstad Belgrado. Het land ligt tussen andere Europese landen en heeft daarom geen kustlijn. Echter is de Donau een grote en belangrijke rivier. De Donau is goed voor de Servische economie door de scheepvaart, visserij, sportvissen en toerisme. In Servië worden meerdere Slavische talen gesproken waar Servisch wel de officiële taal is.

Ontdek Servië vanuit je vakantiehuis

In Servië is het erg makkelijk om met de bus te reizen. Het is comfortabel en vele steden en dorpen zijn te bereiken met de bus. De steden zitten vol met leuke terrasjes en er gebeurd veel op straat. Inwoners van Servië zijn over het algemeen heel blij met toeristen en daarom zeer gastvrij. Ben je op zoek naar een echt Servische eet ervaring, ga dan zeker naar een Kafana. Hier komen mensen samen om te eten, drinken en in de toeristische Kafana’s is vaak live muziek! Of ga naar Topola, een stad midden in Servië, waar elk jaar het Oplenac Vintage Festival wordt gehouden en bezocht wordt door duizenden mensen.  Verder zijn er talloze musea in Servië, veel worden gerenoveerd, maar het land is zo bijzonder dat het zelf wel een museum lijkt. Servië is ook erg rijk aan cultuur.

Boek je vakantiehuis in Servië

Wil jij ook een bijzonder vakantieadres? Boek dan nu je vakantie in Servië. Via Micazu heb je ook nog eens veel voordelen omdat je direct bij de eigenaar huurt.

Tijdsverschil Servië

Vergeleken met Nederland heeft Servië geen tijdsverschil

Huur je vakantiehuis nu bij Micazu en bereid je voor op een bijzondere vakantie in Servië

  • Servië is 85 jaar onderdeel geweest van Joegoslavië
  • Voetbal is de populairste sport in Servië, maar ook tennis en waterpolo zijn populair
  • De Donau is 2850 km lang
Zie ook:
Last minute vakantiehuizen
Vakantiehuizen in de aanbieding
Bekijk onze nieuwste vakantiehuizen