Appartement


Casa Mariposa ligt op de bovenste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex en slechts op een half uurtje rijden van Malaga. Met uitzicht op het Alhaurin Golfterrein en de bergen van de Sierra de las Nieves geniet je van alle rust. Je kan beschikken over 2 slaapkamers, 2 badkamers en 2 terrassen en er is in elke kamer airconditioning en een plafondventilator. Midden in de schitterende tuin vind je op amper 20 meter van onze voordeur verkoeling in het zwembad. Met een ondiep en een diep gedeelte. Je kan beschikken over onze persoonlijke ligzetels.

Een huurauto is aangeraden om ten volle van de streek te kunnen genieten. Vanop de luchthaven sta je op exact 30 minuten aan de voordeur. Je kan jouw wagen veilig en koel parkeren in de ondergrondse garage. Alle nutsvoorzieningen vind je op 3 km. in het authentieke dorp Alhaurin El Grande. Zon, zee en stranden op 20 min. rijden in Fuengirola of Benalmadena.Ons appartement is centraal gelegen voor daguitstappen naar Gibraltar, Puerto Banus, Caminito Del Rey, El Torcal de Antequera, Granada, Cordoba, Sevilla,...

Casa Mariposa voldoet aan alle wettelijke vereisten en is officieel geregistreerd als vakantiewoning bij het departement toerisme van de Junta de Andalucía onder het nummer VFT/MA/06557. Het ligt in het kleinschalige complex ‘Las Brisas del Golf – fase III’. Een kwart van de appartementen is permanent bewoond. Doordat de bebouwing in de omgeving niet hoger is dan 2 verdiepingen heb je een echt dorpsgevoel. Bovendien liggen we in een doodlopende straat: dus géén verkeersdrukte rond jouw hoofd.

In de keuken vind je alle moderne comfort: microgolf – keramisch fornuis + oven – vaatwasser – wasmachine – Nespressomachine – waterkoker – toaster – keukenrobot.

Het appartement beschikt over 2 slaapkamers: één dubbelbed en twee aparte boxsprings. Aan elke slaapkamer grenst een terras. De eerste slaapkamer vormt een en-suite met de badkamer.

De verhuurder, Filip, Kristel & Chiara

Advertentie online sinds januari 2017

Geverifieerde verhuurder
Wij zijn Filip, Kristel en Chiara. Met ons drietjes komen we graag en vaak naar Andalusië. Daarom kochten we in 2014 ons eigen stekje. Een rustig plekje in de bergen rond Mijas. Ideaal om even te ontsnappen aan de drukte van ons professionele leven in de media en het massatoerisme aan de kust. We hebben van Casa Mariposa echt onze tweede thuis gemaakt en willen dat gevoel graag met jullie delen. We wonen in België maar diep in ons hart klopt het verlangen om onze oude dag in Spanje te slijten.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

  • annulering meer dan 3 dagen voor de aanvang van de huurperiode: kosteloos
  • annulering tussen de 1ste en de 3de dag voor de aanvang van de huurperiode: 25% van de huurprijs
  • annulering minder dan 1 dag voor aanvang van de huurperiode: 50% van de huurprijs

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 07-jan-2024
tot
zo 31-mrt-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 770,00
Midweek -
Nacht € 125,00
Weekend -
van
zo 31-mrt-2024
tot
zo 14-apr-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 900,00
Midweek -
Nacht € 150,00
Weekend -
van
zo 14-apr-2024
tot
zo 30-jun-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 700,00
Midweek -
Nacht € 100,00
Weekend -
van
zo 30-jun-2024
tot
ma 01-jul-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 700,00
Midweek -
Nacht € 110,00
Weekend -
van
ma 01-jul-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 900,00
Midweek -
Nacht € 150,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
ma 30-sep-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 910,00
Midweek -
Nacht € 130,00
Weekend -
van
ma 30-sep-2024
tot
vr 01-nov-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 840,00
Midweek -
Nacht € 120,00
Weekend -
van
vr 01-nov-2024
tot
zo 10-nov-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1050,00
Midweek -
Nacht € 150,00
Weekend -
van
zo 10-nov-2024
tot
vr 20-dec-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 770,00
Midweek -
Nacht € 110,00
Weekend -
van
vr 20-dec-2024
tot
zo 05-jan-2025
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1050,00
Midweek -
Nacht € 150,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 200,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 150,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Ooit het gevaarlijkste wandelpad ter wereld. Nu een spectaculaire attractie voor mensen zonder hoogtevrees.
Een daguitstap naar een stukje Engeland in Spanje.
Een schat aan culturele rijkdom met het centrum voor moderne kunst (CAC), het Picassomuseum, Centre Pompidou en het stadsmuseum in het voormalige douanegebouw.
Nog zo'n prachtig stukje werelderfgoed
Fietstocht midden door de bergen maar met lage moeilijkheidsgraad. Je kan kiezen voor de enkele tocht van 34 km. (bergafwaarts) en je met de fietstaxi terug laten brengen. Of je maakt er een pittiger dag van. Wel niet geschikt tijdens de warmste zomermaanden.
Kilometers houten wandelpad langs kust en duinen vanaf La Cala de Mijas richting Marbella.
Een merkwaardig stukje natuur. Aangename verfrissing tijdens de zwoele zomermaanden.
1. VOORSCHOT –  Boeking is definitief na de betaling van 200 euro voorschot/waarborg binnen de 10 dagen.

2. BETALING - Het resterende bedrag moet 2 maanden voor de boekingsperiode worden betaald. 

3. HUURPERIODE -: De huurder kan op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur in de woning en verlaat de woning op de vertrekdatum voor 11.00 uur of volgens afspraak.

4. ANNULERING
- Bij annulering 8 weken voor aanvang van uw huurperiode vervalt teruggave van het voorschot. Bij annulering binnen een periode vanaf 8 tot 4 weken vóór aanvang van de huurperiode is 75% van de huursom verschuldigd. Bij latere annuleringen is de gehele som verschuldigd. Voor deze kosten kunt u zich verzekeren d.m.v. een annuleringsverzekering. Indien U door omstandigheden huurdata wil wijzigen is dit bespreekbaar mits beschikbaarheid binnen het jaar.

5. BED- EN BADLINNEN
- Beddengoed, handdoeken en alle normale huishoudelijke voorwerpen zijn voorzien. De handdoeken en linnengoed mogen niet buiten het huis of anders dan voor huishoudelijke hygiëne worden gebruikt. Strandlakens dient U zelf mee te brengen.

6. MISBRUIK
- De verhuurder heeft ten alle tijde het recht iedereen de toegang te ontzeggen en de huurovereenkomst te beëindigen als blijkt dat de huurder de vakantiewoning niet naar behoren bewoont of gebruikt voor andere doeleinden dan vakantieverblijf.

7. WAARBORG
– De waarborg wordt terugbetaald nadat de eigenaar de afrekening heeft gekregen van de water- en elektriciteitsmaatschappij en onze housekeeper de vakantiewoning heeft geïnspecteerd. Dit gebeurt op het einde van de maand volgend op het verblijf.


8. HUISREGLEMENT
 

- Casa Mariposa is rustig gelegen en is ’s avonds stil. Huurders worden geacht de stilte in acht te nemen en er met respect voor de overige bewoners mee om te gaan. 
- Roken kan enkel op de buitenterrassen.
- Barbecue op het terras is verboden.
- Gelieve ook het huisreglement aan het zwembad te lezen en te respecteren.
- Huisdieren zijn niet toegelaten
 
9. WATER & ELEKTRICITEIT - zijn inbegrepen in de huurprijs. Alle extreme verbruiken van elektriciteit komen ten laste van de huurder. Gelieve zo verantwoord mogelijk om te gaan met energie. Dit betekent: alles uitschakelen bij afwezigheid, airco enkel laten draaien met gesloten ramen en vensters, kamers voldoende verluchten en afschermen van de zon bij zomerse hitte.

10. GASTEN
- Het huis kan alleen bewoond worden door de met de verhuurder afgesproken aantal mensen. De Spaanse wetgever vraagt om vooraf de identiteitsgegevens van de gasten door te geven aan de verhuurder. Het is niet toegestaan om op de bank, vloer of tafels te slapen. De accommodatie is uitsluitend bedoeld als vakantieverblijf, en alle gasten zullen de accommodatie dus aan het eind van de overeengekomen huurperiode weer verlaten.

11. DIEFSTAL
- De verhuurder is niet aansprakelijk voor diefstal of verlies van waardevolle voorwerpen in het appartement. 

12. VERZEKERING
-  Gelieve schade aan het huis meteen te melden bij de verhuurder. In geval van brand door niet toegelaten activiteiten (binnenshuis roken/barbecue…) is de huurder zelf aansprakelijk.


13. EINDSCHOONMAAK
- De eindschoonmaak vindt plaats na het vertrek van de huurder. De kosten hiervoor worden verrekend in de huurprijs. Als het huis ongewoon smerig is na vertrek van de huurder worden de extra kosten van deze eindschoonmaak aangerekend. Bij vertrek wordt van U verwacht dat de vaat is gedaan en dat U het appartement in een bezemschone en opgeruimde staat achter laat. Het huisvuil moet in de daarvoor bestemde containers buiten het appartementsgebouw (ingang garage) worden gedeponeerd en alle gebruikte zaken zullen op de originele plek worden teruggeplaatst. Het gebruikte bed- en badlinnen mag u op de grond in de badkamer deponeren.


15. BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID

De eigenaars kunnen door de gasten niet aansprakelijk gehouden worden voor:

- Verlies van vakantieplezier of gemaakte extra kosten als gevolg van enige vertraging of wijzigingen aan vluchten, reisarrangementen of andere diensten die buiten de controle van de eigenaar vallen.
- Enig verlies, schade of ongemak die het gevolg is van ongunstige weerscondities, stakingen, oproer, of andere zaken buiten de controle van de eigenaar.
- Enige schade of vergoeding, anders dan het terugbetalen van de reeds gedane betalingen, wegens het niet kunnen leveren van de accommodatie.
- Enig verlies van of beschadiging aan gemotoriseerde voertuigen en/of de inhoud ervan.

Hoewel de eigenaar alles in het werk zal stellen om eventuele gebreken aan de accommodatie, huishoudelijke apparaten of andere apparatuur zo snel mogelijk te verhelpen, erkennen de gasten dat vanwege de beperkte huurperiode het voor kan komen dat een reparatie of vervanging niet tijdig mogelijk is. In zo’n geval zal de eigenaar niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel geleden ongemak

Indeling

Woonkamer
2e verdieping

Tegels

Airconditioning

Ventilator

Slaapkamer 1
2e verdieping

Bed: 2-persoons

Tegels

Airconditioning

Slaapkamer 2
2e verdieping

Bed: 1-persoons

Bed: 1-persoons

Tegels

Badkamer 1
2e verdieping

Bidet

Toilet

Douche

Badkamer 2
2e verdieping

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: Keramisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Appartement

Woonoppervlakte

  • 110 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Mountainbiken
  • Tennis
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Attractieparken
  • Cultuur & historie
  • Natuurhuisjes
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Gaskachel
  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • Dvd-speler
  • Wifi

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Ligstoel(en) (4)
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Tuin

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen

Games & entertainment

  • (Bord)spellen


€ 700,-
per week v.a.
€ 700,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Casas Sol & Luna | Finca Paradiso

Vanaf per nacht € 167,- v.a. per week per week € 1.170,-