Vakantiehuis

VTAR/MA/02071

Casa Arboleda Sayalonga


Dit zonnig gelegen vakantiehuis (100M2 ligt op 3200 M2 eigen grond) met zwembad 6,5 x 3,5 meter ligt in het zuiden van Spanje, waar de zon gemiddeld 300 dagen per jaar schijnt en elk seizoen een heerlijke vakantie biedt. Het huis heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor een koppel of kleine familie die goed ter been zijn.

Via een korte hellende geasfalteerde privé oprit rijd je naar boven en zie je de casa met zwembad. Binnen is een zitgedeelte met een comfortabele loungebank. Er is een open keuken met alle benodigdheden maar zonder afwasmachine. Verder is er een eettafel voor 4 tot 6 personen en een mogelijkheid tot het creeren van een 5e bed (uitklapbare sofa). Er is een ruime hal met 2 afzonderlijke slaapkamers. Alle ruimten zowel binnen als buiten hebben goed Wifi bereik en er is een tv met Nederlandse zenders. In juli 2022 is de master bedroom vernieuwd met een 2-pp bed van 1.80 bij 2.00 meter. Deze kamer is ensuite met eenvoudige douche, toilet en wastafel en heeft 2 ramen met luiken en horren. De andere kamer heeft 2 bedden van 90 x 2.00 meter die aan elkaar geschoven kunnen worden met een eenvoudige badkamer op de gang (bad, wastafel, toilet en bidet) zie foto en 1 raam met 2 luiken en hor. Alle kamers hebben airco (die verwarmen of verkoelen) en de prijs is inclusief GLW.

Wij hanteren alle hygiënemaatregelen en men treft een zeer schoon huis aan. Bij aankomst is er een Nederlands sprekende keyholder en wij zijn gedurende het verblijf bereikbaar en zullen met locale medewerkers in Spanje contact hebben als er vragen zijn.

Ontdek het prachtige bergachtige gebied "de Axarquia" slechts 50 km rijden is vanaf het moderne vliegveld van Malaga en 12 km vanaf de kust. De Axarquia is bekend om de prachtige natuur en uitzichten over amandel- en olijfbomen en wijngaarden en de witte dorpjes (Pueblo's blancos) zoals Arenas, Corumbela, Archez, Canillas de Albaida, Sayalonga, Competa, Torrox. Hier staat gastvrijheid en behulpzaamheid hoog in het vaandel en zul je je direct thuis in de authentieke Spaanse omgeving.

Voor wie houdt van eenvoud en de eerlijke manier van leven en deze waardeert na een hectische en drukke tijd in het thuisland en tot rust wil komen. Het dichtstbijzijnde levensmiddelenwinkeltje met vers brood is 10 minuten bergopwaarts lopen (3 min met de auto), vandaar heb je prachtig uitzicht over zee. Er is een gratis boodschappendienst aan huis.

Combineer relaxen, wandelen in de bergen en voor de sportieveling racefietsen en bezoek steden zoals Malaga. Pak vanaf hier de (snelheids)trein naar Cordoba (1.20 u), Granada (1.10 uur) en Sevilla (2 uur). Vanaf Madrid ben je met de AVE in slechts 2.20 uur in het centrum van Malaga en vandaar pak je de metro naar het vliegveld, al waar de autoverhuur is. Ook de bus rijdt regelmatig (zeker in voor- hoog en naseizoen) en de tickets zijn betaalbaar.

De autorit met prachtige vergezichten is een avontuurlijke vakantie op zich, passeer de witte dorpjes en combineer deze rit met een drankje en hapje aan de vele kleinschalige kustplaatjes, zoals Caletta, Torre del Mar (18 km), Rincon de La Victoria (30 km) of Nerja en Maro (35 km) en het prachtige Cantarrijan bij La Herradura.

Een ideale vakantie voor jong en oud die goed ter been zijn en hellinkjes en trapjes in dorpjes kunnen bewandelen, liefhebbers van natuur, rust en authenticiteit. Een duik in het eigen zwembad, of tieners die willen relaxen aan het zwembad en van rust houden of toch een dagje willen shoppen in Malaga (auto 60 min) met haar vele grote winkel en OUTLET centra rondom of de (snelheids)trein willen nemen naar steden. Voor meer avontuur zie het Zipline avontuur bij El Chorro nabij Caminito del Rey, of nabij Comares, voor waterliefhebbers een zeilcatamarantocht nabij Malaga of Torre del Mar. Een zeekajak tour of suppen bij Nerja met meer wateractiviteiten, zoals parasailing of plan een trip door een kleinschalig organisatie bureau in de buurt. Door vaak nog niet toeristische plekjes dien je er wel rekening mee te houden dat je voorafgaand aan de vakantie plannetjes maakt en alvast boekingen doet. E-bikes of racefietsen kunnen worden afgeleverd bij de Casa onder bepaalde voorwaarden (min. aantal dagen), waarbij ervaring een vereiste is. En er zijn paardrijmogelijkheden in de ruige bergen.

Een boek lezen in de schaduw, luieren in de zon, omgeven door natuur met prachtige vergezichten. Je hoort een geitje blaten of een ezel die balkt en waakt over het terrein bij het dorpje nabij. Een idyllisch geheel, waar de tijd heeft stil gestaan en je volledig tot rust komt, door de eenvoud, door de natuur en het ontbreken van grootschalig toerisme. Doordat het huis gelijkvloers is, kan je zo vanuit je bed, onder de buitendouche en het zwembad in. 

Ontdek het paradijsje in de Axarquia. Welkom in een gastvrij Spanje!

De verhuurder, Peter & Renate

Advertentie online sinds november 2016

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 5 uur
Wij, ouders met 2 volwassen kinderen hebben vele vakantieplekjes bezocht van luxe tot kamperen. Wij vonden het pas echt vakantie in Andalusië. Je vindt hier alles natuur, rust, lekker eten, steden, sport, cultuur, avontuur, stranden in een vredige en betaalbare omgeving. Een fantastische plek om weer te aarden en om met een uitgerust gevoel naar huis te gaan. “Mi Casa es tu Casa”

Reizen naar Malaga, Sevilla, Cordoba ? Stel je vraag voor tips.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

1.Huurprijzen zijn per week. Aankomst na 16.00 uur en vertrek voor 10.00 uur. Wij verzoeken u de aanbetaling (25% van het totale bedrag) per omgaande of maximaal na vier dagen te voldoen. Na ontvangst van deze aanbetaling zullen wij de gewenste periode op diverse web sites blokkeren voor u.

2. Het totaalbedrag bestaat uit: de huurprijs en is exclusief een waarborgsom van EUR 250,- en exclusief een "all inclusive service pakket" EUR 150,- (zoals sleuteloverdracht, opgemaakte bedden bij aankomst, handdoeken pakket (2 handdoeken en badlaken), energiekosten (airco, gas, licht en water), draadloos netwerk rondom, eindschoonmaak en servicewas. De woning is uitgerust met alle eerste benodigdheden bij aankomst, zoals water en koffie. Bent u met 2 personen dan krijgt u EUR 50,- korting op het genoemde "all inclusive service pakket". De aanbetaling dient binnen 4 dagen na ontvangst van de nota te zijn voldaan, anders vervalt de reservering. Na ontvangst van de betaling wordt de reservering definitief bevestigd en komt een huurovereenkomst tot stand.

3. Bij annulering na bevestiging wordt de aanbetaling van 25% niet meer geretourneerd.

4. Huurder dient het restant van het totale huursom inclusief de borg ad EUR 250,- 45 dagen voorafgaand aan de huurperiode te voldoen. Na ontvangst van deze laatste betaling zullen wij u een informatiemap sturen met nadere informatie over de Casa en de omgeving ('Axarquia'). De borg wordt geretourneerd na bevestiging van de beheerder dat de woning in goede staat is achtergelaten.

5. Bij annulering 60 dagen voor de aankomstdatum wordt 100% van de huursom terugbetaald. Bij annulering 30 dagen voor de aankomstdatum wordt 50% van de huursom terugbetaald. In beide gevallen zal de aanbetaling van 25%  niet worden gerestitueerd (zie voorwaarde 3).


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
vr 29-mrt-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 895,00
Midweek -
Nacht € 128,00
Weekend -
van
za 29-jun-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1195,00
Midweek -
Nacht € 171,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
za 30-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 895,00
Midweek -
Nacht € 128,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

All inclusive
€ 150,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Borgsom
€ 250,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Fantastische vaak nog niet toeristische plekjes
Of je nu houdt van rust, wandelen, (race of elektrisch) fietsen, mountainbiken, golf (30 tot 90 min), paardrijden (25 min), zwemmen (strand en zwembaden), (betaalbaar) winkelen in of nabij Malaga (60 min) met grote OUTLET stores en meer, of je nu van lekker eten houdt, of van culturele activiteiten: In elk seizoen is er wel iets te beleven vanaf onze Casa. Voor de kinderen, het strand van Torre del Mar (30 min) met bootactiviteiten en voor de jongsten een waterpretpark (30 min), of Nerja (Burriana beach) (50 min) met wateractiviteiten, zoals parasailing, bananenboot en speelvelden, of de grotten van Nerja. Avontuurlijke excursies zoals ziplinen El Chorro (80 min) en wandelingen door kloven en over hangbruggen (80 min). Goede (snelheid) treinen naar grote steden zoals Madrid (2.20 uur), Sevilla (3 u), Cordoba (1.10 u), Granada (1.10 u).
Marielle, Super locatie met alles er op en eraan. Mooi zwembad, heerlijke bedden, voldoende linnengoed en handdoeken, gezellige inrichting, goed onderhouden en alle benodigdheden aan elektrische apparatuur en voorraad. Fijn ontvangst en behulpzaam.
Een onvergetelijke reis slechts 2 uur en 45 minuten vliegen. Onvergetelijke uitzichten, landschappen, cultuur in een vriendelijke omgeving.
Wij hebben 10 dagen in Casa Arboleda Sayalonga doorgebracht, met geweldig weer, fantastisch. De woning, het zwembad, de omgeving, alles is perfect. Wij hebben genoten van het eten in de restaurantjes in de omliggende dorpjes, van het strand (baaitjes) en van de bergen. Na de drukte van het toeristische Nerja is het een heerlijk "thuis" komen in de Casa om tot rust te komen bij het zwembad.
Bedankt voor de heerlijke vakantie. Sofie en echtgenoot en 2 kinderen
Fantastisches Ferienhaus mit tollem Panorama
Wir genossen unseren Aufenhalt in der kleinen Villa in den andalusischen Bergen nahe Corumbela sehr. Das Ferienhaus bietet alles, was man als Urlauber braucht - und nich mehr. Eigener Gepflegter Pool, schöner Aussenbereich mit stilvollen und gemütlichen Sitzgelegenheiten. Eine komplette Ausstattung und individuelles Interieur sorgen dafür, das man sich sofort in der Villa wohl fühlt. Die Hausherren waren so nett auch einen kleine Erstaustattung der üblichen Lebensmittel (Wasser Kaffee etc.) vorrätig zu haben. Überhaupt war der Kontakt sehr freundlich und zuvorkommend, sehr exzellente Gastgeber. Wir kommen gerne wieder. Absolute Empfehlung. Thomas,
Zeer veel zonnige dagen in december 2017
Vanaf onze casa in het prachtige authentieke Spanje zijn er vele mogelijkheden. Reis met de auto naar Malaga en pak vanaf hier de trein naar Sevilla (3 uur), Granada (1.15) of Cordoba (1.10) of de snelheidstrein naar Madrid.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
30 m2

Natuursteen

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond
15 m2

Bed: King-size 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 2
Begane grond
20 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Badkamer 1
Begane grond
12 m2

Toilet

Douche

Ligbad

Badkamer 2
Begane grond
12 m2

Toilet

Douche

Ligbad

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Elektrisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Woonoppervlakte

  • 100 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Mountainbiken
  • Paardrijden
  • Wandelen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Natuurhuisjes
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Houtkachel
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Ligstoel(en) (4)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (3)
  • Privé oprit
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinhuis
  • Tuinstoel(en) (4)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Veranda
  • Schuur
  • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet (2)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens

Kinderen

  • Kinderspeelgoed
  • Campingbed

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 895,-
per week v.a.
€ 895,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Casa del Algarrobo

Vanaf per nacht € 225,- v.a. per week per week € 1.575,-