Villa

AT-453121-A

Casa Ocho Benissa Costa / Moraira


Leuk dat je onze vakantievilla hebt geselecteerd!
Je huurt direct van ons, de Nederlandse eigenaars, je kan hieronder een je boekingsperiode selecteren en gelijk zien wat het kost, voordat je definitief boekt zouden we het heel fijn vinden als je ons eerst een berichtje stuurt met gewenste periode, samenstelling en leeftijden van je groep en eventuele andere vragen. Eventuele afwijkende data of langere periodes kunnen ook aangevraagd worden.
We zijn selectief in wie we in ons huis toelaten. We vinden het leuk om onze fantastische villa beschikbaar te stellen aan mensen die de luxe en het comfort waarderen. Genieters van Benissa-Moraia en de Costa Blanca zijn van harte welkom.

Casa Ocho is een prachtig modern vakantiehuis - villa van alle gemakken voorzien, ligt in een rustige straat. Als je de straat uitloopt bergafwaaarts bevind je je in het mooiste baaitjes van Benissa Costa: Cala Advocat en Cala Baladrar; dit is de uitloper naar de kust van het mooie plaatsje Benissa, en ligt vlak bij Moraira. Vanuit de woonkamer loop je zo het terras op naar het zwembad met een heerlijke loungebank en ligbedden. Luxe moderne inrichting met boxspringbedden en airco's in de slaapkamers. Het huis met zeezicht ligt op 1 km van de zee, dichtbij de mooie pittoreske baaitjes van Moraira. Houdt u van grotere zandstranden, deze liggen op 10 minuten rijden ervandaan, je kunt dan naar Moraira of Calpe. Grote supermarkten liggen op nog geen 5 minuten rijden.

Het huis heeft 3 dubbele slaapkamers waarvan twee met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoons bedden. Het huis optimaal voor een gezelschap van 5 personen eventueel inclusief kinderen. Er zijn twee badkamers met inloopdouche. Verder is de woonkamer gezellig ingericht en is er gratis snelle glasvezel internet/wifi en Ziet-NL waarop de Nederlandse televisie kanalen te zien zijn. Voor de koudere dagen is er een palletkachtel aanwezig, infrarood verwarming in de woonkamer en master badkamer, ook kunnen de airco's zowel coolen als verwarmen. Er zijn ook radiatoren die fijne warmte geven zonder geluid. De keuken is zeer compleet ingericht met alles wat je nodig hebt.

De tuin en de terassen zijn heerlijk om te verblijven, grote volwassen palmbomen met daartussen een hangmat. Het zwembad ligt letterlijk voor de deur en daar kun je ook heerlijk zitten om te ontbijten in het zonnetje. De tuin is leuk ingericht met allerlei hoekjes met zitjes waar je ook kunt chillen of avondeten bij de gas BBQ. Er is een oprit voor de auto's. Nieuw is de prachtige overdekte buitenkeuken waar je heerlijk aan tafel zit en geniet wat de kok bereidt heeft, uiteraard met een heerlijke Spaans glaasje wijn. Daarnaast is er een apart washok met een wasmachine en droger. Het zwembad is in de koudere periodes verwarmbaar op aanvraag. Een huisdier is soms toegestaan maar altijd na overleg; stel gewoon de vraag in een berichtje dan geven we snel antwoord.

Er is veel te doen in de omgeving van de villa. Wat dacht u van mooie wandelingen door de prachtige natuurgebieden? Of een fietstocht door de omgeving? En natuurlijk heerlijk ontspannen bij een van de mooie strandjes in de omgeving. Of werken op afstand met glasvezel internet; de mogelijkheden zijn eindeloos!

De verhuurder, Eline & Leonard

Advertentie online sinds oktober 2019

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur
Wij zijn al jaren trotse bezitter van onze prachtige sfeervolle Ibiza style villa. Wij hebben dit huis met zorg ingericht en willen het graag verhuren aan andere mensen zodat ook zij hiervan kunnen genieten.
Onze gasten mag het aan niets ontbreken, daarom zijn wij en lokale sleutelbeheerder altijd bereikbaar tijdens jullie verblijf. Geniet van de omgeving, de baaitjes en de vele leuke restaurantjes voor lekker lunchen of heerlijk diner.

Groeten en graag tot ziens!
Leonard en Eline Philippo

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

De borg is 400 euro en wordt teruggestort binnen 5 werkdagen na vertrek Eventuele schade en elektriciteitsverbruik worden hierop worden ingehouden. Elektriciteitsverbruik is variable en wordt (op dit moment) tegen 0,38 per kWh verrekend. Waterverbruik en wifi zijn inbegrepen in de huur. In overleg wordt een hond toegestaan, hiervoor wordt 35 euro extra schoonmaakkosten gerekend.

Dan nog even iets waar we niet aan moeten denken maar wel belangrijk is:
Annulering door de hoofdhuurder geldt ook als annulering voor de mede-huurders. 

Daarnaast geldt hetvolgende:
Annulering tot 90 dagen voor de datum van aankomst: 50% van de totale prijs;
Van dag 60 tot 89 voor de datum van aankomst: 70% van de totale prijs;
van dag 30 to 59 voor de datum van aankomst: 80% van de totale prijs
Vanaf dag 29 voor de datum van aankomst: 90% van de totale prijs.
Check voor de laatste en geldige versie van de annuleringsvoorwaarden altijd de algemene voorwaarden die worden meegestuurd met de huurovereenkomst.
Advies: sluit altijd een annuleringsverzekering af gelijk na het boeken van je vakantie!

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 30-mrt-2024
tot
za 27-apr-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1795,00
Midweek -
Nacht € 256,00
Weekend -
van
za 27-apr-2024
tot
za 11-mei-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1845,00
Midweek -
Nacht € 264,00
Weekend -
van
za 11-mei-2024
tot
za 01-jun-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1795,00
Midweek -
Nacht € 256,00
Weekend -
van
za 01-jun-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1945,00
Midweek -
Nacht € 278,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2195,00
Midweek -
Nacht € 314,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
za 14-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1945,00
Midweek -
Nacht € 278,00
Weekend -
van
za 14-sep-2024
tot
za 28-sep-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1845,00
Midweek -
Nacht € 264,00
Weekend -
van
za 28-sep-2024
tot
za 19-okt-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1795,00
Midweek -
Nacht € 256,00
Weekend -
van
za 19-okt-2024
tot
za 02-nov-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1995,00
Midweek -
Nacht € 285,00
Weekend -
van
za 02-nov-2024
tot
di 31-dec-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1695,00
Midweek -
Nacht € 242,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Bedlinnen
€ 22,50
Per persoon
Betalen bij boeking | verplicht
Borgsom
€ 400,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 175,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Energiekosten
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.
Kinderbed
€ 30,00
Per week
Betalen bij boeking | optioneel

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

De oude vissersplaats Moraira is één van de leukste plaatsen aan de Costa Blanca in Spanje. Moraira vormt één gemeente samen met het in het binnenland gelegen Teulada. Waar Teulada een vrij stil dorp is waar vooral mensen wonen die leven van de agrarische sector, zo levendig is het vissersdorp Moraira. Dit dorp biedt vrijwel alles wat je nodig hebt voor een aangename vakantie, zonder dat het supertoeristisch aandoet. Het centrum van Moraira is gesitueerd rondom de mondaine jachthaven en bestaat uit ongeveer twintig straten die vooral gevuld zijn met restaurants, bars, winkels, makelaars en wooncomplexen van maximaal 4 tot 5 verdiepingen hoog. De straten zijn deels alleen toegankelijk voor voetgangers, wat ten goede komt aan de sfeer van het centrum. Wie door Moraira loopt voelt dat de sfeer hier gemoedelijker is dan in grotere plaatsen in de omgeving.

Voor strandliefhebbers zijn er een viertal stranden, waarvan Platja de l’Ampolla het hoofdstrand van Moraira is. Dit zandstrand is een gezellig familiestrand dat zeer geschikt is voor jongere kinderen.

Net buiten het dorp langs de kustweg naar Calpe ligt supermarkt Pepe la Sal. Deze winkel heeft een assortiment van ongeveer 22.000 producten, waarvan een redelijk deel uit Engeland, Duitsland maar ook Nederland geïmporteerd wordt.

Atravea, het Duitse agentschap voor vakanties, dat deel uitmaakt van de TUI Travel PLC, Internationaal Toeristisch Consortium, heeft in 2020 Moraira gekozen als de beste plaats om in Spanje van een vakantie te genieten. De keuze van Moraira was zelfs voor de Duitsers een grote verrassing, al waren alle vakantiegangers verantwoordelijk voor die keuze, want volgens hen bood Moraira nu precies die ideale combinatie van rust en kwaliteit. Deze parel aan de Costa Blanca, die administratief deel uitmaakt van Teulada, behaalde een gemiddelde van 4.61 punten op het blog van Atreveo. Moraira, in de jaren ’80 nog een klein vissersdorpje, is ondertussen uitgegroeid tot een mondaine badplaats, niet groot maar met alle faciliteiten en vooral heel rustig gelegen aan de voet van de Gouden Kaap, de Cap d’Or. Het strand, de vele restaurants en bars, de grote haven, de wandelpromenade, het enorme parkeerterrein, de grote weekmarkt, de aangeduide natuurwandelingen, de mogelijkheden tot watersport… de combinatie van dit alles was voor de klanten van Atrevea reden om voor Moraira kiezen.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
30 m2

Tegels

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (6)

Slaapkamer 1
Begane grond
20 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 2
Begane grond
16 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden (2)

Slaapkamer 3
Begane grond
15 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden (2)

Badkamer 1
Begane grond
7 m2

Toilet

Douche

Wastafel

Badkamer 2
Begane grond
8 m2

Toilet

Douche

Wastafel

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (3 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 150 m2

Sport & recreatie

  • Golf
  • Mountainbiken
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Lange termijn verhuur
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Winkelen
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Houtkachel
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Radio
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (3)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (3)
  • Privé oprit
  • Tafeltennistafel
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s)
  • Veranda
  • Dakterras
  • Buitenkeuken
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind
  • Hangmat

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet (2)
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (1)
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Strandlakens

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning

Games & entertainment

  • Tafeltennistafel


€ 1.695,-
per week v.a.
€ 1.695,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook:

Finca Los Almendros

9,2
Vanaf per nacht € 98,- v.a. per week per week € 685,-

Villa Marion

9,1
Vanaf per nacht € 200,- v.a. per week per week € 1.400,-

Villa Jules in Moraira

9,1
Vanaf per nacht € 96,- v.a. per week per week € 670,-