Villa

VT-461119-A

Casa Kokomo

Casa Kokomo is een grote vrijstaande authentieke Spaanse villa van 270m2, verdeeld over twee verdiepingen en is geschikt voor 8 personen. In de grote tuin van 800m2 bevinden zich citrusbomen, een verwarmd zwembad en jacuzzi met uitzicht op zee. Vanuit de boven naya's (overdekte terrassen) is er een panoramisch uitzicht vanaf Peñon d' Ifach over het dal helemaal naar het gebergte van de Montgó. Er zijn maar weinig villa's met zo'n fantastisch uitzicht!

Casa Kokomo is uitermate geschikt om met familie of vrienden heen te gaan. Alle slaapkamers hebben namelijk een eigen badkamer met douche en toilet. Afgelopen jaar is zowel de buitenkant als een groot gedeelte van de binnenkant geschilderd, de tuin opgeknapt en alle technische voorzieningen nagekeken en gerepareerd. Uiteraard zijn er overal nieuwe luxe bedden (boxsprings) en comfortabele meubels. De komende jaren zullen wij de villa gaan moderniseren met behoud van de Spaanse kenmerken. Kortom u kunt nu al genieten van al het moois dat Casa Kokomo te bieden heeft. Wij wensen u alvast een zonnig verblijf in onze mooie villa en wie weet tot ziens!

Indeling bovenverdieping
  • entree via zeer ruime en zonnige naya met panorama uitzicht. Onze favoriete plek in het huis om te genieten van het uitzicht.
  • grote living met banken, smart tv, kachel en eettafel voor 10 personen
  • volledig uitgeruste open keuken
  • naya aan de noordkant met uitzicht op de Montgó. Hier is ook de binnentrap naar beneden.
  • apart toilet
  • Master bedroom met ruime badkamer, voorzien van bad, aparte douche, toilet en föhn.
  • Alle ruimtes met airco!

Indeling benedenverdieping
  • entree via zonnige naya met tafels en zitjes, uitzicht over het dal
  • woonkamer met zitjes en tv met chrome cast- vanaf eind 2023 ook met een pantry met 
  • 3 slaapkamers met ieder een eigen badkamer
  • Alle ruimtes met airco!

Tuin
Onze tuin is 800m2 groot en heeft voldoende ruimte om 1 of 2 auto"s op eigen terrein te parkeren. Daarnaast is er een buitenkeuken waar u heerlijk zelf paella kunt maken, of vlees kunt grillen. In het afgesloten gedeelte van de tuin is een verwarmd zwembad en een jacuzzi met fantastisch uitzicht. Natuurlijk zijn er overal zitjes, zowel in de schaduw als in de zon. Pluk gerust ons citrusfruit uit de tuin.

Algemeen
Casa Kokomo ligt dichtbij alle faciliteiten van Moraira en Benitachell. De Mercadona supermarkt is op ruim een kilometer voor uw dagelijkse boodschappen. De weg naar ons huis is steil, wij raden u daarom aan om een auto te huren als u met het vliegtuig komt.Vliegen kunt u zowel naar Alicante of Valencia. Met de auto is het vanaf ons huis in Almere 2000 kilometer rijden. Vraag gerust naar leuke overnachtingsmogelijkheden onderweg.

De verhuurder, Manon, Ralph en Lara

Advertentie online sinds juni 2023

Geverifieerde verhuurder
Casa Kokomo
In maart 2022 hebben wij Casa Kokomo gekocht. Een plek om te ontmoeten, te genieten en plezier te hebben - to get away from it all. De villa ligt in de wijk La Joya - wat juweel betekent - op de rand van Benitachell en Moraira aan de prachtige Costa Blanca. Sinds maart 2023 hebben wij een verhuurvergunning en verwelkomden wij onze eerste gasten vanaf eind mei. Wij wensen u alvast een zonnig verblijf in onze mooie villa en wie weet tot ziens!

Manon, Ralph en Lara

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Casa Kokomo is te huur vanaf 27 april tot en met 27 oktober 2024. De huurprijzen verschillen per periode en zijn exclusief beddengoed, handdoeken, keukenpakket (20 euro p.p) en schoonmaakkosten (275 euro) De borg is 500 euro. 

Annuleringsvoorwaarden:
 1.Huurder dient schriftelijk te annuleren.
 2.Bij annulering is huurder de volgende annuleringskosten verschuldigd:

  • 0% van de huurprijs bij annulering langer dan 2 maanden voor aanvangsdatum van de huurperiode;
  • 50% van de huurprijs bij annulering langer dan 1 maand, maar niet langer dan 2 maanden voor aanvangsdatum van de huurperiode
  • 75% van de huurprijs bij annulering langer dan 2 weken, maar niet langer dan 1 maand voor aanvangsdatum van de huurperiode;
  • 90% van de huurprijs bij annulering langer dan 1 dag, maar niet langer dan 2 weken voor aanvangsdatum van de huurperiode;
  • 100% van de huurprijs bij annulering op de aanvangsdatum van de huurperiode.
3. Verhuurder mag naast de annuleringskosten een vast bedrag van €25,- aan administratiekosten in rekening brengen en eventuele bankkosten voor het overboeken van annuleringskosten en/of betalingskosten.



Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 27-apr-2024
tot
zo 12-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1925,00
Midweek -
Nacht € 275,00
Weekend -
van
zo 12-mei-2024
tot
za 01-jun-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1750,00
Midweek -
Nacht € 250,00
Weekend -
van
za 01-jun-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1925,00
Midweek -
Nacht € 275,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
zo 01-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2625,00
Midweek -
Nacht € 375,00
Weekend -
van
zo 01-sep-2024
tot
zo 29-sep-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1925,00
Midweek -
Nacht € 275,00
Weekend -
van
zo 29-sep-2024
tot
za 12-okt-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1750,00
Midweek -
Nacht € 250,00
Weekend -
van
za 12-okt-2024
tot
zo 27-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1925,00
Midweek -
Nacht € 275,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Bedlinnen
€ 20,00
Per persoon
Betalen bij boeking | verplicht
Borgsom
€ 500,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 275,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Energiekosten
€ 0,00
Per verblijf
Gratis

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Casa Kokomo ligt in Benitachell, vlakbij de mondaine badplaats Moraira met vele restaurants, barretjes, winkels en stranden. Natuurlijk zijn er ook andere authentieke plaatsen zowel aan de kust als meer landinwaarts. Zo zijn de smalle straatjes en uitbundige jachthavens van Javea, Altea en Denia zeer de moeite waard om te bezichtigen. Drink een heerlijk tinto de verano op het terras of eet lekkere tapas op de vele pleinen in deze dorpen. Vanuit Denia kunt u de boot nemen naar Ibiza. Niet goedkoop, maar wel een leuke dagtrip.

Iets verder in het binnenland ligt de verborgen plaats Guadalest, alleen bereikbaar via een tunnel in de bergen. Vlakbij ligt een mooi stuwmeer waar je omheen kunt wandelen. De route ernaar toe is alleen al meer dan de moeite waard. Vlakbij Casa Kokomo ligt Teulada. Neem één van de zijstraatjes naar het centrum en ontdek het echte, rustige Spaanse leven.

Maak een stedentripje naar Valencia of Alicante, allebei op iets meer dan een uur rijden van Casa Kokomo. Ga winkelen in de mooie brede straten, bekijk historische gebouwen of ontdek met een lokale gids de bijzondere plekken.
Vanuit Casa Kokomo kun je allerlei activiteiten in de omgeving ondernemen. Zo kun je bijvoorbeeld zowel el Peñon d’Ifach als de Montgó op – een stevige wandeling en alleen voor mensen zonder hoogtevrees én met goede wandelschoenen aan. Ook een hele mooie wandeltocht en goed te doen met kinderen is het kustpad paseo ecológico die loopt van Moraira tot Calpe. Direct vanaf Casa Kokomo zijn er mooie wandelroutes met prachtige vergezichten naar Cala Moraig, Cala Llebeig en de radiotoren. De routes zijn goed aangegeven. Neem in ieder geval genoeg water mee!

Ook fietsers kunnen hun hart ophalen in de omgeving van Casa Kokomo. Veel professionele wielerploegen komen trainen in de winter als voorbereiding op het seizoen. Zo is er af en toe een etappe van De Vuelta te zien die over de Cumbre del Sol gaat. Omdat fietsen heel populair is, zijn er ook uitstekende fietsverhuur-mogelijkheden, ook elektrisch!

Naast fietsen, wandelen zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om te ondernemen. Denk aan duiken, wijnproeverijen, kookcursussen, golfen, tennissen, karten of een boot huren. Meer informatie vindt u in de map in Casa Kokomo of kunt u vragen per mail of whatsapp.
Vanuit de naya’s van Casa Kokomo is er een prachtig 180 graden uitzicht vanaf Penon d’Ifach in Calpe helemaal tot aan het imposante bergmassief van de Montgó. Daartussen liggen de mooiste stranden en baaitjes van de Costa Blanca. Niet direct zichtbaar vanaf ons huis, maar wel allemaal bereikbaar binnen 6 tot 30 autominuten. Cala del Moraig en Playa de Granadella zijn onze favoriete baaien én direct in de omgeving. Tip: neem je snorkel mee! Als je meer zand tussen je tenen wilt voelen ga dan naar de stranden van Moraira (Play del Portet, Playa del’Ampolla) of rijd iets verder naar Calpe, Javea of Denia. Tip: Natuurlijk is er een koelbox om mee te nemen naar het strand. Vanuit de naya’s van Casa Kokomo is er een prachtig 180 graden uitzicht vanaf Penon d’Ifach in Calpe helemaal tot aan het imposante bergmassief van de Montgó. Daartussen liggen de mooiste stranden en baaitjes van de Costa Blanca. Niet direct zichtbaar vanaf ons huis, maar wel allemaal bereikbaar binnen 6 tot 30 autominuten. Cala del Moraig en Playa de Granadella zijn onze favoriete baaien én direct in de omgeving. Tip: neem je snorkel mee! Als je meer zand tussen je tenen wilt voelen ga dan naar de stranden van Moraira (Play del Portet, Playa del’Ampolla) of rijd iets verder naar Calpe, Javea of Denia. Tip: Natuurlijk is er een koelbox om mee te nemen naar het strand.

Indeling

Woonkamer 1
1e verdieping
120 m2

Tegels

Airconditioning

Ventilator

Woonkamer 2
Begane grond
50 m2

Tegels

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
1e verdieping
15 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 2
Begane grond
12 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 3
Begane grond
12 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 4
Begane grond
12 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Keramisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 270 m2

Sport & recreatie

  • Bergsport
  • Fietsen
  • Golf
  • Wandelen
  • Watersport

Populaire thema's

  • Luxe accommodatie
  • Zon, zee & strand
  • Groepsaccommodatie

Wellness

  • Bubbelbad / Hot tub

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Houtkachel
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • Blu-ray-speler
  • Wifi
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Garage
  • Grillplaat
  • Bubbelbad / Hot tub
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (14)
  • Tuintafel(s) (4)
  • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (2)
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Strandlakens

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 1.750,-
per week v.a.
€ 1.750,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Casa Bodega

9,5
Vanaf per nacht € 142,- v.a. per week per week € 995,-

Casa Uno

9,1
Vanaf per nacht € 230,- v.a. per week per week € 1.610,-