Villa

VT-491081-A

Villa Ensueño - Benitachel / Javea


Villa Ensueño is werkelijk perfect gelegen, op het randje van Javea, vlakbij de golfclub van Javea en op slechts enkele minuten rijden van zówel de bruisende boulevard in Javea als het idyllische en mooi gelegen Moraira. Het beste van beide werelden waardoor het nooit ver rijden is en er voor alle leeftijden genoeg vertier en variatie te vinden is in de nabije omgeving.

De stijlvol ingerichte villa is van alle gemakken voorzien en daardoor geschikt voor zowel gezinnen en families die samen van zon, zee, strand en de spaanse gastvrijheid willen genieten. Een ideale uitvalsbasis voor de meest uiteenlopende activiteiten en tripjes.

Ook groepen vrienden/vriendinnen (geen jeugdgroepen) zijn in Villa Ensueño op hun plek. Bezoek een van de wijnproeverijen of een van de vele goede (zelfs Michelin) restaurants in de buurt of zoek de leuke Ibiza style plekjes op, bezoek oude stadjes zoals Guadelest of Oud-Altea of doe een dag de stad Valencia aan. Liever iets meer sportief en actief? Ga dan lekker karten, wielrennen, golfen, hiken of snorkelen/ kajakken.

Lekker van de zon genieten? Met 4 super-de-luxe Roolf loungebedden van stof en 4 extra ligstoelen met parasols en bijzettafeltjes is er voor iedere gast plaats om lekker te lezen of bij te bruinen tussen het zwemmen. Wij verzoeken gasten wel de badlakens te gebruiken op hetluxe buitenmeubilair ivm hygiëne en gebruik van zonnebrand/olie. 

Gezellig borrelen doe je bijvoorbeeld in de schaduw onder de tarp op de luxe Roolf loungeset of aan de poolbar/onder de veranda. Door de ligging op het zuiden, tussen 2 baaien kan men de gehele dag genieten van de zon met een aangenaam zeebriesje (de Calistros genaamd), waardoor het "thuis" heerlijk vertoeven is tot de zon ondergaat achter de Montgo. Schaduwplekken zijn er genoeg gecreërd onder de tarp, diverse Ibiza style parasols en de gezellige veranda/poolbar welke voorzien is van een koelkast en (melamine) servies & glaswerk. Voorzieningen als luxe buitenspeakers (set van 2) op bluetooth en geweldige wifi op het hele perceel van bijna 1000m2, zorgen voor een complete lounge-ervaring.

Binnen is de villa grondig onder handen genomen en in een Boho/Ibiza stijl ingericht. " Boven" op straathoogte" is de villa voorzien van een ruime eettafel met 8 stoelen in de Naja (eetkamer) vanwaar het genieten is van het mooie uitzicht. De aansluitende, ruim bemeten keuken met gefilterd drinkwatersysteem, nieuwe ruime koel- en vriescombinatie, luxe blender, Nespresso machine, vaatwasser en wasmachine met droger biedt veel comfort.

Via de hal zijn zowel de gezellige ronde Ibiza-style woonkamer met balkenplafond alsook de 3 slaapkamers en 2 badkamers te bereiken. De woonkamer is voorzien van luxe Samsung Frame TV met streaming opties en apps als Netflix, HBO etc. Voer uw accountgegevens in en kijk op mindere dagen samen een film. Liever gamen of je tiener tegemoet komen? Dat kan met de nieuwe PS5 welke is geplaatst in deze huiskamer en voorzien is van een x aantal games. 

De gezellige haard en inrichting, gecombineerd met de grote bank maakt dat je met het gehele gezelschap heerlijk kunt verblijven in deze ruimte. Met nieuwe airconditioning units in alle woonkamers en slaapkamers is de temperatuur naar eigen wens in te stellen, voor ieders comfort.

Vanuit de hal worden de 3 slaapkamers bereikt, tevens dus voorzien van airco, prima bedden en luxe beddengoed. De ruim bemeten kamers hebben allen een ladekast/kaptafel met spiegel en prachtige houten inbouwkasten voor uw kleding en spullen. De 2 badkamers zijn voorzien van nieuwe badmeubels met LED verlichting met ruime (inloop)douches.

Via de hal loop je naar de straatzijde, waar uw auto koel en beschermd onder de carport geplaatst kan worden. Bent u met twee gezinnen, parkeer dan de 2e auto gewoon voor het huis in de brede straat. De wijk is rustig en bijna autoluw waardoor u ook gerust op straat even kunt spelen zoals een balletje trappen met de kids.

U kunt vanaf de entree links en rechts om het huis naar beneden lopen (of via de trap vanuit het huis) om zo bij het grote terras, de nieuwe BBQ hoek, poolbar/veranda, het zwembad en de entree van het onderste appartement te komen. 

Het beneden appartement biedt extra privacy voor volwassen kinderen, ouders of een geheel gezin. Het appartement bestaat uit een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, badkamer, hal, keuken en woonkamer met een 2-persoons slaapbank (op verzoek te gebruiken als bed, geef dit aub aan) alsook een luxe Samsung Frame TV met alle tv-apps zoals Netflix, HBO etc . Uiteraard overal voorzien van goede Wifi.

Villa Ensueño biedt alles om prachtige herinneringen te maken. Blijf heerlijk thuis en wissel je verblijf af met bezoeken aan mooie zandstranden, idyllische baaitjes, restaurantjes, barretjes & onderneem leuke uitjes!

De verhuurder, Olando & Anita

Advertentie online sinds juni 2023

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 4 uur
Wij zijn Olando en Anita en konden na jaren dromen, begin 2022 eigenaar worden van Villa Ensueño om deze om te toveren tot een luxe villa. Een plek om, tussen ons toch wel drukke werk door, herinneringen te creëren met vrienden en familie. Voor onszelf en onze twee tieners, maar ook om andere gasten dit een keer te laten ervaren. Mede om die reden hebben we besloten onze prachtig ingerichte villa te huur aan te bieden aan gasten die iets bijzonders willen en graag centraal zitten.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Indien de huurder om welke reden dan ook de boeking wenst te annuleren, dient de huurder dit altijd per e-mail te bevestigen aan de verhuurder (ook wanneer dit bijvoorbeeld al telefonisch is doorgegeven aan de verhuurder). Verhuurder brengt de volgende bedragen in rekening, afhankelijk van de datum van schriftelijke annulering door de huurder:
  • annulering meer dan 3 maanden voor de aanvang van de huurperiode: kosteloos
  • annulering tussen de 90e en de 60e dag voor de aanvang van de huurperiode: 25% van de huurprijs
  • annulering tussen de 59e en de 30e dag voor de aanvang van de huurperiode: 50% van de huurprijs
  • annulering minder dan 30 dagen voor de aanvang van de huurperiode: 100% van de huurprijs
Indien de huurder pas op de begindatum of tijdens de huurperiode meedeelt géén gebruik (meer) van het gehuurde te zullen maken, blijft hij de volledige huurprijs verschuldigd.

Schoonmaakkosten gelden voor de totale woning inclusief appartement. Het reinigen van de BBQ en het afvoeren van afval is echter niet inbegrepen, hiervoor rekenen we minimaal €50 schoonmaakkosten welke verrekenend zal worden met de borg. Indien alles dus door u schoon en leeg wordt achtergelaten zullen deze kosten niet gerekend worden. Houdt er aub rekening mee dat bij ernstige vervuiling er meerkosten kunnen worden gerekend welke vervolgens eveneens met de borg verrekend zullen worden.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 20-apr-2024
tot
za 25-mei-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1795,00
Midweek -
Nacht € 256,00
Weekend -
van
za 25-mei-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1795,00
Midweek -
Nacht € 256,00
Weekend -
van
za 29-jun-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2195,00
Midweek -
Nacht € 314,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2595,00
Midweek -
Nacht € 371,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
za 19-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2195,00
Midweek -
Nacht € 314,00
Weekend -
van
za 19-okt-2024
tot
za 02-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1795,00
Midweek -
Nacht € 256,00
Weekend -
van
za 02-nov-2024
tot
za 21-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1695,00
Midweek -
Nacht € 242,00
Weekend -
van
za 21-dec-2024
tot
za 04-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1795,00
Midweek -
Nacht € 256,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Bedlinnen
€ 17,50
Per persoon per week
Betalen bij boeking | verplicht
Borgsom
€ 500,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 250,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Energiekosten
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Dit fijne zandstrand is ongeveer 480 meter lang en 80 tot 140 meter breed. Het ligt als enige zandstrand in Javea aan de prachtige rotsachtige kustlijn van Jávea, tussen de primer en segundo Muntanyar stranden, en wordt beschouwd als het belangrijkste strand van Jávea.

Er zijn mooie, wuivende palmbomen die schaduw bieden, en het ondiepe stuk in de zee gaat een heel eind, waardoor het er heerlijk zwemmen en ravotten is in het water!
Platja del Portet ligt aan de noordkant van Moraira. Het 305 meter lange zandstrand heeft op de meeste plekken een breedte die beperkt blijft tot slechts enkele meters. Alleen op de twee uiteindes loopt de breedte uit naar maximaal een meter of twintig. Opvallend feit is dat je op dit strand bijna alleen maar Spanjaarden ziet. Nederlandse, Engelse of Duitse toeristen tref je hier amper aan. Dat heeft vooral te maken met het tekort aan openbare parkeerplaatsen in de nabijheid van het strand. Omdat er vooral Spanjaarden komen heeft Platja del Portet een authentiekere sfeer dan de andere twee stranden. Dit geldt vooral op zaterdagen en zondagen. Je ziet dan op de terrasjes op de wandelpromenade langs het strand vooral ook families die met z’n allen genieten van bocadillos, tapas of paella.

Wat ons betreft is Platja del Portet het leukst gelegen strand van Moraira. Dat ligt vooral aan de verhogingen aan beide kanten van de baai en het zeewater dat direct bij het strand een fraaie azuurblauwe kleur heeft als de zon schijnt. De verderop in het water gelegen bootjes maken het totaalplaatje compleet.
In oppervlakte is het strand van l’Ampolla het grootste strand van Moraira. Het ligt gebogen zandstrand ligt direct ten zuiden van het centrum van Moraira. Gemiddeld kent het strand een breedte van ongeveer 25 tot 30 meter. Aan de zuidkant gaat het zandstrand over in een rotsachtig gebied waar twee kunstwerken op staan. Hier kun je uitstekend snorkelen.

Platja de l’Ampolla is in de zomermaanden druk bezocht. Bij het strand vind je een parkeerplaats aan de noordzijde waar je betaald kunt parkeren. In de straten ten westen van het strand vind je ook betaalde parkeerplaatsen. Gratis parkeren kun je doen op het parkeerterrein aan de zuidkant van het strand, langs de weg richting Calpe.

Iets verder ten zuiden van Moraira ligt Platja de las Platgetes. Dit is een kleiner zandstrand dat aan de noord- en zuidkant enkele rotspartijen heeft. Platja de las Platgetes is minder massaal dan de andere twee stranden. Er ligt slechts een bescheiden parkeerplaats bij het strand. Net als bij de andere twee stranden van Moraira is er ook hier in het seizoen overdag toezicht door een strandwacht. Rondom het strand vind je enkele bars en restaurants. Op het strand vind je voetendouches waar je je voeten af kunt spoelen.

Playa de la Granadella is al 2 keer na elkaar door Spanjaarden tot 'beste strand van Spanje' gestemd - achtereenvolgens in 2012 en 2013 - op de website van een Spaanse televisiezender. Niet verwonderlijk, want het ligt in een pittoreske hoefijzervormige baai met helder turquoise water, omgeven door grillige rotsen en pijnbomen. Een plaatje!
Dit strand is omgeven door twee promenades, die in de loop van de tijd één zijn geworden en die deze plek tot een populair centrum maken om te wandelen, een drankje te drinken op het terras van een van de bars of de beroemde vismarkt te bezoeken. Bezoekers, toeristen en bewoners zelf bezoeken dit gebied vaak vanwege de ligging, binnen hetzelfde stedelijke gebied, evenals het gevarieerde gastronomische aanbod.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer 1
1e verdieping
20 m2

Tegels

Airconditioning

Ventilator

Woonkamer 2
Begane grond
22 m2

Tegels

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (3)

Slaapkamer 1
1e verdieping
10 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 2
1e verdieping
13 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Tegels

Slaapkamer 3
1e verdieping
12 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Tegels

Slaapkamer 4
Begane grond
29 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Tegels

Badkamer 1
1e verdieping
5 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 2
1e verdieping
5 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 3
Begane grond
7 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken Appartement
Begane grond

7 m2

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 180 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (1)
  • Campingbed (1)

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Mountainbiken
  • Nachtleven / uitgaan
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Attractieparken
  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Winkelen
  • Zon, zee & strand
  • Groepsaccommodatie

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Electrische verwarming
  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Wifi
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Grillplaat
  • Ligstoel(en) (8)
  • Parasol(s)
  • Privé oprit
  • Terras (3)
  • Tuin
  • Tuinhuis
  • Tuinstoel(en) (14)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Veranda
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Kluis
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (2)
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • Dartbord
  • (Strip)boeken

Privacy

  • Vrijstaande woning


€ 1.695,-
per week v.a.
€ 1.695,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook: