Appartement

VT-476584-A

Vistamar Blaffende Vis


Luxe ruim appartement voor een top vakantie op 320 m hoogte en heeft u een 180 graden fantastisch uitzicht op de Middelandse zee. Gemeenschappelijke infinity pools met gratis ligbedden en zonnenschermen.              Gelegen in het meest populaire gebied Vistamar op de Cumbre del Sol aan de Costa Blanca, omdat het hier volgens de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) de meest gezonde plek op aarde is.Dichtbij de prachtige zandstranden en azuurblauwe water van Moraira en Javea el Arenal en beroemde Bohemian Beachclub LuLu, the place to be for celebrities.
Niet roken, gratis supersnel internet / wifi, kabeltv, gratis parkeren voor de deur, het appartement is niet rolstoel-toegankelijk want er is een trap om de voordeur te bereiken.
Het style volle appartement heeft een eigen ingang en groot eigen terras van 21m2, en wordt hygienisch schoon aan u overgedragen.
Dit luxueuse appartement heeft een ruime lichte gezellige woonkamer (40 m2) met twee comfortabele banken, een salontafel, tv meubel met TV, grote eettafel, radio/CD speler, DVD, bibliotheekje en via de twee schuifdeuren heeft u direct toegang tot een ruim terras van 21m2.
Er zijn 2 ruime slaapkamers met uitstekende bedden (1 queensize bed 180x200 en 2 x eenpersoonbedden 90x200), nachtkastjes, inbouwkasten en dressoirs. De stilte en de gezonde lucht maakt dat u heerlijk slaapt en lekker uitgerust wakker wordt.
Het terras is deels overkapt en heeft glascurtain ramen die volledig geopend kunnen worden of juist deels dicht zodat u het hele jaar behaaglijk buiten kunt zitten in uw korte broek.
Op het terras staat een moderne loungeset, een eettafel met 4 stoelen en 2 zonnebedden.
De moderne keuken is volledig ingerust met koelkast, vriezer, afwasmachine, keramische kookplaat, traditionele oven (grill en hete lucht), afzuigkap, magnetron, waterkoker, eierkoker, Nespresso en een Senseo koffiezet apparaat, ruim voldoende bestek, keukengerei, potten en pannen, servies, schalen, koffie-  en thee kopjes en glazen.  Aan alles is gedacht, u kunt heerlijk gaan kokkerellen.
Badkamer met modern badkamermeubel met lades, spiegel met verlichting, hoge kast, planchetten, ligbad met hardglazen deur en in- uitstap greep, luxe kranen, toilet en bidet. Fohn aanwezig.
Extra ruimten: wasmachine, strijkplank en strijkbout, was en droogrek en knijpers.                                          Bergkast met stofzuiger, emmer en dweil, stoffer en blik, opbergrek, boodschappentas enz.                                Opberg kast voor strandspullen, met 4 strandstoelen en parasol met grondvoet.
Airconditioning met afstandsbediening in de woonkamer en masterbedroom en verwarming middels Infra Rood Lange Golf panelen zorgen voor een behaaglijke temperatuur en ideale vochtigheidsgraad, deze Infrarood panelen verwarming de lucht, maar ook de vloer, de wanden en de meubels.
Er zijn twee grote infinity zwembaden met gratis ligbedden en buiten douches voor gezameljk gebruik door eigenaren en huurders.  

Linnenpakket is verplicht en kost 45,00 bij 1-2 personen en 90,00 euro bij 3-4 personen, die aanwezig zijn in het appartement. U betaalt deze contant kosten bij aankomst, dit is omdat de Spaanse Belastingdienst bij het leveren van deze service een extra tax van 30% over de gehele huurprijs heft, zo wordt uw vakantie onnodig duurder.
Het linnenpakket bestaat uit: beddengoed, kleine handdoeken en grote handdoeken en keuken linnen.         Uw bed staat bij aankomst al opgemaakt voor u klaar.
U neemt zelf van thuis handdoeken mee voor het zwembad en het strand of u koopt die hier voor weinig.
Eindschoonmaak kosten150,00 euro 

Wanneer u met uw kindje tot 4 jaar komt, kunnen we een campingbed met goed matras en bijpassend linnenpakket klaarzetten en hoge kinderstoel  (45 euro per verblijf). U betaalt deze ook contant bij aankomst. 

Leest u de fantastische reviews in ´Aanvullende Informatie´, die we van andere sites hebben overgenomen.
Boekingscondities: in juli, augustus en september alleen te boeken per volle week / weken en aankomst op vrijdag. U betaalt van vrijdag tot vrijdag. Uiteraard mag u op een andere latere dag aankomen of eerder vertrekken, zonder restitutie.In de huurson is een normaal gebruik van electriciteit en water verdisconteerd, het surplus zullen we verrekenen met de borg.
N.B. het opladen van uw auto of ander voertuig is NIET toegestaan. Indien het opladen van uw voertuig gewenst is dan kunnen we een afspraak over de kosten maken. 

Wij verwelkomen u graag voor een heerlijke vakantie aan de Costa Blanca!


De verhuurder, Ronald & Anna

Advertentie online sinds juni 2019

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 4 uur
Wij, Ronald en Anne, wonen al vele jaren met heel veel plezier aan de Costa Blanca en genieten van het fijne Spaanse leven, hun cultuur en tradities. Hier kunnen we gezond oud worden.
We hebben naast ons eigen huis ook een appartement voor de verhuur met licentie die we helemaal gestyled hebben tot een luxe appartement waar het heerlijk verblijven is omdat het van alle gemakken is voorzien zodat je er het hele jaar prettig kan verblijven.
Wij verwelkomen u graag voor een top vakantie!

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

In de zomermaanden juli, augustus, september alleen reserveringen van vrijdag tot vrijdag en minimaal voor 7 nachten / dagen.  Dat doen we bewust op vrijdagen zodat onze gasten dan een goedkopere vlucht kunnen vinden en of hoeven dan niet op drukke zwarte zaterdagen te rijden.  Een grote ergenis voor vakantiegangers.                    In de andere maanden is in overleg meer aankomst en vertrekdagen mogelijk, maar wel altijd voor minimaal 7 nachten.
In de huurprijs is inclusiief de kosten voor normaal gebruik van elektra en water inbegrepen, we nemen de meterstanden op en het surplus wordt aan u doorberekend en verrekend met de borg.
Het opladen van een voertuig met stroom van appartement is niet toegestaan of alleen in overleg tegen extra betaling.
De huurprijs is exclusief:
Eindschoonmaak 150,00 (verplicht)                                                                                                          Verplichte linnen- en handdoekenpakket 45,00 euro bij 1-2 personen en 90,00 euro bij 3-4 personen. Betaling contant bij aankomst.
Bij verbijf van 1 maand of langer kunnen wij u op aanvraag een speciale aanbieding doen. 

Wij hebben een kopie van de paspoorten van alle volwassenen nodig, om ze te registreren in de App van de Guardia Civil, dit is verplicht in Spanje.


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
vr 22-mrt-2024
tot
vr 26-apr-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 800,00
Midweek -
Nacht € 114,00
Weekend -
van
vr 26-apr-2024
tot
vr 28-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 890,00
Midweek -
Nacht € 127,00
Weekend -
van
vr 28-jun-2024
tot
vr 20-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1150,00
Midweek -
Nacht € 164,00
Weekend -
van
vr 20-sep-2024
tot
vr 10-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 800,00
Midweek -
Nacht € 114,00
Weekend -
van
vr 10-jan-2025
tot
do 24-apr-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 660,00
Midweek -
Nacht € 94,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Baby
€ 45,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | optioneel
Borgsom
€ 300,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 150,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Linnengoed
€ 22,50
Per persoon
Ter plaatse betalen | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

In de omgeving is voor jong en oud van alles te doen en te beleven, u gaat hier een topvakantie hebben.
Elk dorp heeft zijn eigen feesten vol historie en pracht en praal, in het gratis weekblad Hallo en De Week kunt u elke week lezen waar wat te doen is op het gebied van Cultuur, Musea, Muziek Evenementen en feesten.
De Nederlandse restaurants hebben deze kranten voor u liggen, zoals bij Indonesisch restaurant Bajul.
Moros y Christianos feesten in Moraira, gedurende drie dagen geven zij een theater show over deze historische gebeurtenis in de 16 e eeuw.
Jong en oud doen enthousiast mee.
Elk dorp en stad heeft zijn eigen feesten en Naamdagen, want de Spanjaarden houden wel van een feestje.

Tayrina, Gasten in Juli 2019
Het appartement was Geweldig!
Het uitzicht was adembenemend en van het zwembad werd gretig gebruik gemaakt. De keuken was ook goed geoutilleerd.
Locatie was top! Wij raden iedereen aan om daar te verblijven!
Bedankt Ronald en Anna voor jullie gastvrijheid!
NIEUW appartement Blaffende Vis, knipoog naar de vis decoratie, met top zeezicht
Lees meer recensies

Indeling

Woonkamer
Begane grond
40 m2

Tegels

Airconditioning

Ventilator

Slaapkamer 1
Begane grond
12 m2

Bed: King-size 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden (2)

Slaapkamer 2
Begane grond
12 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Badkamer
Begane grond
6 m2

Bidet

Toilet

Ligbad

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Keramisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Appartement

Woonoppervlakte

  • 90 m2

Kinderen

  • Kinderbed (2)
  • Kinderstoel (1)
  • Campingbed (1)

Sport & recreatie

  • Golf
  • Nachtleven / uitgaan
  • Wandelen
  • Windsurfen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Radio
  • Cd-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (7)
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Terras
  • Tuinstoel(en) (4)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Loungeset

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Hypoallergeen
  • Kluis
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (1)
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed

Games & entertainment

  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's

Privacy

  • Volledige privacy


€ 660,-
per week v.a.
€ 660,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Luxe villa met zeezicht. 2-8p

9,0
Vanaf per nacht € 154,- v.a. per week per week € 1.078,-