Villa


Deze prachtige vrijstaande villa met gratis WIFI (glasvezel) staat op de urbanisatie Monte y Mar in Gran Alacant. De villa staat rustig en heeft een prachtig uitzicht op het naastgelegen dal en de baai van Alicante.

Deze villa is geschikt voor 6 personen. De woonkamer is gezellig ingericht en heeft airco/verwarming.
Er is een open keuken volledig ingericht met oven, afwasmachine, magnetron, koelkast en wasmachine.
Er is satelliet TV (110 cm) met alle Nederlandse zenders. 
Beneden zijn twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een met 2 eenpersoonsbedden. Beide slaapkamers hebben hun eigen badkamer.
Boven is een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en badkamer. Vanuit deze slaapkamer komt u op een groot dakterras van 50 m2 met uniek uitzicht.
Alle slaapkamers beschikken over airco/verwarming en een plavondventilator. Er is een privé zwembad, een grote tuin en op het perceel is er parkeergelegenheid voor 3 auto`s.

De verhuurder, Cees

Advertentie online sinds januari 2013

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur
Welkom op de presentatie van ons vakantiehuis op Micazu!
Bekijk op uw gemak onze foto's en volledige beschrijving van het vakantiehuis. Onderaan de pagina vindt u een kalender waar u de beschikbaarheid en bijbehorende prijzen vindt. Door op de gewenste aankomstdatum in de kalender te klikken kunt u direct een reservering maken.
Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. U ontvangt zo snel mogelijk een antwoord van ons.
Cees van Velzen

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

ANNULERING
Indien huurder om welke reden dan ook het gehuurde op de afgesproken datum niet kan, wil of zal aanvaarden, dient hij verhuurder hiervan onmiddellijk in kennis te stellen. Een telefonische mededeling hiervan dient schriftelijk of per email te worden bevestigd.

Indien de huurder de overeenkomst annuleert in de periode tot 6 weken vóór de begindatum van de huurperiode, blijft hij 20% van de huurprijs verschuldigd; bij annulering tot 4 weken 40% en vanaf 4 weken tot
aan de begindatum van de verhuurperiode 100%.
Indien de huurder pas op de begindatum of tijdens de huurperiode meedeelt géén gebruik (meer) van het gehuurde te zullen maken, blijft hij de volledige huurprijs verschuldigd.
Wij raden een annuleringsverzekering aan.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 01-jun-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1200,00
Midweek -
Nacht € 171,00
Weekend -
van
za 29-jun-2024
tot
wo 17-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1400,00
Midweek -
Nacht € 200,00
Weekend -
van
wo 17-jul-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1600,00
Midweek -
Nacht € 229,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
ma 30-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1400,00
Midweek -
Nacht € 200,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Administratiekosten verhuurder
€ 25,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Bedlinnen
€ 12,50
Per persoon
Ter plaatse betalen | verplicht
Borgsom
€ 400,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Eindschoonmaak
€ 150,00
Per verblijf
Wordt verrekend met de borg.
Energiekosten
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Mooie fietsroute
Zoutbergen
Boemeltreintje
Haven Santa Pola
Alicante haven
Guadalest
Duiken
Haven Santa Pola
Alicante haven
Palmentuin Elche

Gran alacant en omgeving
omgeving
De wijk Gran Alacant behoort tot de gezellige vissersplaats Santa Pola.?Welke een zeer centrale en ideale ligging heeft. Er rijdt een toeristentrein langs o.a. de verschillende winkelcentra van Gran Alacant en naar het strand, meer informatie over deze trein is te vinden op, zie favoriete links. Dichtbij de zoutvlaktes van het vissersdorpje Santa Pola ziet u nog vele flamingo’s en andere vogels in het beschermde natuurreservaat. Diverse stranden zijn, zoals de stranden van Carabassi en Santa Pola zijn op slechts enkele autominuten bereikbaar. Vanaf Santa Pola kunt u met de boot naar het eiland Isla Tabarca waar u o.a. kunt snorkelen en kunt genieten van de Spaanse visrestaurants.zie,

Santa pola
Aan heel de Costa Blanca kunt u ook in deze omgeving diverse gezellige markten bezoeken.?Zoals de donderdagmarkt van Gran Alacant en/of de zaterdagmarkt van Santa Pola.
De provincie hoofdstad Alicante ligt op 10 kilometer afstand van de urbanisatie, de schitterende boulevard, de haven, el castillo de Santa Barbara en diverse uitgaansmogelijkheden zijn zeker het bezichtigen waard. Bekende (pret)parken in de omgeving van Benidorm zoals Terra Mitica, Mundo Mar, Terra Natura en Aqualandia zijn op 3 kwartier afstand van de woning bereikbaar.

Ons vakantiehuis in Santa Pola- Gran Alacant, Alicante, Spanje.?De stranden van Gran Alacant en Santa Pola, Spanje zijn twee van de mooiste strandoorden in het Elchegebied Deze twee dorpjes zijn ontzettend pittoresk, met eindeloze Costa Blanca stranden en een fantastische lokale keuken. Ver van al het lawaai van de meeste resorts aan de Costa Blanca, liggen Santa Pola en Gran Alacant. Dit zijn maar een paar van de resorts waar u nog echt van het traditionele Spaanse maritieme leven kunt genieten, u kunt ook van een groot aantal voorzieningen gebruik maken.

Activiteiten op vakantie in Santa Pola – Gran Alacant, Alicante. De stranden van Santa Pola en Gran Alacant zijn een grote trekpleister voor diegenen die hier ons vakantiehuis hebben gehuurd. De slingerende oppervlaktes met goud zand zijn een perfecte plaats om het hele jaar door te zonnen of lekker te ontspannen. Er zijn bootexcursies naar het eiland Tabarca. Zeilen, Duiken, diepzeevissen en kanoën zijn in het gebied rond Alicante ontzettend populaire watersporten. U vindt zelfs een watersportschool in Santa Pola. Van het strand vandaan, zijn er nog veel meer plekken waar u kunt relaxen. Het Plaza de la Glorieta in Santa Pola is een fantastische plek om de authentieke tapas uit te proberen, en de zoutmijnen (Salinas de Santa Pola) liggen in het mooie Nationale Park tussen de twee steden in, hier vindt u aan het eind van de zomer wel meer dan 3.000 flamingo’s.

Vakantiebestemming op vakantie in Santa Pola – Gran Alacant, Alicante
Santa Pola in Spanje heeft een rijk Romein erfgoed, vooral beroemd vanwege de ontdekking van de Romeinse ruïnes van Portus Illicitanus. Deze worden als een van de belangrijkste vondsten in Alicante beschouwd. Toch is de meeste indrukwekkende bezienswaardigheid, het enorme Renaissance kasteel dat trots in het centrum van de stad staat. U moet het fort tijdens uw verblijf in een vakantiehuis in Santa Pola echt zien. Het huist namelijk het Archeologische museum, en laat een aantal van de meeste bizarre Romeinse en Iberische vondsten uit het gebied zien. Als u in Santa Pola ons vakantiehuis huurt, geef dan uzelf de kans om de enorme visveilingen te bekijken, die u elke middag op de visafslag kunt vinden.

Gran Alacant ligt maar een paar kilometer van Santa Pola vandaan. Ons vakantiehuis in Gran Alacant is ideaal voor gezinnen, het heeft een goede toegang tot een aantal van de moeilijkere golfbanen en het naturistenstrand (Carabassi Gran Alacant), Alicante staat bekend om haar winkelcentrum en grote assortiment aan watersporten.

Het weer in Santa Pola - Gran Alacant, Spanje
Met een ongelooflijk gemiddelde van 325 zonnige dagen per jaar en een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 19.5°C, is dit een van de warmste vakantie bestemmingen in Europa. In juli en augustus is het heel gewoon als de dagelijkse temperatuur rond de 30 graden is.

Vluchten naar Santa Pola - Gran Alacant, Spanje
Het vliegveld van Alicante (ALC) ligt op 5 km afstand van ons vakantiehuis Gran Alacant. Het is heel erg gemakkelijk om uw vakantiehuis te bereiken. Vanaf het vliegveld zijn zowel huurauto’s aanwezig als een groot aantal andere mogelijkheden om uw vakantiehuis te bereiken, van taxi’s tot bussen.

Met de trein mee
Je kunt in Gran alacant ook met de boemeltein mee, dit treinje rijd van winkelcentums naar restaurants en via de zee weer terug naar het beginpunt.
De prijs is € 2,30 voor volwassen en 1,70 per kind, deze prijs geld voor een hele ronde.
Als bijvoorbeeld bij montimar in de trein stapt en je gaat de hele dag naar de zee, dan kan je s’avond weer gewoon met de trein mee naar montimar met het zelfde kaartje.

Casa Bianca wordt beheert door Bianca: zij is gedurende uw verblijf goed bereikbaar. Op een zuster site staan de volgende reviews:


Michele
August 2019
Lovely clean and bright home with a fabulous sparkling pool! We wouldn't hesitate to stay here again. Bianca, the villa host, was absolutely outstanding and very responsive. Book with ease of mind!


Lauren
August 2019
Had a lovely stay, the villa had everything we could’ve asked for and more. Couldn’t fault our stay. Many thanks for a great stay!!!


Nawel
August 2019
Très agréable Maison au calme total et proche des commerces. Nous sommes ravie de nos vacances et les repas au bord de la piscine nous manque. Je recommande cette maison. Très propre, très bien équipée, la terrasse est bien grande, et il y a beaucoup de sanitaire dans la maison. Merci à Bianca pour sa réactivité, et à bientôtpour d'autres vacances :)


Daniel
July 2019
Lovely house. Great welcome.


Marianne
August 2018
Well equipped villa. Lovely views. Beautiful poolside. Private and comfortable. A lovely family villa enjoyed by all of us. Thanks Cees

Indeling

Woonkamer
Begane grond
30 m2

Tegels

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond
12 m2

Bed: 2-persoons

Tegels

Kledingkast(en)

Slaapkamer 2
Begane grond
12 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons

Tegels

Slaapkamer 3
1e verdieping
12 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons

Tegels

Badkamer 1
Begane grond
10 m2

Bidet

Toilet

Douche (1)

Badkamer 2
Begane grond
8 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 3
1e verdieping
8 m2

Toilet

Douche (1)

Ligbad

Keuken

Soort: Open

Fornuis: (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 140 m2

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Fietsen
  • Golf
  • Jeu de boules
  • Wandelen

Populaire thema's

  • Attractieparken
  • Kindvriendelijk
  • Natuurhuisjes
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Open haard
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Radio
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (10)
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en)
  • Privé oprit
  • Terras (3)
  • Tuinstoel(en) (6)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Veranda
  • Dakterras
  • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Strandlakens

Privacy

  • Vrijstaande woning


€ 1.200,-
per week v.a.
€ 1.200,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook: