Vakantiehuis

VT-474875-A

Vrijstaande villa met privé zwembad


De “hoofdvilla” is geschikt voor 6 personen. De eerste verdieping is heel gezellig ingericht. Er is woonkamer met Nederlandse satelliet TV en een complete keuken ingericht met oven, magnetron, koelkast met 3 grote vrieslade, vaatwasser, waterkoker,broodrooster, senseo koffiezetapparaat, keramische kookplaat en wasmachine. Er zijn totaal 3 slaapkamers waarvan 2 met een tweepersoonsbed en de 3de slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden. 1 slaapkamer heeft een ensuite badkamer en er is apart nog een extra badkamer met douche, toilet en wastafel. Alle ruimtes zijn voorzien van airconditioning.Op de begane grond/onderbouw bevindt zich een appartement met 3 slaapkamers. Twee slaapkamers met een tweepersoonsbed, één slaapkamer met een stapelbed.

Een modern ingerichte woonkamer met airco/verwarming, televisie met Nederlandse zenders. Voor de kinderen is er een Playstation aanwezig.

Er is een open keuken compleet ingericht met oven, afwasmachine, magnetron, koelkast/vriezer, koffiezetapparaat, waterkoker, wasmachine en keramische kookplaat.
Er is een badkamer met ligbad en aparte douche, toilet en dubbele wastafel.Toegang voor gastenDe hoofdvilla is beschikbaar voor 2 tot 6 personen. Indien u met méér dan 6 personen wenst te verblijven is dit mogelijk omdat wij nog een extra verdieping hebben met 3 slaapkamers en 1 badkamer dat nog toegang geeft voor 2 tot maximaal 6 personen. 2 grote slaapkamers en 1 kleine slaapkamer met een stapelbed.

Andere dingen waar je op moet letten:

De basis prijs is gebaseerd op verhuur hoofdhuis á 6 personen. Bij méér dan 6 personen kunt u de extra verdieping bij huren t.w. met 3 slaapkamers en een ruime badkamer met bad, douche en twee wastafels. 

Extra kosten:
Bed -en badlinnen á € 12,50 per persoon
Elektriciteit € 0,30 per KwH (verplicht)
Service en sleutelbeheerder €50
De bovenstaande extra kosten dient u ter plaatse te betalen of kunnen wij verrekenen met de borgsom.
Wij bieden ook mogelijkheid om een babybedje inclusief lakenpakket te huren á € 15,-

De verhuurder, Mandy

Advertentie online sinds mei 2019

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 5 uur
Mijn naam is Mandy Fakkeldij en ben een Spanje fanaat in hart en ziel; Ik dans flamenco en houd mij graag bezig met de Spaanse taal en alles wat met de Spaanse cultuur te maken heeft.
Ik ben werkzaam op Schiphol Airport en mijn man en ik zijn voornemens om op niet al te lang termijn te emigreren naar Spanje.
Wij hebben inmiddels 2 prachtige huizen in Spanje en omdat wij daar nog niet permanent wonen, willen wij deze graag met u delen en bent u met uw familie en/of vrienden van harte welkom!

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

EXTRA KOSTEN (verplicht) 
Basisprijs (hoofdvilla) geldt tot 6 personen; vanaf 8 personen en meer (gebruik van onderverdieping/2de woning)  geldt een toeslag van €30,-pp/pn. Schoonmaak €120,- Service bed- en badlinnen á €12,50 per persoon en Elektriciteit €0,35 per kWh (elektra wordt bij vertrek afgerekend of met de borg verrekend)

Service en sleutelafgifte van sleutelbeheerder á €50 per in -en uitcheck
Er is een mogelijkheid om een babybedje inclusief lakentjes te huren á €15,-

Wij nemen geen boekingen aan van jongerengroepen onder 25 jaar.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 30-mrt-2024
tot
ma 29-apr-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 850,00
Midweek -
Nacht € 121,00
Weekend -
van
ma 29-apr-2024
tot
do 30-mei-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1100,00
Midweek -
Nacht € 157,00
Weekend -
van
do 30-mei-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1100,00
Midweek -
Nacht € 157,00
Weekend -
van
za 29-jun-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1450,00
Midweek -
Nacht € 207,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
do 31-okt-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1100,00
Midweek -
Nacht € 157,00
Weekend -
van
do 31-okt-2024
tot
zo 22-dec-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 525,00
Midweek -
Nacht € 75,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 250,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Extra persoon (basisprijs geldt t/m 6 personen)
€ 30,00
Per persoon
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Gran Alacant wordt gekenmerkt door een aangename en rustige vakantiesfeer. Mensen komen hier enkele weken, maanden en zelfs jaren uitrusten en genieten. Anderen hebben hun hart in Gran Alacant verloren en hebben hun geboorteland vaarwel gezegd voor de Mediterrane levenswijze en de prachtige omgeving. In Gran Alacant vind je alles voor een aangenaam verblijf. Je kan genieten van de lekkere tapas in de vele restaurantjes of een frisse sangria op een zonnig terras. Je vindt er niet alleen de Spaanse keuken maar kan ook kiezen voor de Nederlandse, Engelse, Duitse, Italiaanse,... keuken. Op loopafstand heb je tevens een kleine supermarkt en internetmogelijkheden. Wil je het net iets groter, dan heb je 2 kilometer verderop een shoppingscentrum waar je supermarkten, banken, huishoudwinkels, een fruitwinkel en nog veel meer restaurants en barretjes vindt. Heb je geen auto ter beschikking dan is het mogelijk de locale bus of het toeristentreintje in Gran Alacant te nemen, beide rijden het gehele jaar door.
Voor nog geen 2 euro neemt het treintje je mee naar alle praktische plaatsen (het shoppingscentrum, het postkantoor, de apotheek, het strand, het medisch centrum,...) of neemt hij je gewoon een uur lang mee op een verkennende toer door Gran Alacant. Wekelijks kan je ook diverse lokale markten bezoeken, oa. In Gran Alacant is de wekelijkse markt op donderdag en voor een iets grotere markt kan je maandag en zaterdag in Santa Pola terecht, op de zaterdag in Alicante, op de zondag in Montesinos.
Ook aan de sportliefhebbers is er gedacht. In Gran Alacant vind je een uitgestrekt en prachtig natuurpark. Men kan er urenlange wandelingen maken, even uitrusten in een uitkijkpost waar je bijzondere vogels aantreft in de vijvers of de wegen rondom het natuurpark per mountainbike verkennen. Voor de hardnekkige wandelaar is er ook een mooie strandweg van ongeveer 2 uur die je meeneemt langs ongerepte baaien en natuurschoon tot in het mooie stadje Santa Pola. Binnen een straal van 30 km vind je tevens 4 golfbanen en voor de iets extremere sporter heb je in Gran Alacant een parapente school die je alle knepen van het parapente bijbrengt.
Je hoeft echter niet in Gran Alacant te blijven want zowel per land, per zee of in de lucht kan men vanuit Gran Alacant mooie uitstapjes maken. Gran Alacant ligt op 15 kilometer van Alicantes Internationale luchthaven, die met zijn 72 bestemmingen een goede en brede service verleent aan de reiziger. Zo sta je op minder dan 1 uur in Madrid! Ook per land kan je mooie uitstappen maken naar bijvoorbeeld de prachtige steden Valencia (200 km), Cartagena (90 km) of Murcia (80 km). Wil je het nog iets dichter houden dan kan je vanuit Gran Alacant makkelijk de bus nemen die op verschillende straathoeken in Gran Alacant stopt, naar Santa Pola of Alicante.

In Santa Pola (8 km) heb je een mooie boulevard met vele winkels en restaurants aan het strand. Tevens vind je op het gezellige marktplein resten terug van de stadmuren die de stads destijds omwalden.
Uiteraard is er in Santa Pola ook vertier voor de Kids;
Pola park in Santa Pola, dit park gaat om 18.00 open en is maar liefst tot 2 uur ‘s nachts open. Vergeet niet je sokken mee te nemen voor de ballenbak.
In Alicante centrum (15 km), een grote bruisende stad, vind je voor elk wat wils: een prachtige jachthaven, de intrigerende Santa Barbara burcht met een prachtig uitzicht over de gehele stad, de vele winkels en shoppingcentra, het mooie strand 'El Postiguet', een grote boulevard, de verkeersvrije barrio met typische pleintjes en restaurantjes en nog veel meer. Vanuit Alicante en Santa Pola kan je tevens de boot nemen naar het toeristische eiland 'Tabarca', echte aanrader!
Andere mooie en interessante uitstappen zijn de door Unesco beschermde palmtuinen in Elche (15 km), de rustige stranden en jachthaven in Guardamar (30 km) en de zoutmeren richting La Marina.

Leuke uitstapjes, ook voor kids:
"Aquapark" of Rojales is het tweede waterpark in Valencia. Bezoekers worden vermaakt met diverse attracties, restuarants, schaduwplaatsen, cafetaria's, ligweide, picknick velden en een grote parkeerplaats.

Tabarca is een klein eiland dat zich voor de Spaanse kust bevindt op enkele kilometers van de plaats Santa Pola. Het eiland maakt deel uit van de provincie Alicante. Het is slechts 1800 meter lang en het heeft een maximale breedte van 400 meter. De maximale hoogte bedraagt 15 meter. In de onmiddellijke omgeving ervan liggen een aantal nog veel kleinere, onbewoonde, eilanden en klippen.
Bij de badplaats Benidorm ligt dit schitterende park, genaamd Mundomar, met zijn dolfijnen, zeeleeuwen, pinguïns en vele andere dieren.
Natuurlijk zijn er diverse shows, zoals bijvoorbeeld een prachtige dolfijnen show. Het park ligt op een berghelling en u kijkt uit over de hele wijde omgeving.
In Benidorm zijn er diverse parken zoals het pretpark Terra Mitica, dierenpark Terra Natura en waterpark Agualandia. Ook is er in Torrevieja een waterpark.

Indeling

Woonkamer 1
Begane grond

Tegels

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Woonkamer 2
Souterrain

Tegels

Airconditioning

Slaapkamer
1e verdieping

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Badkamer 1
1e verdieping

Toilet

Douche (2)

Ligbad

Badkamer 2
Souterrain

Toilet

Douche (1)

Ligbad

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Woonoppervlakte

  • 100 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Nachtleven / uitgaan
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Attractieparken
  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Zon, zee & strand
  • Groepsaccommodatie

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Radio
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Grillplaat
  • Ligstoel(en) (10)
  • Parasol(s)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (8)
  • Tuintafel(s) (4)
  • Veranda
  • Dakterras
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind
  • Asbak(ken)

Privacy

  • Van buiten zichtbaar
  • Vrijstaande woning

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Roken toegestaan
  • Huisdieren toegestaan
  • Kluis

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens

Kinderen

  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (1)
  • Campingbed (2)


€ 525,-
per week v.a.
€ 525,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Villa Arbolada - beach, bike & hike

8,9
Vanaf per nacht € 81,- v.a. per week per week € 569,-

Villa Serena

Vanaf per nacht € 199,- v.a. per week per week € 1.395,-