Vakantiehuis


De goed onderhouden, vrijstaande woning beschikt over een privé zwembad, solarium, parkeerplaats op eigen terrein en een fraai aangelegde tuin met diverse zonneterrassen en beregeningsinstallatie.

Begane grond:

Entree met grote bergkast, separaat gasten toilet en opstelplaats voor wasmachine en wasdroger.
Via een open doorgang loopt u naar de compleet uitgeruste keuken met natuurstenen aanrechtblad en alle inbouwapparatuur, onder andere voorzien van een keramische kookplaat met afzuigkap, koelkast met ruim vriesvak, combimagnetron en vaatwasser.
De woonkamer is voorzien van een schuifpui naar het zonneterras met uitzicht over het privé zwembad en voorzien van een fraai zonnescherm.
Op de begane grond zijn verder twee slaapkamers en twee badkamers. Slaapkamer 1 heeft een grote schuifpui naar het ochtendterras, een vaste kledingkast met ingebouwde safe en via een klein halletje bereikt u de aangrenzende, ruime badkamer met wastafelmeubel, tweede toilet en douche. Slaapkamer 2 heeft eveneens de beschikking over een schuifpui naar het ochtendterras, een vaste kledingkast en een directe toegang naar de aangrenzende tweede badkamer met vaste wastafel, derde toilet en douche.

Eerste verdieping:

Middels een fraaie met marmer betegelde trap komt u op de eerste verdieping met een ruim solarium en een derde slaapkamer voorzien van vaste wastafel. Verder is er op de eerste verdieping een ruime afsluitbare berging.

Bijzonderheden:

De gehele woning is voorzien van een alarminstallatie en aluminium kozijnen met dubbel glas, rolhorren en rolluiken.
Alle vertrekken beschikken over minimaal 1 te openen raam en/of schuifpui. De woonkamer en de twee slaapkamers op de begane grond zijn uitgerust met een airco / verwarmingsinstallatie.
De fraai aangelegde tuin is voorzien van een automatische bergingsinstallatie en zwembad van 8 * 4 meter met verlichting.
Het zwembad ligt nagenoeg de hele dag in de zon, de terrassen rondom de woning zijn zo gesitueerd dat u de hele dag kunt genieten van of de zon of de schaduw. Perceelsoppervlakte 493 m², woonoppervlakte circa 100 m².
Deze vrijstaande woning is gelegen in een mooi opgezette woonwijk die bestaat uit ongeveer 400 vrijstaande woningen met ruime tuinen. De rustige, kleine urbanisatie is geheel omringd door wijngaarden en de heuvels van de Sierra de Crevillente (835 m hoog). In het midden van de urbanisatie ligt een prachtige gerestaureerde finca. In deze oude wijnboerderij is een sfeervol restaurant gevestigd met Spaanse en internationale gerechten.Omgeving:Hondón de las Nieves is een schitterend bergdorpje in het Crevillente gebergte op circa 25 km afstand van Alicante. Het is de ideale plek voor gasten die de combinatie zoeken van het rustige achterland en het drukke kustgebied.In de plaats Hondón de las Nieves zelf lijk het of de tijd heeft stilgestaan, toch zal het de vakantiegangers aan niets ontbreken. Een wandeling door het dorp geeft het echte spaanse gevoel, er staan vele oude panden waaronder het gemeentehuis (Ayuntamiento ) en de parochie van de katholieke kerk (La Iglesia Parroquial).
In Hondón vindt u diverse winkeltjes, restaurantjes, kleine supermarkten, bakkers, slagerijen, kappers en 3 bodega’s. In deze bodega’s kunt u wijn uit het vat proeven en kopen voor ongekend lage prijzen. 

Twee maal per week is er een leuke markt.
Op slechts een half uurtje rijden bereikt u de kust met haar prachtige stranden, de bekende badplaats Torrevieja of Elche wat beroemd is om haar fraaie palmenpark. Dit palmenpark (Palmeral de Elche) is het grootste van europa en staat op de UNESCO wereld erfgoedlijst.Rondom Hondón de las Nieves zijn er prachtige wijngaarden, amandelbomen, olijfbomen, en een zeer verscheidenheid aan flora en fauna. In dit mooie gebied zijn diverse wandelroutes uitgezet.
Tevens is de omgeving prima geschikt voor een mountainbike- tocht of een Jeepsafari.

Inchecken mag vanaf 16 uur, tenzij anders afgesproken met eigenaars.
Uitchecken om 11 uur tenzij anders afgesproken met eigenaars

De verhuurder, Ferris en Soraya

Advertentie online sinds augustus 2022

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 6 uur
Het was een droom die werkelijkheid werd om een eigen stekje in Spanje te hebben. Onze ouders werden eerst verliefd op Spanje, dan op dit huisje en zo werd casa Luc omgetoverd tot Villa Soraya. We hopen oprecht dat jullie er een fijne vakantie zullen doorbrengen. We kijken alvast uit naar jullie komst!

Liefs Ferris en Soraya.


Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

De woning is ook te huur voor mensen die willen overwinteren in Spanje. Informeer naar de maandhuur indien u de woning voor een landere periode wenst te huren.

Het is bij ons mogelijk om op iedere gewenste dag aan te komen en te vertrekken. Hierdoor kunt u de meest voordelige vluchten uitzoeken. Het is voorafgaand aan het boeken van uw vluchten verstandig om met ons te bellen zodat wij uw verblijf kunnen reserveren.

Toelichting door de verhuurder
:

De prijzen zijn inclusief gebruik linnengoed, beddengoed en huishoudtextiel. Kosten van eindschoonmaak dienen bij aankomst aan sleutelbeheerder contant te worden voldaan.

Reserveringsvoorwaarden:

* Na het doen van een reserveringsaanvraag, bent u altijd €10,- reserveringskosten verschuldigd.

Betalingsvoorwaarden:

* Binnen 7 dagen na ontvangst van onze bevestiging op uw reserveringsaanvraag moet u 25% van de totale huursom aanbetalen. Pas nadat wij uw aanbetaling ontvangen hebben, is uw reservering definitief.

* Uiterlijk 30 dagen voor aankomst bent u het restant verschuldigd.


Annuleringskosten:

* Bij annulering tot 30 dagen voor aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 35%.

* Bij annulering tot 7 dagen voor aankomstdatum 90%

* Daarna 100%

Electra en water:

De kosten van electra en water worden op het einde van het verblijf berekent obv het verbuik en het bedrag wordt afgetrokken van de waarborg..

Aankomst en vertrek
Inchecken vanaf 16 uur tenzij anders overeengekomen met de eigenaar
Uitchecken om 11 uur tenzij anders overeengekomen met de eigenaar 


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
do 29-feb-2024
tot
vr 31-mei-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 700,00
Midweek € 550,00
Nacht € 120,00
Weekend € 250,00
van
vr 31-mei-2024
tot
ma 30-sep-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 900,00
Midweek € 780,00
Nacht € 150,00
Weekend € 400,00
van
ma 30-sep-2024
tot
vr 28-feb-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 500,00
Midweek € 375,00
Nacht € 80,00
Weekend € 225,00
van
vr 28-feb-2025
tot
za 31-mei-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 700,00
Midweek € 550,00
Nacht € 120,00
Weekend € 250,00
van
za 31-mei-2025
tot
di 30-sep-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 900,00
Midweek € 780,00
Nacht € 150,00
Weekend € 400,00

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Badlinnen
€ 0,00
Per verblijf
Gratis
Barbecue
€ 30,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | optioneel
Borgsom
€ 200,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 100,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Elektra
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.
Internet
€ 10,00
Per week
Betalen bij boeking | verplicht
Keukenlinnen
€ 0,00
Per verblijf
Gratis
Linnengoed
€ 0,00
Per verblijf
Gratis
Wasdroger
€ 0,00
Per verblijf
Gratis
Wasmachine
€ 0,00
Per verblijf
Gratis
Water
€ -
Naar verbruik
Ter plaatse betalen | verplicht
Zwembad
€ 0,00
Per verblijf
Gratis

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Hondón de las Nieves is een schitterend bergdorpje in het Crevillente gebergte op circa 25 km afstand van Alicante. Het is de ideale plek voor gasten die de combinatie zoeken van het rustige achterland en het drukke kustgebied.

In de plaats Hondón de las Nieves zelf lijk het of de tijd heeft stilgestaan, toch zal het de vakantiegangers aan niets ontbreken. Een wandeling door het dorp geeft het echte spaanse gevoel, er staan vele oude panden waaronder het gemeentehuis (Ayuntamiento ) en de parochie van de katholieke kerk (La Iglesia Parroquial). In Hondón vindt u diverse winkeltjes, restaurantjes, kleine supermarkten, bakkers, slagerijen, kappers en 3 bodega’s. In deze bodega’s kunt u wijn uit het vat proeven en kopen voor ongekend lage prijzen. (zie ook www.bodegascerda.com) Twee maal per week is er een leuke markt.

Op slechts een half uurtje rijden bereikt u de kust met haar prachtige stranden, de bekende badplaats Torrevieja of Elche wat beroemd is om haar fraaie palmenpark. Dit palmenpark (Palmeral de Elche) is het grootste van europa en staat op de UNESCO wereld erfgoedlijst.

Rondom Hondón de las Nieves zijn er prachtige wijngaarden, amandelbomen, olijfbomen, en een zeer verscheidenheid aan flora en fauna. In dit mooie gebied zijn diverse wandelroutes uitgezet. Tevens is de omgeving prima geschikt voor een mountainbike- tocht of een Jeepsafari.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond

Tegels

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 2
Begane grond

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 3
1e verdieping

Bed: 2-persoons

Dekbedden

Dekens

Badkamer 1
Begane grond

Toilet

Douche

Wastafel

Badkamer 2
Begane grond

Toilet

Douche

Wastafel

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Keramisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Woonoppervlakte

  • 100 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Mountainbiken
  • Tennis
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Kindvriendelijk
  • Lange termijn verhuur
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Gaskachel
  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Radio
  • Wifi
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Grillplaat
  • Ligstoel(en) (4)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Privé oprit
  • Terras (2)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Dakterras
  • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Beveiligingsinstallatie
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Strandlakens

Games & entertainment

  • (Strip)boeken

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 500,-
per week v.a.
€ 500,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook: