Villa

Casa Beso Salado


Op slechts tweeënhalve kilometer van zowel het strand van Javea als het oude stadscentrum bevindt zich deze riante en sfeervolle traditioneel Spaanse villa.  Direct bij aankomst zult u merken u dat dit uw thuis is voor de komende periode. De sfeervolle villa is ruim zodat het een groot gezelschap kan herbergen, maar tegelijkertijd intiem en sfeervol. Hier kunt u met uw gezin(nen) genieten van al het mooie dat dit huis en deze streek te bieden heeft. Lekker genieten en uitrusten in en rondom het huis. Lekker zwemmen en zonnebaden bij het grote zwembad, samen eten en kletsen aan de grote eettafel onder de schaduwrijke pergola en daarna lekker relaxen in de loungehoek op het bovendek. Rondom het zwembad is er een riant grasveld waar ook nog kan worden gespeeld. De villa biedt alles om gezellig samen te zijn en tegelijkertijd is er voldoende ruimte om even op jezelf te zijn.
De huiskamer, keuken, naya, terras en zwembad, alsmede twee slaapkamers en een badkamer zijn gelijkvloers. De complete keuken en buitenkeuken voorzien in alle benodigde apparatuur om maaltijden te bereiden waarvan u aan de grote familietafel kunt genieten.

Dit familiehuis is, met 6 slaapkamers en 3 badkamers, geschikt voor gezelschappen tot 12 personen en voorzien van alle gemakken voor een onvergetelijke vakantie aan de mooiste kust van Spanje.  Deze mooi gelegen villa biedt u alle privacy maar bevindt zich tegelijkertijd op slechts een steenworp afstand van het strand van Javea, het oude dorp en de golfbaan. Daarnaast bent u met de auto binnen 5 minuten in het naastgelegen Benitachell en binnen 10 minuten in Moraira, met de leuke baaitjes en vele restaurants. 

Na een lekkere dag ontspannen kunt u 's avonds genieten van het mooie weidse uitzicht op de Montgo. De berg, ook wel bekend als de slapende olifant, biedt dan een spectaculair uitzicht met vele veranderende kleuren.  Met een glaasje wijn in de hand een perfecte afronding van de dag. 

(Wij verhuren niet aan gezelschappen bestaande uit jongeren tussen 18-30 jaar)

De verhuurder, Theo & Lisette

Advertentie online sinds januari 2021

Hola, wij zijn Lisette en Theo, eigenaren van deze prachtige villa en ouders van een jong en levendig gezin. Uit eigen ervaring weten wij hoe fijn het is om je gelijk thuis te voelen in een vakantiehuis. Met die gedachte hebben wij onze villa in Spanje ingericht en we willen deze beleving graag met jullie delen. Wij heten jullie dan ook van harte welkom in ons huis met het volste vertrouwen dat jullie een onvergetelijke vakantie zullen hebben en vaker zullen terugzien.

Veilig online betalen mogelijk

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Last minute

Last minute met de hele familie nog even volop genieten van de Spaanse zon aan de mooie Costa Blanca. Riant en sfeervol vakantiehuis t/m 12 personen.

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie
  • 1 Arrangement

Toelichting op de prijzen

Voorwaarden
Op deze reservering zijn huur- en reserveringsvoorwaarden van toepassing en leidend. Voor de volledige voorwaarden zie onze site.

Prijzen

De prijzen zijn vermeld in euro's per week. De huursom is exclusief eindschoonmaak, electriciteit en bed- en badlinnen.

Verzekeringen
Huurder sluit zelf een reis- en annuleringsverzekering af met dekking voor kosten als gevolg van diefstal, ziekte, ongeval, schade, calamiteiten, annuleren van de reis bij negatief reisadvies of een onvoorziene gebeurtenis.

Prijswijzigingen voorbehouden
Wij behouden ons het recht voor om de huursom te wijzigen indien veranderingen in de verschuldigde heffingen daartoe aanleiding geven. 

Aansprakelijkheid
De huurder is de in het reserveringsformulier vermelde persoon. De huurder die de finca boekt is hoofdelijk aansprakelijk voor alle andere personen waarmee hij de villa gebruikt. 

Bed- en badlinnen
Bed- en badlinnen zijn bij de huur inbegrepen. De woning is voorzien van een wasmachine

Water en elektriciteit
In zuidelijke landen komen storingen in water- en elektriciteitsvoorziening Verhuurder kan voor de geleden schade niet aansprakelijk gesteld worden.

Huisdieren
Huisdieren in en rond de villa zijn niet toegestaan.

Roken
Roken in en rond de villa is niet toegestaan.

Energiekosten
De energiekosten zijn voor rekening van de verhuurder tot een maximum van 100 kW per week.

Schade
Niet bij aankomst gemelde maar bij vertrek door verhuurder geconstateerde schade wordt aangemerkt als schade ontstaan tijdens het verblijf van huurder.

Borg
Voorafgaand aan de huurperiode wordt een borg geïnd. Herstelkosten als gevolg van schade en eventuele meerkosten voor energieverbruik worden met de borg verrekend.

Eindschoonmaak
De eindschoonmaak is verplicht. Hierdoor treft iedere nieuwe huurder een schone villa aan. De kosten hiervoor worden zonder opslag doorberekend aan de huurder.




Arrangementen

Kies een arrangement.

Pinkster arrangement
Van 16-05-2024
Tot 21-05-2024
Tarief € 1900,00

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 04-feb-2024
tot
ma 29-apr-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2150,00
Midweek -
Nacht € 307,00
Weekend -
van
ma 29-apr-2024
tot
zo 05-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2900,00
Midweek -
Nacht € 414,00
Weekend -
van
zo 05-mei-2024
tot
zo 12-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2900,00
Midweek -
Nacht € 414,00
Weekend -
van
zo 12-mei-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2900,00
Midweek -
Nacht € 414,00
Weekend -
van
za 29-jun-2024
tot
ma 26-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 4150,00
Midweek -
Nacht € 593,00
Weekend -
van
ma 26-aug-2024
tot
ma 14-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2900,00
Midweek -
Nacht € 414,00
Weekend -
van
ma 14-okt-2024
tot
ma 28-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 4150,00
Midweek -
Nacht € 593,00
Weekend -
van
ma 28-okt-2024
tot
ma 02-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2150,00
Midweek -
Nacht € 307,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Badlinnen
€ 0,00
Per persoon per week
Inbegrepen in prijs
Bedlinnen
€ 0,00
Per persoon per week
Inbegrepen in prijs
Borgsom
€ 800,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Energiekosten
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.
Internet
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Schoonmaak
€ 245,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder



Beeld je eens in dat je in kraakhelder azuurblauw water zwemt, de schoonste lucht van Spanje inademt en lekker kunt wandelen langs een prachtige kustlijn. Dat is Jávea. Jávea heeft een ongekend mooie kust en doordat het gunstig gelegen is, een constant mediterraan klimaat. Het is ook niet voor niks dat hier steeds meer overwinteraars naartoe trekken!

Authentiek Spaans

Niet alleen voor overwinteraars is Jávea een leuke plaats om te zijn. Eigenlijk iedereen is onder de indruk van de pracht van deze plek. Jávea bestaat uit drie delen; de oude binnenstad (La Villa) waar nog restanten van piraterij en allerlei overheersingen van andere volkeren te vinden zijn, de haven en het zandstrand bij El Arenal. Jávea ligt perfect gesitueerd tussen Valencia en Alicante in en is omringd door rotsen, bergen en een enorme verscheidenheid aan vegetatie.

De oude binnenstad

In de oude binnenstad vind je nog veel resten van de piraterij dat hier omstreeks de 14e eeuw plaatsvond. In de restanten van het fort kun je de overblijfselen van de kanonskogels nog zien zitten! In het historisch centrum kun je genieten van een hapje en een drankje in één van de schattige cafeetjes. Ook kun je naar een intieme food-markt die omstreeks 8.00 uur de deuren opent, sluit voor een siësta rond 14.00 uur waarna je vanaf 17.00 uur weer welkom bent om tot 21.00 uur lokale producten uit te zoeken. Een andere leuke markt die je in het historisch stadscentrum kunt vinden, is de wekelijkse op Plaza de la Constitución. Iets anders dat ook zeker de moeite waard is om te bezichtigen in Jávea is het Archeologisch en Etnografische Museum ‘Soler Blasco’. Er zijn namelijk heel wat veroveringen en overheersers in dit deel van Spanje geweest die diepe sporen hebben nagelaten.

Old-Town-Javea 2Old-Town-Javea 2Old-Town-Javea 1Old-Town-Javea 1Javea Old Town Foodmarket Javea Old Town Foodmarket Javea old town Javea old town Javea old town views from sea Javea old town views from sea Javea old town Javea old town

De haven

De oudste restanten van de haven dateren uit de 15e eeuw. Helaas is hier niet veel meer van te zien. Toentertijd was de haven namelijk nog niet heel erg belangrijk. Vanaf 1871 werden er vanuit Jávea rozijnen verscheept. Dit heeft er voor gezorgd dat de haven ontwikkeld werd en in omvang toenam. In de 19e eeuw werd de haven een vissershaven. De haven is halverwege de 19e eeuw gerenoveerd.

De ‘Zandvlakte’ - de playa's van Javea

Met de ‘zandvlakte van Jávea’ wordt het strand bedoeld. Het strand is namelijk wel 20 kilometer lang. Het zeewater van de Middellandse Zee is hier nagenoeg altijd. aangenaam. In de wintermaanden niet om in te zwemmen, maar zeker wel om even te pootjebaden. Het is ook mogelijk om verschillende watersporten uit te oefenen in de zee bij Jávea, waaronder duiken. In de zomer kun je aan de boulevard bij het strand Playa del Arenal heerlijk genieten van een drankje met een hapje of een avondje uit.

Playa de la Granadella

Rondom Jávea zijn ook veel mooie stranden gelegen. Eén van de mooiste is Playa de la Granadella. Deze ligt in een kleine intieme baai.

Festiviteiten

In Jávea zijn heel wat feestelijke evenementen om bij te wonen. De zonnestilstand wordt op 23 juni gevierd met een groot feest (San Juan). Er zijn stierenrennen, vuurwerk, kunstwerken van papiermaché en traditionele vreugdevuren. Andere traditionele feestdagen zijn een godsdienstige plechtigheid voor de heilige maagd (La Virgen del Carmen) en een feest dat Moros y Christianos (Moren en Christenen) heet en van 12 tot 20 juli plaatsvindt.

Culinair

CALA BANDIDA

Kom binnen bij Cala Bandida…! Dit restaurant ademt strand en ontspannen. Het interieur en exterieur heeft een beachy touch en Cala Bandida is de perfecte plek voor een hapje en drankje. Er staan heerlijke gerechten op de kaart. Vooral het voorgerecht van seizoensfruit, Manchego kaas en tonijn is een aanrader! Verder staan er rijstgerechten (onder andere paella!), diverse vis- en vleesgerechten op het menu. Leuk om te weten, is dat er regelmatig live muziek wordt gespeeld. Houd hiervoor de facebook pagina in de gaten!

Locatie
Puerto de Javea (zonder nummer)
03730 Javea
Website

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 9.00-3.00 uur
Het gebied rondom de haven van Javea staat bekend als Duanes de la Mar. Het is een levendig stukje van Javea met een komen en gaan van vissersboten. Natuurlijk is er ook een vismarkt te vinden die zeker een bezoekje waard is!

Groot dankzij de rozijnenhandel
De haven bestaat als sinds de 15e eeuw, maar zijn hoogtijdagen liggen in de 19e eeuw. Dit komt dankzij de bloeiende havenrozijnenhandel die toen gaande was vanuit Javea. Echter, aan het einde van de 19e eeuw stagneerde deze handel, waarna de haven is omgetoverd tot vissershaven. Inmiddels is van het rijke verleden vrij weinig meer te zien.

Jachthaven en vissershaven
Naast de vissershaven is er ook een jachthaven te vinden in Duanes de la Mar. In de jachthaven kunt u terecht voor watersporten, zoals vissen, duiken of het huren van boten.

Moderne kerk in de haven
Rondom de haven van Javea bevindt zich een boulevard met kiezelstrand. In de buurt staan veel vissershuisjes, maar ook de kerk Iglesia de Nuestra Señora de Loreto. Dit opvallende bouwwerk is een staaltje moderne architectuur die de liefhebber vast kan waarderen.

Bedrijvigheid gedurende het hele jaar
Duanes de la Mar is gedurende het hele jaar het drukste plekje van Javea. Er is altijd bedrijvigheid, dankzij de vissersboten die elke ochtend aan wal komen om hun vis af te leveren. Een bezoek aan de vismarkt La Lonja is dan ook een aanrader. Net als in het oude centrum van Javea vieren de bewoners van Duanes de la Mar ook erg veel feesten, waaronder voor de beschermheilige Señora de Loreto

Indeling

Woonkamer
Begane grond
60 m2

Tegels

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (12)

Slaapkamer 1
Begane grond
10 m2

Bed: King-size 210 x 200 cm

Tegels

Dekens (2)

Slaapkamer 2
Begane grond
10 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Dekens (2)

Slaapkamer 3
1e verdieping
10 m2

Bed: King-size 210 x 200 cm

Tegels

Dekens (2)

Slaapkamer 4
1e verdieping
10 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Tegels

Slaapkamer 5
1e verdieping
8 m2

Bed: King-size 210 x 200 cm

Tegels

Dekens (2)

Slaapkamer 6
1e verdieping
20 m2

Bed: King-size 210 x 200 cm

Tegels

Dekens (2)

Badkamer 1
Begane grond
6 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 2
1e verdieping
8 m2

Toilet

Douche (1)

Ligbad

Badkamer 3
1e verdieping
6 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: (6 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 220 m2

Kinderen

  • Kinderbed (2)
  • Kinderstoel (2)

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Nachtleven / uitgaan
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Zon, zee & strand
  • Groepsaccommodatie

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • Wifi
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Ligstoel(en) (12)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (4)
  • Privé oprit
  • Tafeltennistafel
  • Terras (4)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (6)
  • Tuintafel(s)
  • Veranda
  • Dakterras
  • Buitenkeuken
  • Loungeset
  • Jeu de Boulesbaan
  • Tuin volledig omheind
  • Hangmat

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping:
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (24)
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens (12)

Mindervaliden

  • Gelijkvloers

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning

Games & entertainment

  • Tafeltennistafel


€ 2.150,-
per week v.a.
€ 2.150,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
 Veilig online betalen mogelijk

Anderen bekeken ook: