Villa

VT-466409-A

Casa Tranquila


In de Jálon vallei, aan een rustig landweggetje ligt ons fantastische Spaanse huis, Casa Tranquila. Via de oprijlaan langs onze eigen olijfboomgaard kom je op het rustig en zeer privé gelegen terrein van ruim 6000m2. Vanaf ons zonnig gelegen terrein heb je uitzicht over de prachtige vallei en de dorpjes Llíber en Jálon.

Het huis beschikt over een ruime woonkamer, open complete keuken (van alle gemakken voorzien) en eetkamer, serre en een gezellige naya, die tevens dienst doet als entree. De glazen wand van de naya kan helemaal open gezet worden om zo nog meer te kunnen genieten van het mooie weer.
Naast de zeer ruime master bedroom met en-suite badkamer, zijn er twee slaapkamers met ook beide een badkamer en-suite. De vierde slaapkamer met badkamer ligt naast het zwembad in de casita en is geschikt voor twee personen.

Het zoutwater zwembad van 10x5 meter en omliggend terrein is in het voorjaar van 2018 geheel vernieuwd. Het zwembad kan in de koelere seizoenen eventueel verwarmd worden.

Rondom het huis zijn verschillende plekken gecreeërd om lekker te lezen, luieren of te borrelen. Achter het zwembad is de toegang naar de Japanse tuin waar je je yoga oefeningen kan doen of genietend van de omgeving thee kan drinken op een gezellig zitje.

In de omgeving is veel te doen, fietsen in de vallei en de bergen. Naar het strand, waar ook surf en zeillessen te nemen zijn. Met de boot vanuit Denia een dag naar Ibiza. Genieten van tapas bij de verschillende bodega's en restaurantjes die volop te vinden zijn in Jálon en omgeving. In Spanje zijn er regelmatig fiestas. Dit zijn feesten die vaak met het hele dorp gevierd worden.


De verhuurder, Wim & Lilian

Advertentie online sinds juni 2018

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
Wij zijn Wim en Lilian uit Boskoop. Eindelijk hebben we ons droomhuis gevonden dat al voelt als thuis. In dit huis kom je helemaal tot rust maar het is ook een goede locatie om binnen 20 minuten aan het strand te zijn, of steden zoals Alicante, Valencia, Denia, Javea of Benidorm te bezoeken. Ons huis hoort bij Llíber maar dicht bij is het dorpje Jálon met zijn vele goede restaurantjes en verschillende bodega's. En elke zaterdag een drukbezochte vlooienmarkt! Veel plezier in ons huis!

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Aankomst en vertrek: 
Bij ons ben je vrij in de aankomst en vertrekdag. Dit maakt het makkelijker om te vliegen op goedkopere dagen door de week. Ons huis ligt een uur en een kwartier rijden van Valencia en een uur rijden vanaf Alicante. 
Inchecken is normaliter mogelijk tussen 16:00 en 19:00 uur, check-out voor 10:00 uur op de dag van vertrek. Afwijkende tijden mogelijk, doch in overleg met verhuurder en sleutelbeheerder.

Betaling & Informatie:
De basisprijs van Casa Tranquila is gebaseerd op een verblijf van 4 personen. Voor ieder volgend persoon wordt een vergoeding berekend van € 15 per persoon per nacht. Bij een verblijf van maximaal 2 personen in 1 kamer van het huis zijn de eindschoonmaakkosten € 110. Bij gebruik van meer kamers is voor elke kamer een extra bedrag van € 30 verschuldigd.

Ter plaatse betalen:
U betaalt ter plaatse aan de sleutelbeheerder de onkosten voor de eindschoonmaak en de kosten voor het bed-, bad- en keukenlinnen.

Waarborgsom: 
We vragen een waarborgsom twv € 500, dit bedrag dient u aan ons over te maken samen met de (restant)betaling van de huursom. Indien u het huis goed achterlaat en er geen schade is geconstateerd, zullen we de waarborgsom terugstorten binnen 14 dagen na vertrek uit het huis.

Aanbetaling: 
Bij reservering vragen wij de aanbetaling van 30% van de totale huursom, te voldoen binnen 5 werkdagen na ontvangst van het huurcontract.
Restantbetaling: Het restant van de huursom + € 500 (waarborg) dient te zijn voldaan 6 weken voor aanvang van uw verblijf.

Annuleringsvoorwaarden: 
Bij annulering tot 6 weken voor aanvang huurperiode bedragen de annuleringskosten 30%. Bij annulering vanaf 6 weken voor aanvang huurperiode bedragen de annuleringskosten 100%.

Overige informatie:
Na uw boeking wordt er een bevestiging en reserveringsformulier naar uw e-mail gestuurd.
Ruim voor uw vertrek ontvangt u een routebeschrijving en de contact details van de sleutelbeheerder.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 06-apr-2024
tot
za 27-apr-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1848,00
Midweek -
Nacht € 264,00
Weekend -
van
za 27-apr-2024
tot
za 04-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2107,00
Midweek -
Nacht € 301,00
Weekend -
van
za 04-mei-2024
tot
za 25-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2107,00
Midweek -
Nacht € 301,00
Weekend -
van
za 25-mei-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1848,00
Midweek -
Nacht € 264,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2310,00
Midweek -
Nacht € 330,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
za 28-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2107,00
Midweek -
Nacht € 301,00
Weekend -
van
za 28-sep-2024
tot
za 19-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1848,00
Midweek -
Nacht € 264,00
Weekend -
van
za 19-okt-2024
tot
za 02-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2107,00
Midweek -
Nacht € 301,00
Weekend -
van
za 02-nov-2024
tot
za 21-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 798,00
Midweek -
Nacht € 114,00
Weekend -
van
za 21-dec-2024
tot
za 04-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1596,00
Midweek -
Nacht € 228,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 500,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 110,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Energiekosten
€ 0,50
Per item
Wordt verrekend met de borg.
Extra persoon (basisprijs geldt t/m 4 personen)
€ 15,00
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Extra schoonmaak
€ 30,00
Per item
Ter plaatse betalen | optioneel
Linnengoed
€ 15,00
Per persoon
Ter plaatse betalen | verplicht
Strand badhanddoeken
€ 4,00
Per persoon
Ter plaatse betalen | optioneel

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Denia is een leuke stad om te bezoeken. Op de heuvel naast de haven ligt 'El Castillo'. Dit kasteel is gebouwd tussen de 11e en 12e eeuw en heeft daarom een islamitische stijl. Denia heeft een gezellig oud centrum met leuke winkels en goede restaurantjes. Aan het strand zijn er gezellige strandtenten om te chillen. Ook vertrekt de boot naar Ibiza vanaf de haven.
In de Costa Blanca zijn verschillende golfbanen op korte afstand van Casa Tranquila. Buiten La Sella golfresort in Dénia zijn er onder andere in Benissa: Golfbaan Ifach. In Altea la Velle: Altea club de Golf, In Rojales: La Marquesa Golf. Langs de kust zijn nog meer golfbanen te vinden, check Google voor meer golfbanen en adressen.
Wat een geweldig huis!

Casa Tranquila is een prachtig huis op een geweldige locatie, gelegen op enige afstand van de openbare weg, verscholen achter de eigen olijfboomgaard. Het huis is van alle gemakken voorzien. Het ontbrak ons werkelijk aan niets. Het huis is schoon en in de slaapkamers staan goede bedden. Met de airco zachtjes blazend (tijdens ons verblijf hartje zomer) hebben we heerlijk geslapen.

Hoewel het grote perceel landelijk is gelegen, is het zeker niet geïsoleerd. Vanaf het grondstuk van de achterburen hoorden we bovendien af en toe een ezel balken en dat gaf precies het juiste accent aan de Spaanse sfeer. Prima supermarkten op nog geen tien minuten rijden in Jalon of Benissa en 20 tot 30 minuten rijden naar prachtige stranden en baaitjes.

Wij zijn vanwege het goede weer vooral veel buiten rondom het huis en in het fijne zwembad geweest, maar we kunnen ons voorstellen dat het huis ook heel gezellig is buiten de zomermaanden als het wat frisser is. We hebben ’s avonds genoten van de prachtige sterrenhemel en de allerlekkerste buitendouche die we maar wensen konden.

Communicatie met de eigenaren Wim en Lilian verliep heel prettig en punctueel. Ook de ontmoetingen met de Nederlandse sleutelbewaarder aan het begin en voor het vertrek hebben we als erg gastvrij ervaren.

Zonder enige twijfel kunnen we Casa Tranquila van harte aanbevelen aan iedereen die rust, ruimte, plezier en ontspanning zoekt.

Hartelijke groet,

Maarten, Barbara en kinderen
Casa Tranquila, een geweldige villa op een fantastische locatie!
Frank, de sleutelbeheerder, heeft ons bij aankomst rondgeleid en uitleg gegeven over het een en ander. Heel fijn als je net bent gearriveerd.
De villa was zeer schoon aangeboden. Het was goed toeven in het zwembad en de grote buitenruime met ligbedden, parasols en de buiten BBQ.
De buitendouche heeft zelfs warm water!
De villa is centraal gelegen met grotere plaatsen in de nabijheid.
Wij hebben genoten van deze mooie smaakvol ingerichte accommodatie. Het is zeer de moeite waard om Casa Tranquila te bezoeken!

Fam. Kats

Indeling

Woonkamer
Begane grond
77 m2

Tegels

Airconditioning

Ventilator

Slaapkamer 1
Begane grond
35 m2

Bed: Lits-jumeaux 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 2
Begane grond
21 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 3
Begane grond
13 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Casita
Begane grond

17 m2

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Keramisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 190 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Mountainbiken
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand
  • Naturisme

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Houtkachel
  • Boiler
  • Open haard
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Buitenverlichting
  • Grillplaat
  • Ligstoel(en) (6)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (3)
  • Privé oprit
  • Terras (3)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (6)
  • Tuintafel(s) (3)
  • Veranda
  • Buitenkeuken
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Berging
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens

Kinderen

  • Kinderstoel (2)
  • Campingbed (2)

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 798,-
per week v.a.
€ 798,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook:

Casa Gran Mirador

Vanaf per nacht € 375,- v.a. per week per week € 2.625,-